چگونه دو برادر از موزه لوور پاریس  200000 فرانک کلاهبرداری کردند

در

موزه لوور

کاریکاتور خبر افشای جعلی بودن تاج طلایی رهبر سکا ها در یک روزنامه فرانسوی

 

چگونه ساکنان اودسا گوخمان موزه لوور را به مبلغ 200000 فرانک فریب دادند و چرا متخصصان مشکوک نشدند؟در سال 1896 ، موزه لوور پاریس با یک نمایش منحصر به فرد دوباره معروف شد. برای (کلاهخود) یا تاج رهبر سکا ها ، طبق گفته فروشندگانی که در حین کاوش مقبره سلطنتی یافت شده ، این موزه مبلغ باورنکردنی 200 هزار فرانک پرداخت کرد. مدتی ، تاج طلایی یکی از قطعه های اصلی موزه بود ، تا اینکه به لطف شانس مشخص شد که این تاج جعلی است که به صورت استادانه ساخته شده است.

 

 

چگونه دو برادر از موزه لوور پاریس  200000 فرانک کلاهبرداری کردند

تا زمان کلاهبرداری اصلی زندگی ، برادران اودسا Shepsel و Leiba Gokhmana عتیقه می فروختند. آنها در نزدیکی ویرانه های یونان باستان Olbia زندگی می کردند ،عتیقه ها مربوط به کاوش های همین محل بودند. ارزش های باستان شناسی، برادران را به صاحبان مجموعه های خصوصی تبدیل کرد. اما در برخی مقاطع ، جریان پیدا کردن عتیقه رو به افول گذاشت و سپس دو برادر به ساخت جعلی از وسایل دوران باستان فکر کردند.

 

اخیراً ، غنائم اصلی باستان شناسان قطعاتی از سنگ نوشته با متونی به زبان یونانی هستند. برادران سرمایه گذار متعهد شدند که آنها را جعل کنند. مواد برای ساخت صفحات "باستانی" از کریمه آورده شده بود ، و صنعتگرانی استخدام کردند که مشغول حکاکی بودند. آنها توانستند به طور دقیق قلم و سبک نوشتاری یونان باستان را کپی کنند. آنها حتی از تدوین مستقل متون پرهیز نمی کردند. هنگامی که چنین ابتکاری تقریباً شوخی ظالمانه ای با جعل کنندگان بازی کرد. خریدار شاهکار بعدی متوجه خطایی در کتیبه شد. اما دو برادر دست بردار نبودند و می گفتند كه کاتبان یونان باستان احتمالاً اشتباه کرده اند. این تجربه توسط استادان تقلبی مورد توجه قرار گرفت و بعداً صفحات با مراقبت گرامری بیشتری صورت گرفت. به زودی ، برادران حتی موفق شدند یکی از موزه های باستان شناسی اودسا را ​​که جعلی ها به آن جا فروخته می شد ، گمراه کنند.

 

 

کار جعلی بزرگ و اولین معامله حسابی

 

موزه لوور

پس از موفقیت در تجارت سنگ نوشته ، کلاهبرداران تصمیم به جعل های گرانبها گرفتند. گوخمامی ها با حیرت و دقت عمل کردند. آنها جواهرات "عتیقه" را به همکاران جواهر ساز سفارش می دادند ، که معمولاً گمان نمی کردند که کار تمام شده به عنوان آثار باستانی واقعی از طریق واسطه ها فروخته می شود.

دو برادر جاعل در بین دهقانانی که با خریداران در تماس بودند ، همدستانی را استخدام می کردند ، و با تفصیل مکان های عتیق های پیدا شده را شرح می دادند. و یک بار مأموران این دو برادر عتیقه جعلی دیگری را به داخل قبری انداختند که باستان شناسان روی آن کار می کردند. بنابراین ، خریدار نمی توانست سوء ظنی داشته باشد. اولین قربانی بزرگ کلاهبرداران نیز شناخته شده است. این جمع آورنده نیکلایف فریشن بود ، که به داستان دهقانان اعتماد کرد. دومین مرد را متقاعد كردند كه با حفر باغ ، یك تاج باستانی و خنجر باستانی را در زیر زمین پیدا كرده اند و قیمت 10 هزار روبل را برای این یك تعیین كرد. وقتی خریدار ساده لوح متوجه جعل شد که خیلی دیر شده بود. پول پرداخت شده و  مأموران دو برادر از خود رد پایی به جا نگذاشته بودند.

 

 

کلاهبرداری  با تاج جعلی از  موزه لوور

 

موزه لوور قدیمی
موزه لوور در قرن نوزدهم

دو برادر شپل و لیبا ، که نمی خواستند در تجارت کوچک متوقف شوند ، تصمیم گرفتند عتیقه های خود را در خارج از کشور بفروشند. آنها تصمیم گرفتند  نمایشگاهی  بسازند و پس از آن بهترین موزه های اروپایی برای خرید صف ببندند. بنابراین یک تیارا طلایی (تاج طلایی) وجود داشت که طبق افسانه ، یونانیان برای محافظت در برابر یورش های عشایری به پادشاه سکایی Sayafafern اهدا کرده بودند.

 

برای چنین مأموریتی مهم ، آنها جواهرگر مشهور و خودآمور اودسا ، روخوموفسکی را آوردند. استاد ماهر با شگفتی خوب کار کرد. برای اقناع بیشتر ، وی حتی كتیبه ای یونانی باستان را نیز روی این محصول حکاکی کرد که می گفت تیارا هدیه ای برای رهبر بزرگ سکاها است. این یک حقه کوچک بود - پیدا کردن یک خریدار بزرگ  با یک نام مشهور بین المللی.

 

در اولین تلاش برای معامله ، موزه امپریال وین را انتخاب کردند. اتریشی ها علاقه زیادی به تاج داشتند اما مقدار پول لازم را پیشنهاد نکردند. موزه وین پیشنهاد داد که قیمت را کاهش داده یا تاج طلایی را به صورت اقساطی بخرد. اما برادران برای این معامل رضایت ندادند و  به همه ی پول احتیاج داشتند ،  آنها متعهد شدند که با لوور مذاکره کنند. کارشناسان پاریسی پس از بررسی تیارا ، به این نتیجه رسیدند که این یافته واقعی و دارای ارزش تاریخی زیادی است. در بهار سال 1896 ، لوور 200،000 فرانک به دو برادر پرداخت کرد. برخی از جمع آورندگان عتیقه در آن زمان مشکوک بودند و اما موزه سخنان آنها را رد کرد و شایعات مربوط به کلاهبرداری احتمالی فروکش کرد.

 

 

فاش شدن کلاهبرداری و ادامه کار

 

297b14b0-3e24-45a1-9aea-2ec6ae3828df.jpg
بعد از اینکه پرونده کلاهبرداری بسته شد ، 2 برادر جوان به کار خود در اودسا ادامه داد.

