گرانترین خودروی 2018 ده خودرو

در

اگر بخت به اندازه ای با شما یار بوده باشد که در حال حاضر توانایی این را داشته باشید که بخش هنگفتی از سرمایه خود را برای خرید یک خودرو لوکس و فوق العاده کنار بگذارید خبر خوبی برای شما داریم. در حقیقت خودروهایی وجود دارند که کاملا متفاوت هستند از آن چه به طور معمول روانه بازار  می شود؛ برای نمونه خودروهایی که چراغ های جلو یا عقب شان به وسیله الماس تزئین شده است و نیز دسته ای دیگر از خودرو ها که به گونه ای طراحی شده اند که قابلیت وفق دادن خود با شرایط گوناگون جوی را دارا هستند. کم نیست اند این گونه خودروهایی  مانند رولز رویس، لامبورگینی و ...... که تنها به این منظور طراحی شده اند که نیازهای آن دسته از مشتریان ثروتمندی را برآورده کنند که هدف شان از خرید خودرو بیش از رانندگی است و به دنبال تجربه ای کاملا متفاوت هستند؛ که البته هزینه کافی برای برآورده کردن این آرزوی خود را نیز در اختیار دارند. ما نیز دراین مقاله قصد داریم شما را با آن دسته از گرانترین خودرو ها در 2018 آشنا کنیم که معمولا تنهابه صورت انحصاری و برای افرادی به خصوص طراحی شده و کمتر مشاهده می شود که به طور عمده روانه بازار فروش خودرو شوند. با سیارک همراه باشید.

 

 

مشخصات خودرو منسوری لینی ویوره

منسوری لینی ویوره

Mansory Linea Vivere منسوری لینی ویوره

قیمتی  که به هنگام عرضه این خودرو به بازار در سال 2016 برای آن در نظر گرفته شد: 2.3 میلیون دلار

در حقیقت کاری که شرکت سازنده این خودروری فوق العاده کرد این بود که دو مدل بوگاتی ویرون پیشین خود را در نظر گرفته و با انجام تغییراتی بر روی آن دو و بهبود نقطه ضعف ها شان و نیز اضافه کردن قابلیت های جدید، مدل جدید خودروی خود، Linea Vivere را روانه بازار فروش خودرو کرد و به سرعت با استقبال چشم گیری از سوی طرفداران خودروهای لوکس و گران قیمت رو به رو شد. برای طراحی ظاهر این خودرو از رنگ ها براق معمول استفاده نشده است و بنا به سفارش مشتری، این رنگ می تواند متغیر باشد. علاوه بر آن در بدنه خودرو از نوعی فیبر کربنی بهره گرفته شده است که ظاهر بسیار زیبا و منحصر به فردی به آن بخشیده است. از دیگر امکانات به کار گرفته شده در این خودرو می توان به فرمان آن اشاره کرد که بنا به سفارش مشتری می تواند فرمان مسابقه ای باشد یا معمولی، سقف بدنه خودرو نیز به طور کلی دستخوش تغییر شده و طراحی جدیدی برای آن به کار بسته شده است، لوازم موجود در اطاقک داخلی خودرو کاملا به وسیله دست ساخته شده و به هیچ عنوان از ماشین های مکانیکی برای ساخت آن ها استفاده نشده است. نکته دیگر این که برای نخستین بار در این مدل جدید از پدال های آلومینیمی مورد استفاده در خودروهای مسابقه ای استفاده شده است.  موتور به کار گرفته شده در این خودرو، موتور دبلیو 16 هشت لیتری است و بالغ بر هزار و دویست اسب بخار قدرت دارد. جالب است بدانید که این خودرو قابلیت آن را دارد که ظرف مدت 2.5 ثانیه به سرعت شصت متر بر ساعت برسد.

 

مشخصات خودرو پاگانی هوئایارا رودستر

پاگانی

Pagani Huayara Roadster پاگانی هوئایارا رودستر

قیمتی که به هنگام عرضه این خودرو به بازار برای آن در نظر گرفته شد: 2.4 میلیون دلار

شاسی مورد استفاده قرار گرفته در این خودروی جدید رودستر، بسته به سفارش مشتری متفاوت خواهد بود و البته دیگر امکانات آن نیز همین حالت را دارد و بسته به سافرش مشتری مشخص خواهند شد. این خودروی فوق العاده به گونه ای از رقیب خود که در مورد قبلی به آن اشاره شد پیشی می گیرد، چرا که هم وزن کمتری دارد و هم سرعت بیشتری. در ساخت این خودرو از موتور وی 12 شش لیتری بهره گرفته شده است که تا هفتصد و سی و پنج اسب بخار قدرت پیدا می کند و با وجود این که قدرت اسب بخار آن از خودرویی که در مورد قبلی به آن اشاره شد کمتر است، به واسطه وزن کمترش سریع تر است. تنها سه ثانیه زمان نیاز است تا سرعت این خودرو به شصت متر بر ساعت برسد.

 

 

مشخصات خودرو بوگاتی چیرون

بوگاتی چیرون

Bugatti Chiron بوگاتی چیرون

قیمتی که به هنگام عرضه این خودرو به بازار برای آن در نظر گرفته شد: 2.9 میلیون دلار تقریبا، چرا که امکان تغییر قیمت آن وجود دارد

چیرون، سریع ترین خودروی مسابقه ای یا اسپورتی است که تا کنون توسط بوگاتی طراحی و ساخته شده است. ساخت این خودروی فوق العاده کاملا انحصاری است و تنها به هنگامی ساخت و طراحی آن آغاز می شود که مشتری ای سفارش کار بدهد و برای تولید انبوه در نظر گرفته نشده است. تا کنون نزدیک به پانصد نفر درخواست ساخت این خودرور را داده و در حقیقت سفارش داده اند. موتوری که در ساخت این خودرو از آن بهره گرفته شده است، موتور هشت لیتری دبلیو شانزده است که نزدیک به هزار و پانصد اسب بخار قدرت دارد. ظرف مدت 2.4 ثانیه سرعت این خودرو به شصت متر بر ساعت می رسد.

 

مشخصات خودرو فراری پینینفارینا سرجیو

فراری پینینفارینا سرجیو

Ferrari Pininfarina Sergio فراری پینینفارینا سرجیو

قیمتی که به هنگام عرضه این خودرو به بازار برای آن در نظر گرفته شد: سه میلیون دلار

سرجیو پینینفارینا نام شخصی است که این خودروی فوق العاده را طراحی کرده است و به همین خاطر است که مدل جدید به اسم او نام گذاری شده است. این مدل جدید، ظرفیت دو سر نشین را دارا است و طراحی آن با الهام گرفتن از مدل فراری 458 اسپایدر بوده است. این خودروی جدید فراری هم تنها برای عده معدودی در نظر گرفته شده است یعنی کسانی که آن را سفارش دهند و برای تولید انبوه در نظر گرفته نشده است. فراری پینینفارینا سرجیو از یک موتور چهار و نیم لیتری وی هشت بهره می گیرد که پانصد و نود اسب بخار قدرت دارد. تنها به 3.4 ثانیه زمان نیاز است تا سرعت آن به شصت متر بر ساعت برسد.

