شکستگی شانه

در

شکستگی شامل ترک جزئی یا کلی در استخوان می باشد. شکستگی در استخوان معمولا در نتیجه آسیب با ضربه، از جمله سقوط یا ضربه به شانه رخ می دهد. شکستگی، معمولا شکستگی ترقوه یا گردن استخوان بازو (منطقه زیر گوی) را دربر می گیرد.


• علائم و نشانه‌ها. شکستگی شانه که بعد از آسیب دیدگی اصلی اتفاق میافتد معمولا با درد شدید همراه است. در کوتاه مدت، ممکن است قرمزی و کبودی در اطراف ناحیه دیده شود. گاهی اوقات شکستگی واضح است چرا که استخوان به نظر، خارج از موقعیت اصلی خود دیده می شود. (سیارک
• تشخیص. اشعه X می تواند تشخیص شکستگی شانه و میزان شدت آن را نشان دهد.
• درمان. زمانی که شکستگی رخ می دهد، دکتر در تلاش برای بهم رساندن استخوان ها در موقعیتی است که شفابخش بوده و بازو حرکت خود را بازیابد. اگر ترقوه کسی بشکند، بایستی در ابتدا شانه آویز و محافظ شانه بکار گیرد تا ترقوه را در محل خود نگاه دارد. بعد از برداشتن شانه آویز و محافظ شانه، دکتر برای تقویت شانه و بازگرداندن حرکت آن تمریناتی تجویز خواهد کرد. جراحی گاهی اوقات برای شکستگی های خاص ترقوه مورد نیاز خواهد بود.
شکستگی گردن استخوان معمولا با یک محافظ شانه یا تثبیت کننده شانه درمان می شود. اگر استخوانها خارج از موقعیت خود هستند، برای بازگردانی سلامتی، جراحی ممکن است نیاز باشد. فعالیت های ورزشی نیز بعضا موجب بازیابی قدرت و حرکت شانه می شود. (سیارک

پست های مرتبط :

- شایع ترین مشکلات شانه (شانه یخ زده  - دررفتگی شانه - جداشدگی شانه - شکستگی شانه -آرتریت شانه - التهاب تاندون ها و ) چه می باشد؟‌
ساختار شانه و عملکرد‌آن چگونه می باشد؟‌
 - ریشه و علل مشکلات شانه چه می باشد؟
 - مشکلات شانه چگونه تشخیص داده می شود؟‌
چگونه می توانم درباره مشکلات خاص مربوط به شانه از جمله علائم و درمان آن اطلاعات کسب نمایم؟
 - چه تحقیقاتی در زمینه مشکلات مربوط به شانه انجام شده است؟

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir 

نظرات

در ادامه بخوانید...

علائم و نشانه‌های انواع آرتریت نوجوانی چیست

در

شایع‌ترین علائم تمامی انواع آرتریت های نوجوانی، تورم مداوم مفاصل، درد و سفتی است که معمولا بهنگام صبح و پس از چرت‌زدن بدتر می‌شود. درد، حرکت مفصل مبتلا را محدود می سازد، گرچه بسیاری از کودکان بخصوص آنهایی که کوچکتر هستند، شکایتی از درد ندارند. آرتریت نوجوانی معمولا روی زانو و مفاصل دست و پا تاثیر می‌گذارد. یکی از نشانه‌های ابتدایی آرتریت نوجوانان امکان دارد بخاطر زانوی آسیب دیده، لنگیدن صبحگاهی باشد. علاوه بر این علائم مشترک، کودکان مبتلا به آرتریت نوجوانی سیستمیک، تب زیاد و بثورات پوستی زیادی دارند. بثورات و تب ممکن است به سرعت ظاهر شده و ناپدید گردند. آرتریت سیستمیک نیز ممکن است سبب غدد لنفاوی در گردن شده و قسمت‌های دیگر بدن را متورم سازد. در برخی موارد (کمتر از نصفی)، اندام‌های داخلی از جمله قلب و (بسیار به ندرت) ریه‌ها، ممکن است درگیر باشند.(سیارک)


التهاب چشم از عوارض بالقوه شدید است که معمولا در کودکان با اولیگو آرتریت دیده می شود آرتریت نوجوانی چیست؟ اما در انواع دیگر ارتریت نوجوانان نیز می توان مشاهده کرد. تمامی کودکانی که آرتریت نوجوانی دارند نیاز به معاینه منظم چشم خود از جمله آزمون خاصی به نام آزمون اسلیت لامپ دارند. بیماری‌های چشم مانند آماس عنبیه یا یووئیت می‌تواند در آغاز آرتریت وجود داشته باشد اما اغلب تا مدتی بعد از اولین پیش‌روی‌های آرتریت نوجوانی پیش می‌رود. معمولا التهاب چشم فرد مبتلا به آرتریت نوجوانی هیچ نشانه‌ای نداشته و تنها از طریق ازمون های معاینه چشم مشخص می‌گردد.
معمولا دوره‌های زمانی وجود دارد که در آنها علائم آرتریت نوجوانی مشاهده و ناپدید می گردند (بهبود می یابند) و زمانهایی وجود دارد که نشانه ها «عود» یافته یا بدتر می‌شوند. ارتریت نوجوانی در هر کودک متفاوت است. برخی از آنها امکان دارد فقط یک یا چند بار عود کرده و هرگز برای بار دوم دیده نشود، در حالی که احتمال دارد در دیگر کودکان بیشتر عود کند و یا حتی علائمی داشته باشد که هرگز برطرف نگردد. برخی از کودکان مبتلا به آرتریت نوجوانی مشکلات رشدی دارند. بسته به شدت بیماری و مفاصل درگیر، رشد استخوان مفاصل آسیب دیده ممکن است خیلی سریع یا خیلی آهسته بوده، و باعث شود بعنوان مثال یک پا یا بازو درازتر از دیگری گردد یا موجب کوچکی یا بدشکل شدن چانه شود. ممکن است رشد کل بدن نیز کم شود. دکترها در حال بررسی کاربرد هورمون رشد برای درمان این مشکل هستند. آرتریت نوجوانی امکان دارد سبب رشد یکنواخت مفاصل نیز بشود.(سیارک)

آرتریت نوجوانی چیست؟

 این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید. 

ترجمه توسط itrans.ir

نظرات

در ادامه بخوانید...

