کلم کیل (kale)

 (سیارک): کلم کیل در سراسر جهان، در آب و هواهای متفاوت کشت می‌شود، این گیاه می‌تواند حتی تا ماه‌های سرد‌تر زمستان رشد کند. به علاوه، برگ‌ها کلم کیل یخ‌زدگی را به خوبی تحمل می‌کنند، و برخی از منابع مدعی هستند که اگر پس از یخ‌زدگی آن‌ها را برداشت کنند، مزه شیرین‌تری خواهد داشت.

کلم کیل در سال‌های اخیر به خاطر منافع تغذیه‌ای فراوانش (به همراه بلوبری، اسفناج، لوبیا‌ها و برخی گیاهان دیگر) توجه زیادی را به خود جلب کرده است و یکی از به اصطلاح «ابرغذا‌ها» شمرده می‌شود.کیل شبیه کلم های شناخته شده ای که تاکنون دیده اید نیست. این گیاه نوعی بروکلی است که برگ‌های پهن و البته ضخیم و پیچ در پیچی دارد. برگ‌های آن سبز تیره هستند که در بخش های انتهایی چین خورده اند و حاوی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی بسیار بالایی می باشند. اگر توانستید این کلم را خریداری کنید حتما آن را در برنامه ی روزانه داشته باشید تا به نحوه ی استفاده و طعم آن عادت کنید و از خواص بی‌شمار آن بهره مند شوید.

کلم کیل: حاوی آنتی‌اکسیدانی برای تقویت چشم‌ها
کلم کیل حاوی آنتی‌اکسیدانی قوی به نام لوتئین است که باعث تقویت قوه ی بینایی می‌شود. این آنتی‌اکسیدان برای سلامتی چشم‌ها بسیار مفید است و خطر ابتلا به بیماری دژنراسیون ماکولای چشم را کاهش می‌دهد.
کلم کیل: برای مقابله با گرسنگی
افرادی که دغدغه ی تناسب اندام دارند و می خواهد از شر چند کیلو اضافه وزن شان خلاص شوند می‌توانند با وسواس بیشتری دنبال کلم کیل باشند. این کلم سرشار از فیبرهای غذایی است که خیلی زود شما را سیر می‌کند. بعد از خوردن این نوع کلم بدون شک صدای شکم به این زودی ها در نمی آید و شما را به سمت بخچال و دنبال مواد شیرین نمی برد. به عقیده ی محققان کلم کیل بسیار کم کالری و سرشار از مواد مغذی است.
کلم کیل یک سم زدای مناسب
کلم کیل را یک سم زدای تازه و فوق العاده بدانید. یعنی این که یک ماده ی غذایی علاوه بر تامین مواد مغذی بدن تان، آن را از شر سموم انباشته شده نیز خلاص می‌کند. این کلم حاوی یک آنتی‌اکسیدان قوی است که دستگاه گوارش را از سموم انباشته شده پاکسازی می‌کند.
کلم کیل ضدسرطان است
این کلم نیز همانند دیگر اعضای خانواده اش خواص ضدسرطانی دارد و سرشار از آنتی‌اکسیدان ها و ضدالتهاب های قوی می‌باشد. البته توجه داشته باشید که نمی‌شود به عنوان مثال یک وعده کلم کیل خورد اما بقیه ی روز را در فست فود و کافی شاپ و غیره به سراغ مواد غذایی چرب و شیرین و غیرسالم رفت و انتظار داشت که این نوع کلم یا هر ماده ی غذایی مفید دیگر معجزه کند. بهتر است چهارچوب تغذیه ی سالم را رعایت کنید و مواد غذایی سالم‌تر را در برنامه ی غذایی تان بگنجانید.
کلم کیل: نباید استخوان‌هایتان پوک شود
مصرف کلم کیل برای افرادی که از پوکی استخوان رنج می برند فوق العاده است. چرا؟ به خاطر اینکه این کلم سرشار از کلسیم می‌باشد و به این ترتیب باعث تقویت بافت استخوانی می‌شود. از آنجایی که کیل حاوی میزان زیادی ویتامین K نیز هست تاثیر بیشتری در پیشگیری از ضعف و پوکی استخوان دارد. در واقع کلم کیل یک ماده ی غذایی فوق العاده برای پیشگیری از شکستگی استخوان‌هاست.

یک فنجان کلم کیل خرد شده ۲۰۶ درصد نیاز روزانه به ویتامین A و ۶۸۴ درصد نیاز به ویتامین K را دارا است. این مقدار کلم کیل همچنین به اندازه یک فنجان شیر حاوی کلسیم است، و از یک پرتقال ویتامین C بیشتری دارد؛ همچنین حاوی مواد معدنی مهم، از جمله مس، پتاسیم، آهن، منگنز و فسفر است.کلم کیل همچنین منبع خوبی برای اسیدهای چرب امگا ۳ است، و همچنین حاوی فیبرهای پایین‌آورنده کلسترول و کاروتنوئید‌ها و فلاوونوئیدهای ضدسرطان است. (سیارک)

کلم کیل در طول جنگ جهانی دوم اغلب برای کشت در به اصطلاح «باغچه‌های پیروزی» توصیه می‌شد، زیرا به راحتی کشت داده می‌شد و مملو از مواد مغذی غنی بود که مکمل غذاهای محدود سهمیه‌ای زمان جنگ می‌شدند. اما هنگامی که جنگ تمام شد، بسیاری از خانواده‌ها خوردن کلم کیل را کنار گذاشتند، چرا که از مزه آن خوششان نمی‌آمد و سهمیه‌بندی زمان جنگ را به یادشان می‌آورد. البته گونه‌های جدید کلم کیل مزه بسیار بهتری نسبت به کلم‌هایی دارند که در دهه ۱۹۴۰ کشت می‌شدند. مصرف‌کنندگان باید به دنبال کلم کیلی باشند که برگ‌های سفت و به رنگ سبز تیره یا ارغوانی داشته باشد.
کلم کیل را می‌توان در کیسه‌های پلاستیکی زیپ‌دار تا پنج روز در یخچال نگهداری کرد. از جمله شیوه‌های مطلوب برای سرو کردن کلم کیل افزودن آن به سوپ، بشقاب تخم‌مرغ‌، کاسرول، سالادها حتی برای روی پیتزا است. کلم کیل را می‌توان له کرد و با گردو و سرکه بالزامیک تفت داد، یا با پاستا، دانه کاج و روغن زیتون تفت داد.

 این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام

بیشتر بخوانید