(سیارک) : موز از نظر طب قدیم ایران میوه ای معتدل می باشد که باعث غلظت خون شده و به علت داشتن قند ، دارای انرژی زیادی می باشد و به علت نرم بودن غذای مناسبی برای کودکان و اشخاص مسن بشمار می رود.از خواص موز می توان به تاثیر در ترک سیگار ، بهبود توانایی ذهنی ، بهبود خارش ناشی از نیش حشرات و حساسیت های پوستی ، جلوگیری از کم خونی ، بهبود سلامت استخوان ها ، کاهش افسردگی ، کاهش بیماری های قلبی و فشار خون و همچنین موثر در درمان زخم معده و روده اشاره کرد.
موزهایی که بعد از مدتی به علت رسیدن زیاد سیاه شده اند ، دارای خاصیت مبارزه با سلول های سرطانی می باشند و هر چقدر سیاه تر، این خاصیت بیشتر! موز بدلیل داشتن پتاسیم زیادعلاوه برضد سرطان بودن ، غذای خوبی برای ماهیچه ها است ، موزمیوه ای ملین می باشد، همچنین به عنوان درمان اسهال و اسهال خونی بکار می رود ، برای افراد لاغر و کم خون موز مناسب و تقویت کننده معده و نیروی جنسی می باشد پس مناسب است که موز را در رژیم غذایی و تغذیه بگنجانند.
طبق آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی ، موزهای له و سیاه حاوی ماده معجزه آسای TNF هستند که قدرت مبارزه با سلول های سرطانی و از بین بردن آنها را دارند و در موز های رسیده تر و سیاه تر ماده TNF بیشتر است. پس موزهای رسیده و نرم و پر لکه و تیره را استفاده کنید.
موز را در کدام وعده غذایی مصرف کنیم
بر اساس این تحقیقات موز در میان میوه هایی دارای خاصیت ضد سرطانی مثل انگور ، سیب ، هندوانه ، آناناس ، گلابی و خرمالو ، خاصیت بیشتری در افزایش گلبول های سفید و تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن سلول های سرطانی ایفا می کند.پس برای سلامت بدن خود روزانه یک عدد موز میل کنید .هرچه رسیده تر و سیاه تر بهتر!
این پست را چگونه میبینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.