بررسی اجمالی پوکی استخوان

در

- استخوان چیست؟

- عوامل خطر

- پیشگیری

- علائم پوکی استخوان

- راه های تشخیص پوکی استخوان

- راه های درمان پوکی استخوان

یشگیری از سقوط در مردان و زنان مبتلا به پوکی استخوان

داروهایی که باعث از دست رفتن استخوان می شوند

 - بررسی اجمالی پوکی استخوان ارثی 

استخوان چیست؟

استخوان بافت زنده و در حال رشد است. اکثرا از کلاژن، پروتئینی که چارچوب نرمی را فراهم می آورد، و کلسیم فسفات، ماده معدنی ای که قدرت و سختی به چارجوب اضافه می کند، ساخته شده است.

این ترکیب کلاژن و کلسیم استخوان را هم انعطاف پذیر و هم قدرتمند که به نوبه خود به استخوان ها برای تحمل فشار کمک می کنند، می سازد. بیش از 99 درصد کلسیم بدن در استخوان ها و دندان ها وجود دارد. 1 درصد باقی مانده در خون یافت می شود.

در طول عمر یک شخص، استخوان قدیمی حذف (جذب) و استخوان جدید به اسکلت اضافه (تشکیل) می شود. در طول دوران کودکی و نوجوانی، استخوان جدید سریع تر از حذف استخوان قدیمی اضافه می شود. در نتیجه، استخوان بزرگتر، سنگین تر و متراکم تر می شود. پیشی گرفتن تشکیل استخوان از جذب تا حداکثر توده استخوانی (حداکثر تراکم استخوان و قدرت) تا حدود 30 سال می رسد. بعد از آن زمان، جذب استخوان به آهستگی شروع به پیشی گرفتن از تشکیل استخوان می کند.

برای زنان، فقدان استخوان در چند سال اول پس از یائسگی سریع تر است و در سال های پس از یائسگی نیز ادامه دارد. پوکی استخوان – که اساسا زنان را تحت تاثیر قرار می دهد ولی گاهی اوقات بر مردان نیز اثر دارد – هنگامی که جذب استخوان خیلی خیلی سریع تر اتفاق می افتد یا هنگامی که جایگزینی خیلی کندتر اتفاق می افتد، گسترش خواهد یافت. اگر شما به حجم استخوان بهینه در طول سال های استخوان سازی تان نرسید، پوکی استخوان احتمال گسترش بیشتری دارد.

عوامل خطر

برخی عوامل خطر به گسترش پوکی استخوان مربوط است و به امر محتمل توسعه این بیماری در شخص کمک می کند. بسیاری از افراد مبتلا به پوکی استخوان چندین عوامل خطر دارند ولی دیگران که این بیماری در آنان گسترش یافته هیچ عامل خطر شناخته شده ای ندارند. برخی عوامل خطر غیر قابل تغییر هستند ولی شما می توانید باقی را تغییر دهید.

عوامل خطری که نمی توانید تغییر دهید:

- جنس. شانس شما در توسعه پوکی استخوان زمانی بیشتر است که شما زن باشید. زنان بافت استخوانی کمتری دارند و سریع تر از مردان به دلیل تغییراتی که با یائسگی رخ می دهد، استخوان از دست می دهند.

- سن. هرچقد پیرتر باشید، خطر ابتلا به پوکی استخوان در شما بیشتر است. استخوان های شما با پیرشدن شما نازک تر و ضعیف تر می شود.

- اندازه بدن. زنان کوچک و با استخوان بدنی کوچک بیشتر در خطر هستند.

- نژاد. زنان قفقازی و آسیایی بیشتر در خطر هستند. زنان آفریقایی، امریکایی و اسپانیایی کمتر ولی قابل توجه تر در خطر هستند.

- سابقه خانوادگی. خطر شکستگی ممکن است بخشی مربوط به وراثت باشد. افرادی که والدینشان سابقه شکستگی دارند، نیز به نظر می رسد توده استخوان کمتری داشته باشند و ممکن است در خطر شکستگی باشند.

عوامل خطری که می توانید تغییر دهید :

- هورمون های جنسی. عدم پریودهای ماهانه غیرعادی (آمنوره)، سطح پایین استروژن (یائسگی) و سطح تستوسترون پایین در مردان می تواند باعث پوکی استخوان شود.

- بی اشتهایی عصبی. این بی نظمی در خوردن که بواسطه ترس غیر منطقی از افزایش وزن مشخص می شود، خطر شما برای ابتلا به پوکی استخوان افزایش می دهد.

- کلسیم و ویتامین دی مصرفی. یک عمر رژیم غذایی کم کلسیم و کم ویتامین دی شما را بیشتر در معرض فقدان استخوان قرار می دهد.

- مصرف دارو : استفاده طولانی مدت از برخی داروها مانند گلوکوکورتیسوئیدها و برخی از داروهای ضد تشنج می تواند منجر به از دست دادن تراکم استخوان و شکستگی شود.

- سبک زندگی. سبک زندگی بی تحرک یا استراحت طولانی مدت موجب ضعیف شدن استخوان ها می شود.

- سیگار کشیدن. سیگار کشیدن هم برای استخوان ها و هم برای قلب و شش ها بد است.

- مصرف الکل. مصرف بی رویه الکل خطر از دست دادن استخوان و شکستگی را افزایش می دهد.

- پیشگیری

شما باید برای رسیدن به اوج حجم استخوان و ادامه ساخت بافت استخوانی جدید با افزایش سن، چندین فاکتور را در نظر بگیرید.  (سیارک)

 پست های مرتبط:

استراتژی ورزشی برای پیشگیری از استئوپروز

پرسش و پاسخ در مورد پوکی استخوان

درمان استئوپروز یا پوکی استخوان

تشخیص استئوپروز یا پوکی استخوان

استئوپروز یا پوکی استخوان

بررسی اجمالی پوکی استخوان ارثی

علائم پوکی استخوان و راه های تشخیص

پیشگیری از سقوط در مردان و زنان مبتلا به پوکی استخوان

بررسی اجمالی پوکی استخوان

 این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید. 

ترجمه توسط itrans.ir 

نظرات

۱۳۹۵/۱۲/۲۷Really enjoyed the NASA skit. I must admit I am very impressed with videos on Utube. Just watched a music video by Nyee Moses that was inkiedrble....Thancs keep up the great work!!

در ادامه بخوانید...

بررسی اجمالی پوکی استخوان ارثی

در

- شیوع

- تشخیص

- ویژگی های بالینی

- اشکال مغلوب جدید OI

- عوامل وراثت

- درمان

- پیش بینی

شیوع

اگرچه تعداد زیادی از مردم تحت تاثیر OI در ایالات متحده ناشناخته هستند، بهترین ارزیابی حداقل 25000 واحتمالا حداکثر 50000 نفر را نشان می دهد.

