چرا مبتلایان به سرطان پستان درمان را ادامه نمی دهند

در

(سیارک) :پژوهشگران آمریکایی می گویند حدود یک سوم از بیماران مبتلا به سرطان پستان به دلیل اثرات جانبی شدید داروهایی که برای درمان به آنها تجویز می شود، ترجیح می دهند از این داروها استفاده نکنند.


تیم تحقیقاتی دانشگاه نورث وسترن پس از تحقیق بر روی بیش از ۶۰۰ نفر از زنان مبتلا به سرطان پستان که از Aromatase inhibitors استفاده می کردند دریافتند که ۳۶ درصد از این افراد به دلیل بروز علائمی نظیر درد مفاصل، گر گرفتگی ، اضافه وزن وحالت تهوع ترجیح می دهند که از این دارو استفاده نکنند.
داروی (Aromatase inhibitors) از جمله داروهایی است که برای درمان سرطان های پستان و رحم در زنان پس از یائسگی تجویز می شود.
این داروها باعث کاهش میزان استروژن در بدن می شود. افزایش میزان استروژن در مبتلایان به سرطان باعث تحریک بیشتر تومورها می شود.از بیماران مورد تحقیق در دانشگاه نورث وسترن خواسته شد تا به ۴۶ سوال در مورد شیوه زندگی و علائم مرتبط با سرطان پستان و نحوه درمان خود پاسخ بدهند.
از این بیماران خواسته شده بود تا به سوالاتی درباره حالاتشان قبل از شروع درمان، همچنین در سه، دوازده و بیست و چهار ماه پس از شروع درمان نیز پاسخ دهند.
پس از گذشت سه ماه، یک سوم از زنان مورد تحقیق از درد مفاصل شدید شکایت داشتند. این درحالی است که ۲۸ درصد از آنها دچار گر گرفتگی و ۲۴ درصد از آنها با کاهش میل جنسی روبرو شدند.
براساس این تحقیق، افزایش زمان درمان، باعث بروز عوارض جانبی بیشتری در بیماران شده است.به دلیل تاثیرات جانبی شدید این دارو، ۱۰ درصد از زنان ترجیح می دادند که استفاده از آن را پس از دو سال متوقف کنند. این در حالی است که ۲۶ درصد از زنان تحت درمان، مصرف آن را پس از چهار سال متوقف کردند.
دکتر لین واگنر، سرپرست این تیم تحقیقاتی می گوید: "پزشکان به امید درمان دارویی را برای بیماران تجویز می کنند. بنابراین آنها کمتر به اثرات منفی این داروها اشاره می کنند."به گفته دکتر واگنر بیماران هم تمایلی ندارند که درباره اثرات داروها شکایتی کنند. بیماران اغلب می خواهند که پزشکشان روند درمان را ادامه دهند.بنابراین هیچ کس نمی داند که واقعا این داروها چه تاثیری بر بیماران دارد.
دکتر سوزی جنینگز، متخصص سرطان می گوید:" ما می دانیم که بعضی از بیماران مبتلا به سرطان در بریتانیا ترجیح می دهند که درمان را متوقف کنند. از این رو باید اطلاعات کامل را در مورد اثرات جانبی داروها در اختیار بیماران قرار داد. و اگر زنی قصد دارد درمان را متوقف کند، باید او را تشویق کنیم که با پزشک معالجش صحبت کند."

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک

نظرات

۱۳۹۵/۱۱/۴عکس جالبیه ، خیلی اطلاعات می ده

در ادامه بخوانید...

ورزش های نفس گیر خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد

در

(سیارک) : تحقیقات جدید نشان می دهد که ورزش های نفس گیر ظاهرا می تواند در دوره پس از یائسگی مانع از ابتلا به سرطان سینه در زنان با وزن نرمال شود.

این مطالعه دریافت که فعالیت های عادی مانند دویدن یا حتی کار سنگین خانگی با کاهش 30 درصدی خطر ابتلا به سرطان در این گروه از زنان مرتبط است.فعالیت های جسمی طاقت فرسا تنها در زنانی موثر بود که اضافه وزن نداشتند و همچنین معلوم شد که ورزش های سبک در کاستن از این خطر موثر نیست.نتیجه این مطالعه 11 ساله به روی 32 هزار زن در نشریه "تحقیقات سرطان سینه" چاپ شده است.

 

از شرکت کنندگان در این مطالعه درخواست شد پرسشنامه ای با سوالات دقیق درباره نوع و حجم فعالیت های جسمی شان را پر کنند.ورزش های نفس گیر علاوه بر ورزش هایی مانند دویدن، تنیس رقابتی، دوچرخه سواری در سربالایی، همچنین می تواند شامل کار سنگین خانگی و باغداری مانند شخم زدن و شستن شیشه ها یا خرد کردن هیزم باشد.

