هشدار جدی علائم خارجی در مورد افزایش قند خون

در
قند خون
 
مشکلات پوستی می تواند نشان دهنده سوء عملکرد جدی در بدن باشد. اگر با دقت به سیگنال هایی که بدن می دهد گوش دهید ، سطح قند خون فوراً احساس می شود.
 
در این مورد ، ما در مورد خشکی پوست صحبت می کنیم. علائم مشخصه آن خشکی بیش از حد پوست ، وجود فلس(پوسته) و ترک است. این یک آسیب شناسی شایع پوست است ، اغلب یک سکوی پرتاب برای توسعه بیماری ها است. 
 
با خشکی  ، سطح پوست در هنگام لمس خشن و خشک می شود. این امر خصوصاً در پا و آرنج قابل توجه است. علاوه بر این ، این نقض عملکرد پوست باعث ورود راحت عفونت به  بدن می شود.
 
پزشکان می گویند که خشکی یکی از علائم مشخص ابتلا به دیابت شیرین است. این به این دلیل است که افزایش قند خون بر کاهش مایعات تأثیر می گذارد.
 
اگر خشکی بیش از حد پوست را نادیده بگیرید ، ممکن است با سندرم پای دیابتی ، یک عارضه جدی که منجر به گانگرن و قطع عضو می شود ، مواجه شوید.
 
طبق گفته وزارت بهداشت ، تعداد افرادی که از اضافه وزن رنج می برند همچنان در حال رشد است. اکنون بیش از نیمی از جمعیت بالای 30 سال از چاقی مریض هستند. خطر اصلی این است که افراد دارای اضافه وزن به بیماری های غیر عفونی جدی مرتبط با اضافه وزن مبتلا می شوند: قلب و عروق ، دیابت و سرطان. 

 

نظرات

در ادامه بخوانید...

علائم خارجی قند خون بالا

در
قند خون


دانشمندان آمریكایی علائمی خارجی را در بدن نشان داده اند كه می تواند قند خون بالا را هشدار دهد. این مطالعه در بیماران مبتلا به دیابت تشخیص داده شده بود.

 

معاینه نشان داد که یک نشانه بارز بیماری قند،  خشکی پوست بیش از حد و زبری پوست و همچنین لایه برداری و خارش پوست است.به گفته کارشناسان ، در خصوص موارد پیشرفته ، این منجر به ایجاد ترک هایی در پا ، آرنج و سایر قسمت های بدن می شود. این اثر به دلیل تأثیر سطح گلوکز بر کاهش مایعات در بدن است.پزشکان تأکید می کنند که بیماری های پوستی که افراد اغلب به آن توجه نمی کنند عوارض شایع دیابت نوع 1 و نوع 2 است.


اگر خشکی بیش از حد پوست را نادیده بگیرید ، این می تواند منجر به سندرم پای دیابتی (SDS) شود. این یک وضعیت پاتولوژیک پا در دیابت قندی است که در پس زمینه پاتولوژی اعصاب محیطی و رگ های خونی رخ می دهد. این بیماری با آسیب به پوست و بافت های نرم ، استخوان ها و مفاصل مشخص می شود ، که به صورت زخم  ، تغییرات استخوانی و مفصلی و فرآیندهای چرکی و نکروتیک تجلی می یابدو اغلب منجر به قطع عضو می شود.

 

پزشکان خاطرنشان می کنند که افراد بالای 40 سال حتی اگر علائم خاصی نداشته باشند باید قند خون خود را کنترل کنند. واقعیت این است که دیابت ، عروق خونی را از بین می برد و بیماری های قلبی را تحریک می کند و شناسایی به موقع پیش دیابت بسیار مهم است.

نظرات

در ادامه بخوانید...

9ماده غذایی شگفت انگیز برای دیابتی ها

در

اگر شما دیابت دارید نگه داشتن رژیم غذایی سالم و جالب اغلب دشوار است.اینجا 9 ماده غذایی با ارزش داریم که نه تنها قند خون را کنترل می کند بلکه شما را برای  آشپزی سالم کمک می کند.


مرکبات

مرکبات مانند پرتقال و گریپ فروت سرشار از مقدار زیادی فیبر هستند که برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مهم می باشد.با این حال شما باید میوه بخورید نه آب میوه.تحقیقات انجام شده نشان داده است که افرادی که آب میوه می خورند از آنهایی که میوه می خورند بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند.