تشخیص

پوکی استخوان ارثی به واسطه نقص های ژنتیکی بوجود می آید که بر توانایی بدن برای قوی ساختن استخوان ها تاثیر می گذارد. کلاژن پروتئین اصلی بافت های پیوندی بدن است و می تواند به چارچوب اطراف یک ساختمان در حال ساخت تشبیه شود. در OI غالب (کلاسیک)، یک فرد دارای کلاژن خیلی کم نوع 1 یا کیفیت ضعیف نوع 1 کلاژن ایجاد شده توسط جهشی در یکی از ژن های کلاژن نوع 1 است. در OI مغلوب، جهش ها در ژن های دیگر با تولید کلاژن دخالت می کنند. نتیجه در تمام موارد، استخوان های ضعیفی است که به سادگی می شکنند.

اغلب احتمال تشخیص OI صرفا براساس ویژگی های بالینی وجود دارد. ژنتیک شناسان بالینی می توانند یک تست بیوشیمیایی (کلاژن) یا مولکولی (DNA) بگیرند تا بتوانند به تایید تشخیص OI در برخی شرایط کمک کنند.

این تستها عموما نیازمند چندین هفته قبل از مشخص شدن نتایج هستند. هم تست بیوپسی کلاژن و هم تست DNA برای تشخیص حدود 90 درصد تمام جهش های نوع 1 کلاژن است.

تست مثبت کلاژن نوع 1 تشخیص OI غالب را تایید می کند، ولی یک نتیجه منفی احتمال را برای موارد زیر باز می گذارد :

- جهش کلاژن نوع 1 وجود دارد ولی مشاهده نشد.

- بیمار یک شکل بیماری دارد که مرتبط با جهش های کلاژن نوع 1 نیست.

- بیمار یک شکل مغلوب OI را دارد.

بنابراین، مطالعه منفی کلاژن نوع 1 دلیل بر OI نیست. وقتی که جهش کلاژن نوع 1 یافت نشود، تست های دیگر DNA می تواند اشکال مغلوب را بررسی کند.

ویژگی های بالینی

ویژگی های خاص پوکی استخوان ارثی OI تا حد زیادی از شخصی به شخص دیگر، حتی بین مردمی که نوع یکسان OI دارند و حتی در یک خانواده فرق می کند. همه ویژگی ها در هر مورد مشهود نیست. اکثر موارد OI (احتمالا 85 تا 90 درصد) به خاطر جهش غالب در یک کد ژن کلاژن نوع 1 ایجاد می شود (انواع 1،2،3 و 4 در لیست زیر). انواع 5 و 6 جهش کلاژن نوع 1 را ندارند ولی ژن های مسبب آنها هنوز تشخیص داده نشده اند. انواع 7 و 8 اشکال به تازگی کشف شده ای هستند که به شیوه ای مغلوب موروثی هستند و دو نوع ژن های مسبب آنها، شناخته شده اند. ویژگی های کلی هر نوع شناخته شده OI که در ویژگی ها و شدت فرق میکنند عبارتند از :

نوع 1 OI:

- رایج ترین و خفیف ترین نوع OI

- استخوان مستعد شکستگی (بیشتر شکستگی ها قبل از بلوغ رخ می دهد)

- قد طبیعی یا تقریبا طبیعی

- مفاصل سست و ضعف عضلانی

- صلبیه (سفیدی های چشم) آبی، بنفش یا خاکستری رنگ

- صورت مثلثی

- گرایش به انحنای ستون فقرات

- عدم یا حداقل تغییر شکل استخوان

- احتمال دندان شکننده

- احتمال کاهش شنوایی، که اغلب در اوایل بیست یا سی سالگی شروع می شود.

- ساختار کلاژن طبیعی ولی کمتر از مقدار طبیعی

نوع 2 OI :

- شدیدترین شکل OI

- اغلب باعث مرگ در هنگام تولد یا کمی بعد از آن، بدلیل مشکلات تنفسی

- شکستگی های زیاد و تغییر شکل شدید استخوان

- قد کوتاه با شش های توسعه نیافته

- صلبیه آبی، بنفش یا خاکستری رنگ

- کلاژن نادرست تشکیل شده

نوع 3 OI :

- شدیدترین نوع بین آنهایی که دوران نوزادی زنده ماندند.

- سهولت در شکستگی استخوان (شکستگی ها اغلب در تولد وجود دارند، و اشعه ایکس می تواند شکستگی های درمان شده که قبل از تولد رخ داده اند را نشان دهد).(سیارک)

- قد کوتاه

- صلبیه آبی، بنفش یا خاکستری رنگ

- مفاصل سست و توسعه عضلانی ضعیف در بازوها و پاها

- قفسه سینه خمره ای شکل

- صورت مثلثی

- انحنای ستون فقرات

- احتمال مشکلات تنفسی

- اغلب تغییر شکل استخوانی شدید

- احتمال دندان شکننده

- احتمال کاهش شنوایی

- کلاژن نادرست تشکیل شده

نوع 4 OI :

- شدت بین نوع 1 و 3 OI

- شکستگی استخوان به راحتی (بیشتر شکستگی ها قبل از بلوغ رخ می دهد)

- قد کوتاه تر از میانگین

- رنگ طبیعی صلبیه (یعنی سفید یا تقریبا سفید)

- تغییر شکل استخوان متوسط و خفیف

- تمایل به انحنای ستون فقرات

- قفسه سینه خمره ای شکل

- صورت مثلثی

- احتمال دندان شکننده

- احتمال کاهش شنوایی

- کلاژن نادرست تشکیل شده

با مطالعه ظاهر استخوان OI زیر میکروسکوپ، محققان متوجه شده اند که برخی افراد که به طور بالینی در گروه نوع 4 هستند، الگوی مشخصی از استخوان دارند. وقتی که آنها تاریخچه پزشکی کامل این افراد را بررسی کردند، گروه هایی را یافتند که ویژگی های مشترک دیگری داشتند. آنها این گروه ها را نوع 5 و نوع 6 OI نامیدند. جهش های مسبب این اشکال OI شناسایی نشده اند، ولی افراد این 2 گروه جهش هایی در ژن های کلاژن نوع 1 ندارند.

نوع 5 OI :

- به طور بالینی در ظاهر و علائم شبیه نوع 4 OI

- یک گروه متراکم دیده شده در اشعه ایکس در مجاورت صفحه رشد استخوان دراز

- پینه های استخوانی به طور غیر معمولی بزرگ که پینه های هیپرتروفیک نامیده می شوند، در محل های شکستگی یا اعمال جراحی (یک پینه استخوانی محلی برای استخوان جدید است که در محل شکستگی در قسمت فرایند بهبود تشکیل می شود).

- آهکی شدن غشاء بین زند زبرین و زند زیرین (استخوان های ساعد) که منجر به محدودیت چرخش ساعد می شود.

