ویروس کرونا می تواند سلولهای مغزی را آلوده کند

#کرونا#مغز

کرونا
محققان اظهار داشتند که ویروس کرونا در برخی موارد می تواند به طور مستقیم بر بافت مغز تأثیر بگذارد. با عوارض شدید ، این می تواند منجر به انسفالیت یا سندرم گیلن باره (نوعی نوروپاتی محیطی است که باعث نارسایی عصبی ـ عضلانی حاد می‌شود) شود.

 

بر اساس یک مطالعه جدید ، ویروس کرونا که باعث COVID-19 می شود می تواند بر سلولهای مغزی اثر مخربی داشته باشد. در بعضی موارد ،  ویروس کرونا با استفاده از قابلیت سلولهای مغزی برای کپی کردن خود استفاده می کند. در عین حال ، تعداد سیناپس ها را کاهش می دهد و با قطع ارتباط بین سلول های عصبی ، آسیب رساندن به توانایی های شناختی فرد می شود.

 

مطالعه انجام شده توسط شبکه ایمنی شناسی آکسفورد نشان می دهد که ویروس کرونا با اشکال مختلف آسیب مغزی ، از التهاب گرفته تا بیماری مغز ارتباط دارد. آنها می توانند باعث سردرگمی ، تغییرات حافظه و عواقب دیگر شوند. با این حال ، دانشمندان تصور نمی کردند که ویروس می تواند به بافت مغز حمله کند.

 

ویروس کرونا از طریق گیرنده ACE2 واقع در سطح غشای سلول وارد سلولهای مغزی می شود. این گیرنده در وهله اول در سلولهای ریوی دیده می شود ، و این توضیح می دهد که چرا ویروس کرونا اغلب باعث ذات الریه می شود. با این حال ، دانشمندان دریافته اند که مقدار کمی ACE2 در مغز هنوز به SARS-CoV-2 اجازه نفوذ در بافت های عصبی و ایجاد تغییرات پاتولوژیک را می دهد.

 

علاوه بر این ، دانشمندان ، به عنوان تظاهرات COVID-19 ، موارد مختلفی از انسفالیت (التهاب مغز) ، و همچنین واکنش های خود ایمنی را توصیف کردند - سلول های ایمنی به سلول های سالم حمله می کنند ، و آنها را خارجی می دانند. این امر منجر به ضعف عضلانی و در موارد شدید ، فلج می شود.

شما نظری نداری؟

برای ثبت نظر لطفا وارد شوید