کلم بروکلی

کلمها، مانند کلم بروکلی و گل کلم، حاوی ترکیبی به نام سولفورافان، که باعث بسیاری از فرآیندهای ضد التهابی است که باعث بهبود و کنترل قند خون و محافظت رگ های خونی  از آسیب های قلبی وعروقی می شود.این ماده مغذی را می توان بخارپز،سرخ شده و خام استفاده نمود.(سیارک)

بلغور جو دوسر

بلغور جو درسر مخصوصا نوع فولاد برش آن حاوی مقادیر بالایی از منیزیم است که به بدن کمک می کند تا گلوکز استفاده کند و انسولین به درستی ترشح شود.جو فولاد برش با جو پرک متفاوت است و دارای مواد مغدی و فیبر بیشتری می باشد.

سالمون

سالمون منبع غنی اسید چرب امگا3  می باشد که برای سلامتی و کاهش ریسک حمله قلبی مناسب است.سالمون شما را لاغر نگه میدارد  و باعث کاهش التهاب و بهبود عملکرد انسولین می شود.

لوبیا

لوبیا ها سرشار از فیبر هستند،لوبیاها آهسته در بدن هضم می شوند و در نتیجه باعث ثابت ماندن قند خون می شوند.لوبیاها دارای مقدار زیادی پروتئین و مقدار کمی چربی اشباع شده می باشند.(سیارک)

خرما

خرما شاید در نگاه اول زیبا به نظر نیاید اما مطمئنا طعم شیرین و پر از فیبر بودن خرما آن را به یک میان وعده قوی برای افراد دیابتی تبدیل  کرده است.خرما سرشار از آنتی اکسیدان است که خاصیت ضد سرطانی دارد و باعث افزایش بینایی نیز می شود.خرما یک نوع شیرین کننده طبیعی است که برای افراد دیابتی مناسب است و جایگزین مناسبی برای شکر می باشد.

گردو

گردو حاوی اسید چرب اشباع نشده به نام اسید آلفا لینولنیک می باشد که برای کاهش التهاب مناسب است.این آجیل که منبع غنی آنتی اکسیدان است خاصیت ضد سرطان،ضد ویروسی و خواص ضد کلسترول بالا دارد و می تواند برای جلوگیری و پیشرفت از بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری قلبی کمک کند.

دارچین

با توجه به مطالعات منتشر شده در مورد مراقبت از دیابت مشخص شده که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که روزانه و به صورت ناشتا 1 یا چند گرم دارچین مصرف کرده اند قند خون آنها تا 30درصد کاهش یافته است.دارچین را می توان با اضافه کردن به چای،قهوه ماست یا هرچیزی اضافه کرد و از مزایای آن بهره مند شد.(سیارک)

ماست کم چرب 

مصرف 125 گرم ماست معادل حدود یک پیاله در روز خطر ابتلا به دیابت را به میزان24 درصد کاهش می‌دهد. البته این میزان برای افرادی که روزانه 4 پیاله و نیم ماست میل می‌کنند به 28 درصد نیز می‌رسد.(سیارک)

 

پست های مرتبط :

انواع دیابت

رژیم غذایی برای دیابتی ها

پیوند ISLET

چگونه به عزیزانمان کمک کنیم تا دیابت را کنترل کنند.

9ماده غذایی شگفت انگیز برای دیابتی ها

کنترل سطح قند خون در دیابت نوع 2

انتخاب جوراب مناسب برای پای دیابتی

در مورد دیابت بیشتر بدانید

دیابت را جدی بگیرید

دانستن الفبای (ABC) دیابت

یاد بگیرید که چگونه با دیابت­ زندگی کنید

بیماران دیابتی از روال عادی مراقبت مطلع شوید تا سالم بمانید

پیش­ دیابت و مقاومت به انسولین چیست

چگونه مقاومت به انسولین به دیابت نوع 2 و پیش دیابت مربوط می­شود

آیا مقاومت به انسولین و دیابت می توانند معکوس شوند

چه گام هایی می تواند مقاومت به انسولین و پیش دیابت را معکوس کند

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک)  

مترجم  itrans.ir 

نظرات

در ادامه بخوانید...