 

کلاهبرداری  به طور اتفاقی فاش شد. هنگامی که الین ماینس ، هنرمند و مجسمه ساز فرانسوی ، متهم به جعل نقاشی های مشهور شد ، وی تلافی کرد که این جعلیات حتی در لوور نیز به نمایش گذاشته شده است. این استاد گفت که وی در حال تهیه الگویی از تیارای لوور و نظارت بر تولید آن است. دومین نامه فاش کننده کلاهبرداری توسط لیفشیتز ، جواهر ساز اودسا ، که چند سال پیش به پاریس آمده بود ، ظاهر شد. وی گفت که سازنده تیارا ، همکار او در اودسا ، روخوموفسکی است.

 

به گفته لیفشیتز ، این جواهرساز با ساختن تیارای طلایی  هیچ ایده ای درباره کلاهبرداری برنامه ریزی شده نداشته و برای این کار 1800 روبل دریافت کرده است . مطبوعات با هشدارهایی از مورخان و باستان شناسان شروع کردند و به اتفاق آرا تیارا را جعلی خواندند ولی لوور اهمیتی به آن نداد.

روزنامه نگاران در جستجوی استاد دماهر که ناخواسته فریب کارشناسان برجسته اروپایی را به اودسا هجوم آوردند. روخوموفسکی که پیش از این با کپی کردن جواهرات عتیقه به سفارشات خصوصی نان خود را به دست آورده بود ، مشهور شد.

 

بررسی پرونده با تاج سایوتوفرن Sayafafern حدود دو ماه به طول انجامید ، در نتیجه این کمیسیون نتیجه گیری ناامید کننده ای به دست آورد: تیارا جعلی است که توسط یک جواهر ساز  اودسا بنا به درخواست یک مشتری خاص ساخته شده است. برادران شپل و لیبا برای فریب دادن موزه پاسخی ندادند. هیچ مدرک مستقیمی بر علیه آنها موجود نبود(از طریق واسطه کار می کردند) و البته آنها مایل به همکاری با تحقیقات نبودند. موضوع مورد بررسی قرار گرفت  و اگر برادر بزرگتر درگیر مشاغل عتیقه بود ، گوخمان کوچکتر مدتها به همکاری سازمان های موزه ادامه می داد.متأسفانه ، برادران گوخمان تنها هنرمندان کلاهبردار بزرگ نبودند.

در صورتی که اجناس عتیقه و آنتیک دوست دارید مقاله چگونه سارقین بی سواد موفق به فریب فروشندگان با تجربه عتیقه شدند را بخوانید.

نظرات

در ادامه بخوانید...

دزدی ، اختلاس ، تقلب چیست ؟

در

فرق اختلاس و دزدی، دزدی چیست، تفاوت اختلاس با دزدی، دزدی و اختلاس، تفاوت سرقت و تقلب و بالاخره اختلاس چیست به تمام این سوالات به نوعی کلاهبرداری در این مقاله پاسخ داده می شود.

 

تعریف قانونی تقلب چیست؟

در گسترده ترین معنی، تقلب می تواند هر جرمی را شامل شود که در آن، روش اصلی برای بدست آوردن چیزی با فریب باشد. این فریب از طریق نقشه های مختلف انجام می شود: روش های خاصی برای ارتکاب و پوشش این عمل متقلبانه مورد استفاده قرار می گیرد. سه روش برای گرفتن پول از قربانی بصورت غیرقانونی وجود دارد: زور، حقه یا سرقت. جرایمی که در آن از حقه استفاده می شود را تقلب می گویند.

تعریف قانونی تقلب این است که آیا بزه کیفری است یا حقوقی.

تقاوت در این است که موارد کیفری باید در سطوح بالاتر تایید شوند. برای مثال بیایید کارمندی را فرض کنیم که در انبار یک کارخانه ی تولید کامپیوتر کار می کند و وقتی کسی مواظب او نیست تراشه های ارزشمند کامپیوتری را می دزدد و به شرکت رقیب می فروشد. این عمل قطعا غیرقانونی است ولی این کارمند چه قانونی را نقض کرده است. آیا مرتکب تقلب شده است؟ پاسخ این است که قطعا بستگی دارد. بگذارید اقسام حقوقی دزدی را مرور کنیم.

 

دزدی یا سرقت چیست؟

عبارت حقوقی دزدی سرقت است که این گونه تعریف می شود: دزدی تبهکارانه، برداشتن، حمل، هدایت، راندن یا رانندگی با اموال فرد دیگر با نیتِ تبدیل کردن یا محروم کردن صاحبِ آن. به منظور اثبات اینکه فردی مرتکب سرقت شده است باید چهار مولفه ی زیر به اثبات برسد:
1. برداشتن یا کش رفتن اتفاق افتاده باشد.
2. پول یا اموال شخص دیگری باشد.
3. بدون موافقت صاحب آن انجام شده باشد.
4. به نیت محروم کردن صاحب آن چیز از استفاده یا تملک آن باشد.
در مثالی که زدیم، کارمند قطعا اموال کارفرمایش را کش رفته است و ما می توانیم با اطمینان بگوییم که بدون موافقت او این اتفاق افتاده است. علاوه بر این، با برداشتن تراشه های کامپیوتری از انبار و فروختن آنها به یک شخص ثالث، کارمند به وضوح نشان داده که نیتش محروم کردن کارفرمایش از توانایی تملک و استفاده از آن تراشه ها بوده است. بنابراین این کارمند در استفاده ی غیرقانونی از اموال شرکت دخالت داشته است. 

 

تفاوت اختلاس با دزدی چیست؟

تفاوت اختلاس با دزدی چیست

علاوه بر این، عمل دزدیدن تراشه های کامپیوتری اختلاس هم محسوب می شود. اختلاس به معنی برداشتن یا استفاده ی غیرقانونی عمدی از پول و اموال شخصی دیگر است که مجرم این اموال را به واسطه ی اداره یا کارمند یا یک شخص امین بدست می آورد. عبارات کلیدی در این تعریف«بدست آوردن مالکیت از طریق قانونی» است. برای رخداد یک اختلاس، شخصی که آن مال را دزدیده باید در زمان دزدیدن مالک و آن اموال بوده باشد. به خاطر داشته باشید، مالک بودن با صاحب بودن یکی نیست. در مثالی که زدیم، شاید کارمند مالک تراشه های کامپیوتری باشد (تا آنها را سر هم بندی، بسته بندی و نگهداری کند) ولی روشن است که تراشه ها متعلق به کارفرما است نه کارمند. وقتی کارمند تراشه ها را می دزدد مرتکب اختلاس شده است.