 

مشخصات خودرو استون مارتین والکایریه

استون مارتین والکایریه

Aston Martin Valkyrie استون مارتین والکایریه

قیمتی که به هنگام عرضه این خودرو به بازار برای آن در نظر گرفته شد: 3.2 میلیون دلار

اسپانسر های خودروهای مسابقه ای مرتبط با برند رد بول قراردادری با شرکت خودروسازی استون مارتین امضاء کرده و بخش زیادی از هزینه های لازم برای طراحی و ساخت این خودروی اسپورت فوق العاده را متقبل شده است. از امکانات منحصر به فرد به کار گرفته شده در این خودرو می توان سازه کربنی آن اشاره کرد که سبب شده وزن فوق العاده اندکی داشته باشد در مقایسه با سایر خودروهای نسل حاضر. علاوه بر آن طراحی داخلی و مکان قرار گرفتن سرنشینان شباهت بسیار زیادی به خودروهای مسابقات فرمول وان دارد. اخبار و اطلاعات به دست رسیده حاکی از آن است که تا کنون تنها تعداد صد و پنجاه عدد از این خودرو برای ساخت در نظر گرفته شده اند. موتور به کار گرفته شده در این خودرو یک موتور شش و نیم لیتری وی دوازده است که قدرتی بالغ بر 1130 اسب بخار دارد. استون مارتین والکایریه سرعت شصت متر بر ساعت را ظرف مدت دو و نیم ثانیه پر می کند.

 

مشخصات خودرو لیکان هایپر اسپورت

لیکان هایپر اسپورت

Lykan HyperSport لیکان هایپر اسپورت

قیمتی که به هنگام عرضه این خودرو به بازار برای آن در نظر گرفته شد: 3.4 میلیون دلار

این نخستین خودروی فوق العاده لوکسی است که توسط عرب ها ساخته شده است. جالب است بدانید که در اطراف چراغ های جلو لیکان چیزی حدود دویست و بیست قطعه الماس گران قیمت و البته سایر سنگهای قیمتی این چنینی به کار گرفته شده است. جنس بدنه این خودروی فوق العاده لوکس از جنس کامپوزیت کربن است و از دیگر امکانات منحصر به فرد آن می توان به صفحه نمایشگر هولوگرافیک اشاره کرد که برخی از قسمت های خودرو را کنترل می کند. فلت 6، نام موتور 3.7 لیتری ای است که بر روی آن به کار گرفته شده است و تا چیزی حدود 780 اسب بخار قدرت دارد. لیکان 2.8 ثانیه زمان نیاز دارد تا به سرعت شصت متر بر ساعت برسد.

 

مشخصات خودرو مک لارن پی 1 ال ام

مک لارن

McLaren P1 LM مک لارن پی 1 ال ام

قیمتی که به هنگام عرضه این خودرو به بازار برای آن در نظر گرفته شد: نزدیک به 3.7 میلیون دلار

تصویری که مشاهده می کنید البته متعلق به یک مدل قدیمی تر این شرکت خودرو سازی است مک لارن پی 1 جی تی آر و زمانی که توسط مک لارن روانه بازار شد، لقب قدرتمند ترین خودرویی که امکان استفاده شهری از آن وجود دارد را به خود اختصاص داد در جهان. حال سازندگان این خودروی فوق العاده اقدام به طراحی و ساخت مدل جدید خود کرده اند که بسیار قدرتمند تر از مدل پیشین است و از همین حالا، ثروتمندان بسیاری چشم به راه آن اند. از جمله امکانات این خودروی جدید به این موارد می توان اشاره کرد: سقف مدل جدید به طور کلی از کربن فشرده شده ساخته شده است و شیشه های آن از جنس پلی کربنات است، پیچ هایی که برای سر هم کردن قطعات آن استفاده شده از جنس تیتانیوم است و نیز سازندگان سعی کرده اند تا حد امکان وزن وسایل به کار گرفته شده در خودرو وسایل اطاقک خودرو مانند صندلی ها کم باشد و تمامی این عوامل سبب شده تا نه تنها مدل جدید وزن کمتری نسبت به مدل پیشین داشته باشد، بلکه سریع تر هم باشد.

این خودرو از یک موتور وی هشت 3.8 لیتری بهره می گیرد که تا 986 اسب بخار قدرت دارد و ظرف مدت 2.4 ثانیه سرعت آن به شصت متر بر ساعت می رسد.

 

مشخصات خودرو لامبورگینی وننو رودستر

لامبورگینی

Lamborghini Veneno Roadster لامبورگینی وننو رودستر

قیمتی که به هنگام عرضه این خودرو به بازار برای آن در نظر گرفته شد: 4.5 میلیون دلار

این خودروی اپن ایر از قابلیت های بهبود یافته آیرو دینامیک بهره می گیرد و علاوه بر آن سیستم به خصوص طراحی آن به گونه ای است که در پیچ های تند، در مقایسه با سایر خودرو ها، با امکان بهتری می توان پیچید و خودرو را کنترل کرد و کمتر امکان انحراف آن وجود دارد. بدنه کاملا کربنی و نیز سایر امکانات گران قیمت به کار گرفته شده در این خودرو سبب شده است تا در حال حاضر تنها نه عدد از آن در جهان موجود باشد و اگر کسی توانایی خرید آن را داشته باشد باید مدتی قبل سفارش داده تا طراحی و ساخت آن آغاز شود، در غیر این صورت، تولید انبوهی برای خودرو در نظر گرفته نشده است. درب های خودرو نیز رو به بالا باز می شوند.

در لامبورگینی وننو رودستر از یک موتور وی دوازده 6.5 لیتری استفاده شده است که هفتصد و پنجاه اسب بخار قدرت دارد. به 2.9 ثانیه زمان نیاز است تا سرعت خودرو به شصت متر بر ساعت برسد.

 

مشخصات خودرو کونیگزگ سی سی ایکس آر ترویتا

کوئنیگ سی سی ایکس آر ترویتا

Koenigsegg CCXR Trevita کونیگزگ سی سی ایکس آر ترویتا

قیمتی که به هنگام عرضه این خودرو به بازار برای آن در نظر گرفته شد: 4.8 میلیون دلار

این خودرو کاملا دست ساز بوده و تا کنون تنها دو نسخه از آن موجود است. بدنه آن به طور کامل از فیبر فشرده شده ساخته شده است و رنگ این دو خودروی موجود، همان گونه که در تصویر مشاهده می کنید، نقره ای مایل به سفید است این رنگ به واسطه جنس خاص بدنه آن انتخاب شده و هر رنگی قابلیتی ماندگاری بر این گونه فیبر را ندارد. در بخش هایی از خودرو، همانند باله ها، از کربن استفاده شده است و از نوعی چرم منحصر به فرد و بسیار گران قیمت برای ساخت و طراحی قسمت های داخلی خودرو استفاده شده است قسمت های مشکی رنگی که در خودرو مشاهده می کنید از جنس کربن است. در ساخت کوئتینگ سی سی ایکس آر از یک موتور وی هشت 4.7 لیتری استفاده شده است که تا 1018 اسب بخار قدرت دارد و ظرف مدت 2.9 ثانیه به سرعت شصت متر بر ساعت می رسد.

 

مشخصات خودرو رولز رویس سوئپتایل

رولز رویس سوئپتایل

Rolls-Royce Sweptail رولز رویس سوئپتایل

قیمتی که به هنگام عرضه گرانترین خودرو به بازار برای آن در نظر گرفته شد: سیزده میلیون دلار  

این خودرو به هیچ عنوان تولید انبوه ندارد و کاملا سفارشی است. رولز رویس جدید دو سرنشینه کوپه است و بر روی سقف آن نیز یک پنجره باز شو در نظر گرفته شده است. پنجره طراحی شده بر روی سقف، همانگونه که مشاهده می کنید، از دو تکه مجزا تشکیل شده که تقریبا تمامی سقف را می پوشاند و سرنشینان دید وسیعی نسبت به آسمان پیدا خواهند کرد. رنگ اصلی در نظر گرفته شده برای این مدل جدید رولز رویس سرمه ای است و بنا به سفارش مشتری قابلیت استفاده از رنگ دیگر هم وجود دارد.

