آیا این عکس واقعی است

4060751865.jpg

 

عکس ها و تصاویر زیادی در تاریخ به جا مانده است که با آنچه در آنجا دیده می شود تأثیر خاصی بر مخاطب می گذارد. و انصافاً برخی از آنها ساختگی هستند. این فقط یک عکس شگفت انگیز است که خلبانی را نشان می دهد که تیغه های پروانه هواپیما را درست در آسمان تنظیم می کند - واقعی. و شکی در آن نیست، زیرا این داستان در واقع اتفاق افتاده است.


شاید یکی از غیرمعمول ترین عکس هایی که مربوط به تاریخ هوانوردی است در سال 1946 در ایالات متحده گرفته شده است. این یک مورد شگفت انگیز را ثبت می کند: درست در حین پرواز، در هوا، خلبان از کابین خلبان خارج می شود تا پروانه را تعمیر کند. جالب ترین چیز این است که این عکس کاملا واقعی است و جعلی نیست. علاوه بر این، مرد شجاعی که در آنجا به تصویر کشیده شده است نیز شناخته شده است: معلوم شد که او خلبان مرل لارسون است که در جنگ جهانی دوم شرکت کرد و در آن روزها با یک بمب افکن آمریکایی پرواز کرد. یعنی مشخص است که خلبان باتجربه ای است.

 

4060784652.jpg

مرل لارسون در دوران پیری


در این عکس که در 10 نوامبر 1946 گرفته شده است، او با یک Piper J3 Cub پرواز می کند. در آن روز، مرل لارسون در یکی از نمایش های هوایی محبوب در آن زمان شرکت کرد، که در طی آن، درست در وسط پرواز، یک موقعیت غیرقابل پیش بینی برای او اتفاق افتاد - موتور هواپیما خاموش شد. به هر حال، مدل Piper J3 Cub قبلاً در آن سال‌ها در سطح فنی منسوخ تلقی می‌شد و یکی از رایج‌ترین کاستی‌های آن فقط یک موتور خاموش به طور منظم بود. از سوی دیگر، طراحی هواپیما بسیار ساده شده بود و عملاً هیچ قطعه الکترونیکی نداشت - حتی یک استارت هم وجود نداشت.

 

j3-cub-31_j3pipercub.jpg

Piper J3 Cub شبیه عکس معروف.


بنابراین خلبان لارسون در واقع دو راه فرار داشت: اولی این بود که سعی می کرد تا آنجا که ممکن است با دقت روی زمین سر بخورد. مشکل این روش این بود که هیچ تضمینی وجود نداشت که بتوان آن را با خیال راحت انجام داد، اگرچه یک نتیجه موفقیت آمیز کاملا محتمل بود. اما گزینه دوم شامل تلاش برای چرخاندن مکانیکی پروانه هواپیما، پیچیدن آن به صورت دستی به معنای واقعی کلمه در هوا بود. دلایلی که خلبان روش دوم را انتخاب کرد به طور قطع مشخص نیست، اما واقعیت این است که لارسون نه تنها توانست از کابین خلبان خارج شود و موتور را با چرخاندن پروانه روشن کند، بلکه به طور کامل کنترل عادی هواپیما را به ترتیب عادی برگرداند. در نتیجه به سلامت در فرودگاه فرود آمد.

 

R.jpg

لارسون موفق شد با موفقیت فرود بیاید.


شاهدان عینی به عمل لارسون واکنش مبهم نشان دادند: اگر برخی از شجاعت و اراده او خوشحال بودند، برخی دیگر ترجیح می دادند او را سرزنش کنند که به گفته آنها دلیلی برای چنین خطرات بی پروا وجود ندارد. با این حال، خود خلبان ادعا کرد که به اندازه کافی خود را محکم نگه داشته است، بنابراین هیچ اتفاق بدی برای او رخ نمی دهد. با این حال ، تاریخچه این عکس راز دیگری داشت - معلوم می شود که در آن زمان خلبان دومی در کابین خلبان وجود داشت ، خلبان گلدیس دیویس. بنابراین معلوم شد که وقتی لارسون شروع به تعمیر کرد، این دیویس بود که هواپیما را در سطح نگه داشت. فقط دیویس به دلیل زاویه در عکس دیده نمی شود، بنابراین امروز می توانید داستان این عکس را پیدا کنید که طبق آن لارسون به تنهایی برای نجات خود و هواپیمای قدیمی خود شاهکاری انجام داده است.

 

4060718931.jpg

یک هواپیمای دوباله لارسون D-1 که توسط مرل لارسون ساخته شده است.


این قسمت زندگی مرل لارسون را به شدت تحت تاثیر قرار داد که اقدامات او هم محبوبیت و هم پول زیادی را برای او به ارمغان آورد. این به او اجازه داد تا به سرعت شرکت خود را تأسیس کند که در تولید هواپیما تخصص داشت: شایان ذکر است که او در این زمینه موفقیت هایی داشت. بنابراین، این شرکت لارسون بود که یک هواپیمای نسبتاً موفق برای نیازهای کشاورزی - Larson D-1 را توسعه و تولید کرد. در مورد خود لارسون، او سال ها تا سنین پیری در راس این شرکت باقی ماند و در سال 2018 صدمین سالگرد خود را جشن گرفت.

 

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام

بیشتر بخوانید