پوسچر چیست

در

پوسچر سلامت و بهداشت است

پوسچر چیست

 پوسچرposture رابطه مکانیکی بخش‌های بدن با یکدیگر است. آن را می‌توان به پوسچر ایستا (استراحت یا بدون حرکات پیش‌بینی شده مثل دراز کشیدن، نشستن و ایستادن) و پوسچر پویا (در حرکت یا پیش‌بینی حرکت). پوسچر با موقعیت و حرکات بدن تغییر می‌کند و به‌وسیله عوامل زیادی مثل سلامت عمومی، جنسیت، ساختار بدن، قدرت، عادات شخصی محیط  تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

1- پوسچر ایده ال انسان کدام است؟

2- چه نوع پوسچرهای نامناسبی وجود دارند؟ 

3- وضعیت فن و هنر در اندازه‌گیری پوسچر چگونه است؟

 

معنی پوسچر

منظور از پوسچر چیست

در 1946، کمیته پوسچر انجمن ارتوپدی آمریکا، پوسچر خوب را این‌طور تعریف کرد: «حالت تعادل اسکلتی و عضلانی که ساختار نگهدارنده بدن را در مقابل آسیب و تغییر شکل، بدون توجه به رفتاری که این ساختارها در آن کار و استراحت می‌کنند، حفظ می کند». در این شرایط، عضلات به مؤثرترین شکل عمل می‌کنند و بهترین وضعیت در اختیار اندام‌های قفسه سینه و شکم قرار می‌گیرد. تعریف دیگری تأکید می‌کند که هدف آن «وارد کردن حداقل تنش و فشار است که برای حداکثر کارایی در استفاده از بدن مناسب باشد».

 

وضعیت بدنی مناسب پوسچر چگونه حالتی است

Good-Posture-When-Standing.png

 

رمز خوب حالت قرارگیری ستون فقرات است. ستون فقرات دارای سه منحنی طبیعی است - در گردن ، اواسط / بالای کمر و پایین کمر شما. وضعیت صحیح باید این منحنی ها را حفظ کند ، اما باعث افزایش آنها نمی شود. سر شما باید بالای شانه ها باشد و قسمت بالای شانه شما باید روی باسن باشد.

در یک وضعیت ایده آل ، خط ثقل باید از نقاط خاصی از بدن عبور کند. این به سادگی می تواند با استفاده از یک شاقول برای ارزیابی خط میانی بدن مشاهده یا ارزیابی شود.
این خط باید از لوب گوش ، مفصل شانه ، مفصل ران عبور کند ، اگرچه تروکانتر بزرگ استخوان ران است ، سپس کمی جلوتر از خط میانی مفصل زانو و در آخر جلوی ملاقه جانبی است.
هنگامی که از جلو یا عقب مشاهده می شود ، خط عمودی که از مرکز ثقل بدن عبور می کند باید از نظر تئوری بدن را به دو نیمه مساوی تقسیم کند ، وزن بدن بین دو پا تقسیم شود.
هنگام ارزیابی وضعیت ، تقارن و چرخش / شیب باید در نمای قدامی ، جانبی و خلفی مشاهده شود. ارزیابی:

تراز بندی سر
انحنای دهانه رحم ، قفسه سینه و کمر
تقارن سطح شانه
تقارن لگن
مفصل ران ، زانو و مچ پا


در حالت نشسته:

گوش ها باید با شانه ها و شانه ها با لگن تراز شوند.
شانه ها باید شل باشند و آرنج ها به دو طرف بدن نزدیک باشند.
زاویه آرنج ، باسن و زانوها تقریباً 90 درجه است.
پاها روی زمین صاف است.
بازوها به صورت موازی با زمین و مچ دستان صاف هستند.
پاها باید به راحتی روی یک سطح قرار بگیرند.

 

پوسچر ایستاده

 پوسچر ایستاده ایده ال انسان در زیر شرح داده شده است. آن‌ها به نیازهای فیزیولوژیکی زیر اشاره کردند که باید در حالت ایده ال تأمین شوند

1- نیروی ثقل به‌طور یکنواخت در سراسر بدن پخش می‌شود و بنابراین همه مفاصل در ناحیه خنثی خود هستند.
2- حداقل پارگی و ساییدگی روی این ساختارها وجود خواهد داشت و تعادل خنثی و طول صحیح عضلات حفظ خواهد شد.
3- الگوی حرکات عادی است و همه اعضای حیاتی در محل مناسب هستند و محدود نشده‌اند و بنابراین می‌توانند به شکل مؤثر عمل کنند.
4- خط ثقل از یک نقطه هم‌سطح و بلافاصله در جلوی مهره خاجی (مرکز ثقل) عبور می‌کند.
این به این معنی است که وقتی از پهلو نگاه می‌کنی:
• سر در وضعیت خنثی است
• ستون فقرات انحنای طبیعی خود ر ا حفظ می‌کند
• لگن در حالت خنثی است، خار خاصره ای جلویی فوقانی در خط موازی با خار خاصره ای پشتی فوقانی قرار می‌گیرد
• مفاصل زانو در حالت خنثی هستند و بیش‌ازحد باز نیستند.
• ساق پا عمودی است و عمود بر کف پا است
و هنگامی‌که از جلو یا عقب نگاه می‌کنی:


• خط ثقل باید بدن را به دو نیمه برابر تقسیم کند و وزن بدن به‌طور مساوی بین پاها تقسیم شود و کاسه زانو روبه‌جلو باشد.
 انحنای طبیعی ستون فقرات باید در پوسچر ایستاده بصورت ایده ال حفظ شود. مقالات بالینی انحنای ایده ال ستون فقرات را به شکل فرورفتگی خفیف (لوردوز) در کمر و برآمدگی خفیف (کیفوز) در ناحیه قفسه سینه شرح می‌دهند.


