اینترنت اشیا

در

چیز نت یا اینترنت اشیا (IoT) شبکه ای از اشیا فیزیکی- دستگاه ها، وسایل نقلیه، ساختمان ها و دیگر موارد- تعبیه شده با قطعات الکترونیکی، نرم افزارها، سنسورها و اتصال به شبکه است که جمع آوری و تبادل اطلاعات برای این اشیا را قادر می سازد. اینترنت اشیا(چیز نت) به اشیا اجازه می دهد تا احساس شوند و از راه دور در سراسر زیرساخت های موجود شبکه کنترل شوند، و ایجاد فرصتی برای ادغام مستقیم تر جهان فیزیکی به سیستم های مبتنی بر کامپیوتر نموده، و منجر به بهبود بهره وری، دقت و سود اقتصادی شود؛ زمانی که اینترنت اشیا(چیز نت) با سنسورها و محرک ها تکمیل شود، این تکنولوژی یک نمونه از کلاسی جامع از سیستم های سایبری فیزیکی می شود، که همچنین شامل تکنولوژی هایی مانند شبکه های هوشمند، خانه های هوشمند، حمل و نقل هوشمند و شهرستانهای هوشمند نیز می شود. هر شیء به طور منحصر به فردی از طریق سیستم محاسبات تعبیه شده قابل شناسایی است اما قادر به ترکیب در زیرساخت اینترنت موجود می باشد. کارشناسان تخمین می زنند که اینترنت اشیا تقریبا شامل 50 میلیون شیء تا سال 2020 باشد .
اولین بار کارآفرین انگلیسی کوین اشتون این اصطلاح را در سال 1999 ابداع نمود، در حالی که در لابراتوار اتو آی دی [Auto ID Labs] کار می کرد (که در اصل مراکز اتو آی دی نامیده می شود)، که اشاره به یک شبکه جهانی از اشیا متصل به شناسایی فرکانس رادیویی یا (RFID) دارد . به طور معمول، انتظار می رود که اینترنت اشیا ارائه اتصال پیشرفته دستگاه ها، سیستم ها، و خدماتی را دهد که فراتر از ارتباطات ماشین به ماشین (M2M) می رود و انواع پروتکل ها، دامنه ها، و برنامه های کاربردی را پوشش می دهد. انتظار می رود که اتصال متقابل این دستگاه های تعبیه شده (از جمله اشیا هوشمند)، راهنمای اتوماسیون تقریبا در تمام زمینه ها باشد، در حالی که برنامه های کاربردی پیشرفته ای مانند یک شبکه هوشمند را نیز قادر می سازد ، و در حال گسترش به حوزه هایی مانند شهرستانهای هوشمند می باشد . ( سیارک)
"اشیا" در مفهوم اینترنت اشیا، می تواند اشاره به طیف گسترده ای از دستگاه ها مانند ایمپلنت های مانیتورینگ قلب، ترنسپاندرهای زیست تراشه در حیوانات مزرعه، صدف های برقی در آبهای ساحلی، خودرو با سنسورهای تعبیه شده، دستگاه های تجزیه و تحلیل DNA برای مانیتورینگ زیست محیطی/ مواد غذایی/ پاتوژن و یا دستگاه های عملیات میدانی داشته باشد که به آتش نشان در عملیات جستجو و نجا ت کمک می نمایند . دانشمندان حقوقی پیشنهاد می کنند به "شیء" به عنوان یک "مخلوط تنگاتنگ از سخت افزار، نرم افزار، اطلاعات و خدمات" نگریسته شود . این دستگاه ها اطلاعات مفید را با کمک فن آوری های مختلف موجود جمع آوری نموده و سپس بصورت خودگردان داده ها را بین دستگاه های دیگر جریان می دهند. از نمونه های کنونی بازار سیستم های ترموستات و واشر/ خشک کن هوشمند را می توان نام برد که از Wi-Fi برای نظارت از راه دور استفاده می نمایند.
و همچنین با گسترش اتوماسیون متصل به اینترنت به یک مجموعه از حوزه های نرم افزاری جدید، از اینترنت اشیا انتظار می رود که تولید مقادیر زیادی از داده از مکان های متنوع نماید، در نتیجه ضرورت تجمیع سریع داده ها، و افزایش نیاز به شاخص، انبار، و پردازش موثرتر چنین داده هایی وجود دارد. IoT یکی از سیستم عامل های شهرهای هوشمند امروزی، و سیستم های مدیریت انرژی هوشمند می باشد.

تاریخ اولیه 

از سال 2013، چشم انداز اینترنت اشیا به دلیل همگرایی فن آوری های متعدد، اعم از ارتباط بی سیم به اینترنت و سیستم های جاسازی شده به سیستم های میکروالکترومکانیکی (MEMS) تحول یافت . این بدان معنا است که زمینه های مرسوم سیستم های تعبیه شده، شبکه های حسگر بی سیم، سیستم های کنترل، اتوماسیون (از جمله اتوماسیون خانه و ساختمان)، و غیره، همگی به فعال کردن اینترنت اشیا کمک می کنند (IoT).
مفهوم شبکه ای از دستگاه های هوشمند در سال 1982 با یک ماشین کک اصلاح شده در دانشگاه کارنگی ملون مورد بحث قرار گرفت، که اولین دستگاه متصل به اینترنت بود،و قادر به گزارش موجودی و سردی نوشیدنی تازه بارگیری شده بود. مقاله بدوی مارک وایزر در سال 1991 در مورد محاسبات فراگیر، "کامپیوتر در قرن 21"، و همچنین کارهای مقدماتی علمی مانند یوبی کامپ و پرکام تولید چشم انداز معاصر اینترنت اشیا را نمودند. در سال 1994 رضا راجی مفهومی را در طیف IEEE توصیف کرد، تحت عنوان "[حرکت] بسته های کوچک داده ها به سوی یک مجموعه بزرگ از گره ها، به طوری که به ادغام و خودکار کردن هر شیء از لوازم خانگی گرفته تا کل یک کارخانه منجر شود" . بین سال های 1993 و 1996 شرکت مختلف راه حل هایی مانند "مایکروسافت در محل کار" و یا "نست ناول" را ارائه داده اند. با این حال، تنها در سال 1999 این رشته شروع به شتاب نمود. "بیل جوی" ارتباطات دستگاه به دستگاه (D2D) را به عنوان بخشی از چارچوب "شش شبکه" خود می پروراند، که در مجمع جهانی اقتصاد در داووس در سال 1999ارائه شد. ( سیارک)
مفهوم اینترنت اشیا ابتدا در سال 1999 از طریق مرکز Auto-ID در MIT و نشریات مرتبط با تجزیه و تحلیل بازار محبوب شد. شناسایی فرکانس رادیویی (RFID) توسط کوین اشتون (یکی از بنیانگذاران اصلی مرکز Auto-ID ) به عنوان یک پیش نیاز برای اینترنت اشیا در آن نقطه دیده می شد . اگر تمام اشیا و افراد در زندگی روزانه با شناسه تجهیز شوند، کامپیوتر می تواند آنها را مدیریت و فهرست نماید. در کنار استفاده از RFID، برچسب زدن اشیا ممکن است از طریق فن آوری هایی مانند ارتباطات میدان نزدیک، بارکد، کدهای QR و نهان نگاری، دست یافته شود .
در تفسیر اصلی خود،  یکی از نخستین پیامدهای اجرای اینترنت اشیا با تجهیز تمام اشیا در جهان با دستگاه های شناسایی کوچک یا شناسه قابل خواندن توسط ماشین، برای تبدیل زندگی روزانه خواهد بود .

به عنوان مثال، کنترل موجودی فوری و بی وقفه می تواند در همه جا حاضر باشد . توانایی فرد برای تعامل با اشیا می تواند بر اساس نیازهای فوری یا حال حاضر، به صورتی از راه دور، مطابق با موافقتنامه های موجود با کاربر نهایی، دگرگون شود . به عنوان مثال، چنین فن آوری می تواند به ناشران سینما کنترل بسیار بیشتری را بر روی تجهیزات بخش خصوصی مربوط به کاربر نهایی اعطا نماید؛ که به صورت از راه دور با اعمال محدودیت های کپی رایت و مدیریت محدودیتهای دیجیتال صورت می گیرد، به طوری که توانایی یک مشتری که یک دیسک Blu-ray را برای تماشای این فیلم خریداری کرده وابسته به تصمیم به اصطلاح "دارنده حق نشر " می شود.ترجمه  itrans.ir 

در سیارک بخوانیم:

امنیت مسیریابی در اینترنت اشیا "چیزنت"

تشکیل کمیته‌ های تخصصی اینترنت اشیا با هدف راهبری طرح های کلان ملی 

نخستین دوره لیگ اینترنت اشیا (IoT) برگزار می‌شود

نظرات

در ادامه بخوانید...

