آیا واکسن کرونا ویروس جهش یافته را می کشد

در

59950.jpg

 

جواب: واکسن هیچ ویروسی را چه معمولی، چه جهش یافته را نمی کشد، کارکرد واکسن به این گونه نیست، تمامی واکسن ها حاوی ویروس کامل یا قسمتی از ژن ویروس هستند که بدن با دریافت آن می تواند در فرصت کافی روش مقابله با ویروس را پیدا کند، بدن ما توانایی مقابله با ویروس را دارد و فقط کافی است زمان کافی داشته باشد، این زمان توسط واکسن ها به ما داده می شود. واکسن ها تهدیدی در بدن ایجاد می کنند که سیستم دفاعی به آن واکنش نشان می دهد و در نتیجه آنتی بادی یا پادتن مناسب تولید می شود که بعدا در مواجه با ویروس واقعی به سرعت وارد عمل شده و ویروس را  از بین می برد.

امروز واکسن مقابله با کرونا ساخت ایران بر روی 3 داوطلب ایرانی آزمایش شد. نتایج این آزمایش طی هفته ای آینده مشخص خواهد شد، این افراد از بین تعداد زیادی داوطلب انتخاب شده اند، هر دارو یا واکسنی موازی اثر مفید ممکن است عوارض جانبی و خطراتی داشته باشد و این افراد با آگاهی از این خطرات پیش قدم شدند، نام این افراد برای همیشه در تاریخ ایران ثبت خواهد شد.

 

نظرات

در ادامه بخوانید...

درمان کرونا

در

همانطور که مشخص است این مقاله علمی نیست و در بخش بهداشت و درمان نیز قرار ندارد، بیشتر موارد ذکر شده هیچ پایه علمی ندارند. اگر علائم ویروس کرونا را دارید به نزدیک ترین مرکز درمانی مراجعه کنید.

 

از زمان شیوع ویروس کرونا، درمان های خانگی زیادی برای آن معرفی شده است، ما در این مقاله به 10 + 1 مورد ویژه درمان ویروس کرونا می پردازیم.

 

سیر

برخی در چین اعتقاد دارند که سیر جوشانده شده در آب می تواند ویروس ها را بکشد.

 

پیاز

در ورودی یکی از هتل ها در کرایكودی هندوستان روی تابلو نوشته شده "برای جلوگیری از کرونا پیاز کوچک بخورید"

 

پیاز کوچک

در طب باستان هندی ذکر شده که پیاز برای درمان آنفولانزا یا حداقل بیماری با علائم آنفولانزا موثر است.

 

جوشانده پیچ امین‌الدوله (سرده)

بر طبق یک اعتقاد باستانی چینی جوشانده سرده نیز موثر است، جالب است که مردم چین پیگیر داستان شدند ولی به نظر این معجون به سرعت اثر نمی کند.

 

Shuang Huang Lian

بعد از انتشار خبری در مورد موثر بودن این دارو در برابر ویروس توسط Chinese Academy of Sciences ملت به داروخانه ها حمله کردند، البته شباهت شیشیه دارو به نمونه ای در فیلم "شیوع" نیز بی تاثیر نبوده است!

 

ادرار گاو

سوامی چاکراپانی روز جمعه اعلام کرد ادرار گاو برای درمان بیماری ویروس کرونا موثر است. 

 

 

Arsenicum album-30

مصرف این دارو به همراه مالیدن روغن های گیاهی نیز توسط فردی در هند توصیه شده بود که بعدا توسط منابع علمی رد شد.

 

 

 

داروهای سنتی اونانی شامل انواع دمنوش های Musta, Parpat, Usheer, Chandan,Udeechya & Nagar که در یک لیتر آب جوشانده و در هنگام تشنگی نوشیده شود

 

دالایی لاما از پیروانش خواست دعا کنند. به نظر این روش از تمامی روش های بالا موثر تر است.

 

چایی نبات

بله و در نهایت یکی از بهترین داروها برای تمامی دردها، چایی نبات خودمان است که با کمی زعفران حتی ویروس کرونا را نیز از پای در خواهد آورد.

 

 

ویروس کرونا بسیار خطرناک است اگر هریک از علائم این بیماری را دارید یا حتی شک دارید که ممکن است در خطر باشید به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کنید و حتما پرستار و پزشک معالج را از وضعیت خود مطلع سازید. تا این لحظه ویروس کرونا جان بیش از 600 نفر را گرفته و هیچ درمان قطعی یا واکسن قابل اطمینانی برای آن ساخته نشده است.

