OSIRIS-REX به طور تصادفی از یک سیاه چاله عکس گرفت

#سیاه چاله#زمین#سیارک#عکس
OSIRIS-REX به طور تصادفی از یک سیاه چاله عکس گرفت
دانشمندان ماموریت OSIRIS-REX بطور تصادفی یک سیاه چاله در تصاویر کاوشگر را کشف کردند که در فاصله 30 هزار سال نوری از زمین واقع شده است. مطابق بیانیه ای، این شی در زمان مشاهده سیارک بنو چشمک زد .
 
سیارک بنو یک ماده کربنی کروی است که توسط پروب OSIRIS-REx در حال بررسی است. پیش بینی شده است که این کاوشگر از سیارک خاک جمع کند ، نقشه ای از سطح آن تهیه و تا سال 2023 به زمین بازگردد.
 
اکنون OSIRIS-REx در جریان بررسی دقیق مطالعه کامل سیارک ها است. به عنوان بخشی از این مأموریت ، این کاوشگر درگیر ساخت یک مدل دقیق Bennu ، ایجاد نقشه های دقیق رنگی و سطح پانچروماتیک و همچنین انتخاب مکان برای فرود بیشتر روی سیارک است.
 
این کاوشگر با استفاده از ابزار REXIS ، در تاریخ 11 نوامبر ، بررسی دیگری از اطراف این سیارک انجام داده و اشعه ایکس قدرتمند ناشی از منطقه از سمت چپ سیارک را کشف کرد.
 
بررسی تصاویر نشان داد که این منبع یک سیاه چاله چشمک زن است که در صورت فلکی Colum واقع در فاصله حدود 30 هزار سال نوری از زمین واقع شده است. پرتوهای اشعه ایکس مانند این فقط از فضا قابل مشاهده است - از آنجا که جو محافظ زمین سیاره ما را از اشعه ایکس محافظت می کند.
 
دانشمندان به مدت طولانی انفجار عجیب و غریب بر روی سطح سیارک را مشاهده کرده بودند و در حال حاضر با بررسی دوربین چند عکس از این پدیده را دیدند.

شما نظری نداری؟

برای ثبت نظر لطفا وارد شوید