چندین شکل پوسچر نادرست وجود دارند که در آن‌ها انحنای ستون فقرات از حالت ایده ال شرح داده شده منحرف می‌شود: کیفوز-لوردوز، پشت صاف و گودی کمر. هر سه آن‌ها با پوسچری به نام «سربه جلو» همراه هستند؛ اختلالی که در آن سر از حالت خنثی به‌طرف جلو تغییر می‌کند.
پوسچر نشسته: گرچه حالت ایده ال پذیرفته شده برای پوسچر ایستاده وجود دارد، اما اتفاق نظری در مورد پوسچر نشسته ایده ال وجود ندارد. کتاب‌های درسی ارزیابی‌های اسکلتی عضلانی، به‌عنوان اساس دستگاه‌های ارگونومی استفاده می‌شوند؛ اما ظاهراً آن‌ها از سه ترکیب مختلف انحنای کمر طرفداری می‌کنند. این‌ها در زیر شرح داده می‌شوند و می‌تواناز آن‌ها را به همراه پوسچر قطعاً غیر ایده ال خمیده یا دولا (’slump’ or ’slouch’) نام برد.


1- پوسچر قفسه سینه و کمر صاف یا پوسچر کمر صاف با پشتی
2- لوردوز هم در ناحیه قفسه سینه تحتانی و هم ناحیه کمر (لوردوز بلند)
3- کیفوز قفسه سینه با لوردوز کمر
کلاوس و همکاراندر تحقیقات انجام شده دریافتند که گرفتن پوسچر‌های خمیده؛ لوردوز صاف و بلند برای شرکت‌کنندگان آسان‌تر است؛ درحالی‌که کمک‌های دستی برای گرفتن پوسچر لوردوز کوتاه لازم بود. مؤلفان مزیت فیزیولوژیکی خاصی را برای هیچ‌یک از این پوسچرهای پیشنهادی نسبت به دیگری پیدا نکردند. یک مطالعه که بر اساس ارزیابی 295 فیزیوتراپیست اروپایی بود، دریافت که متخصصان پوسچرهای نشسته لوردوز کوتاه و بلند را ایده ال تلقی می‌کنند .

عوامل و تأثیرات پوسچر نامناسب

پوسچر نامناسب به صورت انحراف طولانی‌مدت از «ستون فقرات خنثی» تعریف می‌شود . اغلب به‌وسیله عدم تعادل عضله به وجود می‌آید که به این معنی است که عضلات خاصی سفت و کوتاه می‌شوند؛ درحالی‌که بقیه بلند و ضعیف می‌شوند.

امروزه، موضوعات پوسچر معمولاً مربوط به رفتار ناسالم کم‌تحرکی، به‌ویژه استفاده از کامپیوتر است. نشستن بیش‌ازحد و طولانی‌مدت موجب سفت شدن فلکسورهای ران می‌شود که لگن را به‌طرف جلو می‌کشد و موجب کیفوز-لوردوز می‌شود. همچنین افراد میل دارند روی صفحه‌کلید قوز کنند و سر را به‌طرف صفحه بکشند که موجب سفت شدن عضلات سینه می‌شود که منجر به پوسچر سر به جلو یا شانه‌های گرد می‌شود. علاوه بر این، نشستن طولانی‌مدت در انحراف از ستون فقرات خنثی، پشت تحتانی را خم می‌کند که روی ستون مهره کمر فشار وارد می‌کند و موجب گرفتگی عضله، انسداد عصب و جریان خون کمتر می‌شود. این به‌نوبه خود می‌تواند موجب درد کمر تحتانی یا درد پا شود؛ بنابراین مسلم است که توجه به این پوسچرها می‌تواند به کاهش درد پشت تحتانی کمک کند .(سیارک)