امنیت مسیریابی در اینترنت اشیا "چیزنت"

در

 

امروزه که میلیاردها دستگاه به شبکه جهانی اینترنت متصل هستند، حفظ امنیت مسیریابی داده‌ها در مقابل حملات گوناگون در شبکه مسئله بسیار مهمی است. اگر کاربران شک کنند که افراد یا سیستم‌هایی می‌توانند به طور غیرقانونی به اطلاعات خصوصیشان دست یابند، دیگر احساس امنیت نمی‌کنند. بر این مبناست که  طرح SecTrust یا اعتماد به امنیت  پیشنهاد شده است. این طرح، روشی امن، سبک و مبتنی بر اعتماد جهت مسیریابی است. هدف طرح، شناسایی و جداسازی حملات مسیریابی مرسوم در شبکه IoT است. طرح پیشنهادی بر اساس همکاری موفق گره‌های حسگر IoT کار می‌کند. این همکاری در اصل، رفتار قابل اعتماد گر‌ه‌ها را بازتاب می‌دهد. (سیارک)


در سال‌های اخیر، اینترنت اشیا یا IoT به یکی از موضوعات داغ تحقیقاتی در فن‌آوری اطلاعات تبدیل شده است، و روز به روز کاربرد گسترده‌تری می‌یابد. IoT توصیفی کامل از محیط و سطح همکاری مناسبی با جهان فیزیکی فراهم می‌کند . امروزه، ابزارهای IoT فراوان متصل به هم (اشیای فیزیکی مجهز به گره‌های حسگر که از آدرس‌دهی IP برای اتصال به اینترنت و ارتباط با سایر دستگاه‌ها استفاده می‌کنند) کاربردهای تجاری نوینی یافته‌اند؛ مثلا آن‌ها در چاه‌های نفت به عنوان حسگر، سیستم‌های هوشمند حمل و نقل، بازی‌های رایانه‌ای، کشاورزی، خانه‌های هوشمند، گجت‌های پوشیدنی، گجت‌های نظارت بر سلامت، صنایع خودرو و سیستم‌های هوشمند تولید نیرو بکار گرفته می‌شوند. این موارد تنها نمونه‌های اندکی از کاربردهای نوین IoT است.


در IoT امنیت شبکه اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد؛ خصوصا وقتی بسته‌ها از میان شبکه‌هایی گوناگونی متشکل از گره‌های هوشمند گذر می‌کنند تا به سرور واقع در اینترنت برسند. با توجه به توپولوژی‌ متغیر و آسیب‌پذیر احتمالی هر شبکه، مسیریابی و آدرس‌دهی دو موضوع مهم در شبکه‌های IoT هستند که به توجه ویژه‌ای نیاز دارند. اضافه بر این، جهت مسیریابی بسته‌ها لازم است آن‌ها از شبکه‌های مختلف ابزارهای IoT عبور کنند. جهت مسیریابی درست، حفظ یکنواختی در شبکه‌های مختلف هم به شدت به مسائل مسیریابی و آدرس‌دهی وابسته است. برای اینکه میلیون‌ها یا حتی میلیاردها ابزار IoT موجود در سرتاسر جهان کار کنند، مجموعه‌ای از مسائل از جمله تجانس، گسترش‌پذیری، تحرک، مسیریابی، امنیت و غیره به آدرس‌دهی نیاز دارند.
 مسیریابی تعیین می‌کند چگونه باید در شبکه مسیرها ترافیک را ساخت و ترافیک را روی مسیرها ارسال و کنترل کرد؛ مسیریابی امکان انتقال بی‌کم و کاست بسته‌ها را از منبع به مقصد نهایی فراهم می‌کند. ..........ادامه دارد   ترجمه  itrans.ir

نظرات

در ادامه بخوانید...

اینترنت اشیا یا چیزنت

در


چیزنت درباره ی عملکردهای نوآورانه و بهره وری بهتر به وسیله اتصال دستگاه های بدون سیم میباشد. اما تهدید بزرگتر کمبود استانداردهای معماری برای اینترنت صنعتی و و اتصالات در چیزنت میباشد. اینجا، میشاییل ویریچ و من گذشته ی انقلاب معماری چیزنت را و اینکه برای پروژه های صنعتی چه معنی ای میدهد دوره میکنیم. من به انتظار بازخورد گرفتن از هم خواننده و هم منتقدان می باشم. "کریستف ابرت"
تصور کنید که سرپرست مهندسان سازندگان موتور خودرو هستید. ساخت موتور در طول دهه گذشته به کمپانی شما این قابلیت را داده که محیط داخلی و خارجی خود را بشناسید.اما موتورها به سرعت تغییر میکنند- که برای کمپانی شما بسیار سریع است، قسمتهای ساخت، تعمیر، خدمات پس از فروش. ابتدا، اتصال الکترونیکی، موتور شما را به هرچیزی شبیه میسازد به جز مکانیکی.سپس دستگاههای الکترونیکی موتورها به سایر سیستمهای الکترونیکی ماشین به شدت متصل میشوند. ناگهان یک انفجار فرصت ها و چالش های تکنولوژی رخ میدهد. شما به یک ابر دستگاه برای اشکال مختلف و به روز کردن آنها،ادغام و تست توانایی هایش برای رسیذگی به انفجار بخش سیستمتان، مهارتهای حفاظتی برای حفظ دستگاه در یک حالت مشخص و بنابراین ایمن برای همگان، یک نرم افزارهای جدید برای تشخیص و تعمیر، اتصال به سیستم برنامه ریزی منابع سرمایه گذاری، آنالیز عمده ی داده ها برای حمایت از مهندسی و نگهداری در طول چرخه ی حیاتش نیاز دارید.
آنچه در بالا گفتیم واضح بود.دانستن احتیاج معمولی مصرف کننده و سازماندهی آنها در محصولات و گردش کارها در زمان واقعی یک ثروتی بر ارزش ایجاد میکند:
• انعطاف پذیری: محصولات می توانند به صورت خود گردان با سناریوی استفاده کننده منطبق بشوند مانند کمک زندگی، ساختمانهای هوشمند، حمل و نقل هوشمند، انرژی، بهداشت و درمان، حمل و نقل، یا تمتم زنجیره ی تامین.
• قابلت استفاده:حتی محصولات پیچیده می توانند به سادگی مورد استفاده قرار گیرند، بنابراین تجربیات استفاده کننده هنگام خطرات کاهش می یابد.
• بهره وری: گسترش سرویس در برابر نگهداری پیشگویانه و افزایش فعال، منجر به بهبود آپ تایم و بنابراین بهره وری میگردد.
چیزنت مقدار عظیمی از نوآوری، کارایی،و کیفیت را بالا میبرد. محصولات، دارو، خودرو،یا سیستم حمل و نقل را با سیستم های چیزنت و اطلاعات حیاتی کسب و کار متصل میکند و ارزش زیادی برای سازمانها ایجاد میکند.شرکتهای بزرگ IT مانند سیسکو و SAP میلیاردها ذستگاههای شبکه و یکخدمات کسب و کار جهانی بر اساس IT با انتظارات تریلیون دلار کسب و کار پیش بینی کرده اند.
اما چه کسی در کمپانی شما نرم افزار ترکیبی و نیاز IT و ضرورت معماری و پشته ی تکنولوژی را متوجه میشود؟ تعداد زیادی نیستند. رهبران کسب و کار میدانند اما زنجیره ی ارزش را درباره ی تکنولوژی نمیدانند. تولیدکنندگان حین روبه رویی با تکنولوژی نرم افزار واهمه را کنار میگذارند. دپارتمان IT تمایل به چشم پوشی در افق های بزرگ و دوردست که در آن مشتریان و محصولات واقعی وجود دارد. دپارتمان مهندسی بر پیشرفت سیستمی و اتصالات الکترونیکی تمرکز دارند، و IT را یکی از آن مسایل بزرگی در نظر میگیرند که هرگز طبق انتظار پیش نمیرود.معماری چیزنت و راه حل مدلینگ باید بخشهای ناهمگون را متصل کرده که با با یکدیگر کار کنند.
مهندسی نرم افزار برای چیزنت در وجود برنامه های جدید، دستگاهها، و خدمات دارای چالش میباشد.قابلیت حرکت، پیشرفت تمرکز بر استفاده کننده، دستگاههای هوشمند، خدمات الکترونیکی، محیط زیست، سلامت الکترونیکی، دستگاههای هوشمند و قابلیت کاشت محیطی چالشی خاصی را برای پیشرفت و نیاز قابل اعتماد و ایمن نرم افزارهای خاص ایجاد میکند. رابطهای خاص نرم افزار، تشکیلات فعال، ملزمات نرم افزار دیدگاهی خاص برای ایمنی، ماندگاری، و پایداری نیاز دارد. معماران مورد نظر برای چیزنت می خواهند توسعه دهندگان این چالش ها را ببینند.

