ناسا برای مطالعه مرزهای بیرونی منظومه شمسی ماهواره هایی را راه اندازی خواهد کرد

#ناسا#منظومه شمسی#سیارک#ماهواره

منظومه شمسی

ناسا ماهواره های ایستا را برای بررسی مرزهای بیرونی منظومه شمسی راه اندازی خواهد کرد . این روش امکان مطالعه دقیق تر اشیاء بین ستاره ای را فراهم می کند.

ناسا برای تیمی از محققان MIT که می خواهند یک سری از ماهواره های ایستا مستقر کنند ، سرمایه گذاری کرده است. آنها قصد دارند که ماهواره ها را در نقاط مختلف در لبه منظومه شمسی قرار دهند. آنها توسط طوفان های خورشیدی در محل نگهداری خواهند شد - زیرا این ماهواره ها مجهز به بادبان های ساخته شده از ماده نازک است که منعکس کننده ذرات ستاره است.(جریانی از ذرات یونی (پلاسما) انرژی داری هستند که از طرف خورشید به فضا در تمام جهات ساطع می‌شوند)

بنابراین ماهواره ها می توانند نظارت کنند که چگونه اشیاء بین ستاره ای (ISO) در یک منطقه خاص از فضا افزایش می یابد. در این مرحله ماهواره های ایستا به طور خودکار بادبان ها و سر را به سمت جسم تحت تأثیر  نیروی جاذبه قرار می دهد.  پس از آن ، یک نانو ماهواره وارد مدار سیارک خواهد شد ، سنسورهای آن اطلاعات لازم را برای محققان جمع آوری می کنند.

 

این روش همچنین به دانشمندان روی زمین این امکان را می دهد تا با دقت بیشتری به اشیاء بین ستاره ای بپردازند و مشاهده کنند. محققان خاطرنشان كردند: "بسیاری از مشکلات اساسی با مشاهده وجود دارد - اشیاء معمولاً آنقدر كوچك هستند كه نور خورشید باید آنها را به روشی معین روشن كند تا تلسكوپهای ما حداقل بتوانند آنها را تشخیص دهند."

 

توسعه مأموریت در سه مرحله انجام خواهد شد - 9 ماه به طول خواهد انجامید. محققان خاطرنشان می كنند كه در صورت موفقیت ، ستاره شناسان می توانند ناظر منفعل باشند و اشیاء بین ستاره ای را با جزئیات بیشتری مطالعه كنند.

شما نظری نداری؟

برای ثبت نظر لطفا وارد شوید