آموزش اخلاق

در


(سیارک) دانشگاه ها در دهه 1980 شروع به تدریس اخلاق کسب و کار نمودند.دروس مربوط به این موضوع به طور چشمگیری در چند دهه اخیر رشد نموده اند.تدریس اخلاق به حسابداران می تواند شامل نقش بازی کردن، سخنرانی ها، مطالعات موردی، سخنرانی های مهمان، و همچنین دیگر رسانه ها باشد.مطالعات اخیر نشان می دهند که تمامی کتاب های درسی حسابداری به طریقی به اخلاق دسترسی دارند.در سال 1993، اولین مرکز ایالات متحده که بر مطالعه اخلاق در حرفه حسابداری تمرکز داشت در دانشگاه ایالتی نیویورک در بینگهامتون افتتاح شد.با آغاز در سال 1999، چندین ایالت در آمریکا قبل از برگزاری آزمون CPA نیاز به کلاس های اخلاق داشتند.

هفت هدف آموزش اخلاق حسابداری

• ربط دادن آموزش حسابداری به مسائل اخلاقی.
• به رسمیت شناختن مسائل در حسابداری که دارای مفاهیم اخلاقی هستند.
• توسعه دادن حس تعهد اخلاقی یا مسئولیت پذیری.
• توسعه توانایی های موردنیاز برای مقابله با درگیری های اخلاقی یا مشکلات.
• یاد بگیرید با عدم قطعیت حرفه حسابداری مقابله کنید.
• صحنه را برای تغییر در رفتار اخلاقی تنظیم کنید.
• تقدیر کنید و درک کنید تاریخ و ترکیب تمامی جوانب اخلاق حسابداری و ارتباط آن ها را با حوزه عمومی اخلاق- استفان ای. لوئب .
در سال 1988، استفان ای.لوئب پیشنهاد نمود که آموزش اخلاق حسابداری باید دارای هفت هدف باشد (اقتباس از لیستی توسط دانیل کالاهان ).برای اجرای این اهداف، او اشاره نمود که اخلاق حسابداری در سرتاسر برنامه درسی حسابداری یا در یک کلاس مربوط به موضوع قابل تدریس می باشد.تدریس آن در سرتاسر برنامه درسی تمامی معلمان حسابداری را مجبور می سازد که در خصوص موضوع آگاهی داشته باشند (موضوعی که ممکن است نیاز به آموزش داشته باشد).یک درس دارای مسائلی می باشد از قبیل اینکه درس کجا در آموزش دانش آموز جای دارد (به عنوان مثال، قبل از کلاس های حسابداری مقدماتی یا نزدیک به زمان اخذ دیپلم دانش آموز)،آیا مواد کافی وجود دارد جهت پوشش دادن به کلاس ترم، و آیا اکثر دانشگاه ها برای برنامه درسی چهار ساله برای یک کلاس مربوط به موضوع دارای اتاق هستند.
در خصوص اینکه آیا اخلاق باید در محیط دانشگاه تدریس بشود یا خیر بحث وجود دارد.حامیان اشاره دارند که مسائل اخلاقی برای حرفه مهم هستند، و باید به حسابداران جهت ورود به حوزه تدریس بشوند.علاوه بر این، آموزش منجر به تقویت ارزش های اخلاقی دانش آموزان می شود و باعث می شود که دیگران تصمیمات غیر اخلاقی نگیرند.منتقدان استدلال می کنند که فرد یک فرد اخلاقی است یا خیر، و اینکه تدریس درس اخلاق هیچ گونه هدفی در بر ندارد.با وجود مخالفت، آموزش اخلاق حسابداری توسط دانشگاه ها و کنفرانس ها، توسط موسسات حرفه ای و شرکت های حسابداری ترغیب شده است.کمیسیون تغییر آموزش حسابداری (AECC) از دانش آموزان می خواهد تا "مسائل اخلاقی حرفه را دانسته و درک بکنند و بتوانند قضاوت های ارزشمندی داشته باشند."
فیلیپ جی.کوتل استدلال نمود که به منظور حفظ اصول اخلاقی قوی، یک حسابدار "باید دارای حس قوی از ارزش ها باشد، توانایی جهت منعکس نمودن موقعیتی داشته باشد جهت تعیین نمودن مفاهیم اخلاقی، و در قبال رفاه دیگران تعهد داشته باشد." ایریس استوارت یک مدل اخلاقی را پیشنهاد می نماید که متشکل از چهار مرحله است: حسابدار باید متوجه بشود که معضل اخلاقی در حال رخ دادن است؛ احزابی را شناسایی نماید که به نتیجه معضل علاقه مند هستند؛ راهکارها را تعیین نماید و تاثیر آن را بر هر راهکار در حزب مورد علاقه ارزیابی نماید؛ و سپس بهترین راهکار را انتخاب نماید.

رسوایی های حسابداری

اخلاق حسابداری برای کنترل دشوار به نظر می رسد در حالی که حسابداران و حسابرسان باید منافع عموم مردم را در نظر بگیرند (که بستگی دارد به اطلاعات جمع آوری شده در حسابرسی) در حالی که مطمئن هستند توسط شرکتی که حسابرسی آن را انجام می دهند مشغول به کار باقی مانده اند.باید در نظر بگیرند که چگونه به بهترین نحو استانداردهای حسابداری را به کار ببرند حتی زمانی که با مسائلی روبرو شده اند که می تواند باعث بشود یک شرکت شکست قابل توجهی را متحمل بشود یا حتی منحل گردد.با توجه به رسوایی های متعدد حسابداری ، منتقدان حسابدار اعلام کرده اند که زمانی که مشتری می پرسد "دو بعلاوه دو چند می شود؟" حسابدار به احتمال زیاد پاسخ می دهد "دوست دارید چند بشود؟".این روند تفکر به همراه دیگر انتقادهای مسائل حرفه با تضاد منافع، منجر به ایجاد استانداردهای مختلف حرفه ای شده است در حالی که در محیط کاری تاکید بر اخلاق می باشد.
نقش حسابداران برای جامعه مهم می باشد.حسابداران به عنوان خبرنگاران مالی و واسطه گران در بازارهای سرمایه می باشند و تعهد اولیه خود را مدیون منافع عموم مردم هستند.اطلاعاتی که آن ها ارائه می نمایند در کمک به مدیران، سرمایه گذاران و دیگران در تصمیم گیری های مهم اقتصادی حیاتی می باشد.بر این اساس، ناشایستگی های اخلاقی توسط حسابداران می تواند برای جامعه مضر باشد، در نتیجه در مردم بی اعتمادی و در عملیات بازار سرمایه اختلال ایجاد می نماید.
هر شرکتی در کشور منافع خود را بیهوده می نماید.هر مجموعه از حساب های منتشر شده مبتنی بر کتاب هایی می باشد که به آرامی پخته شده اند یا به طور کامل سرخ شده اند.

ارقامی که دو بار در سال تغذیه می شوند به منظور حمایت از مجرم تغییر می کنند.این بزرگ ترین ترفند حریف می باشد از زمان اسب تروجان. ... در حقیقت این حقه به طور کامل جالب به نظر می رسد.کاملا مشروع است. حسابداری خلاق است.این مقاله ادامه دارد............ترجمه  itrans.ir 

نظرات

در ادامه بخوانید...