 

ارتباط ورزش های نفس گیر با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه تنها در زنانی که وزن آنها نرمال بود به شدت خودنمایی کرد.فعالیت های سبک از جمله تمیز کردن خانه با جاروبرقی، شستن رخت، نقاشی، و ورزش هایی مانند راه رفتن یا بولینگ تاثیری در کاهش خطر سرطان نداشت.

 

محققان گفتند که هنوز دقیقا معلوم نیست چرا ورزش می تواند از خطر سرطان سینه بکاهد.مایکل لیتزمن سرپرست این تحقیق گفت: "در این دسته از زنان که وارد دوره یائسگی شده اند، به نظر می رسید که کاهش خطر سرطان سینه تنها به فعالیت های نفس گیر محدود باشد. این وضع در زنان دارای وزن عادی قابل مشاهده بود اما نه در زنان دارای اضافه وزن." 

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک

نظرات

۱۳۹۵/۱۱/۴خیلی بد شد که کارای خونه به حساب نمیاد

در ادامه بخوانید...

چگونه یک زن 61 ساله پس از یائسگی زایمان کرد

در
بارداری
Cecile Eledge از اوماخا، نبراسکا، در سن 61 سالگی، یک کودک سالم را به دنیا آورد. اما جالب ترین چیز این است که او نوه اشرا بدنیا آورد. واقعیت این است که پسرش متی با همسرش الیوت برای مدت طولانی فرزند می خواستند، و سیسیل رویای یک نوه را می دید، بالاخره تصمیم گرفت به پسرش کمک کند.
 
برای تلقیح مصنوعی از اسپرم متیو و تخمک الیوت استفاده شد. پس از نه ماه، یک دختر سالم با وزن حدود 2.7 کیلوگرم متولد شد.
 
با وجود ماهیت غیر معمول این داستان به طور کلی، جالب ترین سوال برای بسیاری این است که چگونه می توان یک کودک را در سن 61 سالگی به دنیا آورد؟ دانشمندان پاسخ می دهند: ممکن است پس از یائسگی زایمان کرد. به گفته دکتر لیزا، هورمون ها به زایمان زنان مسن تر کمک نمی کنند. بعد از یائسگی، تخمدانها از تولید آنها جلوگیری میکنند، اما رحم هنوز کارکرد دارد.
 
با این حال، کارشناسان هشدار می دهند که بارداری در زنان سالمند هنوز دقیقا همانند افراد بالغ نیست. در زنان مسن، خطر زایمان زودرس و مشکلات دیگر سلامت که در دوران بارداری رخ می دهد، به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
 
پزشکان به زنان توصیه می کنند که در سن پایین تر صاحب فرزند شوند. بنابراین، برای بارداری در این سن شما نیاز به سلامت جسمی و روانی خوبی دارید و همچنین باید از قبل زایمان موفق داشته باشید. همچنین مهم است به خاطر داشته باشید که لحظات مختلف روانشناختی پیچیده مرتبط با سن مادر و توانایی او برای رشد کودک در رحم و ارائه همه چیز لازم است.

نظرات

در ادامه بخوانید...

چرا چاقی باعث سرطان می شود

در
همانطور که دانشمندان اشاره کرده اند، این 13 نوع بیماری سرطان تقریبا در نیمی از تشخیص ها در افراد چاق دیده شده اند. پزشکان بر این باورند که چاقی و اضافه وزن یک عامل آنکوژنی قوی مانند سیگار کشیدن است.
کارشناسان WHO مطالعه گسترده ای در مورد اثر اضافه وزن در احتمال ابتلا به سرطان انجام دادند. معلوم شد که اضافه وزن به اندازه سیگار کشیدن خطرناک است.
 

چرا چاقی باعث سرطان می شود؟

چند سال پیش اولین شواهد دریافت شد که خطر ابتلا به سرطان افزایش می یابد. در جریان تحقیقات بیشتر کارشناسان متوجه شدند که 13 نوع سرطان با اضافه وزن همراه هستند - اول از همه، سرطان دستگاه گوارش و همچنین سرطان پستان، کلیه، رحم، تخمدان، تیروئید، پانکراس، مغز و مولتیپل میلوما است.
 
همانطور که دانشمندان اشاره کرده اند، این 13 نوع بیماری سرطان تقریبا در نیمی از تشخیص ها در افراد چاق دیده شده اند. پزشکان بر این باورند که چاقی و اضافه وزن یک عامل آنکوژنی قوی مانند سیگار کشیدن است. برای برخی از انواع سرطان مرتبط با چاقی، سن نقش مهمی دارد. به عنوان مثال، برای زنان بعد از یائسگی، خطر ابتلا به تومور رحم و پستان به تنهایی افزایش می یابد و با وزن بیش از حد افزایش می یابد.
 
دلایل متعددی وجود دارد که چرا چاقی باعث رشد سرطان می شود. اینها اختلالات متابولیکی و هورمونی، رژیم غذایی نامنظم و شیوه زندگی آرام است.
 