تاریخچه ی مختصر چیزنت:

اصطلاح چیزنت اولین بار در سال 1999 به وسیله کوین اشتن، که بر روی استاندارد علامت گذاری اشیا برای RFID برای کاربردهای حمل و نقل کار میکرد. به هر حال، ایده ی محاسبه ی حاضر به دهه 1980 برمیگردد. از آن زمان محققان بر روی خیلی سیستمها با تمرکز روی شبکه های علامت گذاری و و حسگرها، ابرتکنولوژِی ، و شبکه های ارتباط جمعی کار کردند.
یک مرحله ی بسیار برجسته زمانی حاصل شد که که مهندسی اینترنت وظیفه محور IPv6 منتشر شد، روندی که چیزنت را فعال میکرد. اخیرا چیزنت حجم عظیمی از ورود تبلیغات و کار بر روی معماران مرجع دریافته است که توسط صنایع بزرگ گرفته شده است:
• گوگل، بریلو را به عنوان سیستم عامل برای دستگاههای چیزنت هوشمند خانگی اعلام کرده است.
• دستگاهها به صورت تجاری برای استاندارهای ارتباط ماشین با ماشین مانند بلوتوث و زیگبی، استاندارهای جهانی IPC، و وای فای ضعیف در دسترس هستند.
• مایکروسافت، اعلام کرده است که ویندوز 10 اتصال سیستم های جهانی میکروکنترلر مانند Raspberry Pi2 را ساپورت میکند.
• سامسونگ و کمپانی های دیگر یک نسب جدید از تراشه های دستگاههای هوشمند را اعلام کرده اند.
• بسیاری از گزارشات اجرایی شبکه های میکروکنترلر که به عنوان مراکز حسگرها، دیسک ها، و علامت گذاری را توصیف کرده اند.
دو نام جایگزین برای چیزنت استفاده میشود: اینترنت صنعتی در شمال آمریکا و صنعت 4.0 در اروپا. به هر حال، نام مرجح به نظر همان چیزنت میباشد.این مقاله ادامه دارد....ترجمه  itrans.ir

در سیارک بخوانیم:

اینترنت اشیا

امنیت مسیریابی در اینترنت اشیا "چیزنت"

نظرات

در ادامه بخوانید...

اینترنت اشیا و کاربردهای IoT

در

تکنولوژی IoT / اینترنت اشیا یک چارچوب نوظهور مبتنی بر اینترنت است که از جمله ی کاربردهای آن میتوان به نقش مثبتی که میتواند در مبادلات جهانی کالاها داشته باشد اشاره کرد. در عین حال که باید چند فناوری گوناگون را در نظر داشته باشیم، به نظر میرسد که برچسب گذاری اشیاء با چیپهای RFID، هم اکنون پرطرفدارترین رویکرد میباشد. این برچسبها راه را برای معرفی یک EPC باز میکنند که میتواند به اطلاعاتی در مورد محصول که در اینترنت ذخیره شده و میتوان از طریق ONS و یا یک سرویس کشف (EPC Discovery System) به آن دست یافت، ارجاع دهد.

برای اجتناب از اینکه واحدی یگانه کنترل کامل بر روی چارچوب داشته باشد، IoT /اینترنت اشیا باید غیر متمرکز شده و با دیگر ابزارها و برنامه ها سازگار و قابل تعامل شود. علاوه بر این، یک ساختار غیر متمرکز شده میتواند منجر به کاهش خطر نقطه ی خطای واحد نیز بشود.

IoT /اینترنت اشیا به عنوان یک ساختار جهانی در جایگاهی ست که میتواند باعث ایجاد رقابت شود. از یک سو، وارد شدن شرکتهایی از کشورهای در حال توسعه، شرکتهای کشورهای توسعه یافته را وادار به بازبینی روشهای کاریشان و تلاش بیشتر برای افزایش اقدامات نوآورانه شان میکند، چرا که تنها در این صورت میتوانند قابلیت رقابت کردن را در خود حفظ کنند.

علاوه بر این، افزایش اطلاعات برای تجارتها میتواند منجر به مزیتهای رقابتی در زمینه ی بهینه سازی فرآیندها نیز بشود. از سوی دیگر، چنین اطلاعاتی در مورد کالاها میتواند به رقابت نیز صدمه بزند، چرا که برخی تجارتها از قوانین مربوط به مالکیت فکری تخطی میکنند و این موضوع باعث کاهش سطح نوآوری میشود. بنابراین، به منظور اینکه IoT /اینترنت اشیا به عنوان چارچوبی جهانی بروز پیدا کند و با مشکلات عمده ای نیز روبرو نشود، باید به یافتن راه حلهایی -به خصوص راه حلهایی قانونی- دست بزنیم.

به احتمال زیاد، IoT /اینترنت اشیا به گونه ای خواهد بود که خود به خود تنظیم و تطبیق شود. علی رغم اینکه تنظیم خود به خودی ضعفهایی نیز دارد، باید به این نکته نیز توجه داشت که این نوع تنظیم از پایه ریزی نوعی قانون الزام آور ساده تر بوده و IoT /اینترنت اشیا از این طریق میتواند با سهولت بیشتری با پیشرفتهای جدیدی که در فضاهای فنی ای که مدام در حال تغییر و تکامل هستند از اهمیت بالایی برخوردارند، تطبیق پیدا کند.

با این حال، اساسی ترین رهنمون ها باید بر مبنایی قانونی و الزام آور پایه ریزی شوند، مبنایی که (با توجه به در دسترس بودن IoT /اینترنت اشیا در سراسر جهان) بهتر است توسط قانونگذاری بین المللی ایجاد شده باشد. این قانونگذار بین المللی هم میتواند به تازگی پایه ریزی شده باشد، و هم میتواند به عنوان کمیته ای از یک سازمان بین المللی که از قبل وجود داشته معرفی شود. WTO و OECD بسیار برای شامل شدن چنین پیکره ای مناسب هستند. اتحادیه اروپا هم اکنون مقالاتی در مورد IoT /اینترنت اشیا منتشر کرده است که میتوان از آنها درسهای بسیاری آموخت. با این حال، این بحث باید جهانی باشد و راه حلها نباید از نظر جغرافیایی محدودیت داشته باشند.

امنیت و حریم خصوصی در ارتباط با IoT /اینترنت اشیا از اهمیت بالایی برخوردار هستند. به منظور حفاظت از تجارتها و همچنین رقابت سالم، معاملات تجاری و منافع شرکتهای درگیر باید محرمانه باقی بماند. این چالشها را میتوان با به کارگیری PET، که امنیت و حریم خصوصی را بهبود میبخشد، هموار کرد. با این حال، این اقدامات برای حفاظت از کاربران کافی نیست. باید رویکردی قانونی را نیز مورد ملاحظه قرار دهیم.

از انجا که حق حریم خصوصی یکی از حقوق اولیه و اساسی به شمار میرود، از مباحث مربوط به پیاده سازی حقوق بشر میتوان به نتایج بسیاری رسید. در عین حال که باید در آینده نیز از مقررات موجود در مورد امنیت و حریم خصوصی تبعیت شود، معرفی و ایجاد قوانین و مقرراتی جدید نیز اجتناب ناپذیر است. این مققرات باید شامل قوانینی در مورد پیکره هایی باشد که حق حریم خصوصی را زیر پا میگذراند. نهایتا، کاربران IoT /اینترنت اشیا باید در مورد خطرات بالقوه و چگونگی دوری از آنها مطلع شوند، چرا که آنها خود در جایگاهی قرار دارند که میتوانند به صورت چشمگیری در حفظ امنیت و حریم خصوصی خود نقش داشته باشند.