 

 

 

 

نظرات

در ادامه بخوانید...

آیا ماسک تاثیری در جلوگیری از کرونا دارد؟

در

بعد از همه گیری ویروس جدید کرونا در چین و چند کشور دیگر، یکی از اصلی ترین راه ها برای جلوگیری از سرایت ویروس کرونا استفاده ماسک اعلام شد، ولی "آیا ماسک تاثیری در جلوگیری از کرونا دارد؟"

 

خیر، متاسفانه ماسک بالا معروف به ماسک جراحی یا همان ماسک دندان پزشکی که به معمولا ارزان قیمت است و در همه جا پیدا می شود تاثیری در جلوگیری از سرایت ویروس کرونا ندارد.

دکتر ویلیام شافنر متخصص بیماری های عفونی از دانشگاه تنسی امریکا تاکید کرد ماسک جراحی به شما کمکی نخواهد کرد. ماسک های تخصصی تر مانند N95 در برابر کرونا مقاوم هستند. البته دکتر شافنر استفاده عمومی از این ماسک را درحال حاضر توصیه نمی کند. شاید در مراحل بعدی...

استفاده از ماسک های تنفسی N95 برای همه کار آسانی نیست، این ماسک ها گران قیمت هستند، تنفس از داخل فیلتر آن ها دشوار است و زمان زیادی نمیتوان آن را روی صورت نگه داشت. پیشنهاد می شود هر نیم ساعت استفاده از این ماسک به یک فضای تمیز بروید و چند نفس عمیق بکشید سپس دوباره ماسک را بگذارید و در محیط آلوده وارد شوید. پوشیدن صحیح ماسک نیز بسیار مهم است، باید تمامی منافذ را بپوشانید و فقط از طریق فیلتر ماسک نفس بکشید. 

 

در انتها دکتر شافنر متذکر می شود اگر مبتلا به سرماخوردگی یا انفلانزا هستید و می خواهید با استفاده از ماسک جلوی سرایت بیماری خود به دیگران را بگیرد، این کار را نکنید، بهتر است تا زمان بهبودی در منزل استراحت کنید و دیگران را در خطر ابتلا قرار ندهید.

 

نظرات

در ادامه بخوانید...

آخرین وضعیت واکسن کرونا، بروزرسانی 14 تیر

در

درحال حاضر بیشتر از 145 شرکت، سازمان و دانشگاه درحال کار روی واکسن کرونا هستند و تقریبا 20 واکسن روی انسان آزمایش شده است. واکسن ها معمولا باید چند سال آزمایش شوند تا برای استفاده تعداد زیادی انسان قابل اطمینان باشند. ولی دانشمندان قرار گذاشتند این زمان را به یکسال کاهش دهند.

a.jpg

مراحل آزمایش واکسن

 

PRECLINICAL TESTING یا آزمون مقدماتی

 

در این مرحله واکسن روی حیوانات مانند موش یا میمون آزمایش می شود. بعد از مشخص شدن پاسخ مثبت سیستم ایمنی واکسن به مرحله بعد می رود.

 

 

PHASE I SAFETY TRIALS یا فاز اول - آزمون ایمنی

 

دانشمندان واکسن را به تعداد کمی از انسان ها می دهند تا میزان پاسخ سیستم ایمنی و امن بودن واکسن مشخص شود.

 

 

PHASE II EXPANDED TRIALS یا فاز دوم - آزمون انبساطی

 

دانشمندان واکسن را به 100 ها نفر می دهند. واکنش کودکان، بزرگسالان و افراد مسن را به صورت جداگانه بررسی می کنند. 

 

 

PHASE III EFFICACY TRIALS یا فاز سوم - آزمون اثربخشی

 

اینبار واکسن به هزاران نفر داده  می شود. در این آزمون تعداد شبه دارو نیز ارائه می شود که در نهایت نتایج افرادی که واکسن واقعی و افرادی که شبه دارو دریافت کردند را مقایسه می کنند. تمامی افراد در این آزمون به صورت داوطلبانه شرکت می کنند.