دانشمندان معتقدند مبارزه با اضافه وزن، همانند عادت های بد نیز ضروری است . اقدامات انجام شده برای محدود کردن مصرف سیگار و مصرف الکل باعث نتایج خوبی شده است - در بسیاری از کشورها شمار افراد سیگاری کاهش یافته و مردم به طور کلی بیشتر توجه  را به خود جلب کرده اند. چاقی یکی دیگر از مشکلات است . در حال حاضر تعداد افرادی که اضافه وزن دارند در حال زیاد شدن است و بدترین چیز این است که چاقی به طور فزاینده در کودکان تشخیص داده می شود.

نظرات

در ادامه بخوانید...

علائم سرطان پستان می تواند بسیار متفاوت باشد

در
علائم سرطان پستان

علائم سرطان پستان می تواند بسیار متفاوت باشد. بستگی به نوع تومور ، اندازه و محل قرارگیری آن در قفسه سینه دارد. اما اغلب زنان دیر به پزشک مراجعه می کنند زیرا علائم ضمنی سرطان را نادیده می گیرند.

 

علائم ضمنی سرطان پستان: چه چیزی باید به شما هشدار دهد؟

بسیاری از زنان بر این باورند که اصلی ترین علامت سرطان پستان که نشان دهنده نئوپلاسم در قفسه سینه است ، تراکم است. با این وجود ، همیشه اینگونه نیست.

 

همانطور که انکولوژیست ها توضیح می دهند ، اغلب علائم قابل توجهی وجود ندارد ، بنابراین سرطان به مرحله خطرناکی می رود. 

 

علائم سرطان پستان که باید هشدار دهد:

 

ترشح مایعات از نوک پستان

تغییر شکل نوک سینه ، کشش در سینه

تغییر در پوست اطراف نوک پستان - لایه برداری ، قرمزی ، رگ های برجسته و بزرگ شده؛

تغییر شکل سینه ،عدم تقارن در سینه ها.

- در موارد نادر ممکن است وزیکول های کوچک قرمز(تاول) نیز روی پوست سینه ظاهر شود. غالباً ، زنان این را به التهاب فولیكولها ، آلرژی ها یا اگزما نسبت می دهند. " - انکولوژیست ها به زنان توصیه می کنند بیشتر مراقب باشند. 

 

انکولوژیست ها همچنین توضیح می دهند که در کمترین ظن و تردید، لازم است که به پزشک مراجعه کنید. علاوه بر این ، هر سال بازدید از یک مامولوژیست را فراموش نکنید.

 

به خصوص باید مراقب آن دسته از زنانی که در معرض خطر هستند مانند بیماران بستری مبتلا به سرطان باشید.پس این علائم اصلی سرطان پستان را به یاد داشته باشید. این علائم تشکیل متراکم غده در پستان است. تغییر در شکل پستان. ناراحتی یا درد؛ چین و چروک یا انقباض پوست سینه. تورم روی نوک پستان. ترشحات از نوک سینه ها. گره های لنفاوی متورم زیر بغل.

نظرات

۱۴۰۰/۱۱/۱۶سرطان پستان ماموگرافی استاندارد طلایی برای تشخیص سرطان سینه در نظر گرفته می شود. پس از آن، در صورت نیاز به تحقیقات اضافی، پزشک ممکن است شما را به سونوگرافی یا ام آر آی ارجاع دهد. تصمیم برای غربالگری سرطان سینه ممکن است به تعدادی از عوامل خطر یک زن بستگی داشته باشد. این خطر ممکن است با افزایش سن، بسته به وجود جهش ژنی (BRCA1 و BRCA2) یا سابقه خانوادگی بیماری افزایش یابد.

در ادامه بخوانید...

ویتامین ضروری که علائم یائسگی را برطرف می کند 7 ویتامین

در
7 ویتامین ضروری که علائم یائسگی را برطرف می کند
یائسگی یک آزمایش جدی برای زنان است. متاسفانه ، برای جلوگیری از علائم ناخوشایند یائسگی کاری نمی توان کرد ، اما کاهش این علائم کاملاً ممکن است. 
 
در آغاز یائسگی ، مهم است که به دنبال مشاوره متخصص باشید. دکتر در مورد تغییرات بدن صحبت خواهد کرد ، داروهایی را که باید مصرف شود تجویز می کند. علاوه بر داروها ، می توانید از بدن با ویتامین ها نیز کمک بگیرید.
7 ویتامین ضروری که علائم یائسگی را تسکین می دهد:
 

ویتامین A

با ویتامین A خطر پوکی استخوان را که در دوران یائسگی زیاد است کاهش می دهد. استحکام استخوان ها ، پوست و دندان ها به این بستگی دارد که بدن به اندازه کافی ویتامین A داشته باشد. علاوه بر این ، برای تقویت ایمنی و بینایی نیز مفید است.
 

