روغن آمارانت خواص موارد مصرف

روغن آمارانت

 

روغن آمارانت چیست

روغن آمارانت یک روغن بسیار چرب است که با فرآوری بذرهای گیاهی به همین نام - آمارانت (Amaranthus لاتین) از خانواده آمارانت بدست می آید. بهترین و با کیفیت ترین روغن آمارانت با فشار  از دانه های گل آمرانت به روش سرد به دست می آید.

 

خواص روغن آمارانت

 خواص مفید روغن آمارانت به دلیل ترکیب منحصر به فرد آن است. این منبع غنی از بسیاری از مواد با ارزش و ترکیبات طبیعی کمیاب است. این ماده حاوی چربی های غنی از اسیدهای امگا 3 و امگا 6 است که برای بدن انسان ، اسیدهای چرب اشباع ، ویتامین های گروه B ، کولین ، ویتامین P ، فسفولیپیدها ، کلروفیل ها ، کاروتنوئیدها بسیار ضروری است.

 

روغن آمارانت حاوی اجزای بسیاری است که برای بدن مفید هستند و ماهیت کمیابی دارند.پروتئین گیاهی حاوی اسیدهای آمینه با ارزشی مانند آلانین ، متیونین ، آرژنین ، ترئونین ، تریپتوفان ، پرولین و هیستامین است. از بین عناصر معدنی ، روغن آمارانت حاوی آهن ، پتاسیم ، کلسیم ، فسفر ، سدیم ، روی و مس است.

فواید روغن آمارانت

از نکات قابل توجه روغن آمارانت دو تا از مفیدترین ترکیبات - ویتامین E به شکل توکوترینول (فعال ترین) و اسکوالین است. محتوای ویتامین E در روغن آمارانت بیش از انواع دیگر روغن های گیاهی است. ویتامین E که یک آنتی اکسیدان طبیعی قدرتمند است ، یک عنصر اساسی برای سلامت انسان است.

آمارانت شامل یک عنصر منحصر به فرد - اسکوالن است.

 

اسکوالن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند ، خطر بیماری های تنفسی و عفونی را کاهش می دهد ، کانون های التهاب را در بدن کاهش می دهد ، اثر مفیدی بر وضعیت استخوان ها ، مفاصل و بافت همبند دارد و باعث بهبودی زخم می شود.

اسکوالن یک عنصر نادر در طبیعت است. ابتدا از جگر کوسه بدست می آمد و مدتها اعتقاد بر این بود که مشابه گیاهی آن در طبیعت وجود ندارد. اما با گذشت زمان ، محتوای قابل توجهی از اسکوالن در ترکیب آمارانت و روغن حاصل از آن یافت شد.


اسکوالن یک آنتی اکسیدان بسیار قدرتمند است که بر روی سیستم ایمنی بدن تأثیر دارد. به خصوص برای بافت ها ، پوست و مو مفید است و از پیری زودرس جلوگیری می کند.

 

 

نحوه مصرف روغن آمارانت

مصرف منظم روغن آمارانت به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند ، خطر پلاک های کلسترول را کاهش می دهد ، پاکیزگی رگ های خونی را حفظ می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

اثر مفید در وضعیت پوست دلیل استفاده فعال روغن آمارانت در لوازم آرایشی است. هم به صورت خالص و هم به صورت مواد افزودنی مختلف غذایی ، به عنوان مثال در کپسول های ژلاتین قابل مصرف است.یکی از اشکال دوز مصرف خوراکی کپسول ژلاتین است.

 

روغن آمارانت وقتی روی پوست استفاده می شود بسیار مفید است - این ماده بر روی پوست تأثیر بسیار خوبی دارد ، دارای عملکردهای ضد باکتری است و باعث بازسازی پوست می شود. بسیاری از تولید کنندگان لوازم آرایشی از آن در ساخت محصولات زیبایی و بهداشتی - کرم ها ، ماسک ها ، مومیایی کردن پوست و مو استفاده می کنند.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام

بیشتر بخوانید