- رنگ طبیعی صلبیه (یعنی سفید یا نزدیک به سفید)

- ظاهر دندان طبیعی "شبکه ای مانند" برای استخوان وقتی که زیر میکروسکوپ دیده می شود.

- الگوری وراثت غالب

نوع 6 OI :

- به طور بالینی در ظاهر و علائم شبیه نوع 4 OI ولی بسیار نادر

- سطح فعالیت اندک بالای آلکالین فسفاتاز (یک آنزیم وابسته به تشکیل استخوان) که می تواند با آزمایش خون مشخص شود.

- ظاهر "استخوان ماهی" متمایز برای استخوان وقتی که زیر میکروسکوپ دیده می شود.

- تشخیص داده شده با بیوپسی استخوان

- مشخص نیست که آیا این شکل به شیوه ای غالب یا مغلوب وراثتی است، ولی محققان معتقدند که حالت ارثی بیشتر مغلوب است.

اشکال جدید مغلوب OI

پس از سالها تحقیق، در سال 2006، دانشمندان دو شکل OI را کشف کردند که به شیوه ای مغلوب به ارث می رسند. ژن هایی که بر تشکیل کلاژن اثر می گذارند، باعث هر دو نوع می شوند. کشف این اشکال جدید OI اطلاعاتی را برای افرادی که OI شدید یا نیمه شدید دارند ولی جهش کلاژن اولیه ندارند، فراهم می کند.

نوع 7 OI

- در بسیاری از جنبه های ظاهری و علائم در اولین موارد شرح داده شده شبیه نوع 4 OI می باشد.

- در موارد دیگر، ظاهر و علائم شبیه به نوع 2 کشنده OI دارد، بجز اینکه نوزادان صلبیه سفید، سر کوچک و صورت گرد دارند.

- قد کوتاه

- استخوان بازوی کوتاه (استخوای بازو) و استخوان ران کوتاه (استخوان بالای پا)

- تغییرشکل استخوان (یک مفصل ران تغییرشکل یافته که در آن گردن استخوان ران به پایین خم شده است) رایج است؛ سر استخوان ران به شدت زاویه دار بر حفره لگن تاثیر می گذارد.

- نتایج وراثت مغلوب جهشی در ژن CRTAP. بیان جزئی (10درصد) CRTAP منجر به تعدیل شدن سرطان استخوان می شود. فقدان کامل پروتئین مربوط به کارتیلاژ در تمام موارد شناسایی شده کشنده است.

نوع 8 OI

- در ظاهر و علائم شبیه نوع دو کشنده یا نوع 3 OI، جز اینکه نوزادان صلبیه سفید دارند.

- نقص رشد شدید

- کمبود مواد معدنی شدید اسکلتی

- ناشی از فقدان یا کمبود شدید فعالیت آنزیم 3 هیدروکسیلاز با توجه به جهش در ژن LEPRE1.

عوامل وراثتی

بیشتر موارد OI85 تا 90 درصد  بخاطر یک نقص غالب ژنتیکی ایجاد می شوند. این به این معنی است که فقط یک نسخه از جهش ژن برای کودک لازم است تا به OI مبتلا شود. شخصی که یک نوع از OI ایجاد شده توسط جهش غالب را داشته باشد 50 درصد شانس انتقال این بیماری به هر یک از کودکانش را دارد.

برخی کودکانی که شکل غالب OI را دارند این بیماری را از یکی از والدین خود به ارث برده اند. کودکان دیگری با شکل غالب OI به دنیا می آیند حتی اگر هیچ سابقه خانوادگی این بیماری را نداشته باشند. در این کودکان، نقص ژنتیکی به عنوان یک جهش خود به خودی رخ می دهد.

تقریبا 10 تا 15 درصد موارد OI ناشی از یک جهش مغلوب است. در این شرایط، والدین OI ندارند، ولی هر دو دارای جهشی در ژن هایشان هستند. برای به ارث بردن OI مغلوب، کودکان باید یک نسخه از جهش را از هر دوی والدین خود بگیرد.

والدین یک کودک مبتلا به OI 25 درصد احتمال دارد که در هر بارداری کودک دیگری با OI داشته باشند. خواهر و برادر شخصی که OI مغلوب دارد 50 درصد احتمال امل ژن مغلوب بودن را دارند. آزمایش DNA برای کمک به والدین و خواهرو برادران برای تشخیص اینکه آیا آنها حامل این نوع جهش ژن هستند یا نه، در دسترس است.(سیارک)

اگر یکی از والدین بدلیل جهش مغلوب OI داشته باشد، 100 درصد کودکانش حامل جهش OI مغلوب خواهند بود. OI داشتن هر یک از این کودکان بستگی به ژن های وراثتی از والد دیگر دارد. مشاوران ژنتیک می توانند به افراد مبتلا به OI و اعضای خانواده شان در درک ژنتیک OI و احتمال وقوع آن کمک کنند و آنها می توانند در تشخیص  عوامل وراثت برای کسانی که مایل به اعمال این گزینه هستند، در پیش از تولد کمک کنند.

درمان

درمانی هنوز برای OI وجود ندارد. درمان با هدف پیشگیری یا کنترل علائم، به حداکثر رساندن تحرک مستقل، و گسترش حجم استخوان و قدرت عضلات بهینه هدایت می شود. مراقبت از شکستگی ها، روش های گسترده جراحی و دندان پزشکی، و درمان فیزیکی اغلب به افراد مبتلا به OI توصیه می شود. از ویلچر، محافظ ها و دیگر کمک های تحرکی رایج، بخصوص (هرچند نه منحصرا) بین افرادی که انواع شدید OI را دارند، استفاده کنید. پزشکان عمدتا یک عمل جراحی که "میله گذاری" نامیده می شود را برای افراد مبتلا به OI در نظر می گیرند. این درمان شامل قرار دادن میله ی آهنی در طول استخوان های بلند برای قوی ساختن آنها است. این درمان همچنین از تغییر شکل ها جلوگیری کرده  یا آنها را اصلاح می کند. برای اطلاعات بیشتر، برگه حقایق بنیاد پوکی استخوان ارثی، جراحی میله گذاری را ببینید.

