خواص ویتیس وینیفرا


ویتیس وینیفرا نام علمی عصاره هسته انگور است که در مواد آرایشی و محصولات مراقبت‌های فردی به دلیل خواص آنتی‌اکسیدان طبیعی خود مورد استفاده قرار می‌گیرد. ویتیس وینیفرا به شکل سنتی به عنوان مرهم زخم و ضدالتهاب مورد استفاده قرار می‌گرفته است، قدمت آن در اروپا برای شفای بیماران بسیار زیاد است . امروزه نیز بخاطر خواص متعددی که دارد مورد استفاده قرار می‌گیرد از جمله به عنوان ضدشوره، ضدقارچ، ضد میکروب، آنتی‌اکسیدان و ماده جاذب UV، و بنابراین در طیف گسترده‌ای از محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبتی دیده می‌شود.
بر اساس گزارشات شرکت لوش (Lush) که یک شرکت لوازم آرایشی و بهداشتی مستقر در انگلستان است، ویتیس وینیفرا نه تنها می‌تواند به بهبود و درمان بیماری‌های پوستی کمک کند بلکه همچنین می‌تواند به عنوان یک نگهدارنده طبیعی عمل کند. همچنین حاوی اسید مالیک است که به عنوان یک AHA (اسید هیدروکسی آلفا) در نظر گرفته می‌شود؛ "مواد AHA در لوازم آرایشی به رفع پوسته‌پوسته شدن لایه سطحی پوست، بهبود ترمیم رطوبت، و نفوذ بهتر سایر مواد تشکیل‌دهنده کمک می‌کند". اگرچه AHA می‌تواند لایه‌های فوقانی پوست را لایه‌برداری کند و آنها را بیشتر مستعد آسیب در مقابل اشعه UV کند، اما بنظر می‌رسد که ویتیس وینیفرا دارای جاذب‌های داخلی UV است که می‌تواند این اثر جانبی منفی را خنثی سازد .

اقدامات ایمنی/عوارض جانبی

بر اساس پایگاه داده لوازم آرایشی و بهداشتی ویتیس وینیفرا یک ماده کم‌خطر در نظر گرفته می‌شود. فقط در EWG نگرانی در مورد مصرف آن ذکر شده است، و این ماده جهت استفاده عمومی توسط FDA تایید شده است. در هیچ یک از تحقیقات اثرات جانبی منفی ناشی از استفاده موضعی ویتیس وینیفرا ذکر نشده است؛ با این حال هر AHA باید به همراه کرم ضد‌آفتاب مناسب مورد استفاده قرار گیرد، FDA نیز در مورد عوارض و اثرات جانبی AHAها و آفتاب‌سوختگی توضیح داده است. منبع : www.truthinaging.com

- نظرات

برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب خود شوید یا ثبت نام نمایید.