یکی دیگر از جنبه هایی که باید مورد توجه رویکردهای تنظیمی قرار بگیرد، بحث مدیریت IoT /اینترنت اشیا میباشد. در این رابطه، مطالب زیادی را میتوان از گفتمانهای مربوط به مدیریت اینترنت نتیجه گرفت. تمام پیکره هایی که در عملکرد IoT /اینترنت اشیا نقش دارند باید از برخی رهنمونها درباره ی مدیریت پیروی کنند.

به خصوص، این پیکره ها باید قانونی بوده و تمام ذینفعان را شامل شوند. علاوه بر این، ذینفعان باید قادر باشند نظرات خود در مورد عملکرد IoT /اینترنت اشیا را بیان نموده و این نظرات باید به گوش واحدهای مدیریتی برسند. به علاوه، این پیکره ها باید شفاف و پاسخگو باشند. پاسخگویی پیکره های مدیریتی برای IoI از اینترنت نیز اهمیت بیشتری دارد، چرا که این مسئله برای تجارتها بسیار مهم است که بدانند معاملاتشان انجام خواهد شد. اگر معاملات تجاری به دلیل مشکلات موجود در سیستم با شکست روبرو شوند، تجارتها باید به صورت دقیق بدانند چه کسی مسئول این مسئله بوده است. همچنین، مشکل منابع ضروری نیز باید مورد بررسی قرار گرفته شود.

ملزومات زیرساختی باید تحقق پیدا کنند، به عبارت دیگر، سیستم باید قوی و سالم، در دسترس، قابل اطمینان و همچنین سازگار باشد تا IoT /اینترنت اشیا بتواند به عنوان چارچوبی جهانی برای تبادل کالاها به خدمت رسانی بپردازد. علاوه بر این، دسترسی به زیرساختها باید ارائه شود. به خصوص، تمام تجارتهای ذینفع باید بتوانند استفاده ی برابر و بدون تبعیضی از IoT /اینترنت اشیا داشته باشند. حق دسترسی را نیز میتوان بر مبنای فلسفه ی کاری اصلی در نظر گرفت.

هنوز موانعی بر سر راه IoT /اینترنت اشیا وجود دارد و برای اینکه IoT /اینترنت اشیا کاملا قابل استفاده شود باید این موانع هموار شوند.

چند-زبانه بودن یکی از مسائل IoT /اینترنت اشیا و همچنین خود اینترنت است، و این موضوع جای بحث و تعمق دارد. علاوه بر این، باید به موانع قانونی نیز رسیدگی شود، به خصوص تنظیم و تطبیق فرکانس رادیویی که از یک سو به قوانین ملی بستگی دارد، و از سوی دیگر به نوعی یکپارچه سازی نیازمند است تا برچسبهای RFID بتوانند به صورت جهانی قابل خواندن باشند و با سرویسهای دیگر از قبیل رادیو و تلویزیون تداخل پیدا نکنند.

در مورد تاثیر برچسبهای RFID بر سلامتی که بر اثر انتشار انرژی الکترومغناطیس و یا تداخل این برچسبها با دستگاههای دیگر اتفاق می افتد نیز نگرانی هایی وجود دارد. این مسائل باید جدی گرفته شده و مورد بررسی قرار بگیرند، ترجیحا توسط سازمانی که در زمینه ی مسائل مرتبط با فناوری و همچنین سلامتی انسان از اعتبار بالایی برخوردارست.

در حالی که باید با تمام این مشکلات دست و پنجه نرم کرد، باید مزایای بیشمار IoT /اینترنت اشیا را نیز در نظر داشته باشیم. به خصوص، IoT /اینترنت اشیا میتواند از طریق شامل کردن شرکتهای موجود در کشورهای در حال توسعه در مبادلات جهانی کالاها به از میان برداشت شکاف دیجیتالی موجود کمک کند.

علاوه بر این، معرفی و به کارگیری موتورهای جستجو در IoT /اینترنت اشیا به کاربران اجازه میدهد که اطلاعات مورد نیاز را در مدت زمانی کوتاه پیدا کنند، و این مسئله باعث افزایش مزایای IoT /اینترنت اشیا برای تمام کاربران، به خصوص کابران کم تجربه، میشود. IoT /اینترنت اشیا همچنین نقش مثبتی در مبارزه با محصولات تقلبی، محیط زیست پایدار، کاهش مصرف انرژی، و مدیریت زباله دارد. بهبود وضعیت بهداشت که میتوان با استفاده از IoT /اینترنت اشیا به آن دست یافت، تضمین عرضه

 

غذا از طریق حصول اطمینان از تحویل مواد غذایی تازه و پیگیری محصولات غذایی، و همچنین کاهش و ریشه کن کردن بحران جهانی غذا، به رفاه جهانی کمک میکند. نهایتا، IoT /اینترنت اشیا راه را برای نظارت بر تبعیت از استانداردهای کار، که یکی از مسائل مهم در کشورهای در حال توسعه است، هموار میکند.  در ادامه  این مقاله علمی پژوهشی  به کاربردهای IoT در زمینه ارتقا دادن وضعیت بهداشت و صنعت غذایی می پردازیم................(سیارک)

 در سیارک بخوانیم:

امنیت مسیریابی در اینترنت اشیا "چیزنت" 

اینترنت اشیا یا چیزنت 

اینترنت اشیا 

نظرات

در ادامه بخوانید...

اینترنت اشیا و کاربردهای IoT بخش دوم

در

ادامه ی مقاله اینترنت اشیا و کاربردهای IoT 

ارتقا دادن وضعیت بهداشت با internet of things

IoT /اینترنت اشیا میتواند جنبه های گوناگونی از سلامتی افراد را بهبود ببخشد. میتوان فرآیندهای تدارکاتی، مراقبتها و تجهیزات پزشکی در بیمارستانها، را ارتقا داده، و بر مبنای قابلیت ردگیری بیماری، هر چیزی را از مسائل مربوط به خون گرفته تا مفاصل ران، و همچنین سلامتی افراد، به خصوص نوزادان را، بهبود بخشید.

با IoT، اشیا بیشتر و بیشتر در درون بدن انسان ادغام میشوند. انتظار میرود که نوعی از شبکه های بدن (body area network) تولید شود که قابلیت ارتباط با پزشکان معالج، خدمات اورژانس، و افرادی که از سالخوردگان نگهداری میکنند را داشته باشند. این پیشرفت چندان هم جدید نیست. یکی از مثالهای موجود این مسئله را میتوان در کاردیو ورتر-دیفیبریلاتور (Cardioverter-Defibrillator) مشاهده کرد که در قلب انسان جاسازی میشود و قابلیت این را دارد که به صورت خودکار در مورد اینکه چه هنگام باید شوک را اعمال کند تصمیم بگیرد. این دستگاه کاملا به شبکه متصل است به گونه ای که پزشک را مطلع میکند تا اقدامات بعدی برای نجات بیمار را انجام دهد.

میتوان از دستگاههای قابل شناسایی بی سیمی که به صورت درون کاشت بوده و به منظور ذخیره سازی اطلاعات مربوط به سلامت فرد به کار میروند و ممکن است در موقعیت های اورژانسی باعث نجات جان بیمار شوند نیز استفاده کرد. در چنین مواقعی، بیمارستانها با دسترسی داشتن به چنین اطلاعاتی میتوانند بلافاصله درمان مربوطه را برای بیمار تجویز کنند. این امکان میتواند برای افراد مبتلا به دیابت، سرطان، بیماری سرخرگهای قلبی، سکته مغزی، بیماری مزمن انسدادی ریه، روان آشفتگی، صرع و آلزایمر، و همچنین افرادی که دستگاههای پزشکی درون کاشت شده و پیچیده ای از قبیل تنظیم کننده ضربان قلب، استنت، مفاصل مصنوعی و یا اعضای پیوندی دارند و ممکن است بیهوش بوده و یا قادر به توضیح وضعیت خود در اتاق عمل نباشند، بسیار مفید باشد.