چگونه به عزیزانمان کمک کنیم تا دیابت خود را کنترل کنند

در

مراقبت از شخص مبتلا به دیابت کار ساده ای نیست. علاوه بر سوق دادن به سمت عادت های سالم، باید قند خون عزیزتان را مرتب چک کنید، مقادیر فشار خون و کلسترول را زیر نظر داشته باشید و انسولین را مدیریت کنید.
اما اجازه ندهید لیست کار های بالا شما را بترساند. با کمی آموزش، برنامه ای منظم و دیدگاهی مثبت، شما و فرد مورد مراقبت شما می توانید دیابت را تحت کنترل خود در آورید.


اول از همه سعی کنید اصطلاحات تخصصی و هدف های کلیشه ای در دیابت را به حداقل برسانید. برای مثال، A1C تستی است که از طریق آن می توان مقادیر متوسط قند خون یک فرد را در دو یا سه ماه گذشته اندازه گیری کرد. نام های دیگر این تست شامل هموگلوبین A1C یا هموگلوبین گلیکوزیله هستند. تشخیص های مختلفی برای نتایج بهینه ی این تست وجود دارد که مقادیر کمتر از 6.5 تا 7 درصد را در بر میگیرند. شما باید از پزشک مخصوص فرد بخواهید تا مقدار هدف را مشخص کند.
تست های گلوکز خون نیز وجود دارند که نتایج سریع تری به شما می دهند و می توان آن ها را در حین خوردن غذا یا بعد از آن انجام داد. تست هایی که قبل از خوردن غذا و با معده ی خالی گرفته می شوند، preprandial نامیده می شوند و تست هایی که دقیقاً بعد از شروع خوردن انجام می شوند، postprandial نام دارند. هدف های پیشنهادی برای تست های preprandial از 70 تا 130 میلی گرم بر دسی لیتر متغیرند. در حالی که مقادیر بهینه برای تست های postprandial میتوانند کمتر از mg/dL 140 و نه بیشتر از mg/dL 180 تعریف شوند.
آزمایش های فشار خون و کلسترول باید توسط پزشک انجام شوند اما باید در نظر داشته باشید که افراد با دیابت در معرض ریسک فشار خون و کلسترول بالا قرار دارند. بنابراین بهتر است که فرد را به مصرف کمتر غذا های چرب و شور و فعالیت بدنی منظم ترغیب کرده تا سیستم قلبی و عروقی آن ها عملکرد خوبی داشته باشد.
مدیریت انسولین می تواند مسئولیت دلهره آوری برای برخی افراد مببتلا به دیابت و مراقبان آن ها باشد. در حالی که این موضوع حقیقت دارد که با سرنگ و تزریق سر و کار دارید، اما روش کار بسیار ساده است و همواره روش های جدیدی برای ورود انسولین به بدن ارائه می شود. در دیابت نوع 2 همیشه به انسولین نیاز نیست. تا وقتی که پانکراس به کار خود ادامه می دهد، با رژیم غذایی سالم و ورزش می توان از تزریق انسولین معاف بود. اما چون دیابت یک بیماری پیش رونده است، بیشتر بیماران نهایتاً نیاز به دارو پیدا می کنند تا به بدن خود کمک کنند که بهتر از انسولین استفاده کند و برخی نیز به خود انسولین نیاز پیدا می کنند.
با پزشک خود درباره ی اینکه انسولین به چه مقدار نیاز است و بهترین راه مصرف آن چیست مشورت کنید.
می توانید تقویمی تهیه کنید و در آن قند خون، کلسترول، فشار خون و زمان های تزریق انسولین را یادداشت کنید. هر گاه رویه های ثابتی را به دست آوردید متوجه خواهید شد که مدیریت دیابت راحت تر از آنچه که فکر می کردید بوده است.

پست های مرتبط :

انواع دیابت

رژیم غذایی برای دیابتی ها

پیوند ISLET

چگونه به عزیزانمان کمک کنیم تا دیابت را کنترل کنند.

