رم به دلیل شیوع بیماری ذات الریه ویروسی در چین اقدامات ایمنی دیگری را ارائه می دهد به یاد بیاورید که این بیماری در ابتدا فقط در ووهان ثبت شده بود. تعداد موارد تائید شده از كروناویروس از 200 نفر فراتر رفت ، سه نفر نیز جان باختند. 14 پزشک دیگر که در حال معالجه بیماران با این شکل از بیماری بودند ، آلوده شدند ، بنابراین دانشمندان تأیید کردند که ویروس از فرد به فرد دیگر منتقل می شود.
نه تنها تعداد آنها در حال رشد است بلکه جغرافیای بیماری نیز در حال گسترش است. Cronavirus در یک بیمار از هند پیدا شد ، دو نفر دیگر که در تایلند آلوده شده بودند ، جایی که برای چندین روز اقدامات امنیتی در فرودگاه افزایش یافته است . وظیفه این است که از شیوع ویروس جلوگیری شود ، مسافران به ویژه از چین مورد غربالگری قرار می گیرند. در فرودگاه ، مالزی نیز کنترل های ورودی را سخت تر کرده اند.
اکنون آنها اقدامات امنیتی را در فرودگاه بین المللی روم فیومیچینو تقویت کرده اند.
- مدیر کل WHO Tedros Adan Gebreyrus جلسه کمیته اضطراری در مورد coronavirus جدید 2019-nCoV را مطابق با استانداردهای بین المللی بهداشت تشکیل می دهد.با توجه به تویتر، سازمان بهداشت جهانی جلسه در روز چهارشنبه، 22 ژانویه برگزار می شود.
در این جلسه مشخص خواهد شد که آیا کروناویروس یک خطر جهانی است و برای جلوگیری از شیوع هر چه سریعتر چه تدابیری باید انجام شود.