 

APPROVAL یا تایید

 

هر کشور متناسب با قوانین سازمان دارویی خود تصمیم به تایید یا رد واکسن ساخته شده می گیرد. در شرایط بحرانی مانند کرونا این فاز ممکن است زیاد سخت گرفته نشود.

 

 

انواع واکسن

 

واکسن ها به چند نوع اصلی واکسن ژنتیکی، واکسن برپایه ویروس، واکسن برپایه پروتئین و واکسن ویروس کامل تقسیم می شوند. هر شرکت متناسب با توانایی تکنولوژی و امکاناتی که در اختیار دارد یک یا چند نوع از واکسن را اماده می کند.

 

واکسن ژنتیکی

 

b.jpg

فاز 2

moderna.jpg

شرکت مودرنا درحال توسعه واکسن ژنتیکی است که احتمالا تا سال 2021 اماده نخواهد شد.

 

فاز 1 و فاز 2

cc.jpg

شرکت آلمانی BioNTech واکسن برپایه mRNA را برای انتهای سال 2020 اماده خواهد کرد. 

 

فاز 1 و فاز 2

n.jpg

شرکت آمریکایی inovio هم فاز 1 را با موفقیت به پایان رسانده و در تابستان فاز 2 و 3 را شروع کرده است.

 

 

فاز 1 و فاز 2

im.jpg

 

امپریال کالج لندن یا کالج سلطنتی لندن نیز واکسن برپایه RNA را تا فاز 2 پیش برده و همچنان درحال پیشروی است.

 

 

فاز 1 و فاز 2

d.jpg

شرکت ژاپنی AnGes نیز با همکاری دانشگاه اوساکا واکسن ژنتیکی را تا فاز آزمون ایمنی پیش برده است.

 

 

واکسن برپایه ویروس

g.jpg

 

فاز 2 و فاز 3

g1.jpg

شرکت AstraZeneca با همکاری دانشگاه آکسفورد واکسنی برپایه آدنوویروس شامپانزه به نام ChAdOx1 تولید کردند که در فاز 3 قرار دارد. احتمالا به عنوان واکسن اورژانسی تا ماه اکتبر قابل استفاده باشد.

 

فاز 2

 

8.jpg

شرکت چینی CanSino Biologics نیز بر روی واکسنی به نام Ad5 کار می کند که در فاز 2 روی تعداد محدودی انسان آزمایش شده است.

 

 

آزمون مقدماتی

m9.jpg

m8.jpg

 

کمپانی معتبر مرک نیز به همراه دو شرکت دیگر درحال توسعه واکسن هستند ولی هنوز در فاز مقداماتی قرار دارد.

 

 

 

واکسن برپایه پروتئین

m10.jpg

 

فاز 1 و فاز 2

 

n1.jpg

2 ماه گذشته شرکت Novavax ساخت واکس برپایه قسمتی از پروتئین ویروس کرونا را شروع کرد. در این پروژه 385 میلیون دلار هزینه شده است.

 

 

فاز 1

n2.jpg

شرکت Clover Biopharmaceuticals نیز موفق به تولید واکسن از پروتئین ویروس کرونا شده است. این واکسن بیماری را برای سیستم ایمنی شبیه سازی می کند.

 

 

 

واکسن ویروس کامل

k2.jpg

 

فاز 1 و فاز 2

222.jpg

 

یکی از واکسن های که احتمالا به زودی وارد بازار خواهد شد و در این هفته صحبت های زیادی درباره آن شده است، واکسن شرکت هندی بهارات به نام Covaxin است که از ویروس غیرفعال برای انتقال پروتئین استفاده می کند. به زودی فاز 1 و 2 انجام خواهد شد.

 

 

واکسن تولید شده

فاز 3

223.jpg

تیم اتریشی روی واکسن Bacillus Calmette-Guerin یا ب.ث.ژ که در سال 1900 برای مقابله با ویروس سل استفاده شده است تحقیق می کنند.

 

 

 

نظرات

در ادامه بخوانید...

برای تهیه واکسن کرونا از کبد کوسه استفاده می شود

در

واکسن کرونا

دوستداران محیط زیست در تلاشند تا کوسه ها را نجات دهند. از کبد کوسه ها برای تولید واکسن کرونا  استفاده می شود

پشتیبانی از جنبش نجات کوسه موج جدیدی از پشتیبانی آنلاین را دریافت می کند. این به این دلیل است که کوسه ها منبع مشترکی از یک ماده مهم واکسن هستند که به اسکولین معروف است. به گفته اورلاندو سنتینل ، در حالی که تمام دنیا در حال تهیه واکسن کرونا  COVID-19 هستند ، جمعیت کوسه ها در معرض خطر هستند.

