مشکلات ادراری که نادیده گرفتن آنها خطرناک است

#بیماری#کلیه#مثانه#دارو#مشکلات ادراری
مشکلات ادراری
چند بار رفتن به توالت هنجار محسوب می شود؟ چه زمانی، زمان به صدا درآوردن زنگ خطر و زمان مراجعه به پزشک رسیده است؟
به طور متوسط ​​تعداد دفعاتی که در هر روز به صورت جداگانه برای توالت رفتن انجام می شود، چند بار است؟ هنجار تخلیه مثانه از چهار تا ده بار در روز است. اما اگر این تعداد به شدت کاهش یافته یا افزایش یافته است ، باید به دنبال دلایلی برای مشکلات ادراری باشیم.
 

ادرار کمتر شده است

به دلیل کمبود آب یا جذب نامناسب ناشی از اسهال ، ممکن است دچار کمبود آب بدن شوید. یکی دیگر از دلایل ممکن است بیماری کلیوی از جمله urolithiasis باشد.(اصطلاحی است که برای توصیف محاسبات یا سنگهای تشکیل دهنده دستگاه ادراری به کار می رود) به عنوان یک قاعده ، این می تواند با التهاب همراه باشد. اگر هیچ یک از دلایل فوق تایید نشده است ، از طریق تشخیص سرطان بروید.
 

تکرر ادرار

این بیماری می تواند به دلایل آسیب شناختی و غیر آسیب شناختی ایجاد شود. اگر باردار هستید یا در اواخر دوره قاعدگی هستید ، دارو هایی یا دارو های ادرار آور نوشیده اید ، اگر فعالیت بدنی را افزایش داده اید یا بدن شما خیلی سرد شد ، اما ادرار تغییر رنگ و بویی ندارد و روند تکرر ادرار با احساسات ناخوشایند همراه نیست ، این طبیعی است. دیگر نیازی به صدا در آوردن زنگ خطر نیست.

هشدار برای تغییر ادرار 

ما متوجه شده ایم که ادرار تغییر کرده است ، روند ادرار باعث سوزش یا درد می شود. این بیماری می تواند از جمله بیماری های التهابی عفونی باشد: سیستیت ، حالب و همچنین پیلونفریت (عفونت ناگهانی و شدید کلیه است)  و urolithiasis(اصطلاحی است که برای توصیف محاسبات یا سنگهای تشکیل دهنده دستگاه ادراری به کار می رود) باشد. دلایل دیگر ممکن است. برخی از اختلالات سیستم غدد درون ریز و مشکلات زنان نیز با افزایش ادرار همراه است. در مردان ، آسیب شناسی پروستات مشکوک است.
 
اگر متوجه تغییر در ریتم طبیعی خود در تخلیه مثانه شده اید و هیچ دلیلی را که برای سلامتی روشن یا بی ضرر باشد پیدا نکردید ، با یک متخصص تماس بگیرید.

شما نظری نداری؟

برای ثبت نظر لطفا وارد شوید