تولید انرژی از قطرات باران

#تکنولوژی#انرژی#ژنراتور برق#باران
در سال 2017 دستگاه آنها نمی توانست انرژی كافی را كه بتواند در صنعت مورد استفاده قرار گيرد ، توليد كند. 
به گفته مهندسین دانشگاه شهر هنگ کنگ ، آنها به این نتیجه رسیده اند که قطره ای که شامل 100 میکرولیتر آب است ، در صورت ریزش از ارتفاع 15 سانتی متری می تواند ولتاژ بالای 140 ولت تولید کند. برای انجام این کار ، محققان از خواص باران استفاده می کنند: قطرات آب ، با افتادن به سطح ، پلی بین الکترود آلومینیوم و الکترود اکسید قلع ایندیوم ایجاد می کنند. دانشمندان از این کار برای استخراج انرژی استفاده کردند.
 
آنها توضیح دادند كه در این حالت قطرات مقاومت می كنند و این پوشش به عنوان خازن عمل می كند. مهندسان یک فیلم پلی تترا فلورو اتیلن را در ژنراتور جاسازی کردند که بار سطح از افت قطرات تا رسیدن به اشباع انباشته می شود. نمونه اولیه طی پنج سال آینده برای استفاده عملی آماده خواهد شد.
 
دانشمندان سالهاست که این نوع تولید برق را مورد مطالعه قرار داده اند ، و حتی نمونه اولیه ای را نیز مونتاژ کردند ، اما این تکنولوژی به درستی کار نمی کند. آنها خاطرنشان كردند كه در سال 2017 دستگاه آنها نمی توانست انرژی كافی را كه بتواند در صنعت مورد استفاده قرار گيرد ، توليد كند. 
 
یكی از پیشرفتهای ایجاد شده در ژنراتور برق مبتنی بر استفاده از قطره باران، استفاده آنها از فیلم پلی تترا فلورو اتیلن است.

شما نظری نداری؟

برای ثبت نظر لطفا وارد شوید