 

در اوایل ماه سپتامبر ، گروه حفاظت کوسه ها در لس آنجلس ، کوسه های متحدین ، ​​در فیس بوک با ارسال یک پست و دادخواست در Change.org وضعیت جمعیت کوسه ها را در حالی که کشورهای جهان به دنبال واکسن کرونا  هستند توصیف کرد.

 

طبق usa.gov ، کوسه ها منبع مشترک این نوع واکسن ها هستند که ماده مهمی مانند اسکولین است. برای افزایش پاسخ ایمنی به ترکیب اضافه می شود. اسکولین را می توان در بسیاری از منابع از جمله گیاهان یافت اما ترجیح داده می شود از جگر کوسه تهیه شود. دلیل آن بهره وری اقتصادی چنین معادنی است.

در نتیجه ، دوستداران محیط زیست نگران هستند که رقابت برای واکسن کرونا  منجر به کشتار بی رویه از تعداد زیاد کوسه ها شود ، که می تواند کل گونه را به خطر بیندازد.سازمان بهداشت جهانی اسکولین را به عنوان ماده ای در واکسن های پیش بالینی COVID-19 شناسایی کرده است ، اما منبع ماده را عنوان نکرده است.

 

Shark Allies در Change.org گفت: "این می تواند برای کوسه ها و انسان ها فاجعه بار باشد زیرا این منبع برای تولید انبوه واکسن کرونا  COVID-19 نه پایدار است و نه قابل اعتماد است." وی افزود: ممكن است كشورهایی كه از کوسه ها اسکولین تهیه می كنند به زودی به مواد واکسن کرونا  احتیاج داشته باشند. زنجیره تأمین هرگز در مقیاس مورد نیاز واکسن کرونا  آزمایش نشده است. "

 

Shark Allies در دادخواست از نهادهای نظارتی و تولیدکنندگان می خواهد اسکولین غیر حیوانی را در تمام آزمایشات محصولات اسکولین موجود و در آینده بگنجانند.

طرفداران حمایت از کوسه ها در یک پست فیس بوکی گفتند: "اخبار مربوط به کبد کوسه های مورد استفاده در واکسن کرونا در سراسر جهان پخش شده است." "استفاده از منابع پایدار و محافظت از کوسه ها نباید مردم را از هیچ چیز محروم کند. ما می توانیم هر دو را انجام دهیم. گزینه های دیگری وجود دارد! "

 

نظرات

در ادامه بخوانید...

ویروس کرونا می تواند از پروتئین های دفاعی بدن تقلید کرده و بدن را فریب دهد

در

ویروس
ویروس کرونا می تواند از پروتئین های دفاعی بدن ، که در دوره شدید COVID-19 نقش دارند تقلید کند. چنین نتیجه گیری توسط دانشمندان کالج پزشکان و جراحان Vagelos دانشگاه کلمبیا در یک مطالعه جدید انجام شد. نتایج توسط Cell Systems منتشر شده است .

 

بسیاری از گیاهان و حیوانات از هنر تقلید برای فریب طعمه یا شکارچیان خود استفاده می کنند. ویروس ها از استراتژی مشابهی استفاده می کنند: پروتئین های ویروسی می توانند از شکل سه بعدی پروتئین های میزبان خود تقلید کنند و میزبان را فریب دهند تا به ویروس کمک کند تا چرخه حیات خود را کامل کند.

 

"ویروس ها به همان دلیلی که گیاهان و حیوانات انجام می دهند از تقلید استفاده می کنند. هدف آنها فریب است. "، ساگی شاپیرا ، Ph.D. ، استادیار زیست شناسی سیستم در کالج پزشکان و جراحان Vagelos ، دانشگاه کلمبیا ، توضیح می دهد. "ما فرض کردیم که شناسایی پروتئین های ویروسی مشابه می تواند سرنخی از چگونگی ایجاد بیماری توسط ویروس ها از جمله SARS-CoV-2 در اختیار ما قرار دهد."