ویتامین B2

ریبوفلاوین (ویتامین B2) بر ایمنی ، متابولیسم و ​​رشد سلول تأثیر می گذارد. علاوه بر این ، زنان را از افسردگی محافظت می کند.
 

ویتامین B6

پیریدوکسین (ویتامین B6) همچنین برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن و مغز مهم است ، ویتامین B6 به جلوگیری از نوسانات خلقی کمک می کند.
 

ویتامین B7

بیوتین (ویتامین B7) تأثیر مفیدی بر روی پوست ، مو و ناخن ها دارد. که برای یائسگی بسیار مهم است ، زیرا یکی از علائم آن پوست خشک و پوسته پوسته یا خیلی چرب است. ویتامین B7، بیوتین همچنین به حفظ کلسترول خون در سطح مناسب کمک می کند.
 

ویتامین B9

اسید فولیک (ویتامین B9) برای خانمها در هر سنی بسیار مهم است. ویتامین B9 است که تعادل هورمون ها را تنظیم می کند. برای قلب نیز مفید است. ثابت شده است که اسید فولیک خطر ابتلا به بیماری های جدی قلبی و خونی از جمله فشار خون بالا را کاهش می دهد.
 

ویتامین B12

ویتامین B12 به متابولیسم کمک می کند ، از نوسانات وزنی که در دوران یائسگی ایجاد می شود ، جلوگیری می کند. ویتامین B12 اثر مثبتی در حافظه دارد.
 

ویتامین C

در یائسگی ، ویتامین C برای بدن یک زن بسیار ضروری است. ویتامین C باعث تشکیل سلول های خونی می شود ، به رشد و بهبودی بافت ها کمک می کند. ویتامین C برای ماهیچه ها و پوست بسیار مهم است که با یائسگی ، شکل خود را از دست می دهند.

نظرات

در ادامه بخوانید...

علل و درمان بریدگی های واژن

در

 

بریدگی و پارگی واژن

برش و پارگی جزئی واژن شایع است و غالباً وقتی فرد در حال رفع موهای زائد یا مشغول انجام فعالیتهای جنسی است ، اتفاق می افتد. ممکن است افرادی هم که شرایط هورمونی ، پوستی و سیستم ایمنی خاصی دارند ، دچار بریدگی واژن شوند.
زخم های واژینال جزئی معمولاً بی ضرر هستند ، اما ممکن است باعث درد و ناراحتی خفیف برای یک یا دو روز قبل از بهبودی بخصوص در هنگام دفع ادرار و استحمام یا دوش گرفتن شوند. برخی از بریدگی های جزئی یا پارگی ممکن است برای مدت کوتاهی به آرامی خونریزی کند.( بریدن واژن با تیغ )
 
بریدگی های شدیدتر یا پارگی واژن می تواند به مراقبت پزشکی احتیاج داشته باشد ، به خصوص آنهایی که عمیق هستند و خونریزی آن متوقف نمی شود یا با مراقبت ترمیم و درمان نمی شوند.در این مقاله ، برخی از دلایل عمده بریدگی و پارگی واژن را مورد بحث قرار می دهیم. ما همچنین درمان ، پیشگیری و موقع مراجعه به پزشک را تحت پوشش قرار می دهیم.
علت بریدگی لبه های واژن
بعضی اوقات ، فعالیت جنسی می تواند منجر به برش های جزئی واژن شود.
فعالیت جنسی یک علت شایع برش های جزئی واژن است. رابطه جنسی می تواند به بافتهای ظریف واژن آسیب برساند.به دنبال فعالیت جنسی که باعث پارگی واژن می شود ، فرد ممکن است دچار کبودی جزئی در ناحیه لگن و درد واژن شود که چند روز طول می کشد.
 

 

عواملی که احتمال بروز بریدگی واژن را افزایش می دهد

علت بریده بریده شدن لبه های واژن

عواملی که احتمال بروز بریدگی واژن را در حین فعالیت جنسی افزایش می دهد عبارتند از:
رابطه جنسی خشن یا شدید
خشکی واژن
آتروفی ولووواژینال ، شرایطی که در آن بافت های واژن خشک تر ، نازک تر و کمتر الاستیک می شوند
جای زخم واژینال یا آسیب بافتی ، به عنوان مثال ، از عمل جراحی ، پرتودرمانی لگن یا ناهنجاری های مادرزادی
شرایط پوستی خاصی مانند اگزما یا پسوریازیس
برخی از داروها ، از جمله کورتیکواستروئیدها
از بین بردن موهای ناحیه تناسلی با تیغ یکی دیگر از دلایل عمده  بریدگی واژن   یا پارگی واژن است. اپیلاسیون همچنین می تواند   علت بریدگی واژن  و  بریدگی قابل توجه پوست مهبلي مجروح  شود.
 
مطابق تحقیقات معتبر، حدود 25٪ از افراد هنگام تمیز کردن موهای زائد خود را مجروح می کنند. افرادی که شرایط پوستی خاص دارند ممکن است در هنگام برداشتن مو بیشتر مستعد بریدگی و زخم باشند.
 
