جنجال تازه بانوی اول آمریکا در توییتر

در

سیاستمداران در دنیای مجازی به شدت زیر ذره بین قرار دارند ، هنوز مدت زیادی از لایک دردسر ساز ملانیا ترامپ زیر توییت  اندی استروی  نگذشته است که جنجال تازه ای در مورد فالو کردن نفر پنجم توسط بانوی اول آمریکا ایجاد شده است..

 قبل از خواندن این  مطلب ذکر این نکته ضروری است که  در شبکه اجتماعی توییتر دو حساب کاربری وجود دارد که متعلق به رییس جمهور و بانوی اول آمریکا هستند و این دو حساب به غیر از حسابهای شخصی این افراد هستند و در هر دوره ای  در اختیار رییس جمهور و بانوی اولٍ وقت می‌باشند این دو حساب کاربری FLOTUS@  برای بانوی اول و POTUS@ برای رییس جمهور هستند.

 به گزارش AOL.COM در هشتم فوریه 2018

بانوی اول آمریکا خانم ملانیا ترامپ در حساب کاربری رسمی توییترش FLOTUS@ بیش از 9.7 میلیون دنبال کننده (فالوئر) دارد اما ایشان فقط 5 نفر را در توییتر دنبال می کند که یکی از این پنج نفر کسی است که سابقا پست همسرش دونالد ترامپ را در اختیار داشته است و البته  اصلا مورد علاقه دونالد ترامپ نیست و این شخص کسی نیست جز باراک اوباما رییس جمهور پیشین ایالت متحده آمریکا.

برای مدتی زیادی ملانیا در توییتر فقط  چهار نفر را دنبال می کرد حساب رسمی رییس جمهور دونالد ترامپ یعنی POTUS@ و حساب شخصی دونالد ترامپ و همچنین خانم کارن پنس -بانوی دوم کاخ سفید- و آقای مایک پنس معاون اول رییس جمهور ، چهار اکانتی بودند که ملانیا آنها را دنبال می کرد.

با این حال مت هیز، رمان نویس بریتانیایی جمعه گذشته با اشاره به فالو گردن نفر پنجم توسط ملانیا ترامپ در توییتر خودش نوشت : "این یک شوخی دوست داشتنی با دونالد ترامپ است که ملانیا فقط 5 نفر را در توییتر دنبال می کند و یکی از این پنج نفر  باراک اوباما است"

یکی از کاربران توییتر در این باره گفته بود که شاید ادنبال کردن باراک اوباما در توییتر توسط اکانت FLOTUS@ مربوط به زمانی بوده است که این اکانت در اختیار میشل اوباما بوده است .

اما کاربر دیگری بلافاصله این استدلال را رد کرد و ثابت کرد که اکانتهای FLOTUS@ ,و POTUS@ بعد از اتمام دوره ریاست جمهوری هر شخص  قفل و آرشیو می شوند و تغییر نام داده می شوند و برای افراد جدید اکانتهای با همان نامها ساخته می شود، پس  این  حسابها جدید هستند و باراک اوباما جدیدا توسط ملانیا فالو شده است.در هر صورت هنوز انگیزه ملانیا از دنبال کردن باراک اوباما در توییتر مشخص نیست.

نظرات

۱۴۰۰/۱۲/۲۱عطرهای مورد علاقه افراد مشهور ملانیا ترامپ همسر چهل و پنجمین رئیس جمهور ایالات متحده، مدل و طراح ساعت، مدتهاست که ثابت کرده است که یکی از شیک ترین و زیباترین خانم های اول زمان ماست. ملانیا هنگام انتخاب عطر، بو های کلاسیک و با احتیاط را ترجیح می دهد .عطرهای مورد علاقه او Chanel No. 5 و عطرهای ایتالیایی الهام گرفته از Dolce & Gabbana هستند. عطرهای مورد علاقه ملانیا اغلب ترکیبی از مرکبات تازه و رایحه گل را ترکیب می کنند.

در ادامه بخوانید...

10 مورد که امروزه در تبلیغات باید بدانید

در

(سیارک)  : در این پست هر چیزی که در مورد دنیای تبلیغات امروزی باید بدانید وجود دارد.