در رولز رویس سوئپتایل از یک موتور وی 12 6.75 لیتری استفاده شده است و تا چیزی حدود چهار صد و پنجاه اسب بخار قدرت دارد. به 5.7 ثانیه زمان نیاز است تا سرعت آن به شصت متر بر ساعت برسد.

نظرات

۱۳۹۷/۷/۱۱خوب معلومه دیگه برای چه کسانی هستش گفته تولید انبوه نداره و سفارشی هست

در ادامه بخوانید...

نمایشگاه خودرو پاریس 2018 بخش اول

در

چند روزی بیشتر از برگزاری نمایشگاه خودرو 2018 پاریس نمی گذرد و در آن تعداد قابل توجهی ازجدیدترین خودرو از بزرگترین شرکت های خودرو سازی جهان به نمایش در آمده و توجه علاقه مندان را به خود جلب کرد. بسیاری از این خودرو ها تا چند ماه دیگر به بازار عرضه خواهند شد و شاهد حضور شان در خیابان ها خواهیم بود. دراین مقاله قصد داریم شما را با جدیدترین خودرو و گرانترین خودرو  به نمایش در آمده در این نمایشگاه آشنا کرده و اطلاعات دقیق تری در خصوص هر یک در اختیارتان قرار دهیم. با سیارک همراه باشید.

 

 

مشخصات خودرو بی ام و سری 3

بی ام و سری سه

خودرو بی ام و سری سه/ BMW 3 Series

به جرأت می توان گفت جدید ترین خودروی شرکت بی ام و، سری سه، با اختلاف فاحشی از سایر خودروهای به نمایش در آمده در صدر قرار گرفته و توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. طراحی بیرونی خودرو به طور قابل ملاحظه ای خوب از آب در آمده است و از آخرین امکانات روز برای طراحی اتاقک داخلی آن استفاده شده است. علاوه بر این، چند قابلیت دیجیتالی جدید نیز به این خودرو افزوده شده است. سری سه، مدلی است که پس از سری های پنج و هفت شرکت خودرو سازی بی ام و روانه بازار می شود؛ خودرویی که در مقایسه با مدل های پیشین کمی جا دار تر، سبک وزن تر و نیز ایمن تر است. ماه مارچ آینده مصادف با زمانی است که برای عرضه رسمی این مدل جدید بی ام و به بازار در نظر گرفته شده است. مشتریان این مدل جدید، می توانند بسته به نیاز خود یکی از دو موتور دیزلی (و نیز یک موتور بنزینی معمولی) در نظر گرفته شده برای سری سه را انتخاب کنند. شرکت خودرو سازی بی ام و تا کنون به واسطه استفاده از موتور دیزلی 320 دی خود شهرت بسیاری کسب کرده و موتور بسیار محبوبی به شمار می رود، به همین خاطر است که موتور 320 دی استاندارد بر روی سری سه بی ام و مورد استفاده قرار گرفته است (و علاوه بر آن، سیستم کنترل بر چهار چرخ نیز، که بیشتر در خودرو های شاسی بلند به کار بسته می شود در مدل جدید موجود است). این موتور دیزلی قدرتی معادل با 161 اسب بخار دارد و گشتاوری 295 واحدی که در مقایسه با سایر موتورهای به کار گرفته شده در مدل های مطرح شرکت های خودرو سازی دیگر، کافی به نظر می رسد. البته موتورهای پیشین شرکت خودرو سازی بی ام نیرویی معادل با 187 اسب بخار داشتند و برای این مدل جدید قدرت کمتری در نظر گرفته شده است.

موتور بنزینی به کار گرفته شده در این مدل که بسته به سفارش مشتری امکان به کار گیری آن وجود خواهد داشت و پیش تر عنوان شد، 330 آی نام دارد که موتوری است با قدرت 254 اسب بخار و گشتاوری 295 واحدی. به وسیله این موتور، ظرف مدت 5.8 ثانیه سرعت خودرو به شصت و دو متر بر ساعت می رسد. دنده خودرو نیز تمام اتوماتیک است.

 

 

مشخصات خودرو مرسدس بنز کلاس بی

مرسدس بنز کلاس بی

خودرو مرسدس بنز کلاس-بی/ Mercedes- Benz B Class

نظر به پیشرفت های شایانی که این شرکت خودرو سازی از حیث تکنولوژی پس از ساخت کلاس های ای و اس خود داشته است، بنا به گفته مسئولان این شرکت، خودرو مرسدس بنز کلاس بی از لحاظ هندلینگ بسیار بهتر خواهد بود و نیز نسبت به مدل های پیشین، سرنشینان راحتی بیشتری تجربه خواهند کرد. نسل سوم مدل ام پی وی، که تحت عنوان دبلیو 247 در میان سازندگان خودرو شناخته می شود، چهارمین مدلی (از میان هشت مدل جدیدی که مرسدس بنز قول عرضه آن ها را داده است) است که توسط شرکت خودرو سازی مرسدس بنز عرضه خواهد شد. پیش از این نسل چهارم خودرو های کلاس ای توسط آن ها عرضه شد (در دو طراحی هاچ بک و صندوق دار).

در مرسدس بنز کلاس-بی که به تازگی توسط این شرکت طراحی شده و آخرین مدل آن ها به شمار می رود، از همان قالب و پلتفورم اصلی مدل های پیشین استفاده شده است، با این تفاوت که آخرین دستاوردهای این شرکت از لحاظ طراحی و ساخت نیز در آن مد نظر قرار گرفته است. اگر بخواهیم از لحاظ حجم و اندازه کلاس بی را مد نظر قرار دهیم، باید عنوان کنیم که طول بیشتری از مدل های پیشین دارد (معادل با 4359 میلی متر)، و نیز پهنای بیشتری (معادل با 1786 میلی متر)، از حیث ارتفاع نیز 1577 میلی متر بلند تر است. فاصله چرخ های خودرو نیز به 2929 میلی متر می رسد.

 

 

مشخصات خودرو پژو ای لجند

پژو ای-لجند

خودرو پژو ای-لجند/ Peugeot e-Legend concept

شرکت خودرو سازی پژو نیز در این نمایشگاه از مدل ای-لجند خود رونمایی کرده و توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. قابلیت های منحصر به فرد پژو که در مدل دو سر نشین 504 شاهد آن بوده ایم، در این مدل جدید به روز شده و به کار گرفته شده اند. طراحی و ساخت این خودرو ما را به آینده ای هیجان انگیز تر در صنعت خودرو سازی امیدوار کرده است. نمایشگاه پاریس 2018، نخستین مکانی است که در آن این خودرو در معرض دید عموم قرار گرفته است. با احتساب سال جاری، پنجاه سال از زمانی که این شرکت خودرو سازی فرانسوی مدل دو سر نشین 504 خود را روانه بازار کرده است می گذرد. همان گونه که پیش تر از این نیز اشاره ای به آن شد، در این مدل جدید سعی بر آن بوده است که تا حد امکان از قابلیت ها و امکانات همان مدل قدیمی (البته به روز شده) استفاده شود، که از آن جمله می توان به طراحی دو تکه چراغ های جلو اشاره کرد. علاوه بر این، نکته دیگری که در خصوص طراحی این مدل جدید به چشم می خورد، بدنه منحصر به فرد آن است که یاد آور خودروهای مستحکم آمریکایی است. نکته آخر این که این مدل جدید الکتریکی است.