 

در تحقیقات خود ، شاپیرا از ابر رایانه ها برای جستجوی تقلیدهای ویروسی با استفاده از فناوری مشابه نرم افزار سه بعدی تشخیص چهره استفاده کرد. آنها بیش از 7000 ویروس و بیش از 4000 میزبان را در اکوسیستم های زمین اسکن کردند و 6 میلیون نسخه از تقلید ویروسی را پیدا کردند.تقلید یک استراتژی رایج در میان ویروس ها بیش از تصور ماست. فارغ از اندازه ژنوم ، نحوه تکثیر ویروس یا آلودگی باکتری ها ، گیاهان ، حشرات یا انسان ، توسط انواع ویروس ها استفاده می شود.


اما بعضی از انواع ویروس ها بیشتر از بقیه از تقلید استفاده می کنند. ویروس های کرونا به خصوص در این زمینه تبحر دارند. مشخص شد که آنها بیش از 150 پروتئین را تقلید می کنند ، از جمله پروتئین هایی که لخته شدن خون را کنترل می کنند یا مجموعه ای از پروتئین های ایمنی را فعال می کنند. آنهایی که التهاب را در بدن افزایش می دهند.

 

دانشمندان با مطالعه عملکردها و تقلید از پروتئین های ویروسی،  می تواند به درک چگونگی ویروس ها منجر به بیماری شود و چه کسی ممکن است بیشتر در معرض خطر باشد.

"با مطالعه ویروس ها ، ما نه تنها می توانیم اصول اساسی زیست شناسی را آشکار کنیم ، بلکه همچنین می دانیم که چگونه هموستاز سلولی را مختل می کنند و باعث آسیب شناسی می شوند. این امید وجود دارد که روزی بتوانیم از این دانش برای مقابله با کرونا ویروس  استفاده کنیم. "

نظرات

در ادامه بخوانید...

نحوه پیش بینی دوره شدید کرونا با استفاده از آزمایش خون

در
کرونا
 
دانشمندان تقریباً از ابتدای شیوع همه گیر گفته اند که ویروس کرونا بیماری مرموزی است و شگفتی های بسیاری را به همراه خواهد داشت. یکی از ویژگی های آن این است که برخی از افراد بدون هیچ علامتی بیمار می شوند ، دیگران تقریباً بلافاصله تحت مراقبت های ویژه قرار می گیرند و برخی دیگر به نظر می رسد که بهبود می یابند ، اما چنان بیمار می شوند که پس از آن نمی توانند ماهها از شر عوارض جانبی خلاص شوند.
 

آیا با توجه به برخی عوامل می توان پیش بینی کرد که "شدت بیماری کرونا "چگونه پیش می رود؟

دانشمندان آمریکایی تعدادی نشانگر زیستی مرتبط با فعال شدن لکوسیت ها و چاقی را شناسایی کرده اند. آنها می توانند به شاخص های اولیه شکل شدید COVID-19 تبدیل شوند. 

 

پیش از این شاخص های احتمالی شکل شدید ویروس کرونا شناسایی شده بود. اینها سیتوکین ها هستند. سیتوکین ها نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن دارند ، اما با هایپرسیتوکینمی ، سلول های ایمنی را در کانون های التهاب فعال می کنند ، که منجر به آزاد شدن قسمت های بیشتری از سیتوکین ها می شود. چنین دور باطلی منجر به تخریب بافت می شود و می تواند به مرگ ختم شود.

 

با این حال ، تاکنون هیچ نشانگری نتوانسته است پیش بینی کند که سرانجام بیماران COVID-19 قبل از ظهور علائم بالینی شدید خواهند شد.

 

برای مطالعه جدید ، محققان چندین پروتئین در خون را غربال کردند . برای تجزیه و تحلیل نمونه های گرفته شده از 100 بیمار که در آینده به روش های مختلف بیمار خواهند شد. در همه موارد ، نمونه خون در روز اول بستری در بیمارستان جمع آوری شد.

 

دانشمندان دریافتند که پنج پروتئین خون در بیمارانی که بعداً شدید بیمارشدند ، افزایش یافته است. این پروتئین ها با چاقی و فعال شدن لکوسیت ها در ارتباط هستند. بنابراین ، با توجه به آزمایش خون ، می توان با احتمال بالایی پیش بینی کرد که یک بیمار خاص ممکن است "شدیدا" بیمار شود و سریع تر  اقدامات لازم انجام شود.

 

نظرات

در ادامه بخوانید...