9ماده غذایی شگفت انگیز برای دیابتی ها

کنترل سطح قند خون در دیابت نوع 2

انتخاب جوراب مناسب برای پای دیابتی

در مورد دیابت بیشتر بدانید

دیابت را جدی بگیرید

دانستن الفبای (ABC) دیابت

یاد بگیرید که چگونه با دیابت­ زندگی کنید

بیماران دیابتی از روال عادی مراقبت مطلع شوید تا سالم بمانید

پیش­ دیابت و مقاومت به انسولین چیست

چگونه مقاومت به انسولین به دیابت نوع 2 و پیش دیابت مربوط می­شود

آیا مقاومت به انسولین و دیابت می توانند معکوس شوند

چه گام هایی می تواند مقاومت به انسولین و پیش دیابت را معکوس کند

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک)  

مترجم  itrans.ir 

نظرات

۱۳۹۵/۸/۱I feel so much happier now I unaerstdnd all this. Thanks!

در ادامه بخوانید...

دیابت را جدی بگیرید

در

ممکن است شنیده باشید که مردم می گویند که آنها "مقداری دیابت" دارند یا "قند آنها مقداری بالاست". این سخنان نشان می دهد که دیابت یک بیماری جدی نیست. که درست نیست. دیابت جدی است، اما شما می توانید یاد بگیرید که آنرا مدیریت کنید.

افراد مبتلا به دیابت باید مواد غذایی سالمی انتخاب کنند، در یک وزن سالم بمانند، بیشتر حرکت کنند، و حتی زمانیکه آنها احساس خوبی دارند داروهایشان را مصرف کنند. کار زیادی برای انجام دادن وجود دارد. آسان نیست، اما ارزشش را دارد! (سیارک)  
چرا باید مراقب دیابت خود باشید؟
مراقبت از خودتان و دیابت می تواند به شما کمک کند که امروز و در آینده احساس خوبی داشته باشید. زمانیکه قند خون شما (گلوکز) نزدیک به طبیعی است، شما به احتمال زیاد:
• انرژی بیشتری دارید
• کمتر خسته و تشنه می شوید
• کمتر نیاز به ادرار کردن دارید
• التیام و ترمیم بهتر صورت می گیرد
• عفونت های پوستی یا مثانه ای کمتری دارید(سیارک)  
شما همچنین شانس کمتری برای دچار شدن به شکلات سلامتیِ ناشی از دیابت دارید، از قبیل:
• حمله قلبی یا سکته مغزی
• مشکلات چشم که می تواند به مشکل دیدن یا کور شدن منجر شود
• درد، سوزش، یا بی حسی در دست ها و پاهایتان، که همچنین آسیب عصبی نامیده می شود
• مشکلات کلیوی که می تواند سبب از کار افتادن کلیه های شما شود.
• مشکلات دندان ها و لثه
اقداماتی که باید اتخاذ کنید
• از تیم مراقبت از سلامتی خود بپرسید که شما چه نوع دیابتی دارید.
• در مورد اینکه شما برای حمایت کجا می توانید بروید، یاد بگیرید.
• در مورد اینکه چه مراقبتی هایی از دیابت تان باعث می شود که شما امروز و در آینده احساس خوبی داشته باشید، یاد بگیرید.

پست های مرتبط :

انواع دیابت

رژیم غذایی برای دیابتی ها

پیوند ISLET

چگونه به عزیزانمان کمک کنیم تا دیابت را کنترل کنند.

9ماده غذایی شگفت انگیز برای دیابتی ها

کنترل سطح قند خون در دیابت نوع 2

انتخاب جوراب مناسب برای پای دیابتی

در مورد دیابت بیشتر بدانید

دیابت را جدی بگیرید

دانستن الفبای (ABC) دیابت

یاد بگیرید که چگونه با دیابت­ زندگی کنید

بیماران دیابتی از روال عادی مراقبت مطلع شوید تا سالم بمانید

پیش­ دیابت و مقاومت به انسولین چیست

چگونه مقاومت به انسولین به دیابت نوع 2 و پیش دیابت مربوط می­شود

آیا مقاومت به انسولین و دیابت می توانند معکوس شوند

چه گام هایی می تواند مقاومت به انسولین و پیش دیابت را معکوس کند

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک)  

مترجم  itrans.ir 

نظرات

در ادامه بخوانید...

مشکلات جنسی بیماران دیابتی

در


دیابت بیماری مزمنی است که اثرات قابل توجهی بر جنبه های مختلف زندگی می‌گذارد. یکی از مهم ترین چالش های زندگی با فرد دیابتی ، تحت تاثیر قرار گرفتن روابط زناشویی است. حال ممکن است فردی که شما برای زندگی مشترک تان انتخاب کرده‌اید، یک فرد دیابتی باشد. با توجه به اینکه ازدواج یکی از رخدادهای مهم زندگی است، آشنایی با عوارض بیماری دیابت کمک می‌کند تا اختلالاتی را که با آن مواجه خواهید بود، بشناسید.