علاوه بر بریدگی های بزرگتر یا پارگی ، زخم های ریز هم به اندازه کافی بزرگ هستند که میکروب ها را وارد بدن می کنند بنابراین ممکن است خطر عفونت پوستی را افزایش دهند.
 
زایمان واژینال
زایمان واژینال می تواند باعث بریدگی شدیدتر یا پارگی در داخل مهبل شود. طبق تحقیقات ، 53-79٪ از زنانی که به طور واژینال زایمان می کنند دچار پارگی یا بریدگی می شوند.بریدگی و پارگی حاصل از زایمان های واژن می تواند بسیار دردناک باشد و ممکن است خونریزی کند. پرینه که فضای بین مقعد فرد و واژن فرد است نیز به طور معمول برای چند هفته متورم است.
 
بریدگی و پارگی پوست باعث می شود ورود میکروب ها به بدن آسان تر شده و باعث ایجاد عفونت می شود. تمیز نگه داشتن ناحیه در اطراف برش واژن تمیز و خشک می تواند به جلوگیری از عفونت های پوستی کمک کند.

 

درمان بریدگی و پارگی واژن

درمان بریدگی واژن

برخی از پیشنهادات کلی برای درمان بریدگی و پارگی واژن شامل موارد زیر است:
شستن دستها با صابون و آب جاری به مدت 15 تا 30 ثانیه قبل از لمس زخم
روزانه منطقه آسیب دیده را با آب گرم و یک صابون ملایم یا بدون تمیز کننده تمیز کنید.
قبل از لباس پوشیدن مطمئن شوید که ناحیه آسیب دیده کاملاً خشک باشد.
جلوگیری از خیس ماندن منطقه آسیب دیده
مصرف داروهای مسکن برای کاهش ناراحتی و درد
برای کاهش التهاب و ناراحتی ، کمپرس یخ را به محل ملتهب بگذارید. کمپرس یخ داخل نایون باشد تا رطوبت را منتقل نکند.
استفاده از وسایل ادرار کردن در حین و بعد از ادرار برای جلوگیری از ریختن ادرار روی بریدگی ها و به حداقل رساندن درد(از داروخانه ها بگیرید)
از قرار گرفتن حوله کاغذی بر روی  زخم خودداری کنید.
هنگام نشستن از بالش استفاده کنید.
اجتناب از استفاده از محصولات داخل واژن
اجتناب از صابون های معطر که می توانند در pH اسیدی واژن تداخل داشته باشند.
در حالی که بریدگی ها یا پارگی های واژن در حال بهبود است ، ممکن است فرد مایل باشد از فعالیت های جنسی که شامل واژن است جلوگیری کند.
پوشیدن لباس زیر مناسب و شل از مواد طبیعی مانند پنبه یا بامبو برای چند روز ممکن است به شما کمک کند.

 

راه های کاهش خطر بریدگی و پارگی واژن

همیشه نمی توان از بریدگی و پارگی واژن جلوگیری کرد. با این حال ، بسته به علت ، فرد می تواند برخی اقدامات را انجام دهد تا خطر زخم های واژن را کاهش دهد.
 
فعالیت جنسی
راه های کاهش خطر بریدگی و پارگی واژن هنگام رابطه جنسی عبارتند از:
با استفاده از روان کننده مبتنی بر آب یا سیلیکون
برای اطمینان از اینکه هیچکدام از دو طرف رابطه، مضطرب نباشند، عجله نکنند و یا خیلی خسته نباشند ، زمان خاصی را برای رابطه جنسی در نظر بگیرید
گذاشتن زمان برای تحریک و برانگیختن میل
در صورت درد شدید، به شریک جنسی بگویید که ادامه ندهد
قبل از رابطه جنسی مثانه را خالی کنید
قبل از رابطه جنسی حمام گرم برای استراحت عضلات واژن بگیرید
افرادی که از کاندوم استفاده می کنند نباید از روغن معدنی ، روغن بچه یا ژل هایی بر پایه مواد نفتی به عنوان روان کننده استفاده کنند زیرا این محصولات می توانند علاوه بر بافت واژن به لاتکس آسیب بزنند.
 
مقاربت منظم واژن کمک می کند تا بافت های واژن الاستیک و قوی بماند ، که این امر باعث کاهش برش و پارگی واژن می شود.
 

