دانشمندان دریافتند که چرا کاهش سرعت پیاده روی را نمی توان نادیده گرفت.
این تحقیق متعلق به کارمندان دانشگاه دوک (کارولینای شمالی ، ایالات متحده آمریکا) است. این متخصص در رابطه با سرعت قدم زدن افراد مسن تر از 45سال و وضعیت سلامتی وی تحقیق کرد. شرکت کنندگان در کار علمی 904 نفر از ساکنان نیوزیلند بالای 45 سال بودند که از سن 3 سالگی مشاهده شده بودند. دانشمندان اخیراً نتایج تحقیقات خود را در مجله JAMA Network منتشر کرده اند.
برای دیدن رابطه بین سرعت پیاده روی و پیری زودرس مغز ، دانشمندان چندین پارامتر را در نظر گرفتند. شرکت کنندگان در این آزمایش پرسشنامه های مخصوصی را پر کردند که در آنها سلامتی خود را ارزیابی می کردند. علاوه بر این ، افراد تحت یک سری آزمایشات تشخیصی قرار گرفتند. کارشناسان قدرت گرفتن آنها ، سرعت بالا رفتن از پله ها ، توانایی حفظ تعادل را اندازه گیری کردند. علاوه بر این ، آنها وزن بدن ، عملکرد ریه ها ، فرسودگی دندان ها و سطح کلسترول بد آنها را ثبت کردند.
دانشمندان با انجام کلیه مشارکت کنندگان در اسکن MRI از سر ، دانشمندان دریافتند که افرادی که به آرامی راه می روند چگالی کمتری از قشر مغز دارند ، علاوه بر این ، حجم خود ارگان نیز کاهش می یابد. چنین افرادی با رگ های خونی مشکل داشتند. دانشمندان پس از بررسی مغز چنین بیمارانی ارتباطی بین سرعت کم سرعت و پیری زودرس مغز مشاهده کردند.
علاوه بر این ، محققان همچنین دریافتند که افرادی که از کودکی ضریب هوشی ضعیفی دارند ، در بزرگسالی آرامتر از همسالان خود قدم می زنند. افرادی که راه رفتن در آن ها آهسته است ، با همسالان چابک ترشان متفاوت هستند ، و از نظر ظاهری - بسیار پیر تر از سالهای عمرشان به نظر می رسند ، دارای چین و چروک های عمیق ، موهای خاکستری و موهای کم پشت بودند.
نویسندگان این مطالعه اطمینان دارند که ارزیابی سرعت راه رفتن در افراد بالای 45 سال می تواند وضعیت سلامتی مغز آنها را نشان دهد و خطر پیری زودرس را نشان دهد. دانشمندان اطمینان دارند که این یک نشانگر مهم است که به پزشکان کمک می کند مشکلات را به موقع تشخیص دهند و روند خطرناک پیر شدن زودرس در انسان را سریعتر کند کنند. مهم این است که خود مردم و عزیزانشان نیز به سرعت پیاده روی توجه کنند و به موقع برای کمک به متخصصان مراجعه کنند.