به گفته دکتر فیض: ماهیت دیابت یک بیماری پیش رونده است و قند خون در این بیماری سیر بالارونده دارد، حتی اگر بیماران بخصوص در دیابت نوع دو کنترل مطلوبی از دیابت داشته باشند، ممکن است در دراز مدت به دلیل عوامل محیطی و ژنتیکی، در سال‌های اول دچار عوارض دیابت شوند. حال آن که در مواردی بعضی از عوارض دیابت از طرف بیمار و پزشک با تاخیر بررسی می‌‌شود، از جمله این موارد ناتوانی جنسی است که در اغلب اوقات بیمار به دلیل مسائلی ممکن است مشکلاتش را بازگو نکند.

 دیابت و مشکلات جنسی مردان

وی با اشاره به این‌که دیابت با ایجاد کاهش میل جنسی در روابط زناشویی اختلال ایجاد می‌کند، می‌گوید: شایع ترین اختلال مردان دیابتی اختلال نعوظ است و این امر کیفیت زندگی زوجین را تحت تاثیر قرار می دهد. شیوع اختلال نعوظ در دیابتی های بالای ۱۸ سال، به ۳۵ درصد می رسد و با بالا رفتن سن این شیوع افزایش قابل توجهی پیدا می‌کند.( سیارک)

تحقیقات نشان داده است، بیشتر از ۵۰ درصد مردان دیابتی ، اختلال نعوظ آلت پیدا می‌کنند که شیوع آن در دیابت نوع دو بیشتر از دیابت نوع یک است. همچنین دیده شده است مردان دیابتی ده سال زودتر به ناتوانی جنسی مبتلا می‌شوند. این استاد دانشگاه می‌گوید: اگر یک بیمار عادی در پنجاه سالگی توانایی جنسی اش کاهش یابد، در مورد بیماری که دیابت نوع دو دارد، ممکن است در چهل سالگی این عارضه رخ دهد، در واقع سن شروع اختلالات جنسی در بیماران دیابتی ده سال زودتر است. کنترل نامناسب قند ، فاکتورهای محیطی مثل فشار خون که در بیماران دیابتی بسیار شایع است و استعمال دخانیات در بروز این عارضه نقش مهمی دارد.

وی می‌افزاید: دیابت به خودی خود، مشکلات عروقی را به دنبال دارد و پوشش درونی رگ در این بیماران آسیب پذیر است به دنبال آن فاکتور‌های التهابی در بدن آزاد می‌شوند که به نوروپاتی محیطی و درگیری اعصاب خودکار اتونوم در ارگان‌های مختلف بدن منجر شده و از جمله به اختلال نعوظ منجر می‌شود. دکتر فیض درباره رایج ترین اختلالات جنسی در مردان مبتلا به دیابت می‌گوید: انزال زودرس ، انزال دیررس و کاهش میل جنسی در بیماران دیابتی شایع است.

وی با اشاره به این که درگیری اعصاب اتونوم در سیستم قلبی و عروقی در این فرد از قبل اتفاق افتاده است و این زنگ خطر بسیار مهمی است، می‌گوید: بیمار در این شرایط در معرض خطر بیماری های ایسکمیک قلبی و عروقی (سکته قلبی و مغزی) قرار دارد. به نوعی می‌توان گفت دیابت روی سیستم قلبی و عروقی اثر گذاشته و در مرحله بعدی عارضه اختلال جنسی به وجود می‌آید.

دیابت با ناباروری مردان ارتباط دارد

این استاد دانشگاه در پاسخ به این پرسش که آیا دیابت با ناباروری مردان ارتباط دارد، می‌گوید: دیابت با میزان بالاتر بر تعداد اسپرم و کیفیت آن اثر می‌گذارد، بنابراین دیابت می‌تواند یکی از دلایل ناباروری در مردان باشد، البته هم اکنون روش‌های مختلفی برای درمان ناباروری وجود دارد و اسپرم بیماران دیابتی را می توان با روش های خاصی تقویت کرد و در نهایت از روش‌های لقاح خارج از بدن استفاده کرد. کنترل مطلوب قند و فشار خون و چربی خون و درمان های مهارکننده دیگر از راهکارهای درمانی کارآمدی هستند که در درمان ناتوانی جنسی به کار می‌روند.

