چه تحقیقاتی در ارتباط با آرتریت نوجوانی در حال انجام است
طاهره مصطفویدر۱۴۰۳/۲/۱۸محققان در تلاش برای بهبود درمان های موجود برای کودکان هستند و داروهایی جدیدی را یافتهاند که عوارض جانبی کمتری دارند. این تلاشها با تصویب قانون حقوق پژوهش های کودکان در 2003، پیشرفت چشم گیری داشته است که برای داروهایی تصویب شده است که جهت استفاده آنها در کودکان بایستی در کودکان آزمایش گردد. نتیجه این تحقیقات، افزایش تعداد داروهایی است که برای سلامتی و اثربخشی این کودکان استفاده خواهد شد. در نتیجه، پزشکان اطلاعات بیشتری در مورد داروها و دوز مناسب جهت تجویز به کودکان بیمار خواهند داشت. (سیارک)
محققان با حمایت موسسه ملی بهداشت (NIH) در حال بررسی علل احتمالی آرتریت نوجوانان هستند. محققان معتقدند که هر دو عامل ژنتیکی و محیطی در توسعه بیماری دخیل هستند و آنها در حال مطالعه روی جزئيات این عوامل میباشند. برای کمک به بررسی نقش ژنتیک، موسسه ملی آرتریت و اسکلت عضلانی و بیماری های پوستی (NIAMS) برای خانواده هایی که دو یا بیش از دو عضو خانواده مبتلا به آرتریت نوجوانان می باشد مرکز تحقیقاتی دایر کرده است.
در نهایت، امکان دارد برای درمان اختلالات روماتیسیم اطفال از ژن درمانی یا درمان مبتنی بر عملکرد ژن ها با نظارت مسئول کودکان استفاده شود تا درمان کرده یا افرادی را که با احتمال زیاد به ژن درمانی جواب خواهند داد را شناسایی نماید.
یکی از مطالعات اخیر، مطالعه پشتیبان NIAMS است که بزرگترین مطالعات بروز و مشترک درباره آرتریت ایدیوپاتیک نوجوانان است، 14 ژن را که با آرتریت های ایدیوتاتیک نوجوانان مرتبط بوده را تشخیص و سه ژن قبلا کشف شده را تایید کرده اند. این مطالعه همچنین 11 زمینه ژنی دیگر را که امکان دارد با این بیماری درگیر باشند، را پیشنهاد داده اند.
دیگر زمینه های تحقیقاتی پشتیبانی شده توسط NIH به طور گسترده ای متنوع بوده و شامل مطالعات زیر می باشد:
• بهبود ادراک بیولوژی و استفاده از مهار عامل نکروز تومور در آرتریت نوجوانان.
• بیومارکرهای سندرم فعال ماکروفاز (MAS) یک عارضه بالقوه مرگبار در آرتریت نوجوانان سیستمیک می باشد. • عوامل موثر در سلامتی کودکان مبتلا به آرتریت نوجوانان.
• دلایل و پیامدهای ناشی از تنفس نامنظم هنگام خواب در کودکان مبتلا به آرتریت نوجوانان.
• اثربخشی مکمل کلسیم روزانه برای افزایش تراکم مواد معدنی استخوان در کودکان مبتلا به آرتریت نوجوانان. آزمایش کنترل شده و تصادفی مکمل کلسیم در بین کودکان مبتلا به آرتریت نوجوانی انجام شد. در این آزمایش نشان داده شد که این مکمل از لحاظ آماری منجر به آثار کم اما معنی داری می شود، تراکم مواد معدنی در استخوان کل بدن را افزایش داده و با داروهای مسکن در کودکان مبتلا به آرتریت مقایسه شد.
• تاثیر درد مزمن و عود کننده در کودکان.
• روش های محدود کردن تاثیر درد روی عملکرد کودکان.
• نقش سیستم ایمنی بدن در آرتریت نوجوانان و عوامل زیستی که ممکن است موجب بروز این بیماری شود.
• آزمایش تصادفی و تحت کنترل تاثیرات ترکیب متوتروکسات، کورتیکواستروئیدها، و اتانرسپت نسبت به درمان استاندارد متوترکسات در حفظ بیماری غیرفعال در کودکان جدیدا مبتلا شده به پلی آرتریت
• مطالعه بیماران مبتلا به آرتریت نوجوانان جهت مشاهده اینکه آیا تجزیه و تحلیل ژنتیکی میتواند پیشگویی کند که بیماری بعد از درمان TNF عود خواهد کرد یا نه.
• مطالعه توصیف هزاران ژن در سلول های خون کودکان مبتلا به آرتریت نوجوانی جهت کسب اطلاعات درباره اینکه چگونه این ژنها می توانند از طریق درمان ویژه تحت تاثیر واقع شوند یا در صورت امکان پیش بینی، یک بیمار چگونه می تواند به داروهای خاص عکس العمل نشان دهد.(سیارک)
این پست را چگونه میبینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.
ترجمه توسط itrans.ir