 

روش درست رفع مو های زائد

آکادمی پوست و مو برای جلوگیری از بریدگی و صدمات در هنگام برش دادن یا تراشیدن موهای ناحیه تناسلی توصیه می کند:
 
اجتناب از حواس پرتی و اجازه ندادن ذهن به رویا پردازی در هنگام تراشیدن موها
قبل از تراشیدن، پوست و مو را مرطوب کنید.
از کرم یا ژل اصلاح استفاده کنید.
با استفاده از تیغ تیز و تمیز رفع مو های زائد را انجام دهید. 
بعد از هر تراشیدن موها ، تیغ را تمیز کنید.
اصلاح در جهت رشد مو ها باشد.
ایستادن در حین پیرایش یا تراشیدن و جلوگیری از دراز کشیدن
پیرایش یا تراشیدن را خودتان انجام دهید زیرا شخص دیگر نمی تواند آنچه را که اتفاق می افتد احساس کند.
نگه داشتن تیغ ​​در مکانی خنک و خشک
دور انداختن تیغ های یکبار مصرف پس از پنج تا هفت بار استفاده
با احتیاط بسیار زیاد و هنگام صدمه زدن به زخم و جوش های پوستی ، به آرامی اصلاح می شود
نکات زیر می تواند به جلوگیری از پارگی واژن هنگام رفع مو های زائد با موم کمک کند:
اطمینان حاصل کنید که منطقه تمیز ، خشک و عاری از هرگونه تحریک ، زخم یا درد است.
استفاده از موم در جهت رشد مو و برداشتن آن در جهت مخالف
هنگام استفاده و از بین بردن موم ، پوست را محکم با دست نگه دارید.
 

 

بریدگی یا پارگی واژن به علت زایمان واژینال

بریدگی یا پارگی نتیجه نسبتاً اجتناب ناپذیر زایمان واژن است. با این حال ، متخصصان مراقبت های بهداشتی ممکن است از تکنیک های خاصی برای جلوگیری از این آسیب ها استفاده کنند ، از جمله:
 
ماساژ perineal برای کاهش مقاومت عضلانی ، چه در مرحله دوم زایمان و چه در مدت کوتاهی پس از زایمان
استفاده از کمپرس گرم در ناحیه perineal در حالی که یک زن در حین زایمان فشار می آورد
پزشکان همچنین در حال بررسی مجدد ایمنی و اثربخشی اپیزوتومی هستند ، این روشی است که شامل ایجاد برش عمیق در هنگام زایمان برای بزرگ شدن کانال تولد است.
 

 

چه زمانی برای بریدگی واژن به پزشک مراجعه کنید

پزشک می تواند برش های واژن را که بهبود نمی یابند ارزیابی کند.
بریدگی ها یا پارگی های واژن جزئی عموما بی ضرر است و معمولاً سریعاً بدون درمان بهبود می یابد. با این وجود ، قطع شدید یا پارگی شدید می تواند منجر به عوارضی مانند خونریزی قابل توجه و عفونت شود.
مراجعه به پزشک برای بریدگی واژن یا پارگی بسیار مهم است:
خونریزی بیش از حد و یا بعد از 10 دقیقه اعمال فشار مستقیم ، خونریزی متوقف نشود
بریدگی عمیق یا بیشمار هستند
لبه های ناهموار دارند
ظرف چند روز بهبود نیافته اند
بدتر شدن بریدگی
بریدگی باعث نگرانی یا پریشانی می شود
در صورت بروز هر کدام از علائم زیر ، افرادی که دچار بریدگی واژن  می شوند باید با فوریت های پزشکی تماس بگیرند:
تب یا لرز
ترشحات تغییر رنگ دارند یا ناخوشایند هستند
احساس کلی ناخوشایند بودن
بی حسی یا سوزن سوزن شدن
احساس ضعف یا از دست دادن هوشیاری
افرادی که به طور مکرر دچار بریدگی واژن بصورت دردناک می شوند ، باید علائم خود را با پزشک در میان بگذارند تا شرایط اساسی احتمالی را تشخیص دهند.
سوءاستفاده جنسی ، تجاوز یا تجاوز جنسی می تواند باعث بریدگی واژن بصورت شدید شود.افرادی که مورد تجاوز جنسی قرار گرفته اند باید در اسرع وقت با پزشک مشورت کنند یا به دنبال مراقبت های اضطراری باشند.
 
بزرگسالان همچنین باید در مورد هرگونه علامت غیرقابل توضیح و یا در مورد بریدگی واژن با پزشک صحبت کنند.
 
برش واژن یا پارگی واژن ممکن است در طول برداشتن موهای زائد و فعالیت جنسی رخ دهد. زایمان واژینال هنگام زایمان همچنین می تواند باعث ایجاد زخم در بافت های داخل و اطراف واژن شود.
 
بریدگی های کوچک واژن می تواند باعث درد و ناراحتی شود ، اما آنها بطور کلی طی چند روز بدون درمان بهبود می یابند. تمیز و خشک کردن ناحیه آسیب دیده می تواند به بهبودی زخم ها کمک کرده و از عفونت جلوگیری کند.
 
بریدگی های عمیق تر و بزرگتر ممکن است نیاز به مراقبت پزشکی داشته باشد. اگر بریدگی های آن عمیق ، متعدد است یا خونریزی متوقف نمی شود ، به پزشک مراجعه کنید.
 

