چگونه از شنوایی خود مراقبت کنیم

#وزوز گوش#ویتامین#امگا 3#شنوایی#مکمل
وزوز گوش

 

شما یک نوازنده هستید

هنگام رفت و آمد با وسایل حمل و نقل عمومی، اینگونه مکالمه را با شخصی که هدفون خود را چنان تنظیم کرده است که مانع از تمرکز یا آرام ماندن شود. شروع می کنم.
 
من معمولاً باید بار دیگر سؤال را با یک لبخند بزرگ تکرار کنم ، زمانی که همدم من از خواب بیدار می شود و موزیک را قطع می کند.
- شما یک نوازنده هستید؟
 
- اوه ...
 
- من این سوال را از شما می پرسم زیرا به نظر می رسد شما موسیقی را خیلی دوست دارید! (لبخند)
 
- اوه ...
 
- بله ، زیرا اگر شما یک موسیقیدان خوب هستید ، باید صدای هدفون خود را به شدت کم کنید. در این سطح ، شما به شنوایی خود آسیب می رسانید و ممکن است شنوایی خود را از دست بدهید. ببخشید اما نگران شما بودم ... (همیشه لبخند بزرگی می زنم)
 
- اوه ... »
 
به طور کلی ، چند کلمه را نجوا می کنند ، صدا را کمی پایین می آورند ، هدفون خود را می گذارند و به رویاهای خود باز می گردند.  جو آرام می شود و من می توانم خواندن یا کارم را از سر بگیرم.

 

قبلاً شنوایی بهتر بود

اختراع واکمن ، پخش کننده MP3 و iPod مطمئناً بدترین فجایعی است که به گوش آقایان رسیده است(خانم ها کمتر استفاده می کنند). در گذشته و به خصوص قبل از صنعت ، گوش انسان به ندرت در معرض صداهای ناهنجار قرار می گرفت. نهایتا ، فقط در جشنوارهای محبوب وجود داشت که مردم گوش های خود را با صدا های بلند آزار می دادند. در برخی حرفه ها هم صدا های ناهنجار وجود داشت مثل مسگری و آهنگری ، اما خب، همه که مسگر و آهنگر نبودند!
 
هنگامی که 12 ساله بودم ، بسیاری از همکلاسی های دانشکده در حال تعویض پخش کننده های موسیقی بودند. یکی از آنها "بازی" را اختراع کرده بود که شامل فرو کردن هدفون به گوش ها و سپس باز کردن صدا تا حد ممکن بود. کسی که "برنده" می شد ، کسی بود که با بلندترین صدا آهنگ را گوش داده بود.
در نتیجه این بازی ها ، اکنون تعداد نگران کننده ای از مردم دچار ناشنوایی، کم شنوایی یا وزوز گوش می شوند ، یعنی صدای زنگ زدن گوش ، سوت زدن یا زنگ زدن در جمجمه یا گوش ها.
 
سه مطالعه کوهورت ، یعنی مطالعاتی که طی چندین سال راجع به شنوایی تحقیق کرد ، نشانگر افزایش مشکلات ناشنوایی در بین جوانان بود. در 10 سال و با معرفی پخش کننده های موسیقی ، تعداد بچه های 14-15 ساله با مشکلات شنوایی چهار برابر شده است.
 
فراتر از سن 45 سال ، 18٪ از جمعیت تحت تأثیر قرار می گیرند. 30٪ سالمندان 65 تا 74 ساله و 47٪ از افراد بالای 75 سال گزارش داده اند که دارای مشکلات شنوایی هستند. مثلا کشوری مثل فرانسه 5 میلیون نفر با مشکلات شنوایی دارند و فروشگاه های پروتز در هر گوشه خیابان دیده می شوند.
 

 

شنوایی و تغذیه

امگا 3 برای نجات
مصرف قابل توجهی اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی های روغنی در دریاهای سرد با کاهش چشمگیر خطر بروز مشکلات شنوایی در افراد بالای 50 سال همراه بوده است.
 
در واقع ، شنوایی تنها به عملکرد گوش و مشکلات مکانیکی در کانال گوش مربوط نمی شود. این مشکل اغلب از پردازش ضعیف اطلاعات در مغز ناشی می شود. مغز باید وظایف فوق العاده پیچیده ای را برای فیلتر ، مرتب سازی و تفسیر سیگنالهایی که توسط حواس پنجگانه ما ارسال شده انجام دهد.بدون داشتن یک سیستم فیلترینگ خوب ، بیشتر احتمال دارد که از انبوه اطلاعات شنوایی غافل شوید.
 