عوامل بسیار دیگری برای پوسچر نامناسب وجود دارند

درد یا آسیب‌های گذشته می‌توانند موجب پوسچر نامناسب شوند؛ زیرا افراد تمایل دارند که درد را با تغییر وضعیت بدن خود برطرف کنند که می‌تواند به یک عادت تبدیل شود. اضافه‌وزن می‌تواند پوسچر نامناسب را تسهیل کند؛ زیرا وزن اضافی نقطه ثقل بدن را تغییر می‌دهد. استعداد ژنتیکی، وضعیت تغذیه پایین، نبود آگاهی در مورد پوسچر صحیح، پایداری مرکزی / تناسب‌اندام ضعیف و حتی پوشیدن کفش‌های پاشنه‌بلند دلایل دیگر احتمالی هستند که می‌توانند پوسچر نامناسب را به وجود آورند. علاوه بر این، پوسچر نامناسب با چند موضوع فیزیولوژیکی، احساسات منفی، احساس استرس و نداشتن انگیزه در ارتباط است.
این‌ها می‌توانند هم اثرات و هم دلایل پوسچر نامناسب باشند. شرکت‌کنندگان قرار داده شده در پوسچر فیزیکی خمیده نسبت به راست، پایداری و اصرار معنی‌دار پایین‌تری روی تکلیف استاندارد آموزش داده شده درماندگی نشان دادند و نمره بالاتری به خود در مورد استرس دادند . همچنین آن‌ها نسبت به دیگران افسرده‌تر و درمانده‌تر به نظر می رسیدند. بیماران دارای افسردگی، افزایش چشمگیری از نظر کیفوز نشان دادند که در طول بهبود بیماری کاهش یافت. کیفوز روی عضلات تأثیر می‌گذارد، انعطاف‌پذیری عضلات قفسه سینه جلویی (بین دنده‌ها)، عضلات اندام فوقانی که از قفسه سینه منشأ می‌گیرند (عضلات سینه‌ای بزرگ و کوچک، پشتی بزرگ و دندانه‌ای قدامی) و عضلات ستون فقرات گردن (عضلات گوشه‌ای و تراپزیوس) را کاهش می‌دهد.
رده‌بندی پوسچر: روش‌های رده‌بندی و ارزیابی پوسچر بر اساس نقاط مرجع بصری هستند. این نوع ارزیابی که ارزیابی دستی پوسچر از طریق مشاهده نامیده می‌شود؛ یا بر اساس تخصص فیزیوتراپیست ها یا با محاسبه زاویه بین نقاط مرجع استخوان انجام می‌شود. معمولاً فرد در جلوی زمینه شطرنجی قرار داده می‌شود.
در برخی موارد، نقاط مرجع با نقاط یا توپ‌های چسبناک علامت‌گذاری می‌شوند . معمولاً نقاط مورد مطالعه عبارت‌اند از: قوزک‌های خارجی پا، سر نازک‌نی، تروکانتر بزرگ استخوان ران، خار خاصره قدامی و خلفی فوقانی، ستون فقرات گردن (در C7)، ستون فقرات قفسه سینه (در T3، T6، T9 و T12)، ستون فقرات کمر (در L3 تا L5)، زائده خاجی پشتی و زاویه کتف تحتانی. برخی از این نقاط مرجع با توپ‌های کوچک (به قطر 15 سانتیمتر) هم علامت‌گذاری می‌شوند.
یک مطالعه نشان داده است که دقت ارزیابی دستی در مقایسه با اندازه‌گیری سیستم حرکت بصری، دارای میانگین احتمال رده‌بندی اشتباه 1/30% است . علاوه بر این، این روش تنها تصویر لحظه‌ای ارائه می‌کند و مناسب مشاهده و فیدبک زمان واقعی نیست. همچنین ممکن است که افراد پوسچر خود را به‌جای حالت خنثی، به سمت نوع قابل‌پذیرش‌تر از سوی جامعه تغییر دهند. سیستم‌های خودکار مبتنی بر دوربین و کینکت برای رده‌بندی پوسچر وجود دارند که نشان داده شده است که دقت ارزیابی آن از معاینه توسط متخصص بیشتر است. مرتبط‌ترین با این پروژه، کارهای اساسی در مورد استفاده از دستگاه‌های پوشیدنی برای رده‌بندی پوسچر هستند. 

 

نظریه نقطه خم

نظریه نقطه خم به‌وسیله «نمودار تئوری پوسچر» الهام گرفته شد  نقطه‌ای که خم شدن اتفاق می‌افتد، نقطه خم شخص می‌نامیم. 
1- هر شخصی به هنگام خم شدن دارای یک نقطه خم است.
2- وضعیت نقطه خم را می‌توان اندازه‌گیری کرد.
3- خم شدن را می تون با اندازه‌گیری مقدار خم شدن در نقطه خم اندازه‌گیری کرد.

 

نمونه هایی از انواع حالت های ایستاده

 

400px-Posture_Types.png

 

برخی از نمونه های وضعیت نامناسب می تواند به شرح زیر باشد:

وضعیت لوردوتیک - لوردوز به انحنای طبیعی ستون فقرات اشاره دارد. وقتی این منحنی اغراق آمیز باشد ، معمولاً به عنوان هایپرلوردوز شناخته می شود. لگن معمولاً به سمت جلو متمایل است.

Sway Back Posture - در این نوع حالت ، سر به جلو ، بیش از حد کشش ستون فقرات گردنی ، خم شدن ستون فقرات توراسیک ، گسترش ستون فقرات کمر ، کج شدن لگن ، لگن و مفصل مفصل ران و زانو و مچ پا کمی از ناحیه پلانتار وجود دارد.

حالت صافی پشت - در این نوع وضعیت ، سر به جلو ، گسترش ستون فقرات گردنی ، گسترش ستون فقرات قفسه سینه ، از بین رفتن لوردوز کمر و شیب لگن خلفی وجود دارد.

وضعیت سر به جلو - جابجایی سر به جلو و چانه را بیرون می کشد. این امر به دلیل افزایش خم شدن ستون فقرات گردنی تحتانی و ستون فقرات فوقانی توراكس با افزایش امتداد ستون فقرات گردنی فوقانی و گسترش استخوان بند در C1 ایجاد می شود.

اسکولیوز - انحراف از خط عمودی طبیعی ستون فقرات ، متشکل از انحنای جانبی و چرخش مهره ها. اسکولیوز زمانی در نظر گرفته می شود که حداقل 10 درجه زاویه ستون فقرات در رادیوگرافی خلفی - قدامی همراه با چرخش مهره ها وجود داشته باشد . این یک منحنی کناری ستون فقرات 3 بعدی به شکل C یا S است.

کیفوز - افزایش منحنی محدب در مناطق قفسه سینه یا خاجی ستون فقرات مشاهده می شود.

 

 آیا تمرین و آموزش مداوم پوسچر می‌تواند به کودکان در بهبود کیفوز کمک کند

posture-and-the-growing-child-large.jpg

 

روش: یک مهار هوشمند متشکل از مهار تنگ و سیستم سنجش پوسچر، برای اندازه‌گیری کیفوز و ایجاد فیدبک ویبره در طول فعالیت‌های روزانه ایجاد شد. سیستم سنجش، از دو واحد سنسور تشکیل شده بود و هر دو واحد دارای شتاب سنج 3 محوری و ژیروسکوپ 2 محوری برای محاسبه چرخش بودند. ابعاد و وزن هر واحد به ترتیب 15×35×55 میلی‌متر و 25 گرم بود. یکی از واحدها به عنوان ارباب (در سطح مهره T3 قرار داده شد) و دومی به عنوان برده (در سطح T12 قرار داده شد) استفاده شدند و به شکل بی‌سیم باهم در ارتباط بودند.