شاید کارمندانی را مشاهده کنیم که از لحاظ حقوقی قیم یا امین کارفرمایشان باشند. عبارت قیم بر اساس دیکشنری حقوقی مشکی، ریشه ی لاتین دارد و به معنی شخصی است که برحسب اعتماد و اطمینان و حسن نیت و خلوصی که نیاز دارد دارای شخصیتی شبیه امانت دار باشد، وقتی کسب و کاری که فرد در آن کار می کند یا پول یا مالی که آن را مدیریت می کند برای خودش منفعتی ندارد بلکه منفعتش به شخص دیگری می رسد، گفته می شود شخص قیم است مانند کسی که رابطه ای را حفظ می کند که مستلزم اطمینان و اعتماد کامل از یک سو و حد زیادی از حسن نیست از سوی دیگر است. بطور خلاصه قیم کسی است که به نفع دیگری کاری را انجام می دهد.


امانت داری وظیفه ای را بر گردن کسی که آن را دارد قرار می دهد. وقتی در این وظیفه کوتاهی شود، فرد محکوم به عمل خیانت در امانت می شود. مولفه های دلایل این کار در بین محاکم با هم فرق می کند ولی بطور کلی شامل موارد زیر است:
1. رابطه ی امانت داری بین مدعی و متهم وجود دارد.
2. متهم نسبت به وظایفی که نسبت به مدعی داشته کوتاهی کرده است.
3. این کوتاهی منجر به آسیب به مدعی یا منفعتِ متهم شده است.
وظیفه ی امانت داری از استاندارد بسیار بالایی برخوردار است که نمی توان آن را به سادگی تحمیل کرد. این وظیفه به وجود یک رابطه ی قیومیت یا امانت داری بین دو طرف بستگی دارد. در سناریوی استخدام، رابطه ی قیومیت معمولا تنها وقتی ایجاد می شود که کارمند بسیار قابل اعتماد باشد و از رابطه ی ویژه یا بر پایه ی اعتماد با کارفرما لذت ببرد.

اگر بخواهیم عملی صحبت کنیم، قانون اساسا وظیفه ی امانتداری را برای مدیران و متصدیان امر می پذیرد نه کارمندان معمولی. در برخی موارد ممکن است وظیفه ی امانتداری مشابهی برای کارمندانی که اسرار تجاری در اختیارشان هست نیز وجود داشته باشد. آنها وظیفه دارند که اطلاعات محرمانه را افشا نکنند. نتیجه اینکه، کارمند مثال ما به احتمال زیاد وظیفه ی امانتداری را برای کارفرمایش به خوبی انجام نداده و بنابراین پاسخگوی نقض وظیفه ی امانتداری نیست.

به هر حال اگر این مثال به گونه ای تغییر کند که یک مدیر یا متصدی اسرار تجاری شرکت را به سرقت ببرد، شاید این جرم اتفاق بیفتد.

 

تفاوت سرقت و تقلب چیست؟

تقلب چیست

اما تقلب چی؟ به خاطر داشته باشید که تقلب همیشه شامل نوعی خدعه است. اگر کارمند مورد سوال صرفا با جعبه ای از تراشه ها که زیر کتش پنهان کرده از انبار خارج شود این عمل تقلب محسوب نمی شود زیرا خدعه ای در کار نبوده است (اگرچه بسیاری این کار را خدعه آمیز می دانند، آنچه واقعا ما درباره ی آن صحبت می کنیم وقتی از خدعه حرف می زنیم، همانطور که در مولفه های ارتکاب گفته شد، مجموعه ای از صورتحساب های خلاف واقع است که قربانی به آن اعتماد می کند).
به هر حال فرض کنید که او جعبه تراشه ها را زیر کتش می گذارد و از انبار خارج می شود، کارمند می کوشد تا ردپای خودش را با دستکاری صورت اموال موجود در انبار پاک کند. اکنون صورت جرم تغییر کرده است. آن ثبتیات صورتحساب از سطوح موجودی انبار شرکت است و کارمند عامدانه آنها را تحریف کرده است. این ثبتیات قطعا اطلاعات است زیرا برای پیگیری مقدار اقلام موجود در انبار مورد استفاده قرار می گیرد و شرکت وقتی به لیست موجودی انبار نیاز دارد برای تعیین مقدار کالایی که در انبار دارد به آنها اطمینان می کند. علاوه بر این، شرکت متضرر می شود زیرا دچار کمبودی در موجودی انبار شده است که از آن خبر ندارد.
بنابراین تمام مشخصه ی تقلب وجود دارد: کارمند اطلاعات جعلی داده است، کارمند می دانسته که این ادعا کذب است، شرکت به این ادعا اعتماد کرده و متضرر شده است. بر اساس قانون این کارمند می تواند متهم به طیف گسترده ای از جرایم حقوقی و کیفری بشود: تقلب، سرقت، اختلاس یا تحصیل مال غیر. به عنوان یک موضوع عملی، او شاید تنها متهم به سرقت شود. به هر حال نکته اینجاست که تقلب شغلی همیشه مستلزم خدعه است و اعمالی که شبیه اشکال دیگر سوء استفاده است مانند سرقت، در حقیقت ممکن است مستلزم دسته ای از تقلب ها باشد. ....ادامه دارد

ترجمه  itrans.ir 

نظرات

در ادامه بخوانید...

کلاهبرداری جدید، برای افراد غریبه اسنپ نگیرید!

در

در این روش فرد کلاهبردار از شما می خواهد به هر دلیلی برای ایشان اسنپ بگیرید، مثلا گوشی جا گذاشته یا باتری ندارد. به هر حال اگر شما قانع شدید و تاکسی گرفتید، باید منتظر تماس راننده یا حتی پشتیبانی اسنپ باشید، احتمال زیاد درگیر کلاهبرداری شدید، شاید در نگاه اول فقط یک کرایه تاکسی ساده باشد ولی شما با کلاهبردار طرف هستید در مواردی حتی فرد کلاهبردار راننده را جاهای مختلف برده و با چرب زبانی از ایشان پول گرفته است. همه این ها پای شما نوشته خواهد شد.

به این مورد خوب دقت کنید، اگر فرد کلاهبردار قصد سرقت خودرو را داشت و با راننده درگیر شد، اگر این درگیری منجر به اسیب یا قتل راننده شد، شرکت فقط شما را می شناسد!

قبل از قبول درخواست های افراد غریبه کمی بیشتر فکر کنید.

 

نظرات

در ادامه بخوانید...

فیلتر دیوار

در

شایعه فیلتر دیوار در فضای مجازی پیچیده است، شایعه فیلتر دیوار خبر تازه ای نیست، در طی سالیان گذشته سایت دیوار چندین بار تهدید به فیلتر شده بود ولی به کار خود ادامه داد.