1. مدیر عامل بعدی گروه پابلیسیز، ماریس لوی نام دارد. آرتور سادون که در حال حاضر رهبری آژانسهای ابتکاری را بر عهده دارد، تا 1 ژوئن مدیر عامل گروه را بر عهده دارد.
2. ورایزون در حال بررسی ادغام با یک چارتر است. این حرکت باعث میشود که شرکت مخابراتی (تلکام) در رقابت مستقیم با AT&T قرار بگیرد و با روند cord-cutting مبارزه کند.
3. فیسبوک در سایتهای خبری شروع به انتشار فیلمهای طولانی تر کرده است. این شبیه یک مناقصه است که در خدمت تبلیغات میانه برای کاربران است.
4. اسنپ چت گزارش کرده است که به دنبال 200 میلیون دلار است تا صرف تعهداتی از آژانس ها کند. در اینجا مشخص میشود که واسطه ها چگونه کار میکنند و منظور آنها از IPO چیست.
5. توییتر به دنبال رهایی از ویژگیهای لحظاتش است. توییتهای سرپرستی اکنون در انتهای تب Eplore جدید هستند و این میتواند به این معنا باشد که ویژگیهای توییتهای سرپرستی دیگر از رده خارج شده است.
6. گوگل در مورد اینکه چگونه با ابزارکهای صوتی کنترل شده تبلیغات میکند توضیحی نداده است. در درآمد Q4 گوگل، مدیر عامل ساندار پیچای گفت که رابطهای صوتی کنترل شده تنها یکی از راههایی هستند که مردم با کامپیوترها ارتباط برقرار میکنند.
7. مدیران یاهو احتمالا به دنبال اخراج شدن هستند. کارکنان شرکت دارای مفاد "محرک دوبل" در قراردادهای خود هستند که باعث میشود پرداختهای مجزای بزرگی داشته باشند و بخشهای بزرگی از سهام سرمایه گذاری نشده ی آنها به آنان برسد، البته در صورتی که اخراج شوند.
8. KFC از طلسم سندروز کولونل جدید دیگری رونمایی کرد. بازیگری به نام بیلی زان، که به خاطر ایفای نقشش در فیلم تایتانیک معروف شد، از جوجه‌ی طلایی گرجستانی جدید در تبلیغات رونمایی کرد.
9. یک تبلیغ جدید برای نینتندو سوییچ کنسول سعی دارد شما را متقاعد کند تا از آن در توالت استفاده کنید. تبلیغ نینتندو آلمانی به منظور به نمایش گذاشتن ویژگی قابل حمل آن است.
10. درآمد تبلیغات ویدئویی و جستجوی موبایلی گوگل در سه ماهه‌ی آخر افزایش یافته است، اما شرکت مادر، آلفابت، اهداف سود خود را از دست داد. 

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  (سیارک

ترجمه  itrans.ir

نظرات

در ادامه بخوانید...

جعل و دروغ روز به روز بیشتر از دیروز، به خاطر یک مشت لایک

در

بی شک شما هم تا به حال یک عکس جذاب یا یک ویدئوی بامزه را در اینستاگرام یا توییتر یا فیسوک و دیگر فضاهای مجازی دیده اید و خوشتان آمده است و لایک کرده اید و یا بازنشر داده اید اما چند روز بعد متوجه شده اید که عکس یا ویدئوی مذکور جعلی بوده است.  مطمئنا بعد از فهیدن اصل موضوع آن ویدئو یا عکس دیگر آن جذابیت قبلی را  نداشته است.

 دیروز یک ویدئوی جذاب در توییتر منتشر شد که در کمتر از 24 ساعت بیش از دو میلیون بار تماشا شد و هزاران لایک گرفت در این ویدئو که از دوربین امنیتی یک مغازه گرفته شده است دو نوجوان اسکیت باز را میبینیم که در حال دزدی چیپس از یک مغازه هستند و در همان لحظات یک آقای دیگر با شاتگان وارد مغازه میشود و با اسلحه فروشنده را تهدید میکند. این دو نوجوان طی یک عملیات بسیار جالب مرد مسلح را زمینگیر میکنند و اسلحه اش را هم به دست مغازه دار می دهند و از آنجا فرار میکنند

