ویروس کرونا می تواند از پروتئین های دفاعی بدن تقلید کرده و بدن را فریب دهد
طاهره مصطفویدر۱۴۰۳/۲/۱۸
ویروس کرونا می تواند از پروتئین های دفاعی بدن ، که در دوره شدید COVID-19 نقش دارند تقلید کند. چنین نتیجه گیری توسط دانشمندان کالج پزشکان و جراحان Vagelos دانشگاه کلمبیا در یک مطالعه جدید انجام شد. نتایج توسط Cell Systems منتشر شده است .
بسیاری از گیاهان و حیوانات از هنر تقلید برای فریب طعمه یا شکارچیان خود استفاده می کنند. ویروس ها از استراتژی مشابهی استفاده می کنند: پروتئین های ویروسی می توانند از شکل سه بعدی پروتئین های میزبان خود تقلید کنند و میزبان را فریب دهند تا به ویروس کمک کند تا چرخه حیات خود را کامل کند.
"ویروس ها به همان دلیلی که گیاهان و حیوانات انجام می دهند از تقلید استفاده می کنند. هدف آنها فریب است. "، ساگی شاپیرا ، Ph.D. ، استادیار زیست شناسی سیستم در کالج پزشکان و جراحان Vagelos ، دانشگاه کلمبیا ، توضیح می دهد. "ما فرض کردیم که شناسایی پروتئین های ویروسی مشابه می تواند سرنخی از چگونگی ایجاد بیماری توسط ویروس ها از جمله SARS-CoV-2 در اختیار ما قرار دهد."
در تحقیقات خود ، شاپیرا از ابر رایانه ها برای جستجوی تقلیدهای ویروسی با استفاده از فناوری مشابه نرم افزار سه بعدی تشخیص چهره استفاده کرد. آنها بیش از 7000 ویروس و بیش از 4000 میزبان را در اکوسیستم های زمین اسکن کردند و 6 میلیون نسخه از تقلید ویروسی را پیدا کردند.تقلید یک استراتژی رایج در میان ویروس ها بیش از تصور ماست. فارغ از اندازه ژنوم ، نحوه تکثیر ویروس یا آلودگی باکتری ها ، گیاهان ، حشرات یا انسان ، توسط انواع ویروس ها استفاده می شود.
اما بعضی از انواع ویروس ها بیشتر از بقیه از تقلید استفاده می کنند. ویروس های کرونا به خصوص در این زمینه تبحر دارند. مشخص شد که آنها بیش از 150 پروتئین را تقلید می کنند ، از جمله پروتئین هایی که لخته شدن خون را کنترل می کنند یا مجموعه ای از پروتئین های ایمنی را فعال می کنند. آنهایی که التهاب را در بدن افزایش می دهند.
دانشمندان با مطالعه عملکردها و تقلید از پروتئین های ویروسی، می تواند به درک چگونگی ویروس ها منجر به بیماری شود و چه کسی ممکن است بیشتر در معرض خطر باشد.
"با مطالعه ویروس ها ، ما نه تنها می توانیم اصول اساسی زیست شناسی را آشکار کنیم ، بلکه همچنین می دانیم که چگونه هموستاز سلولی را مختل می کنند و باعث آسیب شناسی می شوند. این امید وجود دارد که روزی بتوانیم از این دانش برای مقابله با کرونا ویروس استفاده کنیم. "