کمک های اولیه برای مسمومیت با مواد شیمیایی خطرناک

در

مسمومیت

مواد شیمیایی مسموم کننده (OHS) یا مواد شیمیایی خطرناک اضطراری (AHS) برای سلامتی و زندگی انسان بسیار خطرناک هستند. معمولاً با استنشاق آنها از طریق هوا وارد بدن انسان می شوند. برخی از آنها به حدی قوی هستند که می توانند تقریباً با سرعت صاعقه منجر به مرگ یک فرد آلوده شوند ، در حالی که تنها چند میلی گرم از یک ماده خطرناک کافی خواهد بود. مواد شیمیایی خطرناک چیست؟ چگونه می توان کمک های اولیه برای مسمومیت با مواد شیمیایی خطرناک ارائه داد؟ چه علائمی نشان دهنده آسیب به بدن AHOV است؟ با خواندن مقاله زیر می توانید پاسخ این سؤالات و بسیاری دیگر را پیدا کنید.

 

علل مسمومیت چیست OHV و AHOV

AHOV ، یا مواد خطرناک شیمیایی اضطراری ، چنین ترکیبات شیمیایی هستند که با رها شدن در محیط ، باعث ایجاد خسارت گسترده به مردم ، مرگ حیوانات و آلودگی هوا ، گیاهان ، خاک و آب می شوند. هر ساله با سرعت بالایی از توسعه پتانسیل های صنعتی ، چنین موادی بیشتر می شوند. و هرگونه تصادف در محل کار همراه با استفاده از مواد شیمیایی خطرناک اضطراری می تواند به یک فاجعه انسانی تبدیل شود.

 

OXV را می توان به چندین گروه تقسیم کرد که از نظر میزان سمیت با یکدیگر تفاوت دارند: بسیار سمی ، بسیار سمی ، بسیار سمی ، کم سمی ، نسبتاً سمی و عملاً غیر سمی.

مواد شیمیایی خطرناک ترین سمی شامل: اسید هیدروسیانیک ، فسژن ، کلروسیان ، آکریلونیتریل ، کلروپریکین ، آمونیاک ، دی سولفید کربن ، کلر و متیل برمید است. به ویژه در میان آنها ، آفت کش ها که برای کنترل آفات و علفهای هرز در کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند ، متمایز هستند. برخی از این مواد بخشی از بسیاری از مواد شوینده ، حلالها ، رنگها و سایر مواد شیمیایی خانگی هستند.

مواد شیمیایی خطرناک که می توانند منجر به مسمومیت گسترده افراد ، داشتن سمیت زیاد و توانایی در مواقع اضطراری برای رفتن به وضعیت خطرناک و خطرناک شوند ، به عنوان مواد شیمیایی خطرناک طبقه بندی می شوند. در حقیقت ، چنین موادی که در حوزه صنعتی یا کشاورزی در هنگام رهاسازی تصادفی مورد استفاده قرار می گیرند ، می توانند منجر به آلودگی قابل توجه محیط شوند ، در غلظت هایی که برای ارگانیسم های زنده مضر هستند.

 

AHOV ، با توجه به تأثیر آن بر بدن انسان ، مرسوم است كه به چند گروه تقسیم شود: موادی که خاصیت خفگی دارند. اینها عبارتند از: کلرید گوگرد ، فسژن ، کلر ، هیدرازین ، کلروپیرین ، تری کلرید فسفر.

موادی که اثر سمی مشترک دارند: هیدروسیانین اسید ، اتیلن کلروهیدرین ، مونوکسید کربن ، اکرولین ، دینیتروفنول ، هیدروژن آرسنیک و دینیتروورتوکرزول.

موادی با خاصیت خفه کننده سمی. معروف ترین آنها سولفید هیدروژن ، اکریلونیتریل ، دی اکسید گوگرد و اکسیدهای ازت است. مواد عصبی که تأثیر منفی در انتقال و تولید تکانه های عصبی دارند. از این میان ، اتیلن اکسید ، متیل مرکاپتان ، ترکیبات ارگانوفسفره و دی سولفید کربن متمایز می شوند.