 

مشکل دیوار کجاست؟

رئیس‌پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به پرونده‌های تشکیل شده در تهران بزرگ در ارتباط با کلاهبرداری در سایت دیوار گفت:

در ابتدا باید اشاره کنم پلیس فتا هیچ مجوزی برای فعالیت این سایت نداده و در توان پلیس فتا نیست که بر تمام آگهی‌های سایت و اقدامات این سایت نظارت داشته باشد. در ده ماهه نخست امسال ۳۰۰۰ پرونده کلاهبرداری مرتبط با سایت دیوار در پلیس فتا تشکیل شده که بیش از ۳۰ متهم در این رابطه دستگیر شدند. مبلغ کلاهبرداری‌ها نیز بیش از دو میلیارد تومان است. کلاهبرداری یکی از جرایم رخ داده در سایت دیوار است و ما شاهد خرید و فروش اجناس ممنوعه در آن و ارائه خدمات نامتعارف هسستیم؛ به طوری که در خبر‌ها داشتیم مرد آزارگری طعمه‌هایش را از طریق این سایت انتخاب می‌کرد.

 

به گفته گردانندگان دیوار روزانه بیش از ۲۰۰ هزار آگهی در دیوار ثبت می شود و تابحال هیچ نظارتی بر آن وجود نداشته است، حقیقت هم دارد اگر برای بررسی هر آگهی فقط 5 دقیقه زمان لازم باشد باید تیمی 40 نفری 24 ساعته این آگهی ها را بخوانند با آگهی دهنده تماس بگیرند، از اصالت کالا یا خدمات مطمئن شوند، شاید لازم باشد به محل آگهی مراجعه شود و ... این کنترل و نظارت تقریبا غیر ممکن به نظر می آید، ولی آیا واقعا راهکاری وجود ندارد و دیوار باید فیلتر شود؟

مشکل دیوار و سایت های آگهی فراتر از کلاهبرداری مالی است و متاسفانه در مواردی دختران و زنان قربانی شدند که پرونده های آنها هنوز در حال پیگیری است.

در موارد این چنین باید فرهنگ سازی شود، باید به کاربر اینترنت هشدار های لازم قبل از استفاده از این نرم افزار داده شود، بیشتر کاربران اینترنت به راحتی رمز کارت بانکی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار می دهند. این مشکل دیوار نیست. مشکل عدم اطلاع از پیامد فعالیت های اینترنتی است، کاربر اینترنت تصور اشتباهی از مجازی بودن دارد، باید به کاربران اینترنت آموزش داده شود که همه اپلیکیشن ها اینستاگرام نیستند.

دیوار اگر میخواهد به کار خود ادامه دهد باید این کار را درست انجام دهد. باید بجای کنترل آگهی ها هویت آگهی دهنده را چک کند و اینکار با دریافت یک تصویر ساده از کارت ملت امکان پذیر است. جلوی تکرار کلاهبرداری افراد گرفته می شود. اینکار از نظر روانی نیز تاثیر زیادی خواهد داشت. همه هم کارت ملی دارند و اگر کسی حاضر به ارائه کارت ملی نشد مطمئن باشید یک جای کارش میلنگد.

دیوار سودی از معامله دریافت نمی کند پس تا حد امکان خود را وارد جزئیات آن هم نمی کند، این کار درستی است، دیوار دلال نیست و فقط آگهی ها را نمایش می دهد.

یکی دیگر از اقدامات دیوار برای کنترل هویت آگهی دهنده می تواند آگهی دهنده را به دو قسمت تقسیم کند، افرادی که دائما محصولاتی را برای فروش دارند مانند فروشگاه ها، مغازه ها و ... که کاربران می توانند به آن ها امتیاز دهند. کاربران دیگر می توانند از نظرات افراد قبلی استفاده کنند و تصمیم بهتری برای معامله با این افراد بگیرند.

افرادی که فقط یکبار یک جنس دست دو را معامله می کنند، در اینجا باید هشدارهای کافی به مشتری داده شود یا حتی ساز و کاری برای انتقال امن پول ایجاد شود تا مثلا پول ابتدا به حساب واسط دیوار واریز و در صورتی که مشتری واقعا از کیفیت محصول راضی بود پول آزاد شود. البته این کار دردسرهای زیادی برای دیوار خواهد داشت.

 

فرهنگ استفاده از فضای مجازی

در نهایت فرهنگ سازی شاید ساده ترین ولی نه ارزانترین روش برای جلوگیری از کلاه رفتن سر مردم باشد. متاسفانه افراد کلاهبردار همیشه هستند. این افراد همیشه به دنبال راه های جدید کلاه برداری هستند و تنها راه برای جلوگیری از این اتفاق آگاهی دادن به کاربران است که در دام کلاه برداران نیفتند.

 

 

 

 

 

 

نظرات

در ادامه بخوانید...

رمز پویا: نحوه دریافت، استفاده و دردسرها

در

 

رمز پویا چیست

رمز پویا یا رمز یک بار مصرف به رمزی گفته می شود که برای زمان مشخصی و فقط برای یک بار قابل استفاده است، اگر دوباره نیاز به رمز داشته باشید باید یک رمز دیگر داشته باشید.

 

چرا رمز پویا

درپی افزایش کلاهبرداری اینترنتی از طریق روش فیشینگ استفاده از رمز پویا برای مقابله با این روش کلاهبرداری پیشنهاد و ارائه شده است.

 

 

فیشینگ چیست

یکی از موثرترین روش های کلاهبرداری اینترنتی است. فیشینگ برای اولین بار در سال 1987 میلادی معرفی شد و در سال 1995 به شدت مورد استفاده قرار گرفت. فیشینگ در چند سال گذشته مورد توجه کلاهبرداران داخلی قرار گرفته و متاسفانه افراد زیادی قربانی این روش شدند.

فیشینگ در پیامک، ایمیل، صفحات وب، درگاه بانکی و هرجایی ممکن است اتفاق بیفتد، در فیشینگ کاربر گمراه شده و اطلاعت شخصی خود را در اختیار هکر قرار می دهد.

شاید روش ساده باشد ولی بسیار موثر است، روش معمول به این گونه است که کاربر از طریق ایمیل، پیامک، سایت، لینک تلگرام یا هر جایی به صفحه ای غیر از صفحه که انتظار دارد فرستاده شده و اطلاعت شخصی خود را در وارد می کند. این اطلاعت شخصی می تواند رمز اینستاگرام یا حتی اطلاعت کارت بانکی باشد.

در فیشینگ کاربران معمولا قربانی طمع می شوند، مثلا وسوسه می شوند خدماتی با قیمت پایین دریافت کنند یا مثلا برنده جایزه شده اند یا حتی در پیامک به قطع یارانه تهدید می شوند! به همین دلیل روی لینک کلیک می کنند و ...

 

 

رمز پویا و فیشینگ

برای استفاده از درگاه اینترنتی نیاز به وارد کردن اطلاعت کارت بانکی و رمز دوم است، اگر کاربری قربانی فیشینگ شده باشد ولی رمز پویا را فعال کرده باشد، رمزی که هکر بدست می اورد رمز پویایی است که فقط یکبار قابلیت استفاده دارد! دقت کنید همین یکبار هم فرصت کافی به هکر داده تا موجودی حساب شما را خالی کند.