دانشمندان در حال بررسی چندین دارو و درمان های دیگر برای استفاده بالقوه از آنها برای درمان OI هستند. این درمان ها شامل درمان هورمون رشد، داروهای داخل وریدی و خوراکی بی فسفونات ها، داروی تزریقی تری پاراتید (فقط برای بزرگسالان) و ژن درمانی است. هنوز روشن نشده است که آیا افرادی که نوع مغلوب OI را دارند و افرادی که نوع غالب OI را دارند به این درمان ها به یک شکل پاسخ خواهند داد یا نه. بنیاد OI می تواند اطلاعات حاضر در مطالعات و تحقیقات و درمان های تجربی را برای کمک به اشخاص مبتلا به OI ارائه دهد تا تصمیم بگیرند که آیا در این آزمایشات بالینی شرکت کنند یا خیر.(سیارک)

افراد مبتلا به OI به اندازه ممکن باید به ورزش  تشویق شوند تا قدرت عضلات و استخوان آنها گسترش یابد که می تواند به جلوگیری از شکستگی ها کمک کند. شنا کردن و آب درمانی انتخاب های رایج ورزشی برای افراد مبتلا به OI هستند، چون که آب با خط شکستگی کم اجازه حرکت مستقل را می دهد. برای کسانی که قادر به راه رفتن (با یا بدون کمک حرکتی) هستند، این ورزشی فوق العاده است. افرادی که OI دارند باید با پزشک خود یا درمانگرهای فیزیکی برای بحث درمورد ورزش امن و مناسب مشورت کنند. کودکان و بزرگسالان مبتلا به OI نیز از نگهداری وزن سالم، خوردن رژیم غذایی مغذی و خودداری از فعالیت هایی مانند سیگار کشیدن، مصرف بیش از حد الکل و کافئین و مصرف داروهای استروئیدی - که همگی ممکن است استخوان را تهی و شکنندگی استخوان را تشدید کنند - بهره مند خواهند شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تغذیه، برگه حقایق بنیاد پوکی استخوان ارثی، تغذیه را ببینید.

پیش بینی

پیش بینی برای شخص مبتلا به OI شدیدا بستگی به تعداد و شدت علائم دارد. نارسایی تنفسی رایج ترین عامل مرگ افراد مبتلا به OI پس از آسیب های تصادفی است. با وجود شکستگی های متعدد، فعالیت محدود، و قد کوتاه، اکثر بزرگسالان و کودکان مبتلا به OI زندگی سازنده و موفقی دارند. آنها در مدرسه،  در گسترش روابط دوستی ها و روابط دیگر، داشتن مشاغل، داشتن خانواده، شرکت در فعالیت های ورزشی و تفریحی دیگر شرکت می کنند و اعضای فعالی در جامعه خود هستند. (سیارک)

- پیشگیری

- راه های تشخیص پوکی استخوان

- راه های درمان پوکی استخوان

یشگیری از سقوط در مردان و زنان مبتلا به پوکی استخوان

داروهایی که باعث از دست رفتن استخوان می شوند

بررسی اجمالی پوکی استخوان

استراتژی ورزشی برای پیشگیری از استئوپروز

پرسش و پاسخ در مورد پوکی استخوان

درمان استئوپروز یا پوکی استخوان

تشخیص استئوپروز یا پوکی استخوان

استئوپروز یا پوکی استخوان

علائم پوکی استخوان و راه های تشخیص

 

 این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید. 

ترجمه توسط itrans.ir

نظرات

در ادامه بخوانید...

23 درمان خانگی طبیعی تاپ برای آرتریت های (آرتروز) نمایان شده ی دست ها

در

شما می توانید درد را در زانوها، دست ها، باسن و یا مفاصل دیگر در سراسر بدن تان احساس کنید. که اغلب یکی از نشانه های رایج آرتریت است. گذشته از درد، برخی علائم دیگر، قرمزی و تورم در اطراف مفصل، حرکت محدود در قسمت های تحت تاثیر بدن تان و سفتی هستند. در این پست به شما 23 درمان خانگی طبیعی برای آرتریت در دست ها، را بدون هیچ گونه عوارض جانبی نشان می دهد. در این نوشته، بهترین درمان های طبیعی برای درمان آرتریت از منابع قابل اعتماد، ذکر شده است. با این وجود، تنها به منظور اطلاع رسانی است و هدف آن  دادن توصیه های پزشکی نیست. به خواندن این نوشته ادامه دهید تا اطلاعات بیشتری در مورد این 23 درمان خانگی طبیعی برای آرتریت را با جزئیات بیشتر، کسب کنید! (سیارک