به علاوه، اطلاعات مربوط به بیماران و وضعیت سلامت آنها، به بیمارستانها اجازه میدهد بر اساس سن، وزن و قد بیمار، پیش از دادن دارو، از اینکه دارو مناسب است و در زمان و دوز درست به بیمار داده میشود اطمینان حاصل کنند. میتوان به وسیله ی اختصاص دادن کدهایی برای بسته های داروها، و از طریق آن، ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی که به افراد در مورد آلرژی ها و تداخل یک دارو با داروهای دیگر هشدار میدهد، از سازگاری داروها نیز اطمینان حاصل کرد. از IoT /اینترنت اشیا میتوان به عنوان ابزاری برای مبارزه با تقلب، و ارتقا سطح سلامت افراد نیز استفاده کرد، چرا که به این وسیله میتوان از اینکه افراد از داروهای تقلبی -و بعضا کشنده- استفاده نمیکنند، اطمینان به عمل آورد.

IoT /اینترنت اشیا میتواند در نجات جان و بهبود سلامتی افراد نیز مفید باشد چرا که میتوان از آن در پیشبینی شرایط آب و هوایی و همچنین پیدا کردن راههای میان بر برای کوتاه کردن مسیر و اجتناب از برخی حوادث آز آن استفاده کرد. هشدارهای به موقع جان انسانها را نجات میدهد، و اگر به افراد در مورد موقعیتهای خطرناک اطلاع رسانی شود، بسیاری از تصادفات اتفاق نمی افتد. از سوی دیگر، این مسئله به نفع شرکتهای بیمه نیز هست، چرا که ریسک آنها را به حداقل میرساند. بنابراین، این مسئله که شرکتهای بیمه باید در تامین هزینه های IoT /اینترنت اشیا سهم داشته باشند، مسئله ای بدیهی ست، چرا که موفقیت IoT /اینترنت اشیا در آینده به سودآوری خود این شرکتها نیز منجر خواهد شد.. با این حال، تعیین مقدار دقیق سهم مالی این شرکتها در گسترش و توسعه ی IoT /اینترنت اشیا امری چالش برانگیز است.

ناگفته نماند که صرفه جویی مالی ای که از مزایای آسایشگاههای سالمندان، که به افراد اجازه میدهد برای مدت زمان بیشتری در خانه بمانند، نشات میگیرد، از موارد ذکر شده نیز بیشتر است. با پیری جامه و، در نتیجه، بالا رفتن هزینه های مربوط به مراقبتهای پزشکی، IoT /اینترنت اشیا میتواند بسیار سودمند باشد.

تضمین عرضه ی غذا

IoT /اینترنت اشیا در مبحث غذا نیز میتواند در دو زمینه بهبودهایی ایجاد کند. اول اینکه میتوان با IoT /اینترنت اشیا مواد غذایی را ردیابی کرده و از تازه بودنشان اطمینان حاصل کرد. دوم اینکه میتوان با معرفی و بکارگیری IoT، بحران جهانی غذا را کاهش داده و حتی ریشه کن کرد.

ردیابی محصولات غذایی به مصرف کنندگان در حصول اطمینان از منشا و محل تولید آن محصول کمک کرده، و در نتیجه، باعث حفظ تنوع کشاورزی و سبکهای زندگی روستایی میشود. علاوه بر این، اطلاعات مربوط به منشا محصول، استفاده از مواد شیمیایی و... میتواند در جلوگیری از بروز بیماری نیز موثر باشد. هشدارهای به موقع به مصرف کنندگان کمک میکند اطمینان حاصل کنند که غذایی که خریداری میکنند منشایی کنترل شده و قابل اطمینان داشته، و کنترل کیفیت از مزرعه شروع شده و تا مغازه ها، فروشگاهها و روی میز مصرف کننده ادامه پیدا میکند. این اوتوماسیون از مردم در برابر بیماریهایی از قبیل جنون گاوی و آنفولانزای مرغی حفاظت میکند. علاوه بر این، در صورت پیدا شدن محصولی عفونی و مسموم، میتوان با سرعت بیشتری منشا محصول را پیدا کرده و تاثیرش را بهتر و سریعتر کنترل کرد.

شرکت آمریکایی Dole برای ردگیری حرکت محصولات تازه اش -مخصوصا کاهو- از مزرعه تا مکان فرآوری، و نهایتا، مغازه و فروشگاه، از RFID استفاده میکند. شرکت Dole این تدابیر را در واکنش به بحران سپتامبر 2006 اتخاذ کرده که طی آن مشخص شد بخشی از اسفناجهای بسته بندی شده ی این شرکت در شیوع اشریشیا کلی -نوعی باکتری- که منجر به مرگ سه نفر و بیماری صدها تن دیگر شد، نقش داشته است.

استفاده از RFID نه تنها به شرکتهای بزرگ در پیگیری دارایی هایشان کمک میکند، بلکه میتواند از طریق محدود کردن فراخوانها به محصولاتی که در خطر هستند، هزینه ها را نیز کاهش دهد. برای نمونه، در مثال شرکت Dole، دیگر لزومی نداشت که شرکت تک تک بسته های اسفناج سراسر آمریکای شمالی را فراخوان کند. در نتیجه، از آنجا که شرکت Dole قادر بود با چنین سرعتی اقدامات لازمه را انجام دهد، این امکان را داشت که درگیری اش در مسائل قانونی را کاهش دهد.

پیگیری محصولات میتواند باعث ارائه ی بازخورد بازار به تولیدکنندگان، در بخشی که تولید اغلب از پیش به صورت مناسبی مطابق با پیشبینی ها برنامه ریزی شده است، نیز باشد. این مسئله باعث محدود شدن انعطاف پذیری تولیدکنندگان میشود. بحران جهانی غذا نشان میدهد که ساز و کارهای بازخوردی کنونی در بازار محصولات غذایی به اندازه کافی خوب عمل نکرده و منجر به تولید بیش از حد غذا و کمبود غذا میشوند. میتوان از طریق IoT /اینترنت اشیا این پیشبینی ها را بهبود بخشید، و این امر به کشاورزان این امکان را میدهد که محصولات خود را طوری زمانبندی کنند که با نوسانات تقاضای بازار مطابقت بیشتری داشته باشد. احتمال ثبات عرضه ی غذایی، در دورانی که گرسنگی، به خصوص در کشورهای در حال توسعه، هنوز هم یکی از دغدغه های کلان است، نباید دست کم گرفته شود.  

نظارت بر انطباق با استانداردهای کار

اطلاعات ارائه شده از طریق شیء برچسب گذاری شده میتواند به وضعیت کار در تولید شیء مربوطه نیز اشاره داشته باشد. تبعیت از استانداردهای بین المللی کار (از قبیل ممنوعیت کار اجباری و کار کودکان، حق مربوط به سازماندهی و مذاکرات دسته جمعی، و یا حق دستمزد برابر)، به خصوص در کشورها در حال توسعه، یکی از مشکلات مهم بوده و باید مورد توجه قرار بگیرد. در کشورهای توسعه یافته، مصرف کنندگان معمولا به روشهای تولید علاقه مند بوده و در نتیجه به اطلاعاتی که تجارتهای واقع در کشورهای در حال توسعه در ارتباط با استانداردهای کار ارائه میدهند اهمیت زیادی میدهند. IoT /اینترنت اشیا میتواند پلتفورم ایده آلی برای توزیع چنین اطلاعاتی باشد.

وجود اطلاعاتی در مورد استانداردهای کار باعث حصول اطمینان از وجود ساز و کارهای نظارتی در درون شرکتها میشود. ناظران باید مستقل باشند - نظارت خارجی که به دست سازمانها یا NGO های معتبر انجام میگیرد، به نظر بهترین گزینه می آید.

الزامی بودن انطباق داشتن با استانداردهای اساسی کار در رابطه با رقابت سالم و جوانمردانه نیز اهمیت دارد. هر چه شرکتهای واقع شده در کشورهای در حال توسعه، در مبادلات جهانی کالا درگیر میشوند، حمایت از اصل رقابت سالم اهمیت بیشتری پیدا میکند و IoT /اینترنت اشیا -با قابلیتی که در ارائه ی اطلاعات مربوط به کالاها و روشهای تولیدشان، به تمام جهان دارد- فرصتی مناسب را به وجود می آورد که نباید به سادگی از آن گذشت.