 

 

آیا رمزپویا جلوی فیشینگ را می گیرد

خیر، اگر هکر در زمانی که رمز اعتبار دارد اقدام به خرید کند می تواند حساب شما را خالی کند، البته فقط امکان ارسال یک تراکنش را خواهد داشت، شاید نتواند کل موجودی حساب شما را خالی کند ولی مطمئن باشید برای او کافیست.

 

 

دردسرهای رمزپویا

همانطور که مشخص است دلیل اصلی اجباری نشدن رمز پویا عدم کارآمدی آن در سیستم بانکی است، مثلا در پرداخت کارت به کارت از اپلیکیشن بانک ملت، برای درخواست رمز باید پیامک بزنید، وقتی از برنامه بانک ملت خارج می شوید که پیامک بزنید صفحه کارت به کارت بسته می شود! دوباره باید رمز عبور بزنید و وارد شوید و بعد از وارد کردن دوباره اطلاعت کارت بانکی مقصد رمز پویا شما اعتبار نخواهد داشت!

در تراکنش های USSD یا ستاره مربع ها، دقیقا وضعیت مشابه داریم و برای درخواست رمز پویا صفحه بسته می شود و ...

جدا از پیاده سازی اشتباه این روش، هزینه پیامک نیز بر عهده مشتری بانک خواهد بود که جدیدا بحث آن مطرح شده است.

پیامک دریافت رمزدوم پویا رایگان نیست!

معاون وزیر ارتباطات درباره کسر هزینه پیامک دریافت رمزدوم پویا از مشترکان موبایل، به رغم وعده رایگان بودن این سرویس از سوی بانک مرکزی، گفت: تاکنون توافقی برای رایگان بودن این سرویس نداشتیم.
بانک مرکزی بارها و بارها در اطلاعیه‌های خود تاکید کرد که ارسال و دریافت پیامک بابت دریافت رمز دوم پویا در تراکنش‌های بانکی هیچ هزینه‌ای برای مشتریان ندارد و بانک‌ها حق ندارند بابت ارسال پیامک رمز دوم پویا، از مشتریان وجهی دریافت کنند و اگر مشتریان در این رابطه با موارد خلاف مواجه شدند، آن را اعلام کنند

 

 

OTP چیست

One-time password یا OTP یا همان رمز یک بار مصرف، برای چندین سال در دنیا استفاده شده و در سیستم بانکی کشور نیز فعال بوده است، در این روش کاربر می تواند رمز یک بار مصرف را بوسیله دستگاه توکن تولید کند. درحال حاضر رمز پویا جدا از OTP ارائه شده است و تداخل این دو رمز باعث دردسر کاربران شده است.

 

 

روش دریافت رمز پویا

تمامی بانک ها برای رمزپویا نرم افزاری جداگانه یا اپلیکیشن بانکی خود را پیشنهاد می دهند، برای مثال اپلیکیشن رمزنگار بانک ملت که البته روی دستگاه های روت شده کار نمی کند، اپلیکیشن رمزینه بانک سامان یا نرم‌افزار ارس بانک اقتصاد نوین

برای شروع نرم افزار بانک مورد نظر خود را دریافت و نصب کنید، حالا باید به خودپرداز بانک مربوطه مراجعه کنید و از طریق منوی تغییر رمز/فعال سازی رمزپویا اقدامات لازم را انجام دهید.

در بین بانک ها بانک قرض الحسنه رسالت تنها بانک است که رمز پویا را از طریق اپلیکیشن خود ارائه می دهد و نیاز به نصب نرم افزار های جداگانه و دردسر بروزرسانی آن ها را نخواهید داشت! مخصوصا که برای فعال سازی فقط کافی است به سایت بانک رسالت مراجعه کنید و لازم نیست به خودپرداز مراجعه کنید.

 

 

مدت زمان اعتبار رمز پویا

هر رمز پویا که ساخته می شود حداکثر 60 ثانیه قابل استفاده است، از آنجایی که امار میانگین زمان دریافت پیامک در ایران وجود ندارد، میانگین جهانی را ملاک قرار می دهیم، طبق آمار جهانی بین 3 تا 15 ثانیه زمان لازم است که پیامک از مبدا به گوشی شما برسد. شما برای ورود و ارسال 45 ثانیه زمان خواهید داشت. سرعت عمل خود را بالاببرید...

 

 

رمز پویا مفید است

بله، هر روشی که از اطلاعت شخصی شما محافظت کند لازم و مفید است، احتمالا استفاده از رمز پویا کلاهبرداری های اینترنتی را به میزان چشمگیری کاهش خواهد داد. همین امروز رمز پویا را فعال کنید. مطمئن باشید مشکلات آن به مرور پیدا و حل خواهد شد.

 

برای خوانندگان خاص...

 

چگونه فیشینگ را تشخیص دهیم

تشخیص فیشینگ کار ساده ای نیست، موارد زیر را لحاظ کنید تا امن بمانید.

  • مراقب پیامک باشید، ارگان ها و سازمان ها معمولا پیامکی حاوی لینک برای شما نمی فرستند. مخصوصا لینکی به صفحه پرداخت!
  • از سایت های مشکوک وارد درگاه پرداخت نشوید، روش های ثانویه پرداخت مانند کارت به کارت را امتحان کنید.
  • ادرس های درگاه پرداخت را یاد بگیرید و سعی کنید همیشه به درگاهی که با آن آشنایی دارید وارد شوید. مثلا همیشه درگاه بانک ملت را در هنگام پرداخت انتخاب کنید. نشانی درگاه اصلی را به خاطر داشته باشید "https://bpm.shaparak.ir"
  • وجود https تاثیری در جلوگیری از فیشینگ ندارد.
  • تمامی درگاه های پرداخت ایران به سایت shaparak.ir هدایت می شوند، مطمئنا وقتی shaparak.ir را برای پرداخت انتخاب می کردند به فیشینگ توجهی نکردند، بهتر بود دامنه ساده تری مانند AA.ir انتخاب می شد. شما به حروف دامنه دقت کنید، هرچیزی غیر از این فیشینگ است.
  • به هیچ وجه از جایی که نمیشناسید خرید نکنید، تمام سایت های معتبر داخلی نماد اعتماد دارند. وارد صفحه نماد اعتماد شوید، نشانی، تلفن و نام صاحب دامنه را بررسی کنید.
  • از کانال های تلگرام، پیج های اینستاگرام وارد درگاه پرداخت نشوید! اگر واقعا قصد پرداخت پول دارید، کارت به کارت کنید. حداقل یکبار سرتان کلاه می رود.