 

واحد ارباب زاویه کیفوز را شبیه روش مرکز مهره، اما بر اساس پروفیل سهمی محاسبه می‌کرد و فیدبک ویبره را ایجاد می‌کرد. یک فرد داوطلب واحد را پوشید و پوسچرها و فعالیت‌های مختلف (راه رفتن، نشستن، خم شدن و تغییر ناگهانی از نشسته به راه رفتن) را در آزمایشگاه بررسی راه رفتن انجام داد. سیستم سنجش پوسچر با 30 هرتز نمونه‌برداری کرد و از یک سیستم 8 دوربینی بررسی راه رفتن با 60 هرتز نمونه‌برداری شد. زوایای کیفوز گرفته شده توسط مهار هوشمند و سیستم دوربین مقایسه شدند. بعد از اعتبارسنجی، این سیستم به وسیله 5 فرد معمولی (مرد، 10 ±25 ساله) 3 ساعت در روز، برای 4 روز متوالی آزمایش شد.

 

در دو روز اول فیدبکی وجود نداشت؛ اما در دو روز آخر، فیدبک وجود داشت. سیستم در هر 30 ثانیه یک نمونه برداشت. هنگامی که پوسچر نامطلوب تشخیص داده شد، سیستم به روش (mode) نمونه سریع تغییر کرد (سوئیچ شد) که این بار، سیستم 10 اندازه‌گیری را با سرعت نمونه‌برداری 10 هرتز برای 1 ثانیه برای تائید بیشتر زاویه کیفور اندازه‌گیری شده، انجام داد. این 10 اندازه میانگین‌گیری شدند تا از فیدبک پوسچرهایی که تنها برای دوره‌ای بسیار کوتاه طول کشیدند؛ جلوگیری شود. داده‌های چرخش پوسچر در حافظه واحد سنجش ذخیره شدند و برای ارزیابی نتایج، دانلود شدند.

 

am-pes-01-3.jpg

 

نتایج: در مقایسه با سیستم دوربین بررسی راه رفتن، اختلاف زاویه کیفوز در طول فعالیت‌ها ایستا و پویا به ترتیب 1.61.2 و 3.51.9 درجه بودند. بزرگ‌ترین خطا 8/6 درجه بود که در طول تغییر شدید پوسچر در طول فعالیت‌های پویا رخ داد. داده‌های پایه (اولیه) از دور روز اول (بدون فیدبک) نشان داد که زاویه کیفوز 12 48 بود؛ دفعه‌ای که در طول آن، همه افراد در جلوی کامپیوتر کار می‌کردند. روزهای فیدبک بهبود اندکی در زاویه‌های کیفوز، از روزهای اول و دوم نشان داد که به ترتیب 11 45 و 8 42 درجه بودند. در روز دوم در مقایسه با اطلاعات پایه، 12% بهبود حاصل شده بود.

 

نتیجه‌گیری: این مطالعه نشان داد که زاویه‌های کیفوز را می‌توان با استفاده از مهار هوشمند، نسبتاً دقیق اندازه‌گیری کرد. هنگامی که فیدبک ایجاد شد، زاویه کیفوز بهبود اندکی یافت؛ اما آزمایش بالینی طولانی‌تر برای تعیین این‌که چه مقدار تأثیر پایدار خواهد داشت، مورد نیاز خواهد بود.

ترجمه  itrans.ir

نظرات

۱۴۰۰/۴/۲۸در اصلاح کننده وضعیت بدن ، پوسچر به دنبال چه چیزی باشیم ؟ به نظر واضح است ، اما شما باید تصحیح کننده وضعیتی را خریداری کنید که در واقع بتوانید از آن استفاده کنید . این قابلیت استفاده به چندین عامل مختلف از جمله وزن ، قابلیت تنظیم و کاربرد عملی متکی است. دکتر Gbolahan Okubadejo ، MD ، FAAOS ، یک جراح ستون فقرات و ارتوپدی دارای مجوز هیئت مدیره در منطقه نیویورک / نیوجرسی ، هنگام استفاده از یک دستگاه ، توصیه می کند برای محدود کردن گزینه های خود ، یک سری سوال از خود بپرسید: آیا می توانید اصلاح کننده وضعیت بدن ( معنی پوسچر) خود را زیر لباس خود بپوشید؟ آیا احساس سنگینی روی بدن شما است؟ زیر بغل شما حجیم است یا ناجور؟ آیا دستگاه قابل تنظیم است؟ در صورت کاهش یا افزایش وزن چه اتفاقی می افتد؟ آیا واقعاً از شما پشتیبانی می کند؟ (اگر یک قاب عضلانی دارید ، ممکن است یک دستگاه سبک یا ضعیف قدرت کافی نداشته باشد.) دکتر Okubadejo هشدار می دهد: "اگر محصولی بیش از حد حجیم ، محدود کننده یا قابل تنظیم نیستید ، احتمال اینکه اجازه ندهید پوسچر نامناسب در کمد شما باشد ، وجود دارد." "اگر نمی توانید از آن استفاده کنید ، تمام مزایا بدرد نمی خورد."

