دانشمندان ژاپنی کشف کرده اند که تانن موجود در خرمالو ویروس کرونا را تضعیف می کند تا در صورت تماس با ناقلین به افراد منتقل نشود. بنابراین ، فرد به سادگی آلوده نمی شود.
متخصصان در طی این مطالعه تانن را از خرمالو به بزاق بیمار آلوده به ویروس کرونا تزریق کردند. مشخص شد که مسری بودن عفونت (خاصیت بیماری های عفونی منتقل شده از افراد بیمار به افراد سالم) به طور قابل توجهی کاهش یافته است: در 10 دقیقه ، خطر انتقال ویروس 10 هزار برابر کاهش یافته است.
با این حال ، دانشمندان متذکر می شوند که خوش بینی بیش از حد در این مورد نامناسب است ، زیرا نتایج تاکنون در شرایط آزمایشگاهی بدست آمده است و آزمایشات بیشتری لازم است.
این مطالعه خاطرنشان می کند: "این اصلاً موردی نیست که فقط وجود تانن های خرمالو در یک محصول به معنی موثر بودن آنها باشد یا اگر خرمالو بخورید ، در امنیت خواهید بود."
متخصصان قصد دارند میزان مناسب تانن را برای تضعیف ویروس کرونا و تأیید تأثیر مواد ایجاد کنند.در رژیم های غذایی ، خرمالو به عنوان منبع ساکارز با ارزش انرژی ، به عنوان جایگزینی کربوهیدرات های سریع استفاده می شود. کالری خرمالو تازه نسبت به خشک کالری کمتری دارد. خرمالو حاوی ید با غلظت بالا است. برای تأمین نیاز بدن به ید کافی است که فقط 2 میوه در روز بخورید.