خوب دوستان زیاد هیجان زده نشوید. این ویدئو تقلبی است

 Gizmod  می نویسد در واقع نه تنها تقلبی است بلکه مربوط به تبلیغ یک سری وب فیسبوکی به نام پنج ستاره است. این ویدئو ها مربوط به یک سری نوجوان است که  کارهای جالب میکنند ، البته ماهیت این ویدئوها اصلا مهم نیست متاسفانه فضای مجازی روز به روز بیشتر به یک جنگل پر از دروغ  و نیرنگ شبیه می شود. آنها از گم شدن اخلاقیات در فضای مجازی می نویسند و معتقدند که این رفتارها در زندگی واقعی نمود پیدا خواهد کرد. دروغگویی قبح و زشتی خود را از دست داده است و این اصلا خوب نیست

وبسایت Gizmod ضمن بیان این مطلب به بررسی علل و دلایل انتشار اخبار و ویدئوهای جعلی در فضای مجازی پرداخته است و به این نتیجه رسیده است که شاید مالکان این سایتها علیرغم تمام ادعایی که در مورد برخورد با نشر اخبار و موارد جعلی دارند از این موضوع استقبال می کنند چرا که چنین مواردی باعث بالا رفتن آمار بازدید از سایت می شود و چه چیزی بهتر از این؟

در کشور ما هم این موارد به وفور یافت می شود. از اخبار جعلی در مورد مرگ بازیگران تا ساخت صفحات چت جعلی منتسب به بازیگران و فوتبالیستها و هزاران حرکت غیر اخلاقی دیگر که گاهی برای چند لایک بیشتر اتفاق می افتد و گاهی هم اهداف به مراتب غیر اخلاقی تر در پس این ماجراها است .

شما به راحتی می توانید یک اپلیکیشن ساخت صفحات چت قلابی دانلود کنید و سپس با خلق یک مکالمه جعلی یک خبر دست اول منتها دروغین ایجاد کنید. گاهی وقتها ساخت این چتها صرفا برای خنده است که هر چند بر مبنای دورغ بنا شده است اما خب چه کسی به حقیقت داشتن یک جوک اهمیت می دهد؟ بارها و بارها شاهد اسکرین شاتهایی از مکالمات خیالی بین زن و شوهر و پدر و پسر و کارمند و کارفرما بوده ایم که صرفا برای خنده و دریافت چند لایک خلق شده اند . اما گاهی این چتها با اهداف غیر از خنده ساخته می شوند و به راحتی آبروی یک نفر را در فضای مجازی در معرض ریخته شدن قرار می‌گیرد.

گاهی وقتها این چتهای جعلی صرفا برای خندیدن درست می شوند اما گاهی همین مکالمات را به یک شخص حقیقی منتسب می کنند

اخبار مربوط به مرگ بازیگران هم از آن دست حرکات غیراخلاقی است که هیچوقت کهنه نمی شود. و البته دلیل علاقه افراد به خبر مرگ سلبریتیها هم از معماهای هزارتو است، بیشترین واکنشها در فضای مجازی معمولا ذیل چنین اخباری صورت می گیرد. هنرمند محبوب و قدیمی کشورمان آقای جمشید مشایخی از آن دست افرادی است که بارها و بارها خبر مرگش در فضای مجازی منتشر شده است او طی یک مصاحبه در مورد این اخبار جعلی گفتند : دیگر برای خود هم عادی شده است و واقعا نمی دانم هدف این افراد از پخش این اخبار چیست. ( سیارک)

خبر مرگ هنرمند محبوب کشورمان جمشید مشایخی بارها و بارها در صفحات مجازی پخش و سپس تکذیب شده است

ویدئوهای جعلی و عکسهای فتوشاپی هم از موارد دیگری هستند که روزانه در فضای مجازی تولید و بازپخش می شوند. عکسهای مربوط به کشف حیوانات عجیب الخلقه و مومیایهای وطنی هنوز که هنوز است در اینستاگرام پخش می شوند و جالب اینجاست که هستند کسانی که این اخبار را باور می کنند.

