به گفته دانشمندان مرکز پزشکی دانشگاه وندربیلت (ایالات متحده آمریکا) ، بادام زمینی اگر به طور مرتب مصرف شود ، می تواند خطرات سرطان و بیماری های قلبی را کاهش دهد. مقدار کمی از این آجیل ارزان قیمت می تواند به جلوگیری از بیماری های قلبی و سرطان کمک کند.
بادام زمینی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده ، فیبر ، بسیاری از ویتامین ها ، آنتی اکسیدان ها ، آرژنین و سایر مواد مفید است. به گفته کارشناسان ، همه این خواص در بادام زمینی وضعیت سیستم قلبی عروقی را بهبود می بخشند ، از جمله ، اثر ضد التهابی نیز دارند.
مواد موجود در بادام زمینی همچنین می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند ، زیرا می توانند رشد سلولهای سرطانی را مهار کنند. دانشمندان آمریکایی یادآور می شوند که اثر ضد سرطانی با عملکرد پیچیده آهن ، فولات ، کلسیم ، روی ، ویتامین E ارائه می شود.
بادام زمینی قند خون را عادی می کند. برای مبتلایان به دیابت ، این آجیل ها به مقدار کمی مفید هستند. بادام زمینی حاوی منیزیم است که بر فشار خون و سوخت و ساز بدن تأثیر مثبت دارد. به طور دقیق ، بادام زمینی آجیل نیست بلکه دانه های یک گیاه علفی جوانه دار هستند. با این وجود ، در زندگی روزمره معمولاً "بادام زمینی" جزو دسته آجیل خوانده می شود.
توجه داشته باشید که طبق گفته پزشکان ، خوردن بادام زمینی ممکن است باعث مشکلاتی شود ، زیرا اغلب به سموم آلوده می شود. بنابراین ، در کشورهایی که به طور عمده آنها بادام زمینی زیاد می خورند ، سیروز کبد شایع است. بادام زمینی در زمین رشد می کند ، در محیط مرطوب ، که به رشد قارچ و کپک کمک می کند و به راحتی سلول های کبدی را تحت تأثیر قرار می دهد.
بنابراین ، هنگام انتخاب بادام زمینی ، به ظاهر آن توجه کنید. محصول با کیفیت بدون لکه های تیره و کپک است. در صورت امکان ، آن را مزه کنید. بادام زمینی نباید تلخ باشد.