بیماران بدون علامت تا چند روز حامل ویروس کرونا هستند

در

کرونا

برای کسانی که هیچ علامتی از ویروس کرونا ندارند ، این خبر خوبی است ، زیرا در بیمارستان در وضعیت جدی قرار نمی گیرند. اما یک نکته بسیار جدی وجود دارد.

طبق آمار ، حدود یک چهارم موارد کشف شده ویروس کرونا ویروس بدون علامت است. از یک طرف ، این خوب است - بسیاری از افراد در بیمارستان بستری نمی شوند ، و ایمنی در جمعیت رشد می کند.

 

اما یک مقدار فاجعه نیز وجود دارد - حاملان بدون علامت عفونت را گسترش می دهند ، به این معنی که آنها برای دیگران خطرناک هستند. ویروس ممکن است به هیچ وجه خود را نشان ندهد و برای مدت طولانی در بدن باقی بماند. محققان در ایالات متحده چندین مورد را توصیف کردند که بیماران بدون علامت از نظر ویروسی حداقل برای 50 روز برخوردار بودند. در این مدت می توانند افراد زیادی را آلوده کنند.

 

نکته مثبت این است که دوره بدون علامت اغلب خطری را برای حامل ایجاد نمی کند. اما در عین حال ، او همچنان مسری است و حتی ممکن است در مورد ناقل بودن شک نداشته باشد.

 

در سطح جهان ، تعداد موارد عفونت به 43 میلیون نفر نزدیک می شود ، بیش از یک میلیون نفر جان خود را از دست داده اند ، تقریبا همه کشورها به ویروس کرونا آلوده شده اند.

نظرات

در ادامه بخوانید...

شرایط ایده آل برای گسترش کروناویروس

در
شرایط ایده آل برای گسترش کروناویروس
دانشمندان چینی ، که بدون شک بهترین متخصصان در مورد مطالعه کروناویروس هستند ، گفتند که دمای مطلوب برای انتقال coronavirus COVID-19 دمای 5 تا 8.72 درجه و رطوبت 35 تا 50 درصد است. 
 
قبل از چنین نتیجه گیری، متخصصان داده ها را از20 ژانویه تا 4 فوریه 2020 تجزیه و تحلیل کردند. بنابراین در اوایل بهار، می تواند شرایط تقریباً ایده آل برای توزیع COVID-19 ایجاد کند.
 
فرضیه این بود که درجه حرارت های مختلف می توانند به طور قابل توجهی در انتقال میعانات ، که شامل coronaviruses است ، تأثیر بگذارد.عملکرد مشابهی در عفونت های قبلی با ویروس مرس MERS و سارس SARS مشاهده شد.
 
بنابراین ، آزمایشگاهی که در سال 2011 با SARS انجام شد ، ثابت کرد که این پاتوژن می تواند به مدت 5 روز بر روی یک سطح صاف در محیط با دمای 22 درجه سانتیگراد و رطوبت 40-50٪ باقی بماند. به محض اینکه دما به 38 درجه سانتیگراد افزایش یافت و رطوبت آن به 95٪ افزایش یافت ، فعالیت ویروس متوقف شد.
 
براساس این مطالعه ، coronavirus جدید  به محض اینکه دما به 8.72 درجه سانتی گراد رسید ، فعالیت آن بلافاصله شروع به کاهش کرد. و در دمای 30 درجه سانتیگراد ، میزان آلودگی آن صفر بود.
 
این امر با داده های مربوط به سایر ویروسهای تاج تأیید شده است ، زیرا مشهور است كه در كشورهایی كه دارای آب و هوای معتدل هستند ، عمدتا از دسامبر تا آوریل گسترش می یابند. 
 
با این حال ، همه کارشناسان موافق نیستند که دمای جوی با توانایی انتشار پاتوژن جدید ارتباط دارد. عفونت در 99٪ موارد در داخل خانه با جمعیت زیادی از افراد رخ می دهد و فرقی نمی کند درجه حرارت آن چقدر باشد.
 
