اکاداشی چیست

#سیستم ایمنی#سم زدایی#اکاداشی#رژیم غذایی#سبک زندگی

اکاداشی چیست
شرایط مشابه سبک زندگی ، مشکلات و شادی های مشترک منجر به شکل گیری جهان بینی خاص در جوامع مختلف شد. از این جهان بینی بود که خطوط خاصی از تکریم قدرتهای بالاتر شکل گرفت. به عبارت ساده ، هر جهان بینی خاص دارای مجموعه ای از قوانین رفتاری ، مفاهیم و پرهیز ها شد.

 

اکاداشی چیست

تمایل به پیروی از این قوانین به مؤمنان کمک می کند تا از نظر روحی و جسمی رشد کنند ، دنیای درونی خود را غنی سازند و بدن را بهبود بخشند. برای اثر بارزتر نظم و انضباط ، در هر مذهبی محدودیت هایی وجود دارد. یکی از سیستم های منع ، سیستم روزه است: برای هندوها روزهای اکاداشی است ، برای مسلمانان ماه رمضان است ، برای مسیحیان ارتدکس روزهای مختلف را روزه می گیرد. روزه داری به معنای پرهیز از خوردن و آشامیدن برای مدتی یا محرومیت موقت برخی از غذاها در رژیم غذایی است. ممنوعیت خوردن و آشامیدن معمولاً با محدودیت معنوی همراه است. این روزها مؤمنان بیشتر وقت دعا می کنند ، وقت بیشتری را برای برقراری ارتباط با قدرتهای بالاتر اختصاص می دهند و از آن جا توانایی همدلی ، خلاقیت و به اصطلاح زندگی معنوی به وجود می آید. 

 

چرا دوره محدودیت برای اکاداشی لازم است

همانطور که تاریخ نشان می دهد ، چنین دوره هایی تأثیر مثبتی در بدن انسان دارند. افکار را به سمت جستجوی روشهایی برای بهبود خود و بهبود جهان هدایت می کند. چنین افکاری به شما امکان می دهد تا آرامش ، تمرکز و تجدید نظر در ارزش ها و اولویت های زندگی خود داشته باشید. این به نوبه خود به انتخاب صحیح فعالیت های آنها و جلب رضایت عمیق تر از زندگی کمک می کند.

در طول زندگی ، با مصرف محصولات مختلف ، بدن خود را با موادی که در نتیجه هضم آنها تشکیل شده است ، گرفتار می کند. همه طبیعی نیستند. بدن ، که مراقب آینده است ، مقدار زیادی را برای آینده ذخیره می کند. به عنوان مثال ، رسوبات چربی در مقادیر زیادی در زیر پوست تشکیل می شوند ، لایه چربی بیش از حد بین اعضای داخلی ، نفوذ چربی در کبد و لوزالمعده ایجاد می شود. وجود چنین ذخائری اغلب بر عملکرد اندام ها و سیستم های مختلف تأثیر منفی می گذارد.

 

بنابراین ، به دلیل تجمع کلسترول جریان خون در رگها مختل می شود. بعضی مواقع به موازات مواد مغذی ، مواد سمی و متابولیت ها در سلول ها و بافت ها جمع می شوند که این امر همچنین تأثیر منفی بر روی بدن انسان دارد. اجداد ما این فرصت را ندارشتند که خیلی منطقی به اثبات برسانند ، اما با مشاهده ، سیستم سم زدایی روح و بدن را توسعه دادند. اصول اصلی سیستم سم زدایی بسیار مشابه است. با یکی از این سیستم ها آشنا شوید.

 

سیستم سم زدایی اکاداشی

اکاداشی روزهای ریاضت در هندوئیسم

کتاب مذهبی هندو ، پادما پورانا می گوید که ویشنو برای پاک کردن کارما توصیه می کند که پرستش الهه ماه ، اکاداشی را انجام دهید. بنابراین در روزهای عزاداری این الهه دستور داده شد كه با رعایت برخی محدودیتها در مورد غذا و اعمال ، از گناهان پاك شود.

 

 

زمان سیستم سم زدایی اکاداشی

در هندوئیسم و ​​جینیسم ، روزه با حرکت ماه همراه است و در یازدهمین روز پس از ماه کامل و ماه جدید رخ می دهد. بنابراین این دوره ها ثابت نیستند. با توجه به حرکت ماه و زمین ، در روزهای هفته و اعداد تغییر می کند. زمان رعایت اکاداشی توسط یک تقویم ویژه تعیین می شود و برای مؤمنان اساسی است.

بهتر است در این روزها غذا و آب نخورید . مؤمنان باید افکار خود را به سمت خداوند متعال سوق دهند و مسیر زندگی آنها را تحلیل کنند. به افرادی که نمی توانند بصورت کامل روزه را تحمل کنند ، بعد از ظهر مجاز به یک وعده غذایی هستند. با این حال ، همه چیز در اینجا خیلی ساده نیست. قانون اصلی ، خوردن حبوبات و غلات نیست. اگر به متون دینی اعتقاد دارید ، گناهان شخصیتی در آنها پنهان است. کسی که اکاداشی را کاملاً رعایت نکند می تواند چیزی را به فرد بسیار روحانی اهدا کند و بدین ترتیب کارما را پاک کند.

 

خروج از Ekadashi باید در طلوع آفتاب انجام شود. در این صورت است که شما باید حبوبات یا دانه میل کنید.همه حامیان هندوئیسم بالای 5 سال باید روزه بگیرند.

 

 

سیستم سم زدایی اکاداشی از دیدگاه علمی

به گفته دانشمندان و پزشکان ، هرگونه محدودیت موقتی منحصراً سودمند است.  بدن از خارج انرژی دریافت نمی کند و شروع به استفاده از منابع داخلی می کند ، و این مواد را مجبور می کند از انبار های بدن خارج شوند. بنابراین ، متابولیسم تحریک می شود ، تجزیه و از بین بردن رسوبات مضر ، متابولیت ها و سموم رخ می دهد. علاوه بر این ، تحریک همه ارگان ها و سیستم ها وجود دارد ، در نتیجه سیستم ایمنی بدن را فعال می کند ، که بیشتر به شما امکان می دهد در برابر پاتوژن های مختلف مقاومت کنید.

 

قلب بهتر کار می کند. احتمال اسپاسم و ایجاد حملات قلبی و سكته مغزی كمتر است. عملکرد غده ها، کبد و لوزالمعده تثبیت می شود. فلور باکتریایی روده بهینه شده است. همانطور که مشاهده می کنید ، احتمال بارگیری عملکردی کوتاه مدت متعاقباً به عملکرد بهینه کل ارگانیسم منتهی می شود. با این وجود ، قبل از مراجعه به هر نوع محدودیت در مورد خوردن غذا ، حتماً باید با پزشک خود مشورت کنید. شروع ناگهانی یا نادرست و همچنین ترک روزه  می تواند بر سلامتی انسان تأثیر منفی بگذارد.

شما نظری نداری؟

برای ثبت نظر لطفا وارد شوید