پارگی پرینه

درمان پارگی پرینه  درمان خانگی پارگی پرینه
پارگی پرینه یک بیماری است که با آسیب به قسمت پیشانی خلفی ، عضلات کف لگن ، دیواره های واژن و راست روده و اسفنکتر مقعدی در هنگام زایمان مشخص می شود. از نظر بالینی ، تهدید پارگی پرینه با بیرون زدگی بین مقعد و واژن ، تورم ، سیانوز ، که به رنگ پریدگی ، درخشش آسیب شناختی پوست ، ترک های پوستی تبدیل می شود ، ظاهر می شود. هنگامی که پارگی پرینه رخ می دهد ، نقض یکپارچگی بافت ها آشکار می شود. تشخیص بر اساس بررسی مستقیم پرینه در هنگام زایمان و تجدید نظر در کانال تولد پس از تولد جفت است. درمان جراحی پارگی پرینه شامل درمان زخم و بازسازی یکپارچگی آناتومیکی ساختارهای آسیب دیده است.

اطلاعات کلی پارگی پرینه

پارگی پرینه یک آسیب تروماتیک در زنان و زایمان است که در اثر فشار بیش از حد قسمت نمایان کننده جنین بر روی واژن و ساختارهای تشریحی مجاور رخ می دهد. آسیب شناسی در 12-16 درصد  از کل زنان در حال زایمان مشاهده می شود ، که این را شایع ترین عارضه زایمان می کند . در پریمای پاراس ، احتمال پارگی پرینه 1.5 تا 3 برابر بیشتر از افرادی است که دوبار زایمان می کنند. علاوه بر این ، گروه خطر شامل زنانی است که دچار آسیب های روحی و روانی ، بیماریهای مکرر رحم و واژن شده اند. ارتباط این آسیب شناسی نیز به دلیل تعداد زیادی از عوارض احتمالی ، از جمله بیماری های سپتیک ، خونریزی ، از دست دادن تن اسفنکتر مقعدی ، افتادگی و افتادگی واژن و رحم است.، تشکیل فیستول بین واژن و راست روده ، ترشح و خرابی بخیه ها.

علل و طبقه بندی پارگی های پرینه

توانایی کشش پرینه ، حتی با یک دوره مطلوب زایمان ، حد خود را دارد. هنگامی که قسمت فعلی جنین از کانال زایمان عبور می کند ، فشار اضافی ایجاد می شود ، که در شرایط خاص می تواند باعث پارگی پرینه شود. عوامل اصلی کمک کننده عبارتند از زایمان سریع ، جنین بزرگ ، استفاده از وسایل زایمانی ، لگن باریک آناتومیک زن در حال زایمان. عوامل خطرساز عبارتند از: کاهش لحن بافت های پرینه ، رشد عضلانی مشخص این ناحیه ، واژینیت مکرر و کوپلیتسابقه ، وجود اسکارهای پس از زایمان. همچنین ، پارگی پرینه می تواند توسط تاکتیک های غیر منطقی و بیش از حد تهاجمی متخصص زنان ایجاد شود.

بسته به علت و مکانیسم توسعه ، پارگی های پرینه به موارد زیر تقسیم می شوند:

خود جوش. چنین پارگی های پرینه به طور مستقل در زمینه اختلاف بین ویژگی های آناتومیکی و فیزیولوژیکی جنین و دستگاه تناسلی زن در حال زایمان رخ می دهد.
پارگی شدید پرینه. خسارت در نتیجه عملیات تحویل یا تاکتیک های نامناسب مدیریت کار ایجاد می شود.
4 درجه شدت پارگی پرینه وجود دارد:

درجه 1 - پارگی پوست ، چسبندگی خلفی. در این حالت ، ماهیچه های لگن دست نخورده باقی می مانند.
درجه II - آسیب به پوست ، ماهیچه ها ، دیواره های واژن در حالی که یکپارچگی اسفنکتر مقعدی را حفظ می کند.
درجه III - ترکیبی از همه علائم فوق درجه II با پارگی اسفنکتر مقعد.
درجه IV - پارگی پرده از درجه III در ترکیب با آسیب به دیواره قدامی راست روده.
به طور جداگانه ، پارگی مرکزی پرینه وجود دارد. با آن ، تولد کودک از طریق نقصی که بین کمیسور خلفی سالم و مقعد ایجاد می شود ، می گذرد. همچنین ممکن است با حفظ یکپارچگی پوست ، پارگی عضلات منطقه ای امکان پذیر باشد. این گزینه ها نادر هستند.