 

 

مشخصات خودرو پورش ماکان

پورش ماکان

خودرو پورش ماکان/ Porsche Macan

مدل جدید پورش ماکان، هنوز در نیمه های راه ساخت و عرضه کامل به سر می برد، با این حال، بنا به آن چه سازندگان خودرو عنوان کرده اند، قرار است در این مدل جدید  از یک موتور بنزینی توربو شارژ چهار سیلندری (با سیلندرهای دو لیتری) استفاده شود که قدرت آن به 242 اسب بخار می رسد.  علاوه بر این، یک سیستم هفت دنده ای دو کلاچه نیز در این مدل جدید مورد استفاده قرار گرفته است و از لحاظ مصرف سوخت نیز بسیار به صرفه است. 6.7 ثانیه زمان نیاز است تا سرعت خودرو به شصت و دو متر بر ساعت برسد و حداکثر میزان سرعتی که می توان با آن رانندگی کرد، 139 متر بر ساعت است.

یکی از تولیدی های خودرو به نام «اتو کار» مدل های اولیه پورش ماکان را امتحان کرده است و حتی در برخی از شهر های چین نیز، فروش آن آغاز شده است. از دیگر اخبار مرتبط با این مدل جدید می توان به این نکته اشاره کرد که نمونه دیگری از آن، با نام ماکان اس نیز روانه بازار خواهد شد که از یک موتور وی شش با سیلندرهای سه لیتری بهره می گیرد (قدرتی معادل با 335 اسب بخار دارد). نکته دیگر این که سازندگان پورش اعلام کرده اند که به احتمال بسیار زیاد در آینده دیگر از موتورهای دیزلی در خودروهای جدید شان استفاده نخواهند کرد (این مسئله شامل مدل ماکان نیز می شود).

 

 

مشخصات خودرو رنو ای زد اولتیمو

رنو ای زد اولتیمو

خودرو رنو ای زد اولتیمو/ Renault EZ Ultimo
شرکت خودرو سازی رنو نیز در نمایشگاه پاریس 2018 از مدل جدید خود، ای زد اولتیمو رونمایی کرد؛ خودرویی کاملا الکتریکی که طراحی کاملا جدید و منحصر به فردی در آن به کار گرفته شده است و به عنوان یک خودروی بسیار لوکس به شمار می رود که منظور طی کردن مسافت های نه چندان طولانی در نظر گرفته شده است. برای نمونه مسئولان شرکت خودرو سازی رنو عنوان کرده اند که این مدل جدید شان، می تواند توسط افراد (و نیز برندهای به خصوص) برای جا به جا کردن مشتری های شان مورد استفاده قرار بگیرد (انتقال آن ها از فرودگاه به هتل محل اقامت و غیره). یکی از قابلیت های این مدل جدید رنو این است که می توان آن را به وسیله اپلیکیشن به خصوصی که برای آن برنامه نویسی شده است، کنترل کرد. در این اپلیکیشن گستره ای به مساحت سیصد و ده مایل تعریف شده است که خودرو در آن قابلیت رانندگی خواهد داشت. ای زد اولتیمیت سه سر نشین را در خود می تواند جای دهد و طول خودرو معادل با 5.8 متر است (مدل فانتوم شرکت خودرو سازی رولز رویس نیز همین طول را دارد).

 

 

مشخصات خودرو مرسدس بنز کلاس ای

مرسدس بنز کلاس ای

مرسدس بنز کلاس ای، چهار در/ Mercedes Benz A Class Saloon

مدل دیگری که شرکت خودرو سازی مرسدس بنز در این نمایشگاه از آن رونمایی کرد، طراحی جدید چهار در کلاس ای اش بود. اخبار و اطلاعات به دست رسیده حاکی از آن است که قیمت این مدل جدید از 27875 یورو شروع می شود و از اوایل سال 2019 علاقه مندان می توانند اقدام به خریداری آن کنند و در بازار موجود خواهد بود. با احتساب قیمتی که برای کلاس ای مرسدس بنز در نظر گرفته شده است، این قیمت سه هزار یورو گران تر از رقیب اصلی آن، یعنی آئودی ای 3 چهار در خواهد بود، حال آن که تقریبا معادل با قیمتی است که برای بی ام و سری سه در نظر گرفته شده است.

دو طراحی جداگانه از خودرو برای زمان عرضه آن در نظر گرفته شده است و مدلی که قرار است در انگلستان روانه بازار شود، اسپورت تر خواهد بود (قیمت این مدل اسپورت معادل با 28875 یورو خواهد بود). علاوه بر این، دو موتور برای مدل جدید در نظر گرفته شده است که به هنگام عرضه خریداران قادر به انتخاب یکی از آن ها خواهند بود: موتور دیزلی ای 180 دی که سیلندرهایی 1.5 لیتری دارد و نیز موتور بنزینی ای 200 که سیلندرهایی 1.3 لیتری دارد. موتور ای 180 دی قدرتی معادل با 114 اسب بخار دارد و گشتاوری 184 واحدی؛ این نیرو باعث شده تا خودرو به 10.5 ثانیه زمان نیاز داشته باشد تا به سرعت شصت و دو متر بر ساعت برسد و حداکثر سرعت قابل دسترسی با آن معادل 125 متر بر ساعت است. البته اخبار و اطلاعات منتشر شده حاکی از آن است که در مدت زمان کوتاهی پس از عرضه رسمی و اولیه خودرو به بازار، طرح دیگری از آن نیز اضافه خواهد شد که از یک موتور به مراتب قدرتمند تر توربو شارژ چهار سیلندری (سیلندرهای 2.0 لیتری) در آن استفاده خواهد شد. این موتور قدرتی معادل با 188 اسب بخار دارد.

 

 

مشخصات خودرو پژو 508 اس دبلیو

پژو 508 اس دبلیو

خودرو پژو 508 اس دبلیو/ Peugeot 508 SW

شرکت خودرو سازی پژو در این نمایشگاه از مدل 504 اس دبلیو خود نیز رونمایی کرد (طرح اولیه آن) که این بار هم توجهات زیادی را به خود جلب کرد. برای طراحی این خودرو از مدل تاپ اسپک جی تی الهام گرفته شده است، با این تفاوت که چرخ های به کار گرفته شده در آن کاملا جدید و منحصر به فرد است، یک سپر براق مشکی رنگ برای قسمت جلوی خودرو در نظر گرفته شده است، و در نهایت رنگ های منحصر به فرد آبی نیمه روشن و نوعی خاکستری به خصوص از آن قابل دسترس خواهد بود. طراحی داخلی خودرو نیز در نوع خود جالب توجه است و از نوعی فیبر کربن برای ساخت صندلی ها و برخی قسمت های دیگر اتاقک خودرو استفاده شده است. طراحی سفارشی ای نیز از مدل 508 اس دبلیو به هنگام عرضه قابل دسترسی خواهد بود که در آن از یک تکنولوژی جدید دید در شب استفاده شده است و نیز یک سیستم بلند گوی وابسته به مرکز (کانونی، به انگلیسی: Focal).

