اینجا کمی روشن است.
(سیارک) : سین لایت (نور خورشید) بزرگ ترین مجموعه نورافکن های پروژکتور فیلم است که تابهحال در یک اتاق جمع شده است، و دانشمندان در آلمان آن ها را تجمیع می کنند تا به انرژی کارآمد و تجدید پذیری دست یابند.
این آزمایش شامل "بزرگ ترین خورشید مصنوعی" جهان است که در زوریخ در حال رخ دادن است، شهری واقع در 30 کیلومتری (19 مایلی) در غرب کلن، و توسط دانشمندان مرکز هوافضای آلمان (DLR) انجام می پذیرد.
این دستگاه دارای 149 نورافکن پروژکتور فیلم رده صنعتی است، و هرکدام دارای تقریباً 4000 برابر ولتاژ یک لامپ متوسط است.
زمانی که این خورشید مصنوعی روشن می شود، نوری ایجاد می کند که 10000 برابر نور طبیعی خورشید بر روی زمین است.چرخاندن لامپ ها و متمرکز کردن آن ها بر روی یک نقطه می تواند دمایی در حدود 3500 درجه سلسیوس (6332 درجه فارنهایت) ایجاد کند، که سه برابر گرمای تولید شده توسط یک کوره بلند است.
اجازه دهید اینجا روشن بشود
همهروزه، مقدار زیادی از انرژی زمین را در قالب نور از سمت خورشید ما گرم می کند. باوجوداینکه از قبل راه هایی برای بهره برداری از نور خورشید در دست داریم، مانند پانل های خورشیدی، بسیاری از آن هنوز هم دستنخورده باقی مانده است.
دانشمندان امیدوارند آزمایش هایشان با سین لایت راه هایی را برای به دام انداختن انرژی هدر رفته مشخص کند.
آزمایش ها بدون خطرات و هزینه های آن انجام نمی شوند. برنارد هاف اشمیت از DLR به گاردین گفته است "اگر شما زمانی که دستگاه روشن است وارد اتاق شوید، مستقیماً خواهید سوخت".
برای اجتناب از آن، این آزمایش داخل یک محفظه با محافظت در برابر تشعشع انجام خواهد شد.(سیارک)
این خورشید مصنوعی در هنگام روشن شدن مقادیر زیادی انرژی مصرف می کند، طوری که، یک عملیات چهارساعته آن به اندازه الکتریسیته مورد استفاده یک خانواده چهارنفره در طول یک سال انرژی می برد، بنابراین گران می باشد.
ولی اگر آزمایش سین لایت منجر به انرژی کارآمدتر و پاک تری برای آینده شود این آزمایش بسیار ارزشمند خواهد بود.هدف اول تعیین نصب بهینه مورد نیاز برای استفاده از نور خورشید برای تأمین انرژی یک واکنش است که سوخت هیدروژن تولید می کند یک منبع سوخت پاک بالقوه برای ماشین ها و هواپیماها.
هافشمیت توضیح می دهد که "ما برای راندن [هواپیماها] و خودروها با سوخت بدون CO2 به میلیاردها تن هیدروژن نیاز خواهیم داشت". تغییرات آب و هوایی سرعت می گیرد و ما نیاز به تسریع نوآوری ها داریم.
در آینده، این تأسیسات می تواند برای آزمودن دوام قطعات سفر به فضا زمانی که در معرض تابش خورشیدی قرار دارند استفاده شود، بنابراین نه تنها سین لایت می تواند به ما کمک کند تا با بحران انرژی در زمین مقابله کنیم، بلکه می تواند به کشف جهان فراتر از خودمان هم کمک کند.
این پست را چگونه میبینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.
ترجمه itrans.ir / هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع (سیارک) ممنوع است.