ویروس بی سر و صدا در بدن ما با دمای 36.6 درجه و رطوبت زیاد زندگی می کند. به طور معمول ، هرچه رطوبت بیشتر باشد ، میزان عفونت نیز بیشتر است. در اتاقهای با تهویه مطبوع ، همانطور که می دانید میزان عفونت احتمالی پایین است. حجم زیادی از هوا در خیابان وجود دارد ، آلودگی در آنجا بسیار سخت تر است. "

طبق آمار 14 مارس ، تعداد آلوده ها NV سراسر جهان از 145 هزار نفر فراتر رفته است. پرتنش ترین وضعیت در ایتالیا است ، جایی که این ویروس در 17760 نفر تشخیص داده شده است. همچنین بالاترین میزان مرگ و میر که بیش از 1000 مورد است.

نظرات

در ادامه بخوانید...

یکی از شایع ترین علائم جدید کروناویروس

در
درد معده ، حالت تهوع: چگونگی سوء ظن کروناویروس برای علائم معده
به گفته دانشمندان چینی ، یکی از شایع ترین علائم کروناویروس coronavirus جدید COVID-19 به همراه تظاهرات تنفسی اختلالات دستگاه گوارش است. 
 
مطالعه اول مبتنی بر مشاهدات در بیمارستانهای ووهان است که به کانون عفونت تبدیل شده است. دانشمندان علائم 204 بیمار مبتلا به کروناویروس را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که تقریبا نیمی از آنها از اختلالات دستگاه گوارش شکایت دارند: اسهال ، کمبود اشتها ، تهوع ، استفراغ و درد شکم.
 
یک واقعیت این است که بیماران دارای علائم گوارشی فاصله بیشتری بین شروع اولین علائم بیماری و بستری شدن نسبت به افرادی که فقط از مشکلات تنفسی (علائم تنفسی) سرفه شکایت کرده اند فاصله بیشتری داشتند. علاوه بر این ، درمان آنها دشوارتر بود.
 
به گفته پزشکان ، علائم شدید تنفسی در بیمارانی که موج اول را تشکیل می دهند ، خود را نشان می دهند. 
 
در همان زمان ، نویسندگان موارد متعددی را پیدا کردند که آلوده به اختلال گوارشی می باشد ، اما علائم تنفسی به هیچ وجه ظاهر نشده است. به گفته پزشکان ، چنین بیمارانی باید در گروه خطر اولیه قرار گیرند.
 
به گفته دانشمندان ، باید توجه ویژه ای به بیماران مبتلا به بیماری های التهابی روده شود که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بدن استفاده می کنند. این بیماران باید سختگیرانه تر از بقیه رژیم رژیم قرنطینه و اقدامات پیشگیرانه را رعایت کنند.

نظرات

در ادامه بخوانید...

فروشنده میگو در بازار اولین کسی بود که با کروناویروس بیمار شد

در
فروشنده میگو در بازار اولین کسی بود که با COVID-19 بیمار شد
دانشمندان چینی اولین شخصی را یافتند که را در ووهان ، مرکز اپیدمی کورو ویروس دریافت کرد.
اولین تشخیص COVID-19 توسط زنی به نام "وی " انجام شد که در بازار هوانا مشغول تجارت میگو ی زنده بود ، که مرکز این بیماری شد. هنوز مشخص نیست که این زن ویروس را از کجا گرفته و تحت چه شرایطی آن را مبتلا شده است.
 
رسانه ها ادعا می کردند که اولین مورد ابتلا به کروناویروس در چین در 17 نوامبر 2019 کشف شد. سپس ویروس SARS-CoV-2  ناشناخته در 17 نوامبر در فرد 55 ساله ساکن استان چین هوبی کشف شد. بعداً ، پزشکان چینی روزانه یک تا پنج مورد جدید از عفونت را ثبت کردند ، اما تنها در پایان ماه دسامبر مشخص شد که آنها با یک نوع جدید از کروناویروس سر و کار داشتند.
 