اخبار و اطلاعات به دست رسیده حاکی از آن است که به هنگام عرضه خودرو، مشتریان قادر خواهند بود از میان دو موتور به کار گرفته شده در طرح های مختلف یکی را انتخاب کنند: موتور 1.6 لیتری پیور تک 225 که بنزینی است و یا موتور 2.0 لیتری بلو اچ دی آی 180 که دیزلی است. در هر دوی این طرح هایی که قرار است از خودرو عرضه شود، سیستم هشت دنده ای به کار گرفته شده است. هم اکنون کسانی که علاقه مند باشند می توانند مدل های اولیه خودرو را پیش خرید کنند و در اوایل سال 2019 عرضه رسمی آن به بازار آغاز خواهد شد.

 

 

مشخصات خودرو لندرور دیسکاوری رد کراس

لندرور دیسکاوری رد کراس

لندرور دیسکاوری رد کراس (صلیب سرخ)/ Land Rover Discovery Red Cross

بخش عملیات های ویژه شرکت خودرو سازی لندرور، مدل جدید طراحی شده از دیسکاوری را در نمایشگاه پاریس 2018 در معرض نمایش قرار دادند. هدف از طراحی خودرو استفاده آن در بخش اورژانس صلیب سرخ بوده است.

این مدل جدید لندرور، حاصل نشست ها و همکاری هایی است که برای مدت هجده ماه میان اعضای این شرکت خودرو سازی انگلیسی با اعضای استرالیایی عضو سازمان حقوق بشر صورت گرفته است. نکته ای که بیش از هر چیز دیگری در این مدل جدید لندرور جلب توجه می کند، بدل شدن آن به یک مرکز فرماندهی متحرک است و از جمله قابلیت هایی که در خودرو به کار گرفته شده است می توان به امکان هدایت درون (هواپیمای بدون سرنشین) اشاره کرد. سال گذشته لندرور پروژه ای را تحت عنوان «هیرو» آغاز کرد و این خودرو محصول همان پروژه است.

در لندرور دیسکاوری از یک موتور سه لیتری تی دی شش استفاده شده است و همان گونه که عنوان شد، به عنوان یک مرکز فرماندهی متحرک و به وسیله اعضای صلیب سرخ در استرالیا مورد استفاده قرار خواهد گرفت (به منظور استفاده آن در عملیات های نجات). از دیگر قابلیت ها و امکانات خودرو می توان به چهار رادیوی مورد استفاده در آن اشاره کرد و نیز چراغ هایی با امکان چرخش سیصد و شصت درجه که مطمئنا در عملیات های اعضای صلیب سرخ و شرایط اورژانسی به کار خواهد آمد.

 

 

مشخصات خودرو دی اس 3 کراس بک

دی اس 3 کراس بک

خودرو دی اس 3 کراس بک/ DS 3 Crossback

شرکت خودرو سازی دی اس، که مدت زمان چندان زیادی از فعالیت آن به عنوان یک شرکت جداگانه نمی گذرد، در این نمایشگاه دومین مدل خودروهای خود، دی اس 3 کراس بک را به نمایش گذاشت؛ خودرویی که از لحاظ طراحی و نیز از جنبه فنی چندان دست کمی از مدل های شرکت های بزرگی چون آئودی و ولوو ندارد. برای نمونه می توان به خودروی آئودی مدل کیو 2 اشاره کرد که رقیبی برای دی اس 3 به شمار می رود. اولین بار در نمایشگاه خودروی پاریس 2018 بود که از این مدل جدید رونمایی شد.

مدل پیشین عرضه شده توسط این شرکت خودرو سازی، دی اس 7 کراس بک نام داشت و بنا به اطلاعاتی که مسئولان این شرکت منتشر کرده اند، قرار است تا سال 2023 شش مدل دی اس از این شرکت روانه بازار شوند. این اس یو وی های کوچک شرکت خودرو سازی دی اس، وارد یک بخش بسیاری رقابتی در بازار خودرو می شوند که با سرعت چشم گیری در حال پیشرفت است.  دی اس 3 کراس بک اولین مدلی است که در ساخت آن از پلتفورم یا قالب منحصر به فرد خود این شرکت که سی ام پی نام دارد استفاده شده است. این پلتفورم یا قالب طراحی شده توسط این شرکت محبوبیت ویژه ای در میان سازندگان پیدا کرده است و در آینده ای نه چندان دور، بیشتر خودرو های پژو، سیتروئن و اوپل برای ساخت مدل های اس یو وی خود از آن بهره خواهند گرفت (برای نمونه می توان به پژو 208 اشاره کرد).

این خودروی فرانسوی در ربع دوم سال آینده به طور رسمی روانه بازار خواهد شد و به گونه ای به عنوان جایگزینی برای دی اس 3 سه دری شناخته می شود که مدل مینی عرضه شده توسط این شرکت بود. ساخت و عرضه این مدل مینی هم تا پایان سال 2019 ادامه خواهد داشت. دی اس 3 کراس بک، که تحت عنوان دی سی و چهار در میان سازندگان شناخته می شود، به هنگام عرضه از دو موتور دیزلی و نیز بنزینی بهره خواهد گرفت (بسته به سفارش مشتری) و علاوه بر این، در مدت زمان کوتاهی پس از عرضه رسمی آن، طرح دیگری نیز روانه بازار خواهد شد که یک طراحی کاملا الکتریکی است.

ادامه مقاله... نمایشگاه خودروی پاریس 2018 بخش دوم

 

 

نظرات

در ادامه بخوانید...

خودرو لامبورگینی ستاره رئال مادرید ، ادن هازارد

در

لامبورگینی
 ادن هازارد 500،000 پوند برای  Lamborghini Aventador SVJ پرداخت و به مجموعه اتومبیل های خیره کننده خود اضافه کرد.


لامبورگینی

 

لامبورگینیمجموعه اتومبیل های بت سابق چلسی اکنون بیش از 1 میلیون پوند ارزش دارد.


لامبورگینی

سوپراسپرت  لاکچری  ادن هازارد می تواند بیش از 217 مایل در ساعت کار کند و از 0-60 در 2.8 ثانیه باورنکردنی برود.او  رنگ سفید را برای خودرو لامبورگینی مطابق با رنگ های باشگاه طرفداران انتخاب کرد.

 

نظرات

در ادامه بخوانید...

نبرد چراغ‌ های هدلایت:چراغ‌ های ال‌ای‌دی LED

در

(سیارک) : مطمئنا صنعت خودرو به میزان زیادی تکامل یافته است و به همراه این تکامل ، چراغ‌ های جلوی خودرو نیز به سطح بالاتری رسیده‌اند، خودرو سازان تاثیر چراغ‌ های هالوژن یا HID را بر روی مدل‌های خود تجزیه و تحلیل کرده‌ و به یک گزینه جدید رسیده‌اند: چراغ های LED. حداقل روی کاغذ به نظر می‌رسد که LED‌ ها راه‌حلی برای تولید انبوه خودرو ها باشند اما چندین نقطه ضعف هم وجود دارد که می‌تواند چشم‌انداز جهانی در مورد این نوع تکنولوژی را تغییر دهد.

چراغ‌ های ال‌ای‌دی LED

 توصیف اصول نحوه عملکرد چراغ‌ های ال‌ای‌دی بسیار سخت است اما به شکل خلاصه می‌توان گفت که آنها به حرکت الکترون‌های منفی به سمت "حفره‌های" مثبت در سرتاسر یک نیمه‌هادی متکی هستند. زمانی که یک الکترون ازاد در یک حفره می‌افتد که در سطح انرژی پایین تری قرار دارد، انرژی خود را از دست می‌دهد که باعث آزاد شدن یک فوتون (کوچکترین ذره تشکیل دهندۀ نور) می‌شود، این فرآیند الکترولومینانس  (برق‌درخشی) نامیده می‌شود.(سیارک)

اگر این فرآیند هزاران بار در ثانیه تکرار شود شاهد یک نور روشن مداوم خواهید بود که از سطحی حدود 2 میلی‌متر ساطع می‌شود دیود ساطع‌کننده نور (LED‌).