مقالات علمی تحقیقی راجع به اینترنت اشیا و کاربردهای IoT را در سیارک بخوانید:

اینترنت اشیا و کاربردهای IoT 

امنیت مسیریابی در اینترنت اشیا "چیزنت" 

اینترنت اشیا یا چیزنت 

اینترنت اشیا 

نظرات

در ادامه بخوانید...

فناوری نسل بعدی که به زودی می تواند در هر خودرو باشد

در
فناوری نسل بعدی که به زودی می تواند در هر خودرو باشد
دهه های اخیر در صنعت خودرو هیجان انگیز بوده است. از زمان ظهور خودرو برقی تا موج فرا رسیدن خودرو بدون راننده ، آینده خودرو لوکس موضوعی داغ بوده است - و همچنان باقی مانده است. 
 
فناوری خودرو اخیراً جهش هایی را رقم زده است که حتی اتومبیل هایی که فقط یک دهه قبل تولید شده اند می توانند کلاسیک به نظر برسند. با وجود سیستم های جرقه زنی مبتنی بر کلید ، دستگاه پخش سی دی و نبود دوربین های دید عقب و صفحه نمایش لمسی داشبورد ، آنها حتی ممکن است با بسیاری از بدترین اتومبیل های ساخته شده امروز مقایسه شوند .
 
فناوری هایی که اخیراً فقط در خودرو های گران قیمت وجود داشته است ، به وسایل نقلیه تولید انبوه محبوب تبدیل شده اند. در همین حال ، نوآوری های جدیدتر - مانند سیستم های پیشرفته راداری و دوربین که ویژگی های رانندگی نیمه خودکار خودرو را قادر می سازد - هنوز در مراحل توسعه هستند یا تازه در برخی از خودرو های گران قیمت ظاهر می شوند.
 

 

خودرو آینده چه فناوری را ارائه می دهد؟

جواب دقیق به این سوال دشوار است ، اما نکاتی درباره آینده در نمایشگاه های خودرو و هنگام بررسی خودروسازان و با بررسی خودروسازان و تأمین کنندگان مراکز تحقیق و توسعه وجود دارد.
چنین پیشرفت هایی شامل رله های داده پیشرفته از خودرو به وسیله نقلیه است که باعث افزایش ایمنی خودرو ، سنسورهای کوچکتر و مقرون به صرفه تر می شود که به خودروها «دید» بیشتری برای محیط اطراف می بخشد و حتی نوآوری های هوشمندانه به یکی از جالب ترین قسمت های یک ماشین، لاستیک های آن رستیده است
 
ما نمی توانیم پیش بینی کنیم که (یا اگر) خودرو رباتیک جاده ها را به دست می گیرند ، و همچنین نمی توانیم بطور دقیق بگوییم که وضعیت برخی فناوری ها از رده جدید و گران به استاندارد و ارزان تغییر خواهد کرد. با این حال ، ما با برخی از ویژگی های خودرو حس خوبی داریم.تغییر در نحوه رانندگی ما بخشی از یک سری از فناوری های نوظهور است که سبک زندگی ما را تغییر می دهد .

 

1. شیشه های جلو خودرو با قابلیت AR

شیشه های جلو خودرو با قابلیت AR
خودروسازان از جمله BMW ، جنرال موتورز و تویوتا خودروهای 2019 را با فناوری نمایشگر  (HUD) منتشر کرده اند و با تبدیل بخشی از شیشه جلو اتومبیل در بالای صفحه کنترل ابزار به صفحه نمایش اطلاعاتی از جمله سرعت و جهت رانندگی را در اختیار رانندگان قرار می دهند. با این حال ، HUD امروز ممکن است با فناوری واقعیت افزوده بتواند اطلاعات را در کل منطقه شیشه نمایش دهد ، خطرات جاده را مشخص کند ، به فضای پارکینگ باز اشاره کند ، یا حتی به عنوان رانندگی مناطق پیشنهادی را نشان دهد.

 

 

2. پانل های بدنه تزریق باتری

پانل های بدنه تزریق باتری
اتومبیل های برقی با توجه به دسترسی به نقاط شارژ و مسافت رانندگی ، به سرعت با دوام بیشتری در انتظار مصرف کنندگان قرار می گیرند. چند سال پیش ، ولوو موادی را با استفاده از فیبر کربن و ابررساناها که مانند باتری ها عمل می کنند ، ساخت پانل های سبک وزن و محکم مانند هودها ، درها و سقف ها ، که می تواند برق را ذخیره و تخلیه کند. اگر هزینه ها کاهش یابد و فناوری ایمن به نظر برسد ، ممکن است اتومبیل ها در آینده ای نزدیک از پنل های خود نیرو بگیرند.

 

 

3. کنترل های بیومتریک

کنترل های بیومتریک
کلیدها با fobs و دکمه های احتراق وسیله نقلیه جایگزین شده اند ، اما بسیاری از این سیستم ها در برابر هک شدن بی سیم آسیب پذیر هستند. اکنون خودروسازان برای حل این مسئله به دنبال بیومتریک هستند ، در حالی که برخی از کارشناسان می گویند طی دو تا چهار سال اسکن اثر انگشت - فناوری که معمولاً برای دستیابی به تلفن هوشمند یا چک های نقدی در بانک استفاده می شود - جایگزینی فوب ها در اتومبیل های جدید خواهد بود. برخی از شرکت ها همچنین در حال بررسی اسکن عنبیه و تشخیص چهره به عنوان راهی برای تشخیص اتومبیل درایور مجاز و حتی شخصی سازی تنظیمات راننده مانند موقعیت فرمان و آینه هستند.
 

 

 

4- فناوری رمزگشایی مغز

فناوری رمزگشایی مغز
به نظر مانند داستان های علمی تخیلی است ، اما تحقیقات قابل توجهی در مورد واسط هایی انجام شده است که فعالیت امواج مغزی را به رایانه ها متصل می کند - همان فناوری که نوید کمک به افراد فلج را با استفاده از امواج مغزی برای حرکت مکان نما روی صفحه رایانه نشان می دهد. نیسان در حال مطالعه به اصطلاح فناوری مغز به وسایل نقلیه به عنوان راهی برای تقویت عملکرد راننده است و از هدبندی استفاده می کند که فعالیت امواج مغزی را ردیابی می کند تا پیش بینی کند راننده قصد دارد حرکتی مانند چرخاندن فرمان را آغاز کند و سریعتر آن عمل را انجام دهد. این فناوری همچنین می تواند با شناسایی الگوهای راننده و سپس اجرای آنها به صورت مستقل ، در بهبود وضعیت رانندگی نیمه خودکار به کار رود.

 

 

5. اضطراری A / C

اضطراری A / C
تسلا سال گذشته ویژگی جدیدی به نام Cabin Overheat Protection را معرفی کرد که سیستم تهویه هوا را به طور خودکار فعال می کند وقتی دمای داخلی بیش از 105 درجه فارنهایت هنگام پارک شدن و خاموش شدن ماشین باشد. این سیستم کامل نیست و تسلا در کتابچه راهنما هشدار می دهد حتی اگر ویژگی فعال شده باشد ، حیوانات خانگی یا نوزادان را نیز بدون مراقبت در داخل خودرو تنها نگذارید. به طور متوسط ​​نزدیک به 40 کودک (و بسیاری از حیوانات خانگی دیگر) در ایالات متحده هر ساله در اثر گرمازدگی پس از پارک خودرو در یک وسیله نقلیه جان خود را از دست می دهند ، یک سیستم استاندارد نظارت و کنترل شرایط اضطراری آب و هوا امکان پذیر و طولانی است.

 

 

6 . کنترل والدین

کنترل والدین
فناوری جدید که به والدین امکان کنترل بیشتر در مورد عادت های رانندگی فرزندان نوجوان خود را می دهد ، در برخی از وسایل نقلیه اخیر تولید شده توسط جنرال موتورز ، فورد ، هیوندای و تویوتا شروع به ظهور کرده است. با رایانه ای شدن خودروها ، این فناوری احتمالاً اگر نه استاندارد باشد در آینده نزدیک رایج تر خواهد شد. این فناوری به والدین امکان می دهد معیارهای ایمنی مختلفی از جمله سرعت بالا ، رانندگی از راه دور و تعداد دفعاتی که خودرو اخطار برخورد تصادفی را صادر می کند ، نظارت کنند. برخی از ویژگی ها به والدین امکان تنظیم سرعت های بالاتر ، محدودیت حجم استریوی ماشین و حتی غیرفعال کردن خودرو در ساعات مشخص را می دهد.
 

