کرونا، از نا امیدی تاثیر واکسن کرونا تا تاثیر مثبت ب.ث.ژ
پادتنهای تولید شده در بدن اولین کسانی که در آلمان به ویروس کرونا مبتلا شدند به سرعت کاهش یافته است، در صورت ساخت واکسن کرونا، ممکن است تاثیر زیادی نداشته باشد. یک تحقیق جدید در آلمان در مورد افرادی که از کووید−۱۹ جان سالم به در بردند نشان داد که نمیتوان به ایمنی درازمدت و اثربخشی پادتنهای تولید شده در بدن برای زمان طولانی امید زیادی داشت.
كلمنز ونتنر، رئیس بخش بیماریهای عفونی در مونیخ
امکان ابتلای مجدد افرادی که یک بار به ویروس کرونا مبتلا شدهاند وجود دارد.
البته این نتایج جدید قبلا توسط دانشمندان چینی نیز در مجله طب طبیعی منتشر شده بود که بهبود یافتگان کرونا مصونیت کافی برای جلوگیری از بیماری مجدد ندارند. این اتفاق بیشتر در بیمارانی که علائم خفیفی دارند مشاهده می شود.
از طرفی دانشمندان بر روی تاثیر واکسن های دیگر روی کرونا تحقیق جالبی کردند و تاثیر 2 واکسن مشخص شده است، واکسن سه گانه سرخک، اوریون و سرخچه میتوانند عوارض عفونت ریه در بیماری کووید ۱۹ را کاهش دهد. قبل تر نیز گزارشهایی در مورد تاثیر مثبت واکسن سل بر ایمنی بدن مقابل کرونا منتشر شده بود.
به گفته دانشمندان، واکسن سل تاثیرات مفید نامعلومی دارد و شخص واکسینه شده را برابر سایر بیماریها نیز حفاظت می شود. این واکسن میتواند مانع بروز آسم و برخی بیماریهای خود ایمنی شود.