با این حال ، زنی به نام "وی" اولین بیمار بود که به تازگی عفونت کرونا ویروس در او تایید شد. مشخص نیست که چگونه او با اولین حامل کروناویروس در کشور ارتباط داشته ، با این حال "وی" آپارتمانی را در نزدیکی این بازار اجاره کرده و اولین کسی شد که با این علائم با کلینیک تماس گرفت.
 
تا پایان سال 2019 دانشمندان 27 نفر دیگر را با علائم مشابه کشف کردند که در این خانه زندگی می کردند و با بازار هوانا ارتباط داشتند. 11 نفر از گروه اول که پس از شروع علائم آلوده شده اند ، به کلینیک های کوچک نزدیک این بازار ، واقع در ساختمان های مسکونی قدیمی ، مراجعه کردند. اکنون همه این کلینیک های خصوصی بسته شده اند.
 
اکنون در 175 کشور جهان بیش از 472 هزار مورد آلودگی به این عفونت وجود دارد. 90٪ از این موارد در هفت کشور - چین ، ایتالیا ، ایالات متحده ، اسپانیا ، آلمان ، ایران و فرانسه رخ می دهد. در عین حال ، در چین ، که ویروس از آن ناشی شده است ، کاهش چشمگیر اپیدمی مشاهده می شود. از اواخر سال 2019 ، 21 هزار نفر در اثر ابتلا به کرونا ویروس جان خود را از دست داده اند ، بیش از 114 هزار نفر درمان شده اند.

نظرات

در ادامه بخوانید...

محتمل ترین راه برای ابتلا به کروناویروس

در
محتمل ترین راه برای ابتلا به کروناویروس
متخصصان دانشگاه آلمان، بن ، محتمل ترین مسیر انتقال عفونت کروناویروس را تعیین کرده اند.
 
برای آزمایش ، ویروس شناسان نمونه هایی از دستگیره درب و سایر موارد استفاده مکرر را از آنها گرفت. سپس آنها سعی کردند ویروس را در آزمایشگاه پرورش دهند اما علائم ویروس زنده را در نمونه ها مشاهده نکردند. دانشمندان نتیجه گرفتند که سناریوی انتقال عفونت از طریق تماس با اشیاء بعید است.
 
در صورت سرفه بیمار در دست می توانید آلوده شوید و بلافاصله عفونت را بگیرید و بلافاصله توسط شخص دیگری که او نیز به سرعت چشم خود را لمس می کند ، لمس کنید. کارشناسان می گویند که چنین سناریویی بعید است.به گفته آنها ، شیوع جدی coronavirus پس از وقایع گسترده ثبت شد.
 
نتيجه گيری: محتمل ترين راه انتقال بيماری از طريق تماس نزديك با بيماران است.
 
از نظر تجربی مشخص شد که بیماران مبتلا به COVID-19 بیشترین آلودگی را در زمان اوج بیماری ندارند ، بلکه در دوره یک تا دو روز قبل از شروع علائم هستند.
 
به گفته کارشناسان ، دوره نهفتگی عفونت از دو تا 14 روز و به طور متوسط ​​پنج تا هفت روز است. معاینه آزمایشگاهی برای همه افرادی که علائم عفونت حاد تنفسی دارند ، توصیه می شود.

 

مشخص است که احتمال ابتلا به عفونت بستگی به تعداد ویروس هایی دارد که وارد بدن انسان می شوند. لازم به یادآوری است ،  افرادی كه در نزدیكی درب اتاقهایی با تهویه مطبوع ضعیف از یك منطقه كوچك قرار دارند ، وارد منطقه خطر می شوند. 
 
در عین حال ، اگر هوای تنفس شده توسط حاضران با گازها یا ذرات معلق در هوا مخلوط شود ، ابتلا به عفونت از طریق انتشار در هوا افزایش می یابد. به همین دلیل لیست مکانهایی که "حداکثر احتمال دریافت دوز بالای عفونی ، احتمالاً مرگ در آن وجود دارد" به ریاست بخش های بیمارستان ها مربوط است.
در صورت داشتن هوای خشک ، تهویه بسیار فشرده ای وجود ندارد و یک منطقه کوچک یک روش ایده آل برای دیدار با 10 دوز عفونی به طور همزمان است.این با تأثیر عوارض شدید و مرگ کارمندان پزشکی تأیید شده است.
 