۱۴۰۰/۴/۲۸ یادآوری کنیم که یک پوسچر (اصلاح کننده وضعیت) به تنهایی برای اصلاح مشکلات مزمن کافی نیست. اکثر افراد وقتی از این دستگاهها بهمراه درمانهای فیزیوتراپی استفاده می کنند از مزایای آنها بهره مند می شوند . حالت خوب به عضلات قوی و انعطاف پذیر بستگی دارد - نه وسیله خارجی. حفظ وضعیت خوب شانه و گردن اگر عضلات اصلی شما ضعیف باشد غیرممكن است [و] اگر عضلات سینه شما سفت نباشد جمع كردن شانه دشوار است." "دستگاه های ایستاده [باید] بخشی از برنامه برای دستیابی به وضعیت بدنی باشند." اگر متوجه شدید که پس از هفته ها استفاده مداوم پوسچر (اصلاح کننده وضعیت بدن) خود هستید یا پس از آزمایش آن تغییر زیادی را تجربه نمی کنید ، با یک متخصص طب فیزیکی یا سایر متخصصان بهداشت مشورت کنید. ممکن است برای اصلاح ریشه ای مشکل خود به یک ارزیابی کامل یا برنامه درمانی نیاز داشته باشید.

۱۴۰۰/۴/۲۸ آیا پوسچر ایمنی دارد؟ اگر به درستی از آن استفاده کنید ، تصحیح کننده وضعیت به هیچ وجه به شما آسیب نمی رساند - اما این بدان معنی نیست که کاملاً بدون خطر هستند. آنها یک راه حل دائمی برای مشکلات مزمن نیستند. اصلاح کننده های وضعیت بدن به طور کلی ایمن هستند ، اما استفاده بیش از حد از دستگاهی از این دست می تواند باعث آتروفی شود" ، در جایی که عضلات به تکیه گاه دستگاه عادت می کنند و از عدم استفاده ضعیف می شوند.

۱۴۰۰/۴/۲۸چه مدت باید از پوسچر استفاده کنیم؟ این امر به دستگاه شما بستگی دارد (برخی از آنها می توانند بیشتر از سایرین پوشیده شوند) و همچنین آشنایی شما با خود دستگاه. یک قانون کلی برای این دستگاه ها این است که با 15 تا 20 دقیقه در روز شروع به کار کنید و زمان بیشتری را به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در روز اضافه کنید تا بدن شما به موقعیت مناسب خود عادت کند."

۱۴۰۰/۴/۲۸آیا پزشکان پوسچر را توصیه می کنند؟ پوسچر اغلب برای بیمارانی که موارد خفیف عدم انطباق دارند توصیه می شود. به عبارت دیگر ، اگر به طور کلی گردن درد ، کمر درد یا .... دارید ، یا وضعیت بدن شما به طور نامحسوسی کاهش یافته است ، یک تصحیح کننده وضعیت می تواند به شما کمک کند تا عضلات خود را در یک تراز بندی سالم تربیت کنید.

۱۴۰۰/۴/۲۸وضعیت بدنی مناسب پوسچر چگونه حالتی است حالت خوب در مورد چیزی فراتر از ایستادن صاف است تا بتوانید بهترین ظاهر را داشته باشید. این قسمت مهمی از سلامتی شما در طولانی مدت است. اطمینان از اینکه بدن خود را به روش صحیح نگه دارید ، چه در حال حرکت باشید و چه در حالت بی حرکت ، می تواند از بروز درد ، جراحات و سایر مشکلات سلامتی جلوگیری کند.

۱۴۰۰/۴/۲۸ وضعیت بدنی چیست؟ وضعیت استقرار به عنوان موضع گیری شده توسط بدن یا با پشتیبانی در طی فعالیت عضلانی و یا در نتیجه یک عمل هماهنگ انجام شده توسط گروهی از عضلات که برای حفظ ثبات کار می کنند ، تعریف می شود. دو نوع وضعیت بدنی وجود دارد: وضعیت پویا نحوه نگه داشتن خود در هنگام حرکت است ، مانند راه رفتن ، دویدن یا خم شدن برای برداشتن چیزی. معمولاً لازم است مبنایی کارآمد برای حرکت ایجاد شود. عضلات و ساختارهای غیر انقباضی باید کار کنند تا با شرایط متغیر سازگار شوند. حالت ایستایی وضعیتی است که شما خود را هنگام حرکت در حالی که نشسته اید ، ایستاده یا خوابیده اید ، نگه دارید. بخشهای بدن در موقعیتهای ثابت تراز شده و حفظ می شوند. این امر معمولاً با هماهنگی و تعامل گروههای مختلف عضلانی حاصل می شود که بطور ایستا برای مقابله با نیروی جاذبه و سایر نیروها کار می کنند.مهم است که اطمینان حاصل کنید که از وضعیت بدنی پویا و ایستایی خوبی برخوردار هستید.

۱۴۰۰/۴/۲۸تمرین یوگا بر تقویت و کشش عضلات اصلی متمرکز است. تمرین یوگا کمک می کند تا به تدریج هرگونه هم ترازی معیوب ، به ویژه در قسمت فوقانی و پایین کمر ، بهبود یابد.

۱۴۰۰/۴/۲۸وضعیت بدنی مناسب پوسچر چگونه حالتی است یک آزمایش بسیار سریع و آسان برای بررسی وضعیت بدنی ایستادن با پشت به دیوار، پشت سر با دیوار و لمس چانه به موازات دیوار است. به احساسی که دارید توجه کنید. اگر کف دست هایتان رو به جلو باشد ، این امر به بالا رفتن قفسه سینه کمک می کند. تصور کنید تیغه های شانه خود را به هم نزدیک کنید. وقتی کسی که از وضعیت بدنی خوبی برخوردار است مقابل دیواری از این قبیل بایستد باید احساس راحتی کند. اگر احساس راحتی نمی کند به تمرین ادامه دهید. با یک دقیقه شروع کنید و جمع کنید. تمرین این کار در اصلاح و پیشگیری بهتر از درمان کمک می کند ، و حالت بدن شما را به چینش مناسب می رساند.