1. زردچوبه
زردچوبه که به شما برای بهبودی پوست تان کمک می کند همچنین آرتریت شما را درمان می کند. زردچوبه یکی از بهترین درمان های خانگی برای آرتریت است.زردچوبه التهاب و درد، از جمله تورم و حساسیت مفاصل را کاهش می دهد. بسادگی، شما فقط نیاز به اضافه کردن پودر زردچوبه (مقدار کمی) در ادویه های کاری (curry) و سس گریوی (gravy) خود دارید تا به مزایای آن دست پیدا کنید. اگر شما به شیر گاو حساسیت ندارید، باید آنرا (یک لیوان) با پودر زردچوبه (1/4 قاشق چای خوری) بجوشانید و قبل از اینکه به رختخواب بروید، آنرا مصرف کنید. انتخاب دیگر، استفاده از آب و جوشاندن آن با مقداری زردچوبه، و مصرف آن است.
2. چای زردچوبه و زنجبیل
این ترکیب نیز به عنوان یکی از موثرترین درمان های خانگی موثر برای آرتریت در نظر گرفته می شود. زنجبیل و زردچوبه هر دو ضد التهاب بوده، و همچنین به درمان آرتریت روماتوئید و استئوآرتریت کمک خواهد کرد. برای گرفتن بهترین نتایج، شما باید چه چیزی انجام دهید:  (سیارک
این ها را تهیه کنید:
آب (2 فنجان)
1/2 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
1/2 قاشق چای خوری پودر زردچوبه
عسل برای مزه
این ها را انجام دهید:
قبل از همه، آب (2 فنجان) را جوش آورده، و 1/2 قاشق چای خوری پودر زردچوبه و زنجبیل را به آن اضافه کنید. آنرا به نیم جوش برسانید اجازه دهید که حدود 15- 10دقیقه بماند. آب آنرا بریزید سپس عسل را برای طعم و مزه اضافه کنید، و دو بار در هر روز از آن لذت ببرید. این مقدار بدست آمده برای دو وعده کافی است.
3. ماش
درمان های خانگی برای آرتریت
ماش نیز یکی از بزرگترین درمان های خانگی برای آرتریت است. به لطف عناصر سودمند زیادی که دارد یکی از پیش-نیازهای درمان آرتریت است. در اینجا دستورالعمل های دقیق برای استفاده از آن برای درمان آرتریت آورده شده اند:
این ها را تهیه کنید:
3 قاشق غذاخوری ماش
آب - 250 میلی لیتر
2 حبه سیر (اختیاری)
مقدار کمی فلفل (اختیاری)
مقدار کمی نمک (اختیاری)
این ها را تهیه کنید:
قبل از هر چیز، ماش را کل شب در آب بخیسانید.
صبح آنرا از آب دربیاورید.
سپس سیر را خرد کنید.
بعد از آن، سیر را به ماش اضافه کنید
شما بایستی این ترکیب ماش – سیر (یک مشت پر) را دوبار در روز مصرف کنید.
اگر شما بخواهید کمی به آن طعم و مزه بدهید، می توانید فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
توصیه می شود که این مخلوط را حداقل دو تا سه ماه بصورت روزانه مصرف کنید.  (سیارک
4. خیساندن نمک اپسوم (سولفات منیزیم)
درمان های خانگی برای آرتریت
هنگام جستجو برای درمان های خانگی طبیعی برای آرتریت، شما نباید از نمک اپسوم بگذرید.
نمک اپسوم، دارای سولفات منیزیم است که به نظر ترسناک می رسد، اما در واقع کاملا ماده ای عالی و مهم است. در اینجا دستورالعمل های گام به گام برای استفاده از آن برای درمان آرتریت آورده شده است:
این ها را تهیه کنید:
نمک اپسوم (1/2 فنجان)
آب گرم
یک کاسه بزرگ
این ها را انجام بدهید:
ابتدا، یک کاسه بزرگ را با آب گرم کافی پر کنید و سپس نمک اپسوم (1/4 فنجان) را به آن اضافه کنید. آن را هم بزنید، و بعد مفاصل دردناک را در این مایع فرو کنید. گزینه دیگر این است که یک حمام با نمک اپسوم بگیرید. تمام چیزی که باید انجام دهید پر کردن وان حمام و سپس اضافه کردن نمک اپسوم (2 فنجان) است. حداقل به مدت 15 دقیقه خیس بخورید.  (سیارک
5. نوشیدن ملاس نوارسیاه
نوشیدن ملاس نوارسیاه همچنین یکی از موثرترین درمان های خانگی برای آرتریت دست ها است. مقادیر بالایی از مواد معدنی با ارزش مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم را دارد. چندین سال است که ملاس نوارسیاه شده برای مقابله با آرتریت بکار می رود. برای گرفتن نتایج راضی کننده، شما می توانید آن را بصورت زیر استفاده کنید:
این ها را تهیه کنید:
ملاس نوارسیاه (1 قاشق غذاخوری)
آب گرم (ا فنجان)
این ها را انجام دهید:
قدم اول گرم کردن آب شیرین (1فنجان) است، اما جوش نیاید. سپس ملاس نوارسیاه (یک قاشق غذاخوری) را در آن بهم زده و هر روز یکی بنوشید.
6. برگ های قاصدک
در جستجوی درمان های خانگی طبیعی برای آرتریت، شما نباید از برگ های قاصدک بگذرید.
برگ های قاصدک فوق العاده غنی از ویتامینC و A هستند، و می تواند به ترمیم بافت آسیب دیده کمک کند، همچنین به کبد در دفع سموم از خونتان کمک می کند. علاوه بر این، آنها دارای خواص ضد التهابی هستند. به منظور کسب بهترین نتایج، شما می توانید به صورت زیر عمل کنید:
این ها را تهیه کنید:
برگ های تازه قاصدک (3 قاشق چای خوری)، یا یک قاشق غذاخوری از برگ های خشک آن
آب جوش (1 فنجان)
برگ های تازه (یک مشت) (اگر سالاد درست می کنید)
روغن زیتون خام اضافی (مقدار کمی) (اگر سالاد درست می کنید)
این ها را انجام دهید:
برای چای قاصدک تازه، شما فقط باید برگ های تازه (3 قاشق چای خوری) یا یک قاشق چای خوری برگ خشک را به آب جوش (1 فنجان) اضافه کنید. آب آنرا بریزید و سپس روزی دوبار آنرا بنوشید. شما می توانید برای بهتر شدن طعم و مزه آن عسل اضافه کنید زیرا قاصدک تلخ است. برای درست کردن یک سالاد، شما آنها را بصورت ساده با کمی روغن زیتون خام اضافی بخورید یا این برگ ها را طبق دستورالعمل دیگری به آن اضافه کنید.  (سیارک
7. چای بید سفید
در اینجا دستورالعمل های دقیق برای استفاده از بید سفید برای درمان آرتریت آورده شده اند:
این ها را تهیه کنید:
پوست درخت بید سفید خرده شده یا پودرشده (2 قاشق چای خوری)
آب (1 فنجان)
لیمو یا عسل برای مزه
این ها را انجام دهید:
قبل از هر چیز، آب (1 فنجان) را جوش آورده، و بعد آنرا به نیمه جوش برسانید. بعد از آن، پوست درخت بید سفید خرده شده یا پودرشده (2 قاشق چای خوری) را اضافه کنید و اجازه دهید برای 15-10 دقیق دم بکشد. بعد از آن، آنرا از حرارت دور کرده و اجازه دهید برای نیم ساعت دیگر بماند. توصیه می شود روزی دوبار از آن بنوشید. شما می-توانید عسل یا لیمو را برای طعم و مزه آن اضافه کنید، زیرا تلخ است.
8. ترکیب روغن اکالیپتوس و نعناع فلفلی
اکالیپتوس و نعناع فلفلی بدلیل تسکین درد و خواصش، جزء موثرترین درمان های خانگی برای آرتریت در نظر گرفته می شوند. احساس خنک کنندگی آن می تواند به طور موقت ناراحتی را برطرف کند، و همچنین یک احساس آرامش-بخش که می تواند درد آرتریت را از بین ببرد، را ایجادمی کند. برای اثرات مثبت، شما می توانید از آنها بصورت زیر استفاده کنید:  (سیارک
اجزاء:
روغن نعناع فلفلی (10-5 قطره)
روغن اکالیپتوس (10-5 قطره)
یک – دو قاشق غذاخوری از روغن حامل (بادام، زیتون، دانه انگور، غیره)
یک بطری شیشه ای کوچک تیره
این ها را انجام دهید:
قبل از هر چیز، 10-5 قطره از روغن نعناع فلفلی و اکالیپتوس را ترکیب کنید، و بعد آنرا با روغن حامل (2-1 قاشق غذاخوری) مخلوط کنید. بعد از آن، این مخلوط روغن را در یک بطری شیشه ای تیره ذخیره کنید و سپس آنرا از نور مستقیم آفتاب دور نگه دارید، و در آخر آنرا به مفاصلی که درد می کنند، بمالید.
درمان های خانگی زیاد سالم دیگری برای آرتریت وجود دارند که در بخش بعدی این مقاله آورده شده اند، بنابراین اگر می خواهید در مورد آن بیشتر بدانید پس به خواندن در پست های آینده(درمان های خانگی برای آرتریت بخش دوم ) ادامه دهید.