گاهی این خبرها آنچنان به سرعت مورد توجه قرار می گیرند و در صدر اخبار قرار میگیرند که حتی خبرنگاران فعال در حوزه خبر را هم فریب می دهند و ممکن است به گونهای به نشر هر چه بیشتر این اخبار دامن بزنند. چند وقت پیش یک ویدئو از اعتراض عده ای از مردم به یک دفتر خدمات مسافرتی که در همسایگی یکی از شعب بانک ها بود در فضای مجازی پخش شد و بعد عده ای از همین صفحات تولید کننده اخبار کذب این خبر را به عنوان ورشکستگی بانک مذکور در فضای مجازی پخش کردند و عده بسیاری بدون توجه به محتوا و صحبتهای مطرح شده صرفا به خاطر اینکه خبر کذب جذابیت بیشتری دارد شروغ به نشر آن کردند تا جاییکه این خبر روی خروجی یکی از سایتهای مطرح خبری رفت و البته بعد از لحظاتی هم حذف شد.

متاسفانه هنوز هستند کسانی که اخبار مربوط به کشف موجودات عجیب و غریب را باور می کنند

فارغ از جذابیت موضوع قبل از اینکه هر خبری را توسط صفحات شخصی خودتان نشر دهید باید از صحت و سقم آن اطلاع پیدا کنید. چرا که گاهی اخبار کذب ممکن است آنچنان واقعی به نظر برسند که حتی اجازه شک کردن راجع به آن خبر را به خودتان ندهید. ( سیارک)

اینکه همه در فضای مجازی دارند راجع به یک موضوع صحبت می کنند اصلا دلیل بر درست بودن آن موضوع نیست. متاسفانه هنوز هم هستند کسانی که فکر می کنند ضرب المثل قدیمی "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" در حوزه خبر هم صدق می کند و با این استدلال اقدام به انتشار اخبار

می‌کنند.

وبسایت Gizmod ضمن بررسی علل انتشار این اخبار و تصاویر و ویدئوهای جعلی به این نتیجه می‌رسد که در بسیار از مواقع انگیزه های مالی در پس زمینه این اقدامات است، صاحبان صفحات با انتشار این اخبار و افزایش تعداد بیننده و فالوئر اعتبار صفحات خودشان را افزایش می دهند و این برای کسب درآمد بیشتر، بهتر است و البته صاحبان سایتها و کمپانیهای بزرگ هم مسلما با افزایش کاربران شاهد افزایش ارزش سهام و سایت مربوطه خواهند بود و به همین خاطر است که در بسیاری موارد با علم به جعلی بودن خبر یا ویدئو هیچ واکنش نشان نمی دهند هر چند که فیسبوک در سالهای اخیر مدعی مبارزه با پخش اخبار کذب بوده است اما درعمل هیچکاری انجام نمی‌دهد. Gizmod در ادامه می نویسد که این افراد روی بازنشر اخبار دروغین توسط سایر کاربران حساب باز می کنند .

امیدوارم که کاربران فضای مجازی پیش از انتشار و باز نشر و یا فرستادن هر خبر یا ویدئو و یا عکسی برای دوستانش کمی راجع به اصل موضوع تحقیق کنند و بعد از اطمینان از صحت و سقم خبر نسبت به نشر آن اقدام کنند. گاهی وقتها این شایعات می توانند باعث اتفاقات ناگواری برای فرد یا افرادی که در معرض شایعه قرار دارند شود.

نظرات

در ادامه بخوانید...

بهترین فیلم 2018 به انتخاب باراک اوباما

در

باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا در توییتی لیستی از 15 فیلمی مورد علاقه خود را منتشر کرد. 

در لیست بهترین فیلم های منتشر شده توسط باراک اوباما فیلم "مرگ استالین" نیز وجود دارد که نمایش آن در روسیه ممنوع است.

  • "Annihilation" - نابودی با بازی ناتالی پورتمن
  • "Black Panther" پلنگ سیاه - اولین ابر قهرمان رنگین پوست
  • "Black clanman"
  • "Blind spots"
  • "Flaming"
  • "Death of Stalin"
  • "Eighth grade"
  • "If Beale Street could talk"
  • "Do not leave a trace"
  • Minding the gap
  • "Rider"
  • "Roma"
  • "Shoplifters"
  • "Support the girls"
  • "Will you be my neighbor?"

اوباما فیلم های زیادی میبیند و علاقه زیادی به مطالعه کتاب دارد. او به همراه همسرش متن هایی برای فیلم های مستند شبکه Netflix تهیه می کند.