در ادامه بخوانید...

علت ایجاد کمردرد ها چیست

در

علت ایجاد کمردرد ها چیست؟
مهم است که بدانیم کمر درد علامتی از شرایط پزشکی است و یک تشخیص نیست. مشکلات پزشکی که باعث ایجاد کمردرد میشوند شامل:


مشکلات مکانیکی: یک مشکل مکانیکی مشکلی است که شما در حرکت ستون فقرات یا دردی که شما احساس میکنید زمانی که ستون فقراتتان را در یک جهت خاص حرکت میدهید. شاید شایع ترین مشکل مکانیکی که باعث ایجاد کمر درد میشود، انحطاط دیسکهای بین مهره ای است که دیسکهای بین مهره ای در ستون فقرات با گذشت زمان ساختارشان را از دست میدهند. با زوال آنها، قابلیت ضربه گیری و اتکایی خود را ار دست میدهند. این مشکل میتواند باعث بروز درد شود در صورتی که باعث وارد شدن استرس به کمر شود. سایر علل مکانیکی شامل اسپاسم و کشیدگی عضلانی و پاره شدن یا فتق دیسک.(سیارک)
جراحتها: جراحتهای ستون فقرات مانند رگ به رگ شدن و شکستگی میتواند باعث دردهای کوتاه مدت یا مزمن شود. رگ به رگ شدن شامل پارگیهایی در رباط هایی هستند که ستون فقرات را حمایت میکنند، و که در اثر پیچش یا بلند کردنهای اجسام به طور ناصحیح، ایجاد میشود. مهره های شکسته اغلب ناشی از پوکی استخوان هست. کمردردهایی ناشی از جراحتهای شدید مانند تصادف و افتادن از ارتفاع به ندرت اتفاق میافتد.
بیماریها و شرایط اکتسابی: بسیاری از مشکلات پزشکی میتوانند باعث کمردرد شوند. اینها شامل اسکولیوز، خمیدگی در ستون فقرات که معمولا تا میانسالی باعث ایجاد درد نمیشوند، spondylolisthesis؛ اشکال متفاوتی از آرتروز شامل osteoarthritis، آرتروئید روماتوئید، ankylosing spondylitis و تنگی مجرای ستون فقرات، باریک شدن حفره قرار گیری ستون فقرات که باعث ایجاد فشار روی ستون فقرات و عصب میشود. گرچه خود پوکی استخوان باعث ایجاد درد نمیشود، اما باعث ایجاد شکستهای دردناک در مهره ها میشود. سایر علل کمردرد شامل حاملگی؛ سنگ کلیه و عفونت ، اندومتریوز که ساخته شدن بافت رحمی خارج از رحم است و fibromyalgia شرایط که باعث خستگی و دردهای عضلانی میشود.
عفونت و سرطان: گرچه علل معمول کمردرد نیستند، عفونتها زمانی که در مهره ها باشند باعث ایجاد درد میشوند، شرایطی که التهاب استخوانی نامیده میشود، و زمانی که عفونت در دیسکها اتفاق می افتد diskitis نامیده میشود. تومورها از علل نادر کمردرد هستند. گاها تومورها از کمر شروع میشوند ولی اغلب آنها در جای دیگر شروع میشوند و از جاهای دیگر وارد کمر میشوند. (سیارک)
گرچه علل کمردرد معمولا فیزیکی هستند، استرسهای هیجانی میتوانند در شدت و مدت کمر درد تاثیر گزار باشند. استرس بدن را به روشهای مختلف تحت تاثیر قرار میدهد، مثلا باعث میشوند غضلات پشتی گرفته و دردناک شوند.

کمردرد چیست؟

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید. 

ترجمه توسط itrans.ir

نظرات

۱۳۹۵/۱۲/۲۷Ein wundervoller Farbenrausch mal wieder. Und die Gartenidee ist vorgemerkt, ich hab nämlich noch Platz, das Haus in dem wir wohne ist an einen riesigen Saselteinfensdn angebaut. Oben auf dem Felsen ist Platz, aber die Erdschicht ist zu dünn... so könnte ich dann auch noch mehr anbauen ;-)

در ادامه بخوانید...

علل اسکولیوز چیست و چه کسانی به اسکولیوز مبتلا می شوند

در

در اغلب موارد علت اسکولیوزها ناشناخته است، که اسکولیوز ایدیوپاتیک نامیده می شوند. قبلا اینچنین برداشت می شد فردی که ایدیوپاتیک اسکولیوز دارد، دکتر بایستی به دنبال علل دیگری از جمله آسیب یا عفونت باشد. علل خمیدگی ها به صورت غیر ساختاری یا ساختاری طبقه بندی می شوند.

اسکولیوزساختاری. خمیدگی ثابتی که دکترها مورد به مورد آن را درمان می کنند. گاهی اوقات اسکولیوزی های ساختاری بخشی از سندرم یا بیماری هستند از جمله سندرم مارفان، اختلال بافت پیوندی موروثی. در موارد دیگر، آن خود به خود رخ می دهد. اسکولیوزهای ساختاری می توانند ناشی از بیماری های عصبی عضلانی (از جمله فلج مغزی، فلج اطفال یا دیستروفی عضلانی)، نقص مادرزادی (از جمله hemivertebra، که در آن یک طرف از مهره قبل از تولد به طور نرمال شکل نمی یابد)، آسیب، عفونت های خاص، تومورها (از جمله آنهایی که از نوروفیبروماتوز ناشی می شوند، گاهی اوقات یک نقص مادرزادی با تومورهای خوش خیم در ستون فقرات در ارتباط هستند)، بیماری های متابولیک، اختلالات بافت پیوندی، بیماری های روماتیسمی، یا عوامل ناشناخته (اسکولیوز ایدیوپاتیک) باشند.