مهمترین نکته  در مورد چراغ‌ های LED این است که در مقایسه با لامپ‌های هالوژن کلاسیک به توان بسیار پایینی نیاز دارند. به عنوان مثال LED‌هادر تویوتا پریوس و چندین نوع خودرهای هیبریدی که در آنها برق نقش کلیدی ایفا می‌کند مورد استفاده قرار گرفته‌اند لزوما نه برای چراغ‌ های جلو. اولین واحدهای LED در خودروی آئودی R8 مدل 2004 مورد استفاده قرار گرفتند.

به طور کلی چراغ‌ های LED از نظر میزان تابندگی بین لامپ‌های هالوژن و HID قرار می‌گیرند اما پرتوهای متمرکزتری تولید می‌کنند و همچنین در اشکال مختلف تولید می‌شوند.

همچنین  LED‌ها به لطف اندازه کوچک خود امکان دستکاری زیادی دارند، تولید کنندگان قادرند انواع اشکال و مجموعه‌های مختلف را تولید کنند به نحوی که کاملا با مدل‌های خودرو های آنها تطابق داشته باشد و نیاز به رفلکتورهای زشت نیست.

 

چراغ‌ های ال‌ای‌دی LED

 

چراغ‌ های ال‌ای‌دی LED

اما نیاز است که چند مسئله را روشن کنیم. به عنوان مثال اگرچه LED‌ها هنگام روشن شدن همانند لامپ‌های هالوژن حرارت منتشر نمی‌کنند، اما زمانی که جریان برق از آن عبور می‌کند مقدار زیادی گرما در پایین امیتر (عمدتا چیپ یا تراشه) تولید می‌شود و در نتیجه خطر بالقوه‌ای برای قطعات و کابل‌های اتصال مجاور به همراه دارد. به همین دلیل است که چراغ‌ های LED به سیستم‌های خنک‌کننده مانند هیت‌سینک یا فن نیاز دارند تا از ذوب شدن آنها جلوگیری شود.

فراموش نکنید که این سیستم‌های خنک‌کننده در محفظه موتور قرار دارند که محیط خنکی برای سایر سیستم‌ها به منظور حفظ درجه حرارت مناسب و معقول نیست. به همین دلیل طراحی و پیاده‌سازی چراغ‌ های LED برای خودرو ها دشوارتر است و بنابراین گران‌تر از HIDها خواهند بود.(سیارک)

چرا در LED‌های روشن در روز یا چراغ عقب از هیت‌سینک استفاده نمی‌شود؟ ساده است چرا که هیچ کس برای حرکت در تاریکی به آنها متکی نیست. بنابراین نیاز نیست که همانند چراغ‌ های جلو قدرتمند باشند و این بدین معنی است که جریان عبوری از این چیپ‌ها آنقدر نیست که باعث ایجاد مشکلات حرارتی شود.

به طور خلاصه در مورد LED‌ها می‌توانیم بگوییم که:

مزایا:

اندازه کوچک، امکان سفارشی‌سازی در شکل‌های مختلف را فراهم می‌کند.

مصرف انرژی بسیار پایین

روشن‌تر از چراغ‌ های هالوژنی و ارائه نور گرم‌تر نسبت به HIDها

معایب:

هزینه تولید بالا

ایجاد حرارت بالا در اطراف قطعات مجاور

طراحی دشوارتر و کنار آمدن با دمای بالای محفظه موتور

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک)  

مترجم  itrans.ir

نظرات

در ادامه بخوانید...

نبرد چراغ‌های هدلایت: هالوژن ، زنون ، ال‌ای‌دی ، لیزر و کیت‌های تبدیل در مقابله با هم

در

(سیارک) : آنچه که اکنون برای ما چیزهای رایج و معمولی است زمانی دستاوردهای عمدۀ تکنولوژی و فناوری بودند. زمانی بود که اضافه کردن یک پیچ ساده و یا تغییر شکل اجزای خاص منجر به نوآوری‌های قابل  توجهی می‌شد که سالها بعد این نوآوری‌ها خودشان پایه‌ای برای پروژه‌های پیشرفته‌تر شدند.بیایید در این پست نگاهی به چراغ‌ های جلو خودرو بیندازیم.

هالوژن ، زنون ، ال‌ای‌دی ، لیزر و کیت‌های تبدیل

اگرچه کل صنعت خودرو سازی از ال‌ای‌دی استفاده می‌کند اما تعداد کمی از مردم می‌دانند که چگونه آنها از لامپ‌های ساده استیلنی در دهه 1880 تکامل یافته و بردهای ال‌ای‌دی بسیار پیچیده امروزی تبدیل شدند. علاوه بر این محققان دائما بر روی ایده "چراغ جلو" کار می‌کنند و تلاش می‌کنند که به پیشرفت‌های جدیدی دست یابند که به وضوح باعث برتری محصولات آنها نسبت به رقبا شود. چراغهای لیزری نیز از همین نمونه هستند اما قبل از بحث در مورد آنها باید سیستم‌های رایج که به وفور استفاده می‌شوند را نیز بررسی کنیم.

قصد نداریم که در مورد تاریخچه چراغ جلو صحبت کنیم چرا که قبلا این کار را انجام داده‌ایم، در عوض تلاش می‌کنیم بر روی چهار نوع تنظیمات عمده که امروزه به کار می‌روند تمرکز کنیم و ببینیم آنها چه هستند. بنابراین سعی می‌کنیم در مورد مزایا و معایب هر یک از آنها صحبت کنیم، اگرچه مردم به طور کلی اعتقاد دارند که همیشه جدیدتر بهتر هم است، که اغلب هم همین طور است. ممکن است برخی از شما با این ایده موافق باشید و برخی نیز مخالف باشید، بهر حال هر یک از این چهار نوع چراغ جلو خصوصیات مثبت و منفی خاص خودش را دارد. پس بیایید نگاهی به آنها بیندازیم.

چراغ‌ های جلو هالوژنی

چراغ‌ های هالوژنی در حال حاضر در جهان خودرو ها بیشترین کاربرد را دارند و همانطور که می‌دانید این بخاطر مزیت اصلی آنها است: نصب آسان و ارزان.(سیارک)

 

هالوژن ، زنون ، ال‌ای‌دی ، لیزر و کیت‌های تبدیل

اساسا یک لامپ هالوژن در شرایط عالی عمری حدود 1000 ساعت دارد و هزینه جایگزینی آن در مقایسه با سایر انواع دیگر بسیار پایین است (حدود  دلار30 برای یک مجموعه مناسب). با این حال لامپ‌های هالوژن کم کم در حال تبدیل شدن به گزینه دوم برای شرکت‌های خودرویی در سرتاسر جهان هستند. اما چرا؟ هالوژن دقیقا هم‌معنی با بهره‌وری نیست و برای درک بهتر توضیح خواهیم داد که یک لامپ هالوژن چگونه کار می‌کند.