فیشینگ همیشه کلاهبرداری از حساب بانکی نیست، جعل هویت بسیار خطرناک تر از خالی کردن حساب بانکی است، مراقب هویت مجازی خود باشید، هک اکانت اینستاگرام برای خیلی ها دردسر جدی در پی داشته است. تنها روش هک اکانت اینستاگرام یا هک تلگرام فیشینگ است. کاربر با اعتماد رمز را در اختیار هکر قرار می دهد.

 

 

هک اکانت اینستاگرام با فیشینگ

سایت ها و اپلیکیشن های زیادی جهت افزایش فالور یا بازدید اینستاگرام وجود دارند. این اپلیکیشن ها معمولا رمز عبور شما را دریافت می کنند. فیشینگ به همین سادگی انجام می شوند.

نظرات

در ادامه بخوانید...

چگونه سارقین بی سواد موفق به فریب فروشندگان با تجربه عتیقه شدند

در
Fakes of Shadwell، چگونه دو بی خانمان بی سواد موفق به فریب اشراف لندن شدند
 
در اواسط قرن نوزدهم ، تعداد زیادی از آثار باستانی از جنس سرب با قدمت ناشناخته و تخمین مربوط به قرون وسطی ناگهان در بازار عتیقه لندن ظاهر شد. طبعاً سؤالاتی در مورد صحت این موارد مطرح شده است. آنتیک شناسان به اتفاق آرا ادعا کردند که این آثار قدیمی و واقعی هستند. در پایان ، حقیقت وحشتناک فاش شد - اینها به طرز ماهرانه ای جعلی بودند. اما جالب ترین بخش واقعیت این بود که این "اشیاء باستانی" توسط دو نفر ساخته شده بودند که کاملاً از تاریخ یا باستان شناسی چیزی نمی دانستند. چگونه این دو بی خانمان بی سواد موفق به فریب فروشندگان با تجربه عتیقه شدند؟
 
در آن روزها ، در انگلیس افراد گدا زیاد بود. هر روز این افراد بی خانمان که در جستجوی لقمه نانی برای سیر کردن شکم بودند، در ساحل رودخانه به دنبال صید ماهی یا حداقل پیدا کردن چیزی برای خوردن می گشتند ، به آنها "لاروهای کثیف" گفته می شد و حتی توسط دزد بگیرها مورد حمله قرار می گرفتند.
محصولات پس از قالب گیری ابتدا با اسید سابیده و سپس با لجن رودخانه آغشته می شدند.
ویلیام اسمیت (بیلی) و چارلز ایتون (چارلی)،دو نماینده ی بی سواد از این طبقه بودند که توانستند کل اشراف نخبه انگلیس را در آن زمان فریب دهند. خب یک روز آنها فهمیدند که ماهیگیری هرگز نمی تواند نه تنها پول زیادی به همراه آورد بلکه به سادگی شکم آنها را هم سیر نمی کند. سپس بیلی و چارلی به فکر چاره افتادند. بله عتیقه ها را خودمان می توانیم درست کنیم! و بعد از آن این دو به جاعلین حرفه ای تبدیل شدند ، که امروزه آنها را "Shadwell fakes" می نامند.
دو گدای بیسواد موفق شدند چندین سال کل اشراف لندن را فریب دهند.
 
در سال 1857 ، اسمیت و ایتون تولید اقلام مختلف سکه های"قرون وسطایی" را آغاز کردند. قالب های گچی درست کردند. سپس با این قالب های گچی و آلیاژ سرب به طرز ماهرانه ای مدال ، آمولت(طلسم، نظر قربانی، چشم زخم) ، سکه و کتیبه ساختند که ثروتمندان با تمایل آن ها را می خریدند. همه نجبای انگلیسی از خرید این کتیبه های بی معنی و شماره گذاری های نامفهوم  قرون وسطایی خوشحال می شدند.
بیلی و چارلی حتی نمی دانستند چگونه بنویسند.
 
با توجه به ابتدایی بودن تکنیک این دو جاعل ، آثار باستانی شکل کاملاً معتبری به خود می گرفت. این محصولات خام با خطای انسانی قابل ملاحظه بودند. دارای لبه ها ناهموار و فرو رفتگی و برآمدگی هایی روی سطح بودند. چهره های شوالیه ها ضعیف و کم رنگ کشیده شده بودند ، صورت آنها به نوعی کودکانه بود و به جای کلاه ایمنی ، برخی از سنبله های عجیب و غریب روی سرشان دیده می شد.
 
كتیبه ها، كتیبه هایی بی معنی بودند ، زیرا نه بیلی و نه چارلی نمی توانستند بنویسند. به منظور قدیمی تر شدن اشیاء ، مجرمین با اسید شکل اشیا تولیدی را می سابیدند و سپس با لایه ای از لجن رودخانه پوشانده می شد. تاریخ های سکه های اسمیت و ایتون بین قرن 11th و 16th حک شده است. علاوه بر این ، با اعداد عربی ساخته شده است ، که تا قرن 15th در اروپا مورد استفاده قرار نمی گرفت.
علیرغم همه اشتباهات این 2 جاعل ، باستان شناسان انگلیس ، صحت این آثار تقلبی را تأیید کردند و هیچکدام از آنها حتی خم به ابرو نیاوردند و ذره ای شک نکردند!
بنابراین نادانی دلالان لندن کنار خودش را کرد. چارلز روچ اسمیت ، مورخ پیشرو و بنیانگذار انجمن باستان شناسی انگلیس همچنین برای این سکه های تقلبی از یک backstory بسیار مناسب استفاده کرد. وی گفت که این موارد چیزی جز نشانه های مذهبی از زمان سلطنت ملکه ماری اول در انگلیس نیست.
سکه های تقلبی از نشانه های مذهبی در زمان سلطنت ملکه ماری اول گرفته شد.
 
به گفته این متخصص ، آنها به منظور جایگزینی اشیاء یک فرقه مذهبی ، که در جریان اصلاحات انگلیسی نابود شده اند ، ساخته شده اند. در کمتر از پنج سال ، این دو جاعل بیلی و چارلی بین 5000 تا 10،000 سکه جعلی تولید کردند. حرص و آز طبق معمول، آنها را تشویق به تولید بیشتر می كرد. بالاخره تعداد بسیار زیاد این باعث شروع شک و تردید از سوی کارشناسان شد.
 
در سال 1858 ، هنری سایر کامینگ در سخنرانی خود برای انجمن باستان شناسی انگلیس ، این مصنوعات را "تلاش برای فریب مردم" خواند و آنها را به شدت محکوم کرد. متن این سخنرانی توسط نسخه های محترم مجله The Gentleman و The Athenaeum منتشر شد. میزان فروش سکه های تقلبی کاهش یافت .
 این واقعیت که از شماره های عربی در جعلی استفاده شده بود ، به هیچ وجه دلالان عتیقه را مشکوک نکرد.
جورج ایستوود ، فرد مشهور در فروش عتیقه ، که این کالاها را معامله می کرد ، از این مجلات برای افترا شکایت کرد. دادگاه این نشریه را مقصر ندانست ، زیرا هیچ اسمی به نام ایستوود وجود نداشت. اما حتی اگر جورج ایستوود هم شکایتی نمی کرد باز هم  هیچ کس ثابت نکرد که این محصول جعلی است. تجارت به آرامی ادامه یافت.
 