 "دوز عفونی" کروناویروس چیست؟ برای عفونت و ابتلا لازم است که مقدار مشخصی از ویروس ها بر روی ملتحمه چشم یا غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی وارد شوند. به حداقل تعداد عوامل بیماری زا که باعث عفونت می شوند ، "دوز عفونی" گفته می شود.
 
در اواخر سال گذشته ، مقامات چینی از سازمان بهداشت جهانی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در ووهان خبر دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری - نوع جدیدی از کروناویروس 2019-nCoV - را شناسایی کرده اند. در 11 مارس ، WHO شیوع این بیماری را یک بیماری همه گیر دانست.

نظرات

در ادامه بخوانید...

اغلب آلودگی در کارخانه های تولید دارو اتفاق می افتد اما کسی متوجه آنها نمی شود

در
آلودگی ویروسی در زمان تولید دارو
در کارخانه های دارو ، آلودگی اغلب رخ می دهد ، اما کسی متوجه آنها نمی شود. این نتیجه توسط کارشناسان از دانشگاه MIT ، از تجزیه و تحلیل 18 گونه حوادث و واکنش عمومی به آنها رسیده است.
 
طی چند دهه گذشته ، حوادث متعددی رخ داده است که فرآیندهای تولید برای تولید دارو های پروتئینی در ویروس ها در کارخانه های تولیدی دارو به ویروس آلوده شده اند. همه آنها قبل از رسیدن دارو به بیماران کشف شده بودند ، اما بسیاری از حوادث منجر به تمیز کردن گران و در یک مورد باعث کمبود دارو شد.
 
در یک مطالعه جدید دانشمندان، این حوادث را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است که بیشتر آنها هنوز گزارش نشده است. این گزارش حاوی اطلاعاتی درباره متداول ترین منابع عفونت ویروسی است و حاوی چندین توصیه است که به شرکت های تولید دارو کمک می کند تا از بروز حوادث مشابه در آینده جلوگیری کنند.
 
در حالی که این مطالعه بر روی داروهای بیو دارویی (آماده سازی پروتئین تولید شده توسط سلولهای زنده) متمرکز شده است ، نتایج می تواند به شرکتهای بیوتکنولوژی کمک کند تا توصیه های ایمنی را برای تولید ژن های جدید و درمانهای سلولی ارائه دهند ، که بسیاری از آنها در حال حاضر در دست توسعه هستند.
 
از آنجا که صنعت بیوتکنولوژی شروع به فکر کردن در مورد انتشار این محصولات جدید بسیار جالب می کند که در بعضی موارد بسیار مؤثر و حتی در حال بهبود هستند ، می خواهیم مطمئن شویم که شرکت ها نیز در مورد ایمنی ویروسی در تولید، فکر می کنند.
 
استیسی اسپرینگز ، مدیر ارشد برنامه در مرکز نوآوری زیست پزشکی (MBI) MIT (CBI):
بسیاری از پروتئین های درمانی با استفاده از فن آوری DNA نوترکیب تهیه می شوند که به سلول های باکتریایی ، مخمر یا پستانداران اجازه می دهد تا بتوانند پروتئین مورد نظر را تولید کنند. اگرچه این عمل از شاخص های ایمنی خوبی برخوردار است ، اما این خطر وجود دارد که سلول های پستاندار کشت داده شده به ویروس آلوده شوند. CAACB ، که این مطالعه را انجام داد ، در سال 2010 پس از یک واقعه آلودگی گسترده در کارخانه Genzyme در بوستون ، راه اندازی شد. قرار بود این کارخانه حدود 10 ماه بسته شود كه برخی از مراحل تولید آن در سال 2009 به این ویروس آلوده شده بودند.
 
