قرص برنج

#قرص برنج#خودکشی#مرگ

Aluminum_Phosphide-min.jpg

 

قرص برنج یا آلومینیم فسفید یک ترکیب شیمیایی بسیار خطرناک است، این قرص برای از بین بردن افت های برنج در انبارهای بزرگ استفاده می شود. خوردن یا حتی استشمام بوی قرص برنج باعث مسمومیت شدید می شود. 

 

دقت کنید، حتی استشمام(تنفس) قرص برنج باعث مسمویت شدید و در صورت عدم درمان باعث مرگ می شود. فروش قرص برنج در عطاری ها ممنوع است و چندین سال است حتی به ایران وارد نمی شود. متاسفانه یکی از دلایل مرگ و میر بر اثر اشتباه در مصرف یا خودکشی در ایران، قرص برنج است. قرص برنج خاصیت توهم زایی ندارد و ممکن است به این دلیل به اشتباه مصرف شود.

 

مرگ بر اثر مصرف قرص برنج بسیار دردناک و برخلاف تصور اصلا سریع نیست و بیماران ساعت های نهایی دردناک دارند. 

 

 

من فقط گزارشی در مورد مسمومیت افراد با این آفت کش را تماشا کردم. بسیار سمی است ، نمی تواند برای مصارف خانگی استفاده شود. تمام خانواده مسموم شدند و کودکان و بزرگسالان فقط به دلیل حمل در کیسه جان خود را از دست دادند.

 

بگذارید یادآوری کنم که در پاییز سال 2008 در منطقه وادسکی در منطقه نیژنی نووگورود ، یک خانواده کشاورز ، یک بطری فسفین را در انبار یک شرکت کشاورزی در روستای لوپاتینو سرقت کردند و تصمیم گرفتند از شر حشرات و موشهای انبار خلاص شوند... در کل ، هشت نفر مسموم شدند ، دو نفر کشته شدند  . 

... بنابراین ، باور کنید ، من می دانم در مورد چه چیزی صحبت می کنم. و خواندن نظرات افرادی که "قرص های معجزه آسا" را ستایش می کنند ، آلومینیم فسفید را با دستان بی دستکش بیرون می کشند و آن را بدون محدودیت بو می کنند ، مو بر تنم سیخ می شود.جنون لعنتی و کسانی که اجازه این زباله های فوق خطرناک را در بازار های خانگی خصوصی می دهند ، در انجام یک جرم شریک هستند.

 

قرص برنج یا آلومینیم فسفید فقط توسط شرکت های تخصصی ، متخصصانی که آموزش دیده اند و دارای تاییدیه های مناسب هستند ، قابل استفاده است. استفاده از دارو با توجه به هدف استفاده دقیقاً در مراکز انجام می شود. هیچ چیز خانگی در این لیست وجود ندارد. از فسفین برای درمان سیلوها  ... استفاده می شود.

 

آلومینیم فسفید یک ماده شیمیایی فعال از سموم دفع آفات (کلاس شیمیایی ترکیبات غیر آلی) است که در کشاورزی برای کنترل ذخایر آفات استفاده می شود.


خواص فیزیکی و شیمیایی قرص برنج یا آلومینیم فسفید

ماده ای سفید یا زرد روشن. عملاً در بیشتر حلالهای آلی نامحلول است. با ترشح فسفید هیدروژن و هیدروکسید آلومینیوم نسبتاً سریع با آب تجزیه می شود. به صورت قرص فشرده تولید می شود که علاوه بر ماده فعال ، کاربامات آمونیوم و پارافین پزشکی خالص دارد. 

هنگامی که آلومینیم فسفید با رطوبت موجود در هوا یا محصولات ارتباط برقرار می کند ، هیدروژن فسفر آزاد می شود ، هیدروکسید آلومینیوم باقی می ماند - یک پودر خاکستری روشن است که با آسپیراسیون یا جداسازی از بین می رود و بر کیفیت محصول تأثیر نمی گذارد. واکنش طبق فرمول انجام می شود:

АlР + 3Н 2 O → Аl (ОН) 3 + PH 3

با توجه به اینکه اجزای آماده سازی فشرده شده و حاوی پارافین هستند ، واکنش تجزیه آلومینیم فسفید ، بسته به شرایط ، در 1 تا 4 ساعت پس از تماس با رطوبت آغاز می شود. قرص ها یا گرانول ها در مدت 12 تا 48 ساعت کاملاً قابل تجزیه هستند . تجزیه  هرچه مقدار رطوبت و درجه حرارت بالاتر باشد سریعتر است. هنگامی که یک گرانول تجزیه می شود ، 0.2 گرم فسفید هیدروژن آزاد می شود ، هنگامی که یک قرص تجزیه می شود - 1 گرم فسفید هیدروژن آزاد می شود.

 

کاربامات آمونیوم ، که بخشی از آماده سازی است ، با آزاد شدن آمونیاک و دی اکسید کربن تجزیه می شود. ابتدای تجزیه دارو با بوی تند آمونیاک مشهود است. دی اکسید کربن و آمونیاک میزان انفجار فسفید هیدروژن را کاهش می دهد. واکنش تجزیه کاربامات آمونیوم مطابق فرمول رخ می دهد:

NH 4 NH 2 CO 2 → 2NH 3 + CO 2

تأخیر در تجزیه گرانول ها و قرص ها نیز باعث کاهش انفجار می شود ، زیرا انتشار تدریجی فسفین تشکیل غلظت های بزرگ گاز را از بین می برد ، اما در عین حال نیاز به یک تماس طولانی مدت دارد. 

 

اثرات فسفین بر موجودات مضر

فسفین برای حشرات و همچنین سایر اشکال زندگی در حیوانات و انسان بسیار سمی است. با تأثیر بر تنفس ، انواع آفات ، حشرات یا جوندگان را تحت تأثیر قرار می دهد.