نظرات

در ادامه بخوانید...

در سال 2019 استارت آپ و شرکت های بزرگ چند ساله می شوند؟

در

در ابتدای سال 2019 یادی کنیم از شرکت هایی که این همه سال در کنار بودند و سعی کردند دنیای بهتری برای ما بسازند.

Snapchat برای 8 سال

پیام رسان Snapchat از سپتامبر 2011 کار خود را شروع کرده و مخترع پیام های خود نابود شونده (البته بعد از کاراگاه گجت)، استوری و ماسک تصویری است.

اینستاگرام: 9 سال

اینستاگرام محبوبترین شبکه اجتماعی تصویر و ویدیو در اکتبر 2010 رسما فعالیت خود را شروع کرد، در سال 2012 توسط مارک زاکربرگ مدیر فیسبوک خریداری شد. 

شیائومی 9 ساله شد

شرکت شیائومی در ستا 2011 اولین گوشی موبایل خود را روانه بازار کرد. درحال حاضر از تولیدات شرکت شیائومی می توان به لپ تاپ، مودم وای فای، روتر ها، موبایل و انواع وسایل خانه های هوشمند اشاره کرد.

اوبر 10 سال

اوبر غول خدمات حمل و نقل امسال دهمین سال فعالیت خود را جشن می گیرد. اوبر از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده است. در ابتدا با خدمات حمل نقل مسافر و غذا کار خود را شروع کرد. درحال حاضر بیش از 100 میلیون کاربر دارد.

توییتر: 13 سال

تویتر یک میکرو وبلاگ است، این سرویس در 21 مارس 2006 کار خود را شروع کرد. در ابتدا محدودیت 140 کاراکتری هر پست دقیقا مانند پیامک های قدیمی جالب بود، درحال حاضر محدودیت تعداد کاراکترها 280 است.

فیسبوک: 15 سال

فیسبوک زمانی محبوب ترین شبکه اجتماعی بود، در سال 2012 با 1 میلیارد کاربر در ماه هیچ رقیبی نداشت. فیسبوک مالک اینستاگرام و واتس اپ نیز هست.

تسلا: 16 سال

تسلا شرکتی تجهیزات نوین الکترونیکی، خودروهای الکترونیکی، باتری های خورشیدی می باشد. تسلا موتور در سال 2003 توسط مارتین ابرهارد و مارک ترپنینگ ساخته شد، ایلان ماسک بعدا به این تیم پیوست.

علی بابا: 20 سال

علی بابا در سال 1999 به عنوان یک فروشگاه کوچک آنلاین فعالیت خود را آغاز کرد. درحال حاضر شرکت های بزرگ علی بابا اکسپرس ، تاوباو و تی مال و همچنین علی پی را در اختیار دارد.

گوگل: 21 سال

بزرگترین موتور جستجوی اینترنت، یکی از پولدارترین شرکت های جهان در یک پارکینگ توسط لری پیچ و سرگی برین ساخته شد، امروز گوگل فقط یک موتور جستجو نیست، گوگل روی اندروید و سیستم عامل کروم کار می کند و دستگاه ها و تجهیزات مختلفی ارائه می دهد.

موزیلا: 21 سال

موزیلا از اولین شرکت های توسعه دهنده نرم افزارهای متن باز است. فعالیت موزیلا فقط به فایرفاکس محدود نمی شود، موزیلا پروژه های زیادی دارد که همه مثل فایرفاکس بی اهمیت هستند!

Netflix برای 22 سال

Netflix در ابتدا فیلم کرایه می داد. در سال 2007 با توسعه خدمات شبکه ویدیویی توانست غول صنعت سینما و تلویزون شود.

آمازون برای 25 سال

آمازون یک کتاب فروشی آنلاین در سال 1994 بود، از اختراعات آن می توان به کتاب خوان مشهور آن "کیندل" اشاره کرد. 

کم کم به قدیمی تری های صنعت الکترونیک میرسیم، شرکت هایی که برای بیش از 30 سال در این عرصه فعالیت داشتند.

هواوی: 32 سال

شرکت چینی هواوی در سال 1987 تاسیسی شد و در ابتدا تلفن سانترال می فروخت، درحال حاضر یکی از غول های صنعت موبایل است.