دیابت و مشکلات جنسی زنان

زنان مبتلا به دیابت نیز همانند مردان در صورت کنترل نشدن بیماری شان، با مشکلات جنسی رو به رو می‌شوند. دکتر فیض در این باره می‌گوید: کاهش میل جنسی، فقدان ارگاسم ، مقاربت دردناک و عفونت‌های واژینال در زنان دیابتی مشاهده می‌شود. این افراد ممکن است از بی اختیاری ادرار یا جمع شدن ادرار رنج ببرند. به گفته این متخصص غدد، در زنان بخصوص کسانی که زمینه ای از پیشرفت به سمت دیابت دارند داروهای محرک تخمک گذاری به کنترل قند و از طرفی به باروری آنها کمک می‌کند. معمولا درجاتی از سندرم متابولیک و پیشرفت به سمت دیابت در خانواده‌های این افراد دیده می‌شود.

وی می‌افزاید: زنانی که دیابت دارند ممکن است باروری شان کاهش پیدا کند، سیکل قاعدگی شان نامنظم باشد یا سیکل های بدون تخمک گذاری داشته باشند و طبق تحقیقات در این افراد متفورمین و انواع روش‌های القای تخمک گذاری به درمان کمک می‌کند.
این متخصص غدد تاکید می‌کند: اگر زنان در دوران بارداری قند بد کنترل شده ای داشته باشند، حین حاملگی فرزندشان دچار افزایش وزن می‌شود و ممکن در سنین بالاتر فرزندان آنها مبتلا به دیابت شوند، اگر این بیماری در دوران بارداری کنترل شود برای جنین مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما اگر کنترل نشود می‌تواند علاوه بر افزایش وزن، اختلالات متابولیک در بدن کودک ایجاد کند.

وی می‌گوید: در مورد این بیماری یک نکته را نباید فراموش کنیم، فردی که بیماری همسرش را بپذیرد می‌توانند با همراهی یکدیگر آن را کنترل کنند و زندگی عادی داشته باشند.
با توجه به درمان‌های جدید دیابت ، این نکته را باید در نظر داشته باشید این بیماری دست و پاگیر نیست و اگر بدرستی کنترل شود، سبک زندگی را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد. اختلال در رابطه زناشویی بخصوص در مورد آقایان می تواند برای یک زوج جوان مساله بغرنج باشد و کیفیت زندگی آنها را تحت تاثیر قرار دهد اما با آگاهی در مورد این بیماری می توان مشکلات را کنترل و برطرف کرد.( سیارک)

یک توصیه

فراموش نکنیم که ۵۰ درصد درمان بیماری به خود بیمار مربوط است، رژیم غذایی مناسب و سبک زندگی ایده آل ، ورزش ، کنترل وزن و کنترل فشارخون می‌تواند به کنترل مطلوب روند بیماری کمک کند و ۵۰ درصد بقیه درمان این بیماری تجویز بموقع درمان های دارویی است. در واقع شروع بموقع درمان نقش بسیار مهمی در جلوگیری از عوارض دیابت دارد. بنابراین فردی که کنترل دیابت مطلوبی دارد ممکن است بعد از شصت سالگی دچار مشکلات جنسی شود و با کنترل فاکتورهای محیطی قطعا شروع این عوارض به تاخیر می‌افتد.

به نوعی می توان گفت، فرد قطعا ناخواسته مبتلا به این بیماری شده است در واقع پذیرش بیماری و همکاری متقابل اطرافیان بیمار و ارتباط تنگاتنگ آنها با پزشک کمک می‌کند که این بیماری مزمن و پرعارضه بخوبی کنترل شود و بیمار با حمایت‌های خانواده از یک سبک زندگی مطلوب برخوردار خواهد شد. منبع:جام جم آنلاین

نظرات

در ادامه بخوانید...

علائم دیابت 8 مورد

در

علائمی که نشاندهنده دیابت هستند.

1.  تشنگی بیش از حد

- دیابت باعث تغییر تولید عادی بزاق شده و حس تشنگی زیاد را افزایش می دهد. 