اول اینکه از یک شیشه ساخته شده است که در مقابل دماهای بسیار بالا مقاوم است، بعلاوه یک گاز که معمولا ترکیبی از آرگون و نیتروژن است و یک عدد رشته تنگستن. به منظور تولید نور، رشته تنگستن از طریق باتری خودرو جریان برق دریافت کرده و تا دمایی حدود 2500 درجه سلسیوس گرم می‌شود و شروع به درخشش می‌کند (فرآیند تابش یا دماشیدگی).

زمانی که لامپ هالوژن به اواخر عمر خود نزدیک می‌شود تنگستن بخار می‌شود و بر روی شیشه آن رسوب می‌گیرد و باعث پارگی رشته تنگستن می‌شود و قابلیت عملکرد آن از بین می‌رود .

 

هالوژن ، زنون ، ال‌ای‌دی ، لیزر و کیت‌های تبدیل

 

هالوژن ، زنون ، ال‌ای‌دی ، لیزر و کیت‌های تبدیل

هالوژن ، زنون ، ال‌ای‌دی ، لیزر و کیت‌های تبدیل

اما این زیاد مسئله مهمی نیست، بزرگترین مشکل این است که در حین تولید نور، این لامپ همچنین مقدار زیادی گرما تولید می‌کند که اساسا به صورت انرژی هدر می‌رود.(سیارک)

یک مشکل بزرگ دیگر که اغلب لامپ‌های هالوژن دارند نحوه واکنش آنها با مواد مختلف است. به عنوان مثال زمانی که لامپ معیوب را تعویض می‌کنید، مراقب باشید که به شیشه لامپ جدید دست نزنید! روغن و چربی روی انگشتان دست شما به شیشه کوارتز می‌چسبد و باعث می‌شود که گرما به طور یکنواخت پخش نشود و عمر لامپ به شدت کاهش می‌یابد.

با این حال لامپ‌های هالوژنی مزایایی دارند که باعث می‌شود تبدیل به گزینه اول برای اکثر خودرو سازان شوند: با حداقل میزان هزینه نور مناسبی تولید می‌کنند، در اندازه‌های مختلف تولید می‌شوند که بدین معنی است که می‌توان این لامپ‌ها را در مدل‌های مختلف خودرو نصب کرد، همچنین خودروسازان می‌توانند نسخه‌های چندتایی از انها بسته به نوع و ابعاد بدنه خودرو تولید کنند.

اگر بخواهیم به طور خلاصه صحبت کنیم می‌توانیم جوانب مثبت و منفی لامپ‌های هالوژن را به شکل زیر بیان کنیم:

مزایا:

- تعویض آسان

- تولید ساده

- ابعاد مختلف

- مقرون به صرفه

معایب:

- به هدر رفتن انرژی

- نیاز به مراقبت اضافی

ادامه در پست  های آینده

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.

نظرات

در ادامه بخوانید...

نبرد چراغ‌ های هدلایت :چراغ‌ های HID (زنون)

در

زنون یا هدلایت ؟زنون بهتر است یا هدلایت ؟در این مقاله سعی داریم با مقایسه تکنولوژی چراغ‌ های هدلایت ، چراغ های زنون و هدلایت به این سوال ها پاسخ دهیم . 
چراغ های زنون یا لامپ‌های زنون که به شکل رسمی به عنوان چراغ‌ های تخلیه با شدت بالا چراغ های HIDS خوانده می‌شوند، معمولا به عنوان یک گزینه کارآمدتر برای چراغ های خودرو شناخته می‌شوند که عمدتا به خاطر گرمای رنگ و حجم نور تولید شده توسط انها است. 



 

چراغ های زنون

 

 

اولین نسل از چراغ‌ های زنون

اولین نسل از چراغ‌ های زنون در خودروی BMW سری 7 در سال 1991 ظهور یافتند و به آرامی تبدیل به گزینه شماره یک برای بسیاری از کمپانی‌های خودرو سازی شدند، اگرچه از اعلام آن به عنوان یک تجهیزات استاندارد اجتناب شده است.چراغ‌ های HID بسیار شبیه لامپ‌های نئون هستند. یک لوله محصور پر از گاز که در هر انتهای آن یک الکترود برای عبور جریان الکتریکی وجود دارد.

در زمینه‌های کاربرد در خودرو، لامپ HID، با استفاده از یک کوارتز شفاف، الکترودهای تنگستن و مخلوطی از گازها که توسط ولتاژ بالای جریان الکتریکی عبوری بین دو الکترود تحریک می‌شوند.علیرغم نام معمول مورد استفاده برای آنها، HIDها از یک مخلوط متال-هالید استفاده می‌کنند و در حین راه‌اندازی فقط متکی به زنون هستند. دلیل آن این است که یکی از مشکلات اصلی در لامپ‌های HID مقدار زمان لازم برای گازهای موجود برای رسیدن به دمای عملیاتی و ارائه نور قوی است.

فرآیند تابش نور در لامپ‌های HID در سه مرحله رخ می‌دهد: ابتدا فاز احتراق، یک پالس ولتاژ بالا تولید یک جرقه می‌کند که گاز زنون را یونیزه کرده و یک تونل از جریان بین الکترودها ایجاد می‌شود، سپس درجه حرارت لامپ به سرعت بالا می‌رود که باعث تبخیر نمک‌های فلزی می‌شود که باعث کاهش مقاومت بین دو الکترود می‌شود؛ در نهایت بالاست به عملیات مداوم سوئیچ کرده و میزانی توان مداوم ارائه می‌کند به نحوی که قوس الکتریکی سوسو نمی‌زند.در ادامه مقاله به تفاوت هدلایت و زنون از نطر مزایا و معایب هدلایت می پردازیم.

 

 

مزایا

اول اینکه چراغ‌ های زنون از نظر حجم نور تولیدی در مقایسه با چراغ‌ های هالوژن کارآیی بیشتری دارند. البته اگر زاویه نور به درستی تنظیم نشود می‌تواند به عنوان یک شکست بخصوص از نقطه نظر ترافیک ورودی بزرگ در نظر گرفته شود، (اغلب زمانی که کیت‌های موجود در بازار به شکل اشتباه نصب شوند یا از کاسه‌ چراغ‌ هایی استفاده شود که برای HIDها طراحی نشده‌اند).

طبق آمار رسمی، یک لامپ زنون 3000 لومن و mcd/m2 90 تولید می‌کند، در حالی که یک لامپ هالوژن 1400 لومن و mcd/m2 30 تولید می‌کند.البته لامپ‌های زنون کم کم در اندازه‌ها و نسخه‌های مختلف در دسترس قرار گرفته‌اند، به خصوص به منظور استفاده در مدلهای مختلف خودرو.

 یکی دیگر از نکات مثبت چراغ‌ های زنون این است که عمر نسبتا طولانی دارند که بسیار بیشتر از لامپ‌های قبلی یعنی لامپ‌های هالوژن هستند: تخمین زده می‌شود که در شرایط عادی عمر عملیاتی آنها حدود 2000 ساعت است.

بهره‌وری می‌تواند یکی دیگر از مزایا در هنگام انتخاب HID به جای چراغ‌ های هالوژن باشد. اگرچه این چراغ‌ ها به توان بیشتری در شروع نوردهی نیاز دارند اما پس از آنکه به دمای عملیاتی رسیدند، بسیار کم‌مصرف‌تر از لامپ‌های استاندارد هستند؛ که این به معنی تحمیل بار کمتر به دینام و همچنین گشتاور کمتر موتور جهت تامین برق است. با این حال به سختی می‌توانید تفاوتی در مصرف سوخت مشاهده کنید (شاید یک اونس سوخت در هر ساعت)، اما اگر طرفدار محیط زیست هستید آگاهی از این موضوع نیز می‌تواند برای شما جالب باشد.