اپل: 43 سال

اپل در 1 اپریل 1976 توسط استیو جابز، استو وازنیاک و رونالد واین تاسیس شد. اتفاقا اپل نیز از پارکینگ شروع کرد. کلا مثل اینکه از پارکینگ شروع نکنی موفق نمیشی! در ابتدا کامپیوترهای شخصی تولید می کرد. سپس به صنعت مخابرات رو اورد و انواع گوشی را روانه بازار کرد. درحال حاضر اپل با ارزش ترین شرکت جهان است. 

مایکروسافت: 44 سال

درحال حاضر تقریبا نیم قرن از عمر مایکروسافت میگذرد، مایکروسافت برای سیستم عامل ویندوز معروف شد. جالب اینکه اولین سیستم عامل این شرکت ویندوز نبود، حتی MS DOS هم نبود! یک نسخه شبیه یونیکس به نام Xenix بود. دقیقا مشخص نیست مایکروسافت از پارکینگ شروع کرده یا نه ولی به هر حال موفق شد و در حال حاضر تولید کننده کنسول های بازی Xbox، سیستم های ابری Azure و کامپیوتر های Surface است.

اینتل: 51 سال

اینتل اصلا اینتل نبود! در سال 1968 با نام NM Electronics کار خود را شروع کرد. اینتل غول صنعت پردازنده ها، چیپ ست، کنترلر، فلش مموری، مودم و هر چیز الکترونیکی hightech دیگری است. پردازنده های اینتل همه جا هستند!

HP برای 80 سال

Hewlett-Packard توسط William Hewlett و David Packard در سال 1939 تاسیس شد، در آن زمان زیاد به اسامی توجهی نداشتند و همین که فامیلی خوش آهنگ بود برای نام شرکت قابل استفاده بود. HP از رایانه شخصی، ماشین حساب قابل برنامه ریزی، پرینتر، تجهیزات اداری، گوشی موبایل، رایانه شخصی و لپ تاپ تولید می کند.

سامسونگ: 81 سال

شرکت کره ای سامسونگ در 1 مارس 1938 تاسیس شد، سامسونگ در ابتدا ماهی و نودل می فروخت، کاملا هم طبیعی بود اولین تلویزیون در سال 1927 ساخته شد که حتی شبیه تلویزیون هم نبود! بعد کسب و کار ماهی خراب شد و سامسونگ دفتر بیمه زد، بعدها در سال 1960 وارد صنعت تکنولوژی شد.

IBM برای 108 سال

پدر شرکت های برپایه تکنولوژی، IBM در سال 1911 تاسیس شد. IBM در ابتدا ماشین های پانچ نوار و ماشین حسابداری (دستگاه الکترومکانیکی که محاسبه) تولید می کرد. بعدا وارد صنعت رایانه های شخصی و IT شد.

جالب است بدانید در سال 1911، رونالد ریگان چهلمین رئیس جمهور آمریکا و غلامحسین بنان خواننده مشهور ایرانی به دنیا آمدند، رونالد ریگان در سال 2004 در سنت 93 سالگی چشم از جهان فرو بست.

نظرات

در ادامه بخوانید...

سازندگان انیمیشن سیمپسون ها کروناویروس را پیش بینی کرده بودند

در
سازندگان انیمیشن سیمپسون ها کروناویروس را پیش بینی کرده بودند
سازندگان انیمیشن سیمپسون ها ظهور نوع جدیدی از کروناویروس را پیش بینی کرده بودند .با این حال ، در سریال های انیمیشن ، این بیماری از ژاپن گسترش می یابد ، نه از چین.
 
طرفداران انیمیشن سیمپسون ها دریافتند که سازندگان سریال انیمیشن سیمپسون ظهور نوع جدیدی از کروناویروس ، 2019-nCoV را پیش بینی کرده اند.

پیش بینی سیمپسون ها 

بیست و یکمین قسمت از فصل چهارم سریال انیمیشن با نام "Marge in Chains"  یادآور وقایعی است که اکنون در ارتباط با یک بیماری جدید اتفاق می افتد. خانواده سیمپسون ها تصمیم گرفتند آبمیوه گیری را از ژاپن سفارش دهند ، اما در حین بسته بندی یکی از کارمندان نامه پستی عطسه کرد. در نتیجه "نامه ویروسی" منجر به شیوع این بیماری در سراسر شهر اسپرینگفیلد شد.
 