2. تکرر ادرار

- بیماران مبتلا به دیابت اغلب نیاز به ادرار کردن دارند زیرا کلیه های آنها سخت تر کار می کنند

3. اختلالات خواب

- هنگامی که قند خون بالا به درستی در زمان کنترل نشود، بیماردیابتی ممکن است اختلالات مداوم در خواب را تجربه کند.

4. بهبود طولانی مدت زخم ها

- یکی از نشانه های اولیه دیابت، بهبودی طولانی مدت زخم های پوستی یا ضایعات پوستی است 

5 . عفونت ادراری

-از دست دادن توانایی استفاده از گلوکز در جریان خون باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن  و عفونت ادراری و تکرر ادرار می شود

6 . مشکلات پا

- بیماران مبتلا به دیابت با خشکی پوست مخصوصا در پاها مواجه می شوند ،باید به وضعیت پاهای خود توجه بیشتری داشته باشند. 

7. کم شدن بینایی

- کم آبی ناشی از سطح قند خون بالا ، می تواند سلامت بینایی شما را تحت تاثیر قرار دهد.

8. پوست خشک 

- به همین دلیل است که بیماران اغلب از پوست خشک مخصوصا در ناحیه پا و کف پا رنج می برند.

در سیارک بخوانیم:

مراقبت از پا در دیابت

انتخاب جوراب مناسب برای پای دیابتی

خشکی دهان در بیماران دیابتی

مراقبت از پوست در دیابت 

مدیریت دیابت بخش دوم

7 نکته برای پیش گیری و معکوس کردن دیابت

مصرف کره می تواند خطر دیابت را دوبرابر سازد 

صبحانه مناسب برای افراد دیابتی

رتینوپاتی دیابت

پرسش:

دیابتی ها چه میوه ها و سبزیجاتی مصرف کنند؟
آیا دیابتی ها می توانند میوه و سبزیجات بخورند تا سیستم ایمنی بدن را در برابر سطح بالای قند خون تقویت کند؟لطفا در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

نظرات

۱۳۹۷/۱۰/۱۰اختلال قند خون یا بیماری دیابت نیاز به یک رژیم درمانی مادام العمر دارد. اگر بیمار به درستی غذا نخورد، دچار افزایش وزن خواهد شد. "خرمالو و انگور حاوی مقدار زیادی قند و تا حد زیادی باعث افزایش سطح قند در خون، می شوند، پس بهتر است که دیابنی ها مصرف نکنند. همچنین خربزه و هندوانه ممنوع است. هندوانه، چون گاهی اوقات زیاد شیرین نیست، پس می توانید چند قطعه بخورید. برخی از انواع گلابی و موز به افراد دیابتی ممنوع است. یک موز دو واحد نان است یعنی 24 گرم کربوهیدرات. بیماران مبتلا به دیابت نوع I می توانند آنها را مصرف کنند، اما بعد از آن لازم است که بجای این مقدار کربوهیدرات، انسولین اضافی تزریق کنند . به طور کلی، در هر نوع دیابت، بهتر است آن نوع از میوه ها را انتخاب کنید که حاوی قند کمتری باشند، میوه های کم شیرین و ترش مثل گریپ فروت، ماندارین، سیب و غیره ". گیلاس شیرین حاوی مقدار محدودی از کربوهیدرات ها و کالری است. به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی، گیلاس را به عنوان پیشگیری کننده عالی برای بیماری های سیستم قلبی عروقی تبدیل می کند، گیلاس در جلوگیری از تشکیل تومورهای بدخیم در بیماران دیابت موثر است. یکی دیگر از میوه های عجیب و غریب که برای افراد دیابتی ضروری است، کیوی است. خوردن تمام سبزیجات، به جز سیب زمینی برای دیابتی ها امکان پذیر است. در حقیقت سیب زمینی حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است. توصیه می شود افراد مبتلا به دیابت بیشتر از 4 بار در هفته استفاده نکنند سیب زمینی کاملا پخته سودمندتر است، پتاسیم در آن ذخیره می شود. ادویه، ادویه جات مختلف مجاز است، بنابراین شما می توانید از گوشت هایی مانند بوقلمون، مرغ، گوشت گاو، گوشت گوسفند استفاده کنید اما از قطعه هایی که هیچ چربی نداشته باشند.

در ادامه بخوانید...