مکانیسم عمل فسفین

احتمالاً فسفین از نفوذ و انتقال الکترون از اکسیژن به اندام های داخلی جلوگیری می کند. به همین دلیل ، اکسیژن باید به مقدار کافی وجود داشته باشد تا فسفین را سمی کند ، در غیر این صورت سطح اکسیژن پایین در جو منجر به مرگ و میر کم می شود.

مشخص شد که فسفین بر روی سیستم عصبی حشرات اثر می گذارد و آن را فلج می کند. به نوبه خود ، فلج عضلات حلقوی حشرات باعث قطع تنفس فعال می شود. 

 

مقاومت به فسفین

مقاومت به فسفین در درجات مختلف در چندینذخیره آفات حشرات در سراسر جهان مشاهده شده است. غشای سلولی حشرات با جلوگیری از ورود مولکول های فسفین به سلول کار می کنند. مقاومت در برابر فسفین احتمالاً به دلیل کاهش جذب یا حذف فعال فسفین توسط غشای سلول است.

در برخی از حشرات ، عوامل ژنتیکی ارثی مرتبط با فسفین پیدا شده است ، از موارد بالا مشخص می شود که دلیل مقاومت به احتمال زیاد به دلیل انتخاب اشتباه نوع درمان بوده است. احتمالاً دوز ناکافی و دوره های نامناسب قرار گرفتن در معرض طی سال ها به ظهور مقاومت به فسفین در برخی از گونه های آفات موجود کمک کرده است . پتانسیل ایجاد مقاومت به فسفین در ذخایر آفات یک نگرانی عمده است. 

 

مقاوم ترین حشرات در برابر این بخور سوسک هایی از جنس Trogoderma بودند ، سپس ، با کاهش مقاومت ، شپشک انبار ، آردخوار سورینامی ، شپشک لوبیا ، سوسک آرد و لارو سوسک توتون بود.

کاربرد فسفین

فسفید هیدروژن (فسفین) اولین بار در عمل بخور در سال 1934 استفاده شد. خطر بالای آتش سوزی استفاده از آن را محدود کرد تا اینکه در سال 1953 در آلمان نوعی کاربرد این بخور به صورت قرص های آلومینیم فسفید ایجاد شد که از آن گاز فسفین تحت تأثیر رطوبت موجود در هوا یا محصولات آزاد شد. 

آفات سهام مهمترین آفاتی هستند که در برابر آنها از حشره کشهای حاوی فسفین استفاده می شود. داروها به صورت قرص و گرانول در دسترس هستند. قطر قرص ها حدود 19 میلی متر ، ضخامت آن 6 میلی متر و وزن آن 3 گرم است.

 

در حال حاضر 10 داروی ثبت شده حاوی آلومینیم فسفید به صورت قرص و گرانول وجود دارد . طبق فهرست سموم دفع آفات ، می توان از این داروهای ضد حشرات استفاده کرد - آفات موجود در انبارها و کنه های دانه ای ، هم هنگام پردازش انبارهای بارگیری نشده شرکت های فرآوری غلات و هم هنگام پردازش مواد غذایی ، دانه و دانه های خوراکی ذخیره شده به صورت عمده در انبارها ، در سیلوها و ....

 

خصوصیات و خصوصیات سم شناسی

حس بویایی به شما امکان می دهد هیدروژن فسفره را در هوا با غلظت 04 / 0-02 / 0 میلی گرم در لیتر تشخیص دهید.هیدروژن فسفید سمی است که در درجه اول سیستم عصبی را تحت تأثیر قرار می دهد و متابولیسم را مختل می کند. همچنین بر رگهای خونی ، سیستم تنفسی ، کبد ، کلیه ها تأثیر می گذارد.

عمل سم شناسی

سم عمدتا از طریق سیستم تنفسی وارد بدن انسان می شود. هنگامی که دارو بلعیده می شود ، علائم مسمومیت دستگاه گوارش - استفراغ ، درد معده ، سرگیجه رخ می دهد . برای بدن انسان ، هم استنشاق کوتاه مدت غلظت زیاد گاز و هم استنشاق طولانی مدت غلظت کم هیدروژن فسفر خطرناک است.

علائم مسمومیت 

رسم است که بین مسمومیت حاد و مزمن با هیدروژن فسفر تشخیص داده می شود.

مسمومیت حاد به نوبه خود به خفیف ، متوسط ​​و شدید تقسیم می شود. در موارد خفیف مسمومیت حاد ، دردهایی در دیافراگم وجود دارد که به پشت کشیده می شوند ، احساس سرما می کنند و بعداً برونشیت ایجاد می شود.
در صورت شدت متوسط - ترس ، لرز ، استفراغ ، احساس گرفتگی در قفسه سینه ، خفگی شدید ، دردهای قفسه سینه ، گاهی سرفه خشک ، سوزش درد در پشت سر ، سرگیجه ، وزوز گوش ، ضعف عمومی  ، کمبود اشتها ، تشنگی.
با مصرف طولانی مدت هیدروژن فسفره در مقادیر کم ، مسمومیت مزمن با سم ممکن است اتفاق بیفتد ، که با علائم زیر مشخص می شود: اختلال بینایی ، اختلال در نشستن راه رفتن و گفتار ، ضعف ، برونشیت ، سوهاضمه ، کم خونی ، لکوپنی ، تخریب کبد و کبد چرب. آماده سازی بر اساس آلومینیم فسفید در طبقه 1 طبقه بندی خطرناکو  سموم دفع آفات بسیار خطرناک است.

شما نظری نداری؟

برای ثبت نظر لطفا وارد شوید