اما همه در این مورد ساکت ننشستند. چارلز رید ، سیاستمدار انگلیسی ، تصمیم گرفت تحقیقات خود را آغاز کند. وی شروع به سؤال از مردم در مورد محل ساخت و ساز Fakes  کرد ، جایی که به گفته بیلی و چارلی آثار باستانی را پیدا کرده بودند.
 
بیلی به فکرچاره افتاد و به رشوه دادن نگهبانان در آن منطقه پرداخت . رید هیچ کس دیگری که چنین آثاری را درآن محل پیدا کند، را پیدا نکرد. به نظر او عجیب بود که فقط این دو بی خانمان بتوانند، این آثار قرون وسطی را بیابند!
 
اقدامات این دو جاعل علنی نبود و برای مدت طولانی آنها تجارت خود را با مغازه های جعلی در مغازه های عتیقه فروشی بصورت غیر علنی ادامه دادند.
 
چارلز رید مردی زباله گرد را پیدا کرد که آماده شد در دادگاه سوگند بخورد که بیلی و چارلی در حال فروش آثار باستانی جعلی هستند. رید به مرد وجوهی پرداخت تا اسمیت و ایتون را زیر نظر بگیردو ببیند چگونه این کار را انجام می دهند. وی فهمید که کارگاه تولیدی آنها کجاست ، سپس قالب های آن را دزدید. رید این قالب ها را در جلسه انجمن Antiquaries لندن نشان داد تا ثابت کند آثار عتیقه که اشراف ویکتوریا می خریدند و به معنای واقعی کلمه عاشق آن ها شده بودند چیزی غیر از سکه های جعلی نیست.
 
با وجود تمام تلاش های چارلز رید و قرار گرفتن کامل جنایتکاران حیله گر در معرض فاش شدن ، اقدامات بیلی و چارلی به طور گسترده ای منتشر نشد. شاید به این دلیل باشد که کارشناسان برجسته، از اعترافشرمنده بودندکه چگونه دو بی خانمان بیسواد آنها را فریب داده بودند. یا شاید به این دلیل که این تقلبی ها همچنان در مغازه های عتیقه فروشی به فروش می رسیدند و نمی خواستند سود خود را از دست بدهند.
برای کارشناسان دشوار بود كه بپذیرند، این آثار توسط 2 بی خانمان بی سواد تولید شده و آن ها فریب خورده اند.
 
این دو جاعل حتی مهارت خود را در تولید آثار تقلبی بهبود بخشیدند. در سال 1867 ، آنها به درخواست کشیشی دستگیر شدند. مجرمان به دلیل عدم وجود مدرک آزاد شدند. مشخص نیست چه مدت دیگری ادامه دادند ، اما در ژانویه 1870 ، چارلز ایتون ناگهان بر اثر سل درگذشت. بدون همدست  ، تجارت بیلی متوقف شد و آثار وی از بین رفت. هیچ کس دیگر در مورد ویلیام اسمیت چیزی نشنید.
برخی موزه های انگلیس هنوز نمونه هایی از کارهای بیلی و چارلی را در اختیار دارند.
زندگی دو بی خانمان بیسواد لندن که به طرز ماهرانه ای کل نخبه های انگلیس را فریب داده اند ، به لطف محصولاتشان اکنون زندگی می کنند. این سکه های جعلی هنوز هم می توانند در خرید و فروش آثار عتیقه و آنتیک پیدا شوند و چندین موزه لندن آنها را در مجموعه خود نگه می دارند.

نظرات

در ادامه بخوانید...

20 وسیله قدیمی که مردم کاربرد آن را نمی دانند

در
سرعت پیشرفت فناوری ها به قدری بالا است که حتی دستگاه های تولید شده 3-4 سال پیش نیز از رده خارج به نظر می رسد حال چه انتظاری است که در مورد وسیله قدیمی و وسایل خانگی قرن گذشته و چگونگی استفاده و اسم این وسایل قدیمی را بدانیم؟ اما اگر هنوز هم یک چیز عجیب غریب را پیدا کرده اید و نمی دانید برای چیست ، فقط از آن عکس بگیرید و از افراد در اینترنت سؤال کنید. این دقیقاً همان کاری است که کاربران مقاله ما انجام دادند.
 
تحقیق در مورد وسایل قدیمی
sayarak.com تصمیم گرفت که زمان آن رسیده که مجموعه ای از عکس های دیگر از وسایل عجیب غریب  و وسایل خیلی قدیمی را که مردم در خانه های خود و خیابان پیدا کرده اند (20 وسیله عجیب که مورد استفاده آن باید توسط کل اینترنت کشف شود) ، را با کاربران به اشتراک بگذارد. قبل از دیدن جواب ها کمی فکر کنید شاید حدس زدید که این وسیله قدیمی و شاید عتیقه برای چه کاری استفاده می شوند.شاید به عنوان آنتیک در دکوراسیون خانه بتوانید استفاده کنید.

نام این وسیله قدیمی چیست

یک خانه خریداری کردم. این مورد را در دیوار زیرزمین پیدا کردم.به نظر شما برای چیست؟

 

جواب: این زنگ خطر آتش سوزی است .
 

من آخر هفته این چیز کوچک را با قیمت 2 دلار خریداری کردم.

تیغه ها از جنس استیل هستند و با یکدیگر همگرایی ندارند.
جواب: این بخشی از ابزار نجاری است که برای سطوح مقعر استفاده می شود.
 

وقتی دسته را بچرخانید ، صفحه کمی بالا می آید و بعد پایین میرود. این چیست؟

جواب: این وسیله Casagrande است، برای آزمایشات و آزمایشهای فیزیک و ریاضی
 

من در یک هتل متوجه این شدم

بخشی از قفسه های اتاق من فلزی است. این برای چیست؟
جواب: این مکانی است که می توانید بدون آسیب رساندن به قسمت چوبی ، کلیدها را پرتاب کنید.
 

ما در لندن چنین چیزی را دیدیم. قسمت وسط برای چیست؟

جواب: این دستگاه پخش کننده صابون مایع است .
 

من فقط می دانم که این مورد در آشپزخانه استفاده می شود

جواب : این برش غلتکی برای شیرینی است.
 

وسایل قدیمی چوبی

هنگام فروش املاک و مستغلات آن را پیدا کرد

جواب: این ساعت است.
 