هنگامی که چنین حوادثی رخ می دهد ، شرکت های داروسازی ملزم به اعلام عمومی نیستند ، مگر اینکه این حادثه بر توانایی آنها در تهیه دارو تأثیر بگذارد.
 
مطالعه ای که بر روی پروتئین های تولید شده توسط سلول های پستانداران متمرکز شده است ، 18 مورد از ویروس از سال 1985 را نشان داد. این اتفاق در 9 مورد از 20 شرکت زیست پزشکی که گزارش داده ها را دارند رخ داده است. در 12 مورد ، سلولهای آلوده سلولهای تخمدان همستر چینی (CHO) بودند که معمولاً برای تولید داروهای پروتئینی مورد استفاده قرار می گیرند. حوادث دیگر مربوط به سلولهای بدوی انسانی یا غیر انسانی است. ویروس هایی که در سلول های انسانی و بدوی یافت شده اند شامل ویروس تبخال ، آدنوویروس انسانی است که باعث سرماخوردگی و ویروس مجدد می شود و می تواند باعث گاستروانتریت خفیف شود. محققان نشان می دهند که این ویروس ها می توانند از کارگران در کارخانه ها پخش شوند.
 
در بسیاری از موارد ، ابتدا موارد آلودگی شناسایی می شد زیرا سلول ها در حال مرگ بودند یا به نظر سالم نمی رسید. در دو مورد ، سلولها طبیعی به نظر می رسند ، اما آلودگی ویروسی با استفاده از تست های ایمنی لازم تشخیص داده شد. متداول ترین آزمایش حداقل دو هفته طول می کشد تا نتیجه به دست آید ، بنابراین ویروس آلوده می تواند قبل از شناسایی ، در روند تولید بیشتر گسترش یابد.

نظرات

در ادامه بخوانید...

ابرقهرمانان: چه کسی مصونیت شدید به کروناویروس دارد

در
کروناویروس


 ابرقهرمانان: ویروس شناس توضیح می دهد چه کسی مصونیت شدید به کروناویروس دارد
همانطور که آنچا بارانوا ، استاد دانشکده زیست شناسی دانشکده GMU در ایالات متحده ، گفت: تنها هفت تا هشت درصد از افرادی که COVID-19 داشته اند ایمنی قوی دارند. اغلب ، پایدار ترین سیستم ایمنی توسط بیمارانی حاصل می شود که روند بیماری در آن ها به ویژه شدید بوده است.

 

 ما افرادی داریم که مریض بوده اند ، تب و سرفه داشته اند ، اما آنتی بادی ضد کروناویروس ندارند (حدود هفت تا هشت درصد از این بیماران). این بدان معناست که آنها با کمک اینترفرون ها که به سرعت در بدن انسان در پاسخ به ویروس تولید می شوند ، از عفونت خلاص شدند. در این حالت ، اینترفرون ها خودشان موفق شدند و آنتی بادی ها بوجود نیامد ، بنابراین ، این بیماران از COVID-19 مصون نیستند.گروه ابر انسان ها   ، افراد بیمار با تعداد زیادی آنتی بادی و ایمنی مناسب هستند.

 

این متخصص خاطرنشان کرد: ما انسانهای فوق بشری داریم که پاسخ ایمنی قدرتمندی دارند که می توان از آنتی بادی های آنها برای معالجه سایر بیماران با پلاسمای جدا شده از خون آنها استفاده کرد ، که انجام می شود.

 

بین این دو گروه (همانطور که تعداد زیاد  بود) مابقی بیمار هستند. ایمنی با نقاط قوت مختلف ، نیمه - نسبتاً ضعیف است. علاوه بر این ، مصونیت برخی افراد طی یک ماه کاهش می یابد ، و در نتیجه خطر عفونت مجدد وجود دارد.دلیل این امر این است که همه افراد عفونت های مختلفی دارند. 

WHO بیش از چهار میلیون نفر آلوده گزارش کرده است که از این تعداد حدود 279،000 نفر فوت کرده اند و بیش از یک میلیون نفر نیز درمان شده اند. 

نظرات

در ادامه بخوانید...