توجه داشته باشید که یک تفاوت وجود دارد: این بیماری نه از ووهان بلکه در شهر ژاپن اوزاکا آمده است.
 
به یاد بیاورید ، طرفداران "سیمپسون ها" بارها و بارها خاطرنشان کرده اند که سازندگان سریال انیمیشن افسانه ای وقایع جهانی را پیش بینی می کنند. و همچنین ابراز پشیمانی کردند که پیش بینی آنها درباره پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری دونالد ترامپ به حقیقت پیوست.

نظرات

در ادامه بخوانید...

چگونه هکرها حساب های ایلان ماسک ، بیل گیتس ، جف بزوس و دیگران در توییتر را هک کردند

در

هکر توییتر
بزرگترین حمله سایبری در تاریخ توییتر: چگونه هکرها حساب های ایلان ماسک ، بیل گیتس ، جف بزوس و دیگران را هک کردند
شب گذشته توییتر بزرگترین حمله هکرها در تاریخ شبکه اجتماعی را متحمل شد. حساب های تأیید شده از ده ها نفر از افراد مشهور از جمله بیل گیتس ، ایلان ماسک ، "ثروتمندترین مرد جهان" ، " جف بزوس " ، " باراک اوباما" ، نامزد انتخابات ریاست جمهوری دموکرات ، جو بایدن ،  بنیامین نتانیاهو ، کیم کارداشیان و همسرش کانی وست و همچنین در صفحات رسمی سرویس Uber و Apple نیز همین پیام را منتشر کردند. در یک توئیت از مشترکان خواسته شد هر مقدار بیت کوین را به حساب مشخص شده ارسال کنند و در عوض دو برابر پول دریافت کنند.

کلیه بیت کوین های ارسال شده به آدرس زیر در اندازه دو برابر بازگردانده می شوند. اگر 1000 دلار ارسال کنید ، 2،000 دلار برمی گردانم. من فقط این کار را به مدت 30 دقیقه انجام می دهم.

- پیام را در صفحه ایلان ماسک ، کانی وست و دیگر شخصیت های مشهور بخوانید.

 

هک توییتر

این توییت ها در صفحات ستاره ها پین شده و پس از چند دقیقه حذف شدند. در این زمان ، برخی از کاربران اینترنت به شوخی می پرداختند و فرض می کردند که آنچه نوشته شده است جعلی است ، در حالی که برخی دیگر بیت کوین های خود را به حساب مشخص شده ارسال می کردند. مشخص نیست که چند نفر قربانی کلاهبرداران شدند ، اما در یکی از این کیف پول ها 12 بیت کوین پیدا شد که هزینه آن بیش از 100 هزار دلار است.

 

این شرکت قبلاً تحقیقاتی را پس از این حادثه آغاز کرده است ، جک دورسی ، مدیر توییتر وعده داده است که جزئیات را به اشتراک بگذارد پس از اینکه سرانجام توسعه دهندگان دلیل این هک را فهمیدند. در همین زمان ، کاربران شبکه های اجتماعی مجددا فرصتی برای انتشار توییت های خود پیدا کردند ، اما سرویس پشتیبانی هشدار داد که به دلیل تشخیص ، می تواند سقوط سیستم به صورت دوره ای رخ داد.

جک دورسی درباره حمله سایبری در توییتر اظهار نظر کرد:روز سخت برای ما در توییتر. همه ما از آنچه اتفاق افتاده احساس وحشت می کنیم.

 

طبق نسخه اولیه ، هکرها به لطف ابزارهای داخلی کارمندان ، حسابهای شخصیتهای معروف و شرکتهای بزرگ را ضبط کردند - برای دوره تحقیقات دسترسی بهحساب ها به طور موقت محدود شد.  با کلاهبرداران تماس گرفته و فهمیده است که می توانند به یکی از کارمندان توییتر رشوه بدهند. با دسترسی به پنل سرپرست ، هکرها می توانند حساب های کاربری را به ایمیل خود وصل کنند. به هر حال ، این نسخه هنوز تأیید رسمی دریافت نکرده است.

 

نظرات

در ادامه بخوانید...