پست های مرتبط :

درمان های خانگی برای آرتریت بخش دوم 

درمان های خانگی برای آرتریت بخش سوم

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک)  

مترجم  itrans.ir 

نظرات

۱۳۹۵/۸/۱Unveeilbable how well-written and informative this was.

در ادامه بخوانید...

درمان های خانگی برای آرتریت بخش دوم

در

8. ترکیب روغن اکالیپتوس و نعناع فلفلی
اکالیپتوس و نعناع فلفلی بدلیل تسکین درد و خواصش، جزء موثرترین درمان های خانگی برای آرتریت در نظر گرفته می شوند. احساس خنک کنندگی آن می تواند به طور موقت ناراحتی را برطرف کند، و همچنین یک احساس آرامش-بخش که می تواند درد آرتریت را از بین ببرد، را ایجادمی کند.

برای اثرات مثبت، شما می توانید از آنها بصورت زیر استفاده کنید:
اجزاء:
روغن نعناع فلفلی (5-10 قطره)
روغن اکالیپتوس (5-10 قطره)
یک – دو قاشق غذاخوری از روغن حامل (بادام، زیتون، دانه انگور، غیره)
یک بطری شیشه ای کوچک تیره
این ها را انجام دهید:
قبل از هر چیز، 10-5 قطره از روغن نعناع فلفلی و اکالیپتوس را ترکیب کنید، و بعد آنرا با روغن حامل (1-2 قاشق غذاخوری) مخلوط کنید. بعد از آن، این مخلوط روغن را در یک بطری شیشه ای تیره ذخیره کنید و سپس آنرا از نور مستقیم آفتاب دور نگه دارید، و در آخر آنرا به مفاصلی که درد می کنند، بمالید. (سیارک)
9. چای میوه ارس
درمان های خانگی برای آرتریت
میوه های ارس بدلیل وجود عنصری بنام terpinen-4-ol در آن، نیز یکی از بهترین درمان های خانگی برای آرتریت هستند. برای اینکه نتایج بهتری بگیرید، شما می توانید به صورت زیر عمل کنید:
این ها را تهیه کنید:
میوه های ارس خشک شده (1 قاشق غذاخوری)
آب شیرین (1 فنجان)
عسل (اختیاری)
این ها را انجام دهید:
در مرحله اول، آب شیرین (1 فنجان) را جوش آورده، و سپس میوه های ارس خشک شده (ا قاشق غذاخوری) را در یک لیوان قرار دهید. پس از آن، آب جوش را روی این توت ها برریزید و اجازه دهید قبل از ریختن آب آن، برای حدود بیست دقیقه به اینصورت بماند. بهتر است که روزی دوبار 1 فنجان بنوشید، و اگر دوست داشتید می توانید برای بهترشدن مزه آن، عسل اضافه کنید.
احتیاط: وقتی حامله هستید، چای میوه ارس مصرف نکنید.
10. زیره سیاه
زیره سیاه برای آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای موجود در آن، می تواند یک ادویه ی عالی ضد التهابی باشد. علاوه بر این، اسید سالیسیلیک موجود در زیره سیاه، درد شما را نیز تسکین می دهد. برای درمان آرتریت، شما بصورت زیر از آن استفاده کنید:
زیره سیاه (2 فنجان) را به آب (یک شیشه) اضافه کنید.
این مخلوط را تا زمانیکه به 4/3 مقدار اصلی آن برسد بجوشانید.
اجازه دهید سرد شود.
این مخلوط را روزانه قبل از خواب و بعد از بیدارشدن بنوشید. (سیارک)
11. رازیانه
استفاده از رازیانه همچنین یکی از درمان های خانگی بسیار عالی برای آرتریت می باشد. مواد مغذی گیاهیِ در رازیانه، آن را به ادویه ای فوق العاده با خواص آنتی اکسیدانی تبدیل کرده است. به علاوه، آنتول که جزء اصلی در روغن فرار رازیانه است به کاهش التهاب کمک می کند. علاوه بر این، ویتامین C در رازیانه، رادیکال های آزاد را خنثی می کند و به نوبه خود مانع از بدترشدن و درد مفاصلِ مشاهده شده در آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) و آرتریت استئوآرتریت می شود. در اینجا مراحل ساده ای برای استفاده از رازیانه برای از بین بردن آرتریت آورده شده-اند: (سیارک)
دانه های رازیانه (1 قاشق چای خوری) را در یک هاون خرد کنید.
آب حرارت دیده (1 فنجان) (آنرا نجوشانید).
بعد از آن، این دانه های خردشده ی رازیانه را در یک فنجان قرار دهید و سپس روی آن آب داغ بریزید.
روی آنرا بپوشانید و اجازه دهید برای 10 دقیقه بماند.
حال این چای معطر را مصرف کنید.
شما می توانید روزی دو تا سه بار این چای را مصرف کنید.
12. دانه های شنبلیله
درمان های خانگی برای آرتریت
دانه های شنبلیله که غنی از فیبر و پروتئین هستند حاوی اجزای سودمند زیاد دیگری مانند آهن، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B1، فسفات، ساپونین، تریگونلین، فلاونوئیدها و دیگر آلکالوئیدها می باشند. علاوه بر این، به دلیل خواص ضد التهابی دانه های شنبلیله، آن ها به طور سنتی برای تسکین فوری دردِ نقرس و همچنین آرتریت بکار می رفته اند. در اینجا تعدادی از راه های استفاده از آنها برای درمان آرتریتِ دست ها، آورده شده اند: 
قبل از هر چیز، دانه های شنبلیله (یک قاشق چای خوری) را کل شب در آب قرار دهید. هنگام صبح، آب آنرا بریزید و سپس دانه های آنرا بجویید.
گزینه دیگر، از پودر دانه های شنبلیله استفاده می کند. ابتدا، یک قاشق چای خوری از این پودر را در آب ولرم (یک فنجان) مخلوط کنید و این مخلوط را هنگام صبح، زمانیکه معده شما خالی است، هر روز برای حدود 3-2 ماه مصرف کنید.
در روش دیگر، شما می توانید از دانه ها یا پودر شنبلیله در کاری ها (curry) و گریوی هایتان (gravy) استفاده کنید.
برای دانستن دیگر درمان های خانگی برای آرتریت دست، به خواندن این متن ادامه دهید! (سیارک)
13. زنجبیل
ریشه زنجبیل همچنین یکی از بهترین درمان های خانگی برای آرتریت است. این گیاه نه تنها درد آرتریت را کاهش می دهد بلکه برای درمان بسیاری ازعارضه های پزشکی دیگر از قبیل اسهال، قولنج، تهوع، و ناراحتی های قلبی بکار می رود. برای گرفتن نتایج مورد انتظار، می توانید بصورت زیر آنرا بکار ببرید:
این ها را تهیه کنید:
پودر دانه های شنبلیله – 50 گرم
پودر زنجبیل – 50 گرم
زردچوبه – 50 گرم
این ها را انجام دهید:
هر سه جزء را باهم ترکیب کنید
سپس این مخلوط را در یک ظرف غیرقابل نفوذ نگه دارید.
بعد از آن، یک قاشق چای خوری از مخلوط را دوبار در روز مصرف کنید. در روش دیگر، شما می توانید همچنین آنرا با مقداری آب گرم مخلوط کرده و سپس آنرا بخورید. درمان های خانگی زیاد سالم دیگری برای آرتریت وجود دارند که در بخش بعدی این مقاله آورده شده اند، بنابراین اگر می خواهید در مورد آن بیشتر بدانید پست های آینده را مطالعه کنید.

