امکان زندگی در این هفت سیاره جدیدکشف شده
(سیارک): ستاره شناسان موفق به کشف هفت سیاره که اندازهای نزدیک به اندازه کره زمین را دارا می باشند رصد کرده اندکه همگی به دور یک ستاره در حال چرخش می باشند.به نطر محققان در سطح همه این هفت سیاره امکان وجود آب بصورت مایع وجود دارد. سه سیاره از هفت سیاره در فاصلهای از ما قرار دارند که میتوانند قابل سکونت باشند.

این سیارهها برای اولین بار به وسیله تلکسوپ فضایی اسپیتزر، متعلق به سازمان فضایی آمریکا، شناسایی شدند.
هفت سیاره تازه به گرد ستاره "ترپیست یک" (Trappist-1) که یک ستاره با حجم کم و دمای پایین می باشد در حال چرخش می باشند.
این منظومه کوچک ۴۰ سال نوری با زمین فاصله دارد.خبر کشف این سیارهها برای اولین بار توسط میشل گیلون، از دانشگاه بلژیکی لیژ که سرپرست نویسندگان مقاله مربوط به کشف این هفت سیاره در مجله نیچر می باشد را منتشر کرد. به نظر میشل گیلوان این سیارهها به یکدیگر و همینطور به ستارهشان بسیار نزدیک هستند و وضعیتشان خیلی شبیه به وضعیت ماههای دور سیاره مشتری می باشد. اما چون ستاره این منظومه، کوچک و سرد می باشد، دمای هفت سیاره کشف شده، معتدل مانده ، وجود آب مایع و شاید حیات را محتمل می داند.

به گفته دگتر گیلون این بزرگترین مجموعه از سیارههای هماندازه کره زمین می باشد که کشف شده و همگی در شرایط یکسانی از نظر وضعیت سکونت قرار دارند.
دکتر اموری تراود یکی دیگر از نویسندگان این مقاله گفته است که اگر دورترین سیاره نسبت به ستاره "ترپیست یک"، مثل سیاره زهره و نه زمین، اتمسفری داشته باشد به طور موثر مانع حرارت شود، احتمالا ممکن است قابل سکونت باشد.
او بیان کرده که بسیار ناامید کننده می باشد اگر زمین تنها محل قابل زندگی در میان سیارههای جهان باشد.
شور و شوق حاصل از کشف این سیارهها تنها به این دلیل نمی باشد که یک دفعه تعداد زیادی سیاره هم اندازه زمین همه با هم و در یک محدوده کشف گردیده اند بلکه بخشی هم به اینعلت می باشد که ستاره "ترپیست یک"،تقریبا کوچک و کم نور می باشد.این به این معنا است که مطالعه این سیارهها از مطالعه سیارههایی که به ستارههای نورانی نزدیکترمی باشند آسانتر می باشد.
مرحله بعدی تحقیقات که آغاز شده ،جستجو برای یافتن گازهای کلیدی برای حیات یعنی اکسیژن و متان می باشد.
ستاره شناسان امیدوارند که به زودی رازهای دیگر سطح این سیارهها را آشکار سازند.
این پست را چگونه میبینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید. (سیارک)