چه کسانی به اسکولیوز مبتلا می شوند؟

امکان ابتلای افراد در تمامی سنین وجود دارد، اما این بیماری روی کودکان و نوجوانان تمرکز دارد. اسکولیوز ایدیوپاتیک نوجوانان (اسکولیوز با علت ناشناخته) رایج ترین نوع آن است و معمولا پس از سنین 10 سالگی رخ می دهد. دختران با احتمال بیشتری نسبت به پسران این نوع از اسکولیوز را می گیرند. از آنجایی که اسکولیوز می تواند در خانواه رخ دهد، کودکی که والدین، برادر یا خواهری مبتلا به ایدیوپاتیک اسکولیوز دارد بایستی مرتبا توسط دکتر خانواده معاینه شود. (سیارک

پست های مرتبط :

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌  

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir  

نظرات

در ادامه بخوانید...

اسکولیوز چگونه تشخیص داده می شود

در

دکترها مراحل زیر را به کار می گیرند تا اسکولیوز بیماران را ارزیابی نمایند:

تاریخچه پزشکی. دکتر با بیمار و والدین بیمار صحبت می کند و سوابق بیمار را برای بررسی مشکلات درمانی که ممکن است سبب خمیدگی ستون فقرات شده باشد برای مثال نقص ها در تولد، تروما، یا دیگر اختلالاتی که می تواند موجب اسکولیوز شود را مرور می کند.

معاینه‌ی جسمی. دکتر پشت بیمار، قفسه سینه، لگن، ساق ها، پاها، پوست بیمار را معاینه می کند. دکتر بررسی می کند، در صورتی که شانه های بیمار هم سطح باشند آیا سر در مرکز بدن قرار دارد یا نه و اینکه آیا دو طرف بدن هم سطح بنظر می رسند یا نه. همچنین در حالتی که بیمار به جلو خم شده، دکتر ماهیچه های پشت را بررسی می کند، تا ببینید که آیا یک طرف از قفسه سینه بالاتر از دیگری است یا نه.

ارزیابی اشعه X. اشعه x روی ستون فقرات می تواند وجود اسکولیوز را تشخیص دهد. دکتر خمیدگی روی تصویر اشعه x را اندازه می گیرد. مهره در شروع و پایان خمیدگی را می یابد و درجه خمیدگی را اندازه می گیرد (نمودار «الگوهای منحنی» را ببینید.) (سیارک

دکترها، خمیدگیهای ستون فقرات را با استفاده از محل، شکل، الگو و سبب آن گروه‌بندی می کنند. آنها این اطلاعات را جهت تصمیم گیری برای بهترین درمان برای اسکولیوز بکار می گیرند.

محل . برای شناسایی محل یک خمیدگی، دکترها راس منحنی را پیدا می کنند (مهره ای از خمیدگی، که بیشتر از همه خارج از راس قرار گرفته است)؛ محل راس، «محل» خمیدگی می باشد. خمیدگی thoracic راس خود را در ناحیه thoracic دارد. (بخشی از ستون فقرات که دنده ها در آنجاست). خمیدگی lumbar راس خود را در کمر دارد. خمیدگی thoracolumbar، راسش در thoracic و محل الحاق مهره‌های lumbar می باشد

شکل. معمولا خمیدگی به شکل s یا c می باشد.

الگو. خمیدگی غالبا الگوهایی را دنبال می کند که در بیماران قبلی مطالعه شده اند (منحنی «الگوهای خمیدگی» را ببینید). بزرگتر شدن خمیدگی به احتمال بیشتر ادامه خواهد داشت (بسته به مقدار رشد باقی مانده). (سیارک

پست های مرتبط :

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌ 

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir  

نظرات

در ادامه بخوانید...

آیا اسکولیوز درمان می شود و درمانها چگونه می باشند

در

بسیاری از کودکانی که از طرف برنامه آزمایش اسکولیوز به دکتر فرستاده می شوند، خمیدگیهای بسیار خفیفی در ستون فقرات دارند که نیاز به درمان نمی باشد.

 

زمانی که نیاز به درمان باشد، دکتر ممکن است کودک را به یک متخصص ارتوپدی ستون فقرات بفرستد. دکتر بهترین درمان را برای هر بیمار بر اساس سن بیمار، اینکه تا چه حد احتمال پیشروی آن وجود دارد، درجه و الگوی خمیدگی ستون فقرات و نوع اسکولیوز تجویز خواهد کرد. دکتر ممکن است مشاهده، نیروبخشی یا عمل جراحی را توصیه نماید.(سیارک

تحت نظر گرفتن. معمولا دکترها بیماران را بدون درمان تحت نظر گرفته و تا زمانی که در حال رشد است (نابالغ است) و خمیدگی خفیف می باشد، هر چند ماه آنها را چک می کنند.

بستن بریس: در بیمارانی که هنوز با وجود خمیدگی متوسط در ستون فقرات در حال رشد هستند، امکان دارد دکترها به بیماران توصیه نمایند تا جهت متوقف کردن پیشرفت خمیدگی از بریس استفاده نمایند. زمانی که کودک به پایان رشد خود نزدیک می شود، استفاده از بریس بستگی به چگونگی تاثیرات خمیدگی در ظاهر کودک خواهد داشت اینکه آیا خمیدگی بدتر می شود یا به اندازه خمیدگی بستگی دارد. (سیارک

جراحی. زمانی که بیمار در حال رشد است، خمیدگی شدید است و زمانی که خمیدگی بدتر می شود، امکان دارد دکترها به بیماران خود توصیه نمایند تا جهت درمان خمیدگی یا جلوگیری از بدتر شدن آن عمل جراحی انجام دهند.

