آیا مصرف نمک با تکرر ادرار در شب ارتباط دارد

 (سیارک)  : درنتایج تحقیق پژوهشگرانان ژاپنی آورده شده کسانی که نیمه‌شب برای رفتن به دستشویی از خواب بیدار می شوند، باید نمک را در رژیم غذایی خود کم کنند.
این عارضه تکرر ‌ادرار در شب عمدتا در افراد بالای ۶۰ سال دیده می شود و با ایجاد اختلال درخواب این افراد ، زندگی آنها را تحت تاثیر قرار داده است.محققان دانشگاه ناکازاکی ژاپن در مطالعه‌ای که بر روی ۳۰۰ داوطلب انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند که مصرف کمتر نمک به ادرار کمتر منجر می‌گردد.
در این تحقیق افرادی که به طور معمول در رژیم غذایی خود مقدار زیادی نمک مصرف می نمایند و بیشتر از سه ماه مبتلا به شب ادراری هستند، مورد مطالعهبودند و نتایج پس از کاهش مصرف نمک بررسی گردید.
تعداد مراجعه این افراد بعد از کاهش مصرف نمک، از میانگین دو  و نیم به یک بار کاهش یافت و در نتیجه کیفیت زندگی آنها به سمت بهبود رفت.
موتسو توموهیرو، نویسنده نتیجه این تحقیق البته توضیح داده که مطالعه بیشتری برای تایید رابطه بین تکرر ادراری در شب و "مصرف بالای نمک" نیازمی باشد.
او می‌گوید: "این هنوز احتمال می باشد که یک تغییر کوچک در رژیم غذایی قادر است چنین تفاوت عظیمی در کیفیت زندگی افراد بوجود بیاورد."
درتحقیقات قبل ، فقط میزان آب مصرفی قبل از خواب برای مشکل ادرار زیاد در شب مد نظر بود. بیش از نیمی از مردان و زنان بالای ۵۰ سال برای ادرار شبانه از خواب بیدار می شوند.
پیشنهاد پزشکان بریتانیایی برای مصرف نمک روزانه
افراد بزرگسال کمتر از ۶ گرم
کودکان ۱ نا ۳ سال ۲ گرم
کودکان ۷ تا ۱۰ سال ۵ گرم
کودکان بالای ۱۱ سال کمتر از ۶ گرم

در افراد مسن این روند بسیار معمول می باشد و بعضی از آنها دست‌کم دوبار از خواب شبانه برای ادرار بیدار می‌شوند.البته تکرر ادرار در شب ممکن است نشانه بیماری‌های دیگری نظیر دیابت، بیماری‌های قلبی و یا اختلالات مرتبط با بدخوابی هم باشد.

 این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام

بیشتر بخوانید