 

7. اتوماسیون جزئی

اتوماسیون جزئی
امروزه اتومبیل های مجهز به کروز کنترل تطبیقی ​​- نسخه پیشرفته تری از کروز کنترل استاندارد که ده ها سال است در آن قرار دارد هستند و می توانند سرعت خود را به طور خودکار تنظیم کنند تا مسافت ایمن را از وسیله نقلیه پیش رو حفظ کنند و در برخی موارد خطوط را تغییر داده و در ادغام بزرگراه ها شرکت کنند. این اتوماسیون جزئی در حال حاضر در برخی از مدل های اتومبیل رده بالا مانند مرسدس بنز و تسلا ظاهر می شود. در آینده نزدیک ، بدون شک اتوماسیون جزئی در اتومبیل هایی که افراد بیشتری توانایی تهیه آن را دارند استاندارد تر می شوند.

 

 

8- فناوری تشخیص عابر پیاده / دوچرخه سوار

فناوری تشخیص عابر پیاده / دوچرخه سوار
سیستم های جلوگیری از تصادف تا حدودی امری عادی شده است ،  بزرگترین خودروسازان جهان در سال 2015 توافق کردند استاندارد ترمز اضطراری اتوماتیک را در خودروهای خود بسازند. فناوری هایی مانند AEB و سیستم های هشدار دهنده برخورد به جلو ، ثابت کرده اند که حوادث را کاهش می دهند. اما این و سایر ویژگی ها عمدتاً در حفاظت از رانندگان و مسافران متمرکز شده اند. سیستم هایی که از دوربین ها و رادارها مخصوصاً برای محافظت از عابران پیاده و دوچرخه سواران استفاده می کنند ، قدم بارز بعدی است. شرکت آلمانی Bosch سیستم خود را توسعه داده است که می تواند عابران پیاده یا دوچرخه سواران را در شعاع 20 متری (66 فوت) ردیابی کند.

 

 

9. دوربین های جانبی

دوربین های جانبی
شما آنها را در خودرو هایی در نمایشگاه های اتومبیل می بینید ، اما تصویب نظارتی (هنوز) برای استفاده در جاده ها را ندارند. با این حال ، روزهای عمر استفاده از آینه های جانبی خودرو کم و کمتر می شود ، بسیار باب طبع طراحان اتومبیل که همیشه آینه های جانبی را به عنوان یک عنصر طراحی ضروری اما ناکارآمد تلقی می کنند. دوربین های کوچک می توانند جایگزین این آینه های جانبی شوند و تصاویر خود را بر روی داشبورد یا صفحه یا صفحه نمایش HUD نمایش دهند و به رانندگان این امکان را می دهند تا نقاط کور را راحت تر ببینند. این فناوری وجود دارد اما منتظر تنظیم کننده های دولت برای تنظیم استانداردها هستیم.

 

 

10. لاستیک های هوشمند

لاستیک های هوشمند
بیشتر نوآوری در فناوری تایر شاید برای راننده متوسط ​​که فقط یک تکه لاستیک بادی را می بیند که چند صد دلار برای تعویض در هر چند سال قیمت دارد ، کمتر مشهود باشد.  لاستیک های آینده نزدیک با سنسورهای یکپارچه که فناوری سنسور فشار تایر را به سطح بعدی می رسانند ، به وسیله نقلیه متصل می شوند و اطلاعات بیشتری در مورد لاستیک ها مانند سایش آج و درجه حرارت تایر به رانندگان می دهند.

 

 

11. سنسورهای کم مصرف ارزان قیمت

سنسورهای کم مصرف ارزان قیمت
اتومبیل های خودران نقش مهمی در آینده صنعت خودرو خواهند داشت ، اما اتومبیل هایی که توسط انسان ها اداره می شوند هنوز برای آینده ای قابل پیش بینی در جریان هستند. یکی از فناوری هایی که به انسانها و روبات ها به طور یکسان کمک می کند ، سنسورهای کم مصرف ارزان قیمت است. Lidar ، که مخفف Light Detection and Riding است ، یک جابجایی گران قیمت است. این در نمونه های اولیه اتومبیل ها گنجانده شده است. شرکتها در حال حاضر روی سنسورهای ریز سطح پایین با هزینه پایین کار می کنند که می توانند مانند دوربین های فعلی خودرو و رادارها نصب شوند.

 

 

12. ردیابی و خاموش کردن وسیله نقلیه به سرقت رفته

ردیابی و خاموش کردن وسیله نقلیه به سرقت رفته
فناوری Antitheft مدتی است که در صنعت حمل و نقل کامیون سازی مورد استفاده قرار می گیرد و برخی از خودروسازان ویژگی های ردیابی و بازیابی خودروهای دزدیده شده مبتنی بر اشتراک گسترده تری را ارائه می دهند ، مانند سیستم OnStar جنرال موتورز یا BMW Assist که از ردیابی GPS و کاهش سرعت از راه دور برای خنثی کردن سارقان خودرو استفاده می کند. ردیابی و متوقف کردن وسایل نقلیه دزدیده شده یک ویژگی خوب است. از آنجا که هزینه نصب سیستمی که هم از ردیابی GPS استفاده می کند و هم از رده های کنترل از راه دور استفاده می شود ، با این حال ، سیستم هایی که به صاحبان اجازه می دهند وسایل نقلیه دزدیده شده خود را از تلفن های همراه خود پیدا کرده و با خیال راحت غیرفعال کنند ، رایج تر خواهد شد.

 

 

13. فعال سازی توکن

فعال سازی توکن
از آنجا که خودروسازان به طور فزاینده به روزرسانی های خارج از هوا را به اتومبیل های متصل خود در دنیای پر از هکرها مستقر می کنند ، با نیاز به ایمن تر کردن این اتصالات بی سیم روبرو می شوند. توکن سازی ، فناوری که دارای کارت های  مبتنی بر تراشه است ، امنیت بی سیم سیستم های رایانه ای حیاتی یک ماشین را به شدت تقویت می کند. معرفی رمز ورود به سیستم های وسیله نقلیه همچنین این امکان را دارد که به رانندگان اجازه دهد با خیال راحت در معاملات مالی از جمله خرید و بارگیری برنامه یا قسمت پادکست از طریق سیستم های سرگرمی شرکت کنند.

 

 

14. فناوری V2I

فناوری V2I
V2I مخفف زیرساخت وسیله نقلیه به زیرساخت ها است و به توانایی ماشین متصل در انتقال یا دریافت اطلاعات از محیط حمل و نقل اطراف مانند چراغ های خیابانی ، عبور از جاده ها و علائم ساخت جاده اشاره دارد. V2I مانند V2V (وسیله نقلیه به وسیله نقلیه) ، بخشی از "اینترنت اشیا" است زیرا مربوط به حمل و نقل شخصی است. اتومبیل هایی که می توانند داده ها را از طریق فرکانس های رادیویی ارسال و دریافت کنند ، به رانندگان امکان می دهد مشاوره هایی را در زمان واقعی در محل های احتراق و ساخت و سازهای اطراف ، شرایط جاده ، مناطق پارکینگ و چراغ های خاموش دریافت کنند.

 

 

15. دستورات صوتی

دستورات صوتی
رانندگان در حال حاضر برای بسیاری از فعالیتهای مربوط به ماشین به تلفنهای همراه خود اعتماد زیادی دارند. آنها از الکسا یا دستیار Google درخواست می کنند و یا تماس تلفنی با هندزفری برقرار می کنند. اما اگر خودروسازان بخواهند مشتریان خود را به دور از اپل و گوگل جلب کنند ، باید همان تجربه و امنیت کاربری را ارائه دهند ، از جمله یک سیستم فرمان صوتی بهبود یافته و توسعه یافته که می تواند کارهای بیشتری انجام دهد و بیشتر از آنچه سیستم های فعلی می توانند انجام دهند را درک کنند.

نظرات

در ادامه بخوانید...