این چه قاشقی است؟ احتمالاً نام خاصی دارد

جواب : این قاشق مناسب برای سوپ خامه ای است.
 

این جعبه چوبی که شبیه یک تلفن است چیست؟ اسم این وسیله قدیمی چوبی چیست

فروش در انگلستان ، فروشنده نمی داند که کار این وسیله چیست! اسم وسیله قدیمی چوبی 
 جواب: این یک آتش زنه (سنگ چخماق) است
 
من یک آپارتمان را در Airbnb اجاره کردم و در اینجا چنین چیزهایی جلوی درب آویزان است.

فکر می کردند آنها برای دوچرخه هستند

جواب: اینها قفسه های نگهدارنده تخته های موج سواری هستند.

من چنین چمدانی را در فرودگاه دیدم!

عجیب ترین وسایل قدیمی 

جواب: این برای کلاه است.
 

چیزی که در بالا قرار دارد مانند سنجاق است ، اما من نمی دانم آنهایی که در قسمت پایین قرار دارند چیست؟

جواب: اینها یقه های یقه پیراهن است.
 
من در رستورانی در توکیو نشسته ام ، آنها چنین چنگالی آوردند.

این چنگال برای چیست؟

جواب: این چنگالی برای جدا کردن تکه های کباب از سیخ است
 

هر ایده ای می تواند باشد؟

جواب: این یک فنجان برای آب معدنی است که در کارلووی وری مشهور است.
 

این وسیله قدیمی چوبی  را در یك عتیقه فروشی به قیمت 1 دلار خریداری كردند

از جنس چوب است ، به صورت عروسک است ، اما در داخل آن مارپیچ قرار دارد. وسیله قدیمی چوبی
جواب: این یک وسیله خیاطی است که در آن می توانید نخ های رنگ وارنگ را دور هر کدام از مارپیچ ها بپیچید.(وسیله ای که بشود برای دوخت و دوزهای یهویی استفاده شود)
 

یک قاشق فیلتر دار در یک طرف و از طرف دیگر نی می باشد. فکر می کنید این برای چیست؟

جواب:چای خشک داخل قسمت صافی مانند ریخته می شود و درون آب جوش قرار می گیرد و از طزیق نی هم نوشیده می شود فقط باید مواظب بود زیرا نی احتمالا داغ می شود. 
 

چرا این ستون ها را با زنجیر بسته اند؟

من آنها را در نزدیکی مسیرم در پارک دیدم.
جواب: ظاهراً خرس هایی در پارک وجود دارند که سطل های زباله را برداشته و خالی می کنند . این دستگاه برای جلوگیری از سرقت سطل های زباله است ، اما به نظر می رسد که این بار کمکی نکرده است.

به نظر شما این دستگاه چیست؟

جواب: این یک شراب سوغاتی است که در اصل از اسپانیا می باشد
 

چه فلاسک عجیبی است؟

جواب: این فقط یک گلدان تزئینی است. در اینجا یک مثال آورده شده است:

 

کدام یک از موارد این لیست را حدس زدید؟ دوست دارید وسایل خیلی قدیمی را ببینید مقاله  (20 وسیله عجیب که مورد استفاده آن باید توسط کل اینترنت کشف شود) را بخوانید.

نظرات

۱۴۰۰/۴/۲۴این وسیله چیست ....... چه چیزی قیمت وسایل خیلی قدیمی را تعیین می کند؟ درک این نکته مهم است که حتی در یک بخش از بازار وسایل قدیمی و اشیا عتیقه ، قیمت بسیار متفاوت است. اغلب حتی برای آثار یک نویسنده فاصله قابل توجهی در قیمت وجود دارد. چه چیزی این تفاوت را در وسیله تعیین می کند؟ یکی از عوامل قیمت در وسیله های قدیمی ، قدمت یک چیز یا شی هنری است. هر چه قدیمی تر باشد ، قاعدتاً هزینه آن نیز بالاتر است. عامل دوم در عجیب ترین وسایل قدیمی سالم بودن است. به همان اندازه که ارزش بسیاری دارد ، اگر آسیب زیادی ببیند ، از بین برود ، یا به صورت نامناسب ذخیره شود ، به دست آوردن قیمت مناسب برای آن دشوار است. سوم شهرت است. عجیب ترین وسایل قدیمی بومها ، مجسمه ها یا سایر اشیا عتیقه معروف تر ، ارزش آنها بالاتر است. انحصار با عامل شهرت رابطه نزدیک دارد. اگر چیزی منحصر به فرد باشد ، ارزشمند تر است. و برعکس ، اگر شی هنری دارای آنالوگهای زیادی باشد ، سود بالایی از آن دریافت نخواهید کرد. کلاسیک ها ابدی هستند ، اما سرمایه گذاری در آثار استادان تازه کار خطرناک است - حتی اگر در آینده نویسنده شناخته شود و آثار او از نظر قیمت بالا بروند ، زمان زیادی طول می کشد و شاید فرزندان از طریق این چیز های قدیمی سود کسب کنند.

۱۴۰۰/۴/۲۴چه کسی در تجارت وسیله ها ی عتیقه و وسایل های قدیمی موفق خواهد شد کسب درآمد از طریق اینترنت ، نحوه تجارت عتیقه و وسیله های قدیمی می توان به طور خلاصه تصویر یک سرمایه گذار را توصیف کرد که می تواند در محیط عتیقه و چیزهای قدیمی موفق باشد.برای شروع ، او باید یک سپرده برای خرید عتیقه و عجیب ترین وسایل قدیمی داشته باشد. او باید تحقیق در مورد وسایل قدیمی انجام دهد تا بتواند بازار اشیا عتیقه و وسایل خیلی قدیمی را تجزیه و تحلیل کند ، روند فعلی را پیگیری کند تا بتواند در مناطق امیدوار کننده سرمایه گذاری بهینه انجام دهد. همچنین برای او مهم است که مراقب باشد که با وسیله ای که جعلی است روبرو نشود. برای این کار داشتن یک آموزش موزه یا تجربه ارزیابی و تعیین اصالت مطلوب است. در صورت تمایل ، سرمایه گذار می تواند از خدمات متخصصان استفاده کند. برای موفقیت ، او باید شرایط مناسب نگهداری چیزهای باستانی را فراهم کند. این نیز یک هزینه است ، زیرا ذخیره بسیاری از کتابهای آنتیک و عتیقه جات به تجهیزات ویژه ای نیاز دارد. سرانجام ، مهم است که چنین سرمایه گذاری صبور و ماجراجو باشد تا لحظات بهینه را برای خرید و فروش مجدد عتیقه جات با حداکثر سود برای خود فراهم کند. آیا تجارت عتیقه برای افراد مبتدی مناسب است؟ این سوال پیچیده است و تا حد زیادی به میزان آمادگی فرد مبتدی برای پیچیدگی های چنین شغلی بستگی دارد.

در ادامه بخوانید...