 

چراغ های زنون

 

چراغ های زنون

چراغ های زنون

 

 

معایب

 خوب بدیهی است که هزینه بیشتری نسبت به لامپهای هالوژن (شامل نگهداری) دارند و همچنین پیچیده‌تر نیز هستند، چرا که به دستگاهی به نام بالاست نیاز دارند که یک در واقع یک خازن است که ولتاژ بالای مورد نیاز برای عملکرد HIDها را ایجاد و تنظیم می‌کند.

فراموش نکنید که این چراغ‌ ها به چند ثانیه زمان برای رسیدن به روشنایی کامل نیاز دارند، و به همین دلیل است که به عنوان نور بالای جداگانه مناسب نیستند. در برخی از خودروها از HID به عنوان نور پایین و لامپ‌های استاندارد جداگانه برای نور بالا استفاده می‌شود. در مدل‌های بالاتر واحد HID به هر دو شکل کار می‌کند (که به اشتباه زنون خوانده می‌شود) و از یک سایه مکانیکی درون رفلکتور به منظور تغییر جهت پرتوی نور استفاده می‌شود.

برخی‌ از چراغ‌ های زنون می‌توانند اثرات سوئی بر سلامت انسان داشته باشند، چرا که برخی از آنها حاوی مواد سمی مانند جیوه فلزی هستند. برخی از کشورها اقدامات ویژه‌ای برای منع استفاده از آنها اعمال کرده‌اند، اما این فقط منجر به هزینه‌های تولید و تعمیر بالاتر خواهد شد.

نهایتا اینکه میزان تابش خیره‌کننده تولید شده توسط چراغ جلو ممکن است برای سایر رانندگان حاضر در مسیر آزار دهنده باشد (بخصوص ترافیک روبرو)، بنابراین باعث افزایش تعداد تصادفات و مرگ و میر جدای از سرعت زیاد و مشکلات فنی می‌شود.(سیارک)

 

 

مزایا و معایب چراغ‌های زنون

مزایا:

- طول عمر بیشتر نسبت به چراغ‌ های هالوژن

- کارآمدتر از چراغ‌ های هالوژن هستند زیرا توان کمتری مصرف کرده و نور بیشتری تولید می‌کنند.

- دید بهتر برای راننده

معایب هدلایت 

- تابش خیره‌کننده بیش از حد و در نتیجه ایجاد مشکلات بالقوه برای ترافیک روبرو

- هزینه‌ بالا

- سیستم پیچیده نسبت به لامپ‌های هالوژن

- مواد مضر که در آنها مورد استفاده قرار می‌گیرد

- به منظور رسیدن به روشنایی کامل به چند ثانیه زمان نیاز دارند

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.

نظرات

در ادامه بخوانید...

BMW و آئودی به سختی در تلاشند تا چراغ‌ های لیزری را گسترش دهند

در
چراغ‌ های لیزری خودرو

 

چراغ‌ لیزری خودرو چیست

BMW و آئودی به سختی در حال تلاش هستند که چراغ‌ های لیزری را گسترش دهند، فناوری جدید که 1000 برابر بهتر از چراغ‌ های LED است و در عین حال بسیار جمع و جورتر است. احتمالا می‌دانید که لیزر چیز بسیار خطرناکی است و فقط می‌توانند منطقه‌ای به اندازه عرض یک سکه را روشن کنند. پس چراغ‌ های لیزری چگونه می‌توانند تبدیل به یک ایده مناسب جهت پیاده‌سازی در خودرو ها شوند؟

همانند چراغ‌ های زنون که قبلا به آن اشاره شد، تکنولوژی جدید در اینجا نیز از لیزر فقط به عنوی بخشی از فرآیند تولید نور استفاده می‌کند. در واقع شما زمانی که از نور بالای خودرو استفاده می‌کنید یک مجموعه لیزری با قدرت بالا و لنزهایی در مقابل آن نخواهید داشت که همه چیز را در مقابل خود می‌سوزاند!

طبق توضیحات BMW، سستم آنها از سه لیزر آبی استفاده می‌کند که در پشت مجموعه چراغ جلو تعبیه شده است و به مجموعه کوچکی از آینه‌ها می‌تابد که انرژی آنها بر روی لنزهای کوچک حاوی گاز فسفر زردرنگ متمرکز شده است. این ماده در تماس با پرتوهای لیزر نور سفید بسیار روشن تولید می‌کند که نور حاصل از آن به سمت چراغ جلو منعکس می‌شود. پس اساسا شما به نور تولید شده توسط فسفر نگاه می‌کنید نه خود لیزر، که باعث می‌شود بتوان از این سیستم در جاده استفاده کرد.

حال اگر چراغ جلو آسیب ببیند یا از فوکوس خارج شود چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ به گفته شرکت BMW این سیستم به صورت خودکار خاموش خواهد شد.

چراغ‌ های لیزری خودرو

نور تولید شده در این پروسه می‌تواند تا 1000 برابر بیشتر از LED‌ها باشد در حالیکه از دوسوم توان آنها (یا حتی نصف) استفاده می‌شود. و به لطف وجود فسفر، درجه رنگ نور (5.500 تا 6.000 کلوین) کاملا به نور طبیعی روز (حدود 6.500 کلوین) نزدیک است.(سیارک)

چراغ‌ های لیزری جدا از قدرت بیشتر نسبت به نور LED‌، می‌توانند فاصله‌ای حدود دو برابر را روشن سازند و به اندازه کافی کوچک هستند که امکان بسته‌بندی و طراحی ظاهری آنها با انعطاف بیشتری همراه است.

 

چراغ‌ های لیزری خودرو

نقطه ضعفی که BMW به آن اشاره کرده است  این است که فناوری‌های آنها فقط بر روی پرتوهای بالا کار می‌کند و همان‌طور که به نظر می‌رسد این به هزینه زیاد همراه است. وجود 6 لیزر با فناوری بالا در هر چراغ (در کل 12 عدد) هزینه‌ای حدود 10000$ (7.800 €) در بر خواهد داشت. این قیمت باید شامل فناوری‌های کاهنده خودکار نیز باشد چرا که هیچ یک از رانندگان مقابل نمی‌خواهند به این خورشیدهای کوچک از فاصله 600 متری (1968 فوت) خیره شود.

فناوری لیزر شرکت آئودی نیز به شیوه‌ای کاملا مشابه عمل می‌کند، فقط در هر چراغ چهار لیزر دارد. اگر بخواهیم جمع‌بندی کنیم می‌توانیم مزایا و معایب چراغ‌ های لیزری را به شرح زیر خلاصه کنیم:

 

مزایا چراغ‌ های لیزری

- بسیار کارآمد از نظر مصرف انرژی

- بسته‌بندی بسیار کوچک

- 1000 بار روشن‌تر از چراغ‌ های LED با محدودۀ دو برابر

 

معایب چراغ‌ های لیزری

- بسیار گران قیمت

- در حال حاضر نمی‌توان از آن هم برای نور پایین و هم نور بالا استفاده کرد، و نیاز به یک سیستم LED یا HID دارند

- نیاز به خنک کننده دارند چرا که حرارت ایجاد شده توسط آنها بسیار بیشتر از سیستم‌های LED است.

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک)  

مترجم  itrans.ir

نظرات

در ادامه بخوانید...