پست های مرتبط :

درمان های خانگی برای آرتریت بخش اول

درمان های خانگی برای آرتریت بخش سوم

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک)  

مترجم  itrans.ir 

نظرات

۱۳۹۵/۸/۱At last, soenmoe who comes to the heart of it all

در ادامه بخوانید...

سبک زندگی برای قوی نگه داشتن استخوان‌ها

در

1. فعال باشید و قوی‌تر شوید.
سبک زندگی فعال یا فعال شدن به لحاظ فیزیکی می تواند به پیشگیری از استئوپروز، پوکی استخوان کمک کند. استخوان ها و عضلات به فعالیت به صورت قوی‌تر شدن، پاسخ می دهند. دو نوع ورزش بهترین شرایط را برای پیشگیری از استئوپروز دارند: تحمل وزن، که در آن در مقابل گرانش زمین تلاش می کنید، و مقاومت از طریق ورزشهایی از قبیل وزنه‌برداری. هرچه استخوان های خود را برای پیاده روی، دویدن یا وزنه برداری سنگین تر و قوی تری به کار گیرید، استخوان هایتان به همان اندازه قوی خواهند شد. از آنجایی که افتادن شایع ترین سبب شکستگی استخوان است بنابراین فعالیت‌های بهبود تعادل از جمله تای چی و تمرینات قدرتی نیز می توانند به صورت قابل توجهی خطر را کاهش دهند.


2. باغبان خوبی باشید و به پیشگیری از استئوپروز کمک کنید.
معطل مانده ام که چه نوع فعالیت بدنی به قوی نگه داشتن استخوان‌هایم کمک می کند؟ یکی از مطالعات نشان می دهد که باغبانی می تواند از نظر پیشیگیری از استئوپروز به شما کمک زیادی کند. کشیدن ماشین چمن‌زنی، جمع‌اوری و بلند کردن یک چرخ دستی پر از کود یا علف‌های هرز همگی ورزش‌های تحمل وزن است. (سیارک)  
3. محل زندگی خود را «ایمن از شکستگی» نمایید.
پله‌ها و محل های زندگی خود را چراغ بندی کنید و اطمینان حاصل کنید که پله‌ها لغزنده نمی باشند. درهم برهمی خانه را رفع نموده و تخته چوب ها و موکت های شل شده کف را تعمیر نمایید. اطمینان حاصل نمایید که تمامی سیم‌های برق و تلفن در خارج از مسیری است که شما در آن قدم برمی دارید. ، قالیچه‌هایی که سبب افتادنتان می شوند را بچسبانید یا ببندید. در یک طرف دوش، وان و توالت دستگیره نصب کنید. و برای برداشتن چیزی که خارج از دسترسی شماست روی چهارپایه یا صندلی نایستید- وسایلی که به طور منظم از آنها استفاده می کنید را در جاهایی قرار دهید که به راحتی و آسانی بتوانید بردارید.
4. به تازگی استخوانتان شکسته است؟ حرف بزنید!
اگر میانسال یا پیرتر هستید و شکستگی استخوان دارید، با متخصص مراقبت های بهداشتی خود درباره اسکن تراکم استخوانی خود حرف بزنید تا از بابت استئوپروز آزمایش انجام دهد. در این سنین شکستگی‌ها اخطارهایی هستند که حکم تحقیقات بیشتر در زمینه مشکلات مربوط به سلامتی را دارند. فقط شکستگی خود را گچ گرفته و به خانه بازنگردید! (سیارک)  
5. در مورد دریافت کلسیم خلاق باشید.
دریافت کلسیم مورد نیاز از رژیم غذایی چالش برانگیز می باشد. شما بسته به سن‌تان روزانه نیاز به 1.000 تا 1.200 میلی گرم کلسیم دارید. سعی کنید تا شیر خشک را به سوپ، غذای گوشتی و نوشیدنی های خود اضافه کنید. فقط یک قاشق غذاخوری شیر خشک بدون چربی شامل 52 میلی گرم کلسیم است. شما می توانید به اسانی دو تا چهار قاشق غذاخوری را به بسیاری از دستورالعمل‌های آشپزی خود اضافه کنید. همچنین آب میوه، غلات، حبوبات، نان، غلات و آب های غنی شده با کلسیم را خریداری کرده و نصف فنجان انجیر خرد شده را روی هشت اونس ماست بریزید. این ترکیب بیش از نصف کلسیم روزانه یک فرد بزرگسال را تامین می کند.
6. دریافت مناسب ویتامین D نیز مهم می باشد.
ویتامین D به بدن شما در جذب کلسیم کمک می کند، چرا که به آن اجازه می دهد تا از طریق روده داخل جریان خون شود. بدون آن، کلیه ها کلسیمی که می توانست مصرف گردد را دفع خواهند کرد.

پست های مرتبط:

- چرا استخوان های سالم برای شما مهم هستند؟

 - استخوان هایتان را به خطر نیاندازید.

- استخوان ها آن چیزی نیستند که شما فکر می کنید.

 - چه وقت استخوان ها می شکنند؟

 - شما ممکن است در خطر باشید.

 - چرا فعال بودن باعث قوی شدن استخوان ها می شود

- رژیم غذایی مناسب برای داشتن استخوان های محکم

 - در صورتی که کودک نوپای شما نوشیدن شیر را دوست نداشته باشد

- از استخوان های خود در هر سنی محافظت کنید.

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک)  

مترجم  itrans.ir 

نظرات

در ادامه بخوانید...