فناوری جدید که دنیا را تغییر خواهد داد 8 اختراع

در
فناوری جدید که دنیا را تغییر خواهد داد 8 اختراع
دنیای آینده نزدیک همانطور که اکنون تصور می کنیم نخواهد بود. / عکس
 
دنیای مدرن با سرعت زیاد در حال تغییر است. و بخش مهمی از این تغییرات توسط نوآوری های فناوری ارائه و تشویق می شود. شاید طی چند سال هر کار یکنواخت توسط روبات ها انجام شود. آیا ارزش آن را دارد که از آن بترسید یا برعکس شادی کنید ، انتخاب نوآوری های فناوری که باعث تغییر جهان در سال 2020 می شود ، به تصمیم گیری کمک می کند. غرق دنیای جذاب و هیجان انگیز فن آوری های پیشرفته شوید و همچنین بتوانید در کنار هم بفهمید، در کدام بخش های زندگی مهمترین تغییرات انتظار می رود.

 

1. واقعیت مجازی

فناوری جدید که دنیا را تغییر خواهد داد 8 اختراع
واقعیت مجازی همیشه هیجان انگیز و غیرمعمول است.  / عکس
 
در سال 2020 ، دنیای واقعیت مجازی و افزوده توجه دانشمندان را به خود جلب خواهد کرد. اکنون اصطلاح جدید "واقعیت توسعه یافته" (XR) در حال دستیابی است. با این پیشرفت ، امکانات جدید ظاهر می شود: به عنوان مثال ، بهبود طراحی از طریق تجسم ، مدل سازی و آموزش بصری و مؤثرتر و همچنین خدمات و نگهداری. در دنیای فناوری های بالا همیشه مکانی برای سرگرمی وجود دارد ، بنابراین صاحبان تجهیزات ویژه واقعیت مجازی همیشه می توانند از احساسات غیرقابل توصیف بازی ها در ژانرهای مختلف کاملاً لذت ببرند.
 

 

2. شبکه های 5G

فناوری جدید که دنیا را تغییر خواهد داد 8 اختراع
یک شبکه جدید سریع و پایدار فرصت های جدیدی را باز می کند.  / عکس
 
شبکه های 5G یک روند نوظهور جدید است که به لطف آن می توان بسیاری از عملیات ها را انجام داد. به احتمال زیاد ، سال 2020 روزی خواهد بود که این شبکه در اکثر کشورهای جهان گسترده و قابل دسترسی خواهد بود. به لطف سرعت فوق العاده سریع و اتصال پایدار ، اسباب بازی های مختلف ، اتومبیل های مستقل و روبات ها قادر به جمع آوری ، پردازش و انتقال مقادیر زیادی از داده ها خواهند بود. این یک پیشرفت مهم در زمینه اینترنت اشیا خواهد بود - شبکه ای از چیزهای فیزیکی که می توانند با محیط ارتباط برقرار کنند ، داده ها را در مورد وضعیت خود انتقال دهند و آنها را از خارج بپذیرند.
 

 

3. چاپ سه بعدی

فناوری جدید که دنیا را تغییر خواهد داد 8 اختراع
فناوری با پتانسیل بالا.  / عکس
 
چاپ سه بعدی یک اختراع جدید نیست ، اما بسیار مفید است. با استفاده از آن ، شما نه تنها می توانید ظروف را چاپ کنید ، بلکه حتی می توانید خانه ای بسازید یا یک پروتز با کیفیت و دقیق تهیه کنید. با این حال ، فناوری همچنان در حال پیشرفت است ، بنابراین حتی اختراعات به خوبی توسعه یافته در حال یافتن کاربردهای جدید و بهبود هستند. در حال حاضر از چاپ سه بعدی در مهندسی زیستی نیز استفاده می شود. دانشمندان پیش بینی می کنند که تا پایان دهه با استفاده از چاپ سه بعدی ، می توان نه تنها اندام های فردی ، بلکه یک نسخه کامل از یک فرد نیز ایجاد کرد.
 

 

4- قابلیت های بدنی جدید

فناوری جدید که دنیا را تغییر خواهد داد 8 اختراع
شما می توانید نه تنها با آموزش خود بلکه با کمک فن آوری عاقل تر شوید.  / عکس
 
یکی دیگر از روند امیدوار کننده فن آوری ، گسترش توانایی های انسانی از طریق پیشرفت های فنی است. کاشت های مخصوص یا وسایل مخصوص بدن در بدن انسان کاشته می شود و به همین دلیل توانایی های بدنی بهبود می یابد. چشمگیرترین پیشرفت در این زمینه تقویت شناختی است که قادر است توانایی های ذهنی مغز انسان را به طور قابل توجهی گسترش دهد.
 

 

5- هوش مصنوعی

فناوری جدید که دنیا را تغییر خواهد داد 8 اختراع
هوش مصنوعی در حال به دست آوردن فرصت های جدید است.  / عکس
 
استفاده از هوش مصنوعی برای جنگ سایبری به روند آینده ای ناخوشایند تبدیل می شود. به گفته دانشمندان آمریکایی ، افزایش تقابل در فضای اینترنت در سال 2020 پیش بینی شده است. مدت هاست که هکرها در زمینه ایجاد و بکارگیری الگوریتم های اتوماتیک برای بهره برداری و هک شبکه های دولتی و شرکت ها در حال آزمایش هستند و با هر سال خسارت ناشی از این عملیات قابل توجه تر است.
 
مشاوره مفید: همچنین می توانید از توزیع انبوه اخبار جعلی ، از جمله مطالب ویدیویی و صوتی ، عواقب منفی داشته باشید. بنابراین ، با گسترش احساسات مختلف در اینترنت ، باید بسیار مراقب باشید.
 

 

6. روبات های خودمختار

فناوری جدید که دنیا را تغییر خواهد داد 8 اختراع
به زودی روبات های هوشمند شروع به انجام کارهای ساده انسانی می کنند.  / عکس
 
انتظار می رود در سال های آینده روبات های خودمختار و نفوذ بیشتر آنها به زندگی ما بهبود یابد. اکنون اکثر روبات های هوشمند در یک محیط کنترل شده کار می کنند و در آنجا توسط انسان کنترل می شوند. اما به زودی این روند تغییر خواهد کرد و اتومبیل های روباتیک فردی و همچنین گروه های بزرگی از روبات ها که با هم کار می کنند ، وارد فضای عمومی خواهند شد. پیش بینی می شود که در وهله اول آنها وارد حوزه کشاورزی و خدمات تحویل شوند. بنابراین ، ترس از اینکه روبات ها به زودی بخشی از کار انسان را از بین می برند ، یک اسطوره نیست بلکه یک واقعیت پیوسته نزدیک است.
 

 

7. نوآوری سبز

فناوری جدید که دنیا را تغییر خواهد داد 8 اختراع
منابع انرژی تجدید پذیر  / عکس
 
مراقبت از محیط زیست هر ساله اهمیت بیشتری پیدا می کند. دانشمندان در تلاش هستند تا خستگی ناپذیر در جهت کاهش تأثیر منفی انسان و جستجوی منابع جایگزین منابع لازم برای زندگی باشند. شبکه های عصبی ، اینترنت اشیا و بانکهای اطلاعاتی جهانی به ارزیابی مصرف ، کاهش تقاضا و کاهش قابل توجه انتشار دی اکسید کربن کمک می کنند و همچنین در عین حال هزینه منابع را کاهش داده و فرصتهای جدیدی را برای استفاده از آنها فراهم می کنند. سرمایه گذاری عمومی ، برق تجدید پذیر ، برنامه های مدیریت خانه سفارشی و عادت های سبز خوب در آینده نزدیک به یک عادت تبدیل می شود.
 

 

8- اینترنت برای وضعیت بدن و سلامتی

فناوری جدید که دنیا را تغییر خواهد داد 8 اختراع
سلامت تحت کنترل است.  / عکس
 
در سال 2020 پیش بینی می شود برنامه های ویژه ای وضعیت بدن و سلامتی ما را به طور کامل کنترل کنند. علاوه بر این ، آنها همچنین مداخله کرده و شاخص ها را تنظیم می کنند ، به عنوان مثال ، سفارش داروهایی برای تشخیص زودرس سرماخوردگی یا تغییر سطح قند خون با تزریق انسولین و ..... به زودی هوش مصنوعی اصلاح ژنهای انسان را آغاز می کند.

نظرات

در ادامه بخوانید...