با این حال ، امگا 3 به عملکرد صحیح مغز و در نتیجه در درمان مناسب اطلاعات شنوایی کمک می کند. اینها در واقع چربی هایی هستند که وارد شکل گیری دیواره های نورون ها می شوند. ترکیب غشاهای نورون امکان عملکرد صحیح سیناپس ها ، زمینه های تبادل اطلاعات را فراهم می آورد. از امگا 3 برای نازک شدن این دیوارها ، انعطاف پذیری بیشتر آنها ، برای تسهیل انتقال سیگنال های عصبی استفاده می شود.
 
آنها به نوعی روغنی هستند که قلبی مغز را روغنکاری می کنند. بدون این روان کننده ممکن است مکانیک این اندام ها گیر کند. براساس مطالعه ای منتشر شده، نوزادانی که مادران آنها در طول بارداری مقدار زیادی از روغن های مفید را خورده اند ، عملکرد شناختی بهتری دارند. به همین روش ، امگا 3 باعث جلوگیری از کاهش ضریب هوشی در افراد مسن می شود و به عملکرد بهتر شناختی کمک می کند .
 
توجه داشته باشید که مصرف خوب امگا 3 خطر ابتلا به زوال عقل ، بیماری پارکینسون و آلزایمر را نیز محدود می کند.
 
اما این تازه شروع برنامه برای گوش شماست.
 
منیزیم و آنتی اکسیدان ها برای شنیدن مفید هستند
یک مطالعه انجام شده توسط محققان آمریکایی و کره ای نشان می دهد که بتاکاروتن ، ویتامین C و منیزیم باعث تقویت شنوایی می شوند. این مطالعه در سال 2013 در ژورنال آمریکایی تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده است. افراد با مصرف بتاکاروتن ، ویتامین C و منیزیم شنوایی بهتری دارند.
 
بتاکاروتن را در میوه ها و سبزیجات زرد پرتقالی پیدا خواهید کرد که رنگ به آن می بخشد: هویج ، کدو تنبل ، زردآلو ، کدو ، سیب زمینی شیرین ...
 
ویتامین C در بسیاری از میوه ها و سبزیجات مانند کیوی ، مرکبات ، آووکادو یافت می شود. مراقب باشید ، مهم است که میوه های خود را تا حد امکان تازه میل کنید. ویتامین C در تماس با هوا اکسید می شود و این باعث می شودخواص آنتی اکسیدانی خود را از دست بدهند.
منیزیم در آبهای معدنی سرشار از منیزیم، سبزیجات سبز ، آجیل ، شکلات و غلات کامل یافت می شود.
 
اگر نگران این هستید که رژیم غذایی شما به اندازه کافی از این مواد مغذی را تأمین نکند ، هر سه مورد را می توان به راحتی و ارزان به شکل مکمل های غذایی خریداری کرد.
 

 

کارهایی که می توانید برای شنوایی بهتر گوش های خود انجام دهید

مطالعات دیگر نشان داده اند که روی و ویتامین D نیز در کیفیت شنوایی نقش دارند.
 
اما قبل از هر چیز ، اگر موسیقی را دوست دارید و از هدست با تلفن همراه خود استفاده می کنید ، لطفاً میزان صدا را کم کنید!
 
صدا هنگامی ایجاد می شود که لرزش پرده گوش باعث تحریک اعصاب در اعماق گوش داخلی شما شود. در این مرحله ، موهای بسیار ریز ، ارتعاشات را به تکانه های عصبی که به مغز شما منتقل می شوند ، تبدیل می کنند.
 
قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در معرض سر و صدای 85 دسی بل یا بیشتر این مژک های بسیار ریز را از بین می برد.
 
هرچه میزان صدا بیشتر باشد ، کاهش شنوایی سریعتر اتفاق می افتد.
 
در یک کنسرت راک  ​​120 دسی بل ، کاهش شنوایی از ساعت 7.5 دقیقه گوش دادن شروع می شود.
 
طبل ها (طبیعی یا الکترونیکی) ، که صداهای قدرتمند و مکرر ایجاد می کنند ، و همچنین صداهای پر قدرت (گیتار برقی ، سینت سایزر) باعث کاهش شنوایی برگشت ناپذیر می شوند.
 
اگرموسیقی را با هدفون گوش می دهید ، باید میزان گوش دادن را تا 1 ساعت در روز ، به کمتر از 80 دسی بل (A) محدود کنید. این سطح صدا تقریباً معادل صدای فریاد شخص یا صدای شنیدن مداوم ترافیک در نزدیکی یک جاده شلوغ است.

شما نظری نداری؟

برای ثبت نظر لطفا وارد شوید