پست های مرتبط :

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌ 

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir  

نظرات

۱۳۹۵/۱۰/۲۸مشکل ژنتیکی است در کودکی زیاد خودش را نشان نمی دهد .

۱۳۹۵/۱۲/۲۷Please teach the rest of these internet honogials how to write and research!

در ادامه بخوانید...

آیا راه های دیگری جهت درمان اسکولیوز وجود دارند

در

برخی از افراد به دنبال راه هایی جهت درمان اسکولیوزها هستند  از جمله درمان توسط فیزیوتراپ، مداخله الکترونیکی، مکمل های غذایی، و ورزش. با این حال مطالعات درباره این درمانها نشانی از پیشگری از جریان خمیدگی، یا بدتر شدن آن ندارد. امکان دارد بیماران تمایل به ورزش هایی جهت تاثیرگذاری روی سلامتی عمومی و بهتر شدن داشته باشند.

بریسنگ چطور؟

تصمیم گیری درباره اینکه کدام بریس بایستی پوشیده شود بستگی به نوع خمیدگی دارد و اینکه آیا بیمار، تصمیم دکتر درباره تعداد ساعاتی که روزانه جهت پوشیدن بریس توصیه می‌کند را دنبال خواهد کرد یا نه. بریس بایستی بسته به مشکل خمیدگی خاص و اندازه هر بیمار انتخاب شود. برای دریافتن تاثیر مورد نظر (برای جلوگیری از بدتر شدن خمیدگی)، بریس ها بایستی هر روز برای چندین ساعت به طور کامل توسط دکتر تجویز شده و پوشیده شود تا زمانی که کودک رشدش متوقف گردد.

در صورتی که دکتر عمل جراحی را توصیه نماید کدام روش بهترین روش می‌باشد؟‌

جراحی های زیادی جهت درمان خمیدگی اسکولیوزها انجام می شوند. روش اصلی جراحی اصلاح، تثبیت و فیوژن خمیدگی می باشد. فیوژن اتصال دو یا چند مهره می باشد. راه های مختلفی جهت راست کردن ستون فقرات وجود دارد و ایمپلنت های مختلفی جهت ثابت نگه داشتن ستون فقرات بعد از جراحی موجود می باشد. (ایمپلنت ها، ابزارهایی هستند که بعد از جراحی بکار گرفته می شوند تا ستون فقرات را ثابت نگه دارند.) تصمیم گیری درباره نوع ایپملنت بسته به هزینه آن، اندازه ایمپلنت دارد که آنهم بستگی به اندازه ایپملنت دارد، به شکل ایپملنت، صاف بودن آن، و تجربه جراح دارد. هر بیمار بایستی گزینه های خود را حداقل در دو جراحی تجربه شده داشته باشد.

بیماران و والدین آنها که تصمیم به جراحی دارند ممکن است سوالات زیر را داشته باشند:

فواید جراحی برای اسکولیوزها چیست؟‌

خطرات جراحی برای اسکولیوزها چیست؟

چه تکنیک هایی برای جراحی استفاده خواهد شد؟

بعد از جراحی چه دستگاه هایی برای ثابت نگه داشتن ستون فقرات به کار گرفته خواهد شد؟‌

برش ها در کجا زده خواهد شد؟

ستون فقرات بعد از جراحی چگونه راست خواهد شد؟‌

چه مدت در بیماران خواهد ماند؟‌

بهبود یافتن بعد از عمل جراحی چه قدر طول خواهد کشید؟

آیا پشت درد مزمنی بعد از عمل جراحی اسکولیوزها وجود خواهد داشت؟

آیا رشد بیمار محدود خواهد شد؟

انعطاف پذیری ستون فقرات چگونه خواهد بود؟

آیا بعد از عمل جراحی امکان بدتر شدن یا پیشرفت خمیدگی وجود دارد؟

ایا احتمال اینکه عمل جراحی دیگری نیاز باشد وجود دارد؟

آیا بیمار قادر به انجام تمامی فعالیت هایی خواهد بود که در آرزوی انجام آن می باشد؟ (سیارک

پست های مرتبط :

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌ 

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir 

نظرات

در ادامه بخوانید...

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش کنند

در

گرچه در سابقه طبیعی اسکولیوزها، تاثیر برنامه ورزشی دیده نشده است، اما ورزش، با گذر زمان بیماران مبتلا به اسکولیوز را تشویق به حداقل  کردن هرگونه کاهش پتانسیل در توانایی عملکردی خواهد کرد.

 

برای تمامی افرادی که مبتلا به اسکولیوز هستند  ورزش کردن و داشتن فیزیک مناسب بسیار مهم می باشد. دختران نسبت به پسران ریسک بالایی از بروز پوکی استخوان (اختلالی که منجر می شود استخوانها ضعیف شده و به آسانی بشکنند) در طول زندگی خود دارند. پوکی استخوان می تواند در زنانی که به طور منظم در طول زندگی خود ورزش می کنند، کاهش یابد. همچنین ورزش هایی که در ارتباط با تحمل وزن هستند، از جمله پیاده روی، دویدن، ساکر، و ژیمناستیک می توانند تراکم استخوان را افزایش داده و به جلوگیری از پوکی استخوان کمک نمایند. هم در پسران و هم در دختران، ورزش کردن و انجام فعالیت های ورزشی می تواند حس عمومی از بهبود یافتن را بالا ببرد. (سیارک

پست های مرتبط :

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌ 

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir  

نظرات

۱۳۹۵/۸/۱e foarte nice ce zici, modul cum privesti lupcirule...roate e mai bine sa te deconectezi cateodata, sa vii tranquille, mai je m'en fiche-ist...e bine sa faci si nimic.

در ادامه بخوانید...