علائم پارگی پرینه

پارگی پرینه تقریباً همیشه قبل از یک بیماری آسیب شناختی به نام تهدید پارگی پرینه پیش از این اتفاق می افتد ، که نشان دهنده پرینوتومی یا اپی زیاتومی است.... از نظر پاتوژنتیک ، در اثر فشرده سازی خون و عروق لنفاوی ایجاد می شود که منجر به ایست عروقی و لنفاوی ، ایسکمی می شود. از نظر بالینی ، تهدید پارگی پرینه با برجستگی پاتولوژیک مشخص ، افزایش ادم ، سیانوز ، که به سفید شدن تبدیل می شود ، آشکار می شود. علاوه بر این ، درخشش روی پوست ظاهر می شود ، ترک ایجاد می شود ، پس از آن پارگی پرینه رخ می دهد. پارگی پرینه به خودی خود با نقض یکپارچگی بافت های نرم توسط قسمت مجاور جنین مشخص می شود. بسته به شدت ، پوست ، ماهیچه ها ، دیواره های واژن و راست روده و اسفنکتر مقعدی می توانند آسیب ببینند.

عارضه اصلی پارگی پرینه ، خونریزی از رگ های خونی منطقه ای است. به عنوان یک قاعده ، با درجه آسیب شناسی I و II ، از دست دادن خون حداقل است. با درجه III و IV ، و همچنین در پس زمینه واریس همزمان ، خونریزی گسترده ممکن است رخ دهد. در صورت نقض یکپارچگی کانال تولد ، همیشه خطر ایجاد عوارض باکتریایی وجود دارد.

 

تشخیص و درمان پارگی پرینه

تشخیص پارگی پرینه ساده است. این شامل شناسایی بصری نقص بافت نرم در هنگام زایمان است. در آستانه زایمان ، به عنوان آمادگی برای عوارض احتمالی ، متخصص زنان و زایمان خطر پارگی پرینه را ارزیابی می کند. برای این ، شرح حال جمع آوری می شود ، یک معاینه بصری ، داده های مطالعات اولیه زن باردار و جنین - سونوگرافی و غیره مورد مطالعه قرار می گیرد.

 

درمان پارگی پرینه با توجه به اصول کلی درمان جراحی زخم ها و بازسازی یکپارچگی بافت های نرم انجام می شود. نوع تسکین درد بسته به شدت آسیب متفاوت است. در درجه I و II ، از نفوذ یا بیهوشی ایشیورکتال استفاده می شود ، کمتر - تجویز بی حسی داخل وریدی. در درجه III و IV ، جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. ماهیت عملیات پارگی پرینه شامل دوخت لایه به لایه تمام ساختارهای آسیب دیده با استفاده از کاتگات ، ابریشم ، ویکریل با روکش کروم است. صرف نظر از ماهیت آسیب ، مداخله پس از تجزیه و تحلیل حفره رحم و واژن و (در صورت لزوم) بازگرداندن یکپارچگی آنها انجام می شود.

بعد از عمل ، بخیه ها روزانه کنترل می شوند. نشان داده شده یک درمان خشک ضد عفونی کننده پرینه بعد از اجابت مزاج و ادرار است. در صورت عدم وجود عوارض چرکی ، بخیه ها در 4-6 روز برداشته می شوند. توصیه نمی شود 15-20 روز پس از عمل در حالت نشسته بنشینید. درمان جراحی پارگی پرده درجه III و IV فقط باید توسط متخصصان زنان و زایمان مجرب و با مشارکت چندین دستیار انجام شود. این شرایط به دلیل پیچیدگی فنی عمل و خطر بالای عوارض تعیین می شود. برجسته ترین آنها افتادگی یا افتادگی واژن و رحم ، هماتوم ، از دست دادن تن بافت اسفنکتر مقعدی با اجابت مزاج غیر ارادی ، ترشح و خرابی بخیه ها است.

 

پیش بینی و پیشگیری از پارگی پرینه

پیش آگهی پارگی پرینه در پس زمینه درمان صحیح جراحی مطلوب است. پس از برداشتن بخیه ها و بهبود بافت آسیب دیده ، تمام عملکردهای لگن به طور کامل ترمیم می شوند. سوال در مورد بارداری های بعدی به صورت جداگانه تعیین می شود ، اما ، به عنوان یک قاعده ، هیچ منع مصرف برای بچه دار شدن وجود ندارد.

پیشگیری مستقیم از پارگی پرینه در هنگام زایمان در صورت بروز علائم تهدید کننده شامل انجام برش های جراحی است: میانه - پریونئوتومی یا جانبی - اپیزیوتومی. این مرحله به این دلیل است که لبه های بریده مستقیم بهتر از لبه های پاره شده بهبود می یابند. درمان اپیزیاتومی و پرینئوتومی مشابه پارگی پرینه است. در دوران بارداری و قبل از بروز خطر پارگی پرینه ، پیشگیری شامل تمرینات کگل ، ماساژ پرینه از سه ماهه دوم ، درمان زود هنگام آسیب های عفونی و باکتریایی کانال تولد ، تنفس مناسب ، دوره های متناوب آرامش و جلوگیری از تنش در هنگام زایمان ، وبازدید منظم از کلینیک های قبل از تولد  است. 

 

نظرات

در ادامه بخوانید...