 

موادی که همزمان تأثیر عصبی و عصبی دارند. این موارد عبارتند از: متیل برومید ، آمونیاک ، متیل کلرید ، اسید هیدروکرومیک ، استونیتریل.

 

موادی که می توانند منجر به اختلالات متابولیکی شوند: دیوکسین ، دی متیل سولفات و فرمالدئید.

 

مواد خطرناک از چند طریق وارد بدن انسان می شوند: از طریق دستگاه گوارش ، از طریق غشاهای مخاطی ، از طریق پوست و دستگاه تنفسی. هنگامی که در داخل بدن هستند ، اندامهای حیاتی را از بین می برند و به اختلال در بسیاری از سیستم های بدن کمک می کنند ، در نتیجه خطر جدی برای زندگی انسان ایجاد می کنند. مسمومیت ناشی از چنین عناصر به زیر حاد ، حاد و مزمن تقسیم می شود. ضایعه حاد در نظر گرفته می شود که در آن مسمومیت از چند ساعت و گاهی اوقات چند دقیقه پس از ورود سموم به بدن انسان شروع می شود.

 

علائم مواد شیمیایی خطرناک

بسته به اینکه به چه گروه شیمیایی تعلق داشته باشد ، و علائم بالینی آن ظاهر می شود. مواد گروه اول با علائم زیر مشخص می شوند:

درد و سوزش در چشم ها ،

لک های گشاد؛

دردهای شدید قفسه سینه ،

تا حد زیادی  سرفه تشدید می شود.

افزایش بزاق؛

حملات سرفه خفگی خشک ، گاهی اوقات با خلط خونی.

تنگی شدید نفس ، نارسایی تنفسی ، ایجاد ادم ریوی.

گروه دوم با ویژگی های زیر مشخص می شود:

تنگی نفس اسهال ،

تهوع و استفراغ ؛

وزوز گوش ؛

فشار دادن سردرد ،

سرگیجه؛

کاهش شدید فشار خون.

نبض سریع و ضعیف هنگام مسمومیت با مواد گروه سوم ، تصویر بالینی زیر مشاهده می شود:

تنگی نفس ،

حملات سرفه خفگی خشک؛

اسهال شدید؛

طعم فلزی در دهان؛

از دست دادن هوشیاری ، تا شروع اغما؛

حالت تهوع و استفراغ فراوان؛

افزایش رنگ پریدگی پوست.

قولنج روده ، درد شدید در شکم؛

قلبی؛ در موارد شدید ، مرگ.

گروه چهارم علائم زیر را نشان می دهد:

سردرد ،

سرگیجه؛

اختلال آگاهی؛

سندرم تشنج؛

توهم تهوع و استفراغ؛

حالت کما ی عمیق برای گروه پنجم ، تظاهرات زیر مشخص ترین است:

ترشح بزاق ؛

نقص بینایی یا از بین رفتن کامل آن.

سوختگی روی پوست یا غشاهای مخاطی.

آسفکسی از سرفه.

از دست دادن هوشیاری؛

کما ،

ششمین گروه از مواد با وجود علائم بالینی زیر مشخص می شود:

عدم دفع ادرار؛

افت شدید و چشمگیر در فشار خون.

تاکی کاردی؛

نارسایی تنفسی؛

وجود تشنجهای تشنج؛

درد شکم ، تهوع و استفراغ؛

اسهال؛

کما

 

کمک های اولیه برای از بین بردن عفونتهای حاد تنفسی

در چنین مواردی ، کمک های اولیه باید توسط شخصی نزدیک به قربانی انجام شود. در عین حال ، لازم است بدانیم که زندگی یک فرد به انسجام و سرعت عمل بستگی دارد ، بنابراین زمانی برای نگرانی و وحشت وجود ندارد. اقدامات کمک های اولیه برای صدمات با مواد شیمیایی خطرناک شامل موارد زیر است:

1- قربانی را در هوای تازه قرار دهید. در این حالت ، شما باید از ایمنی خود مراقبت کنید. قبل از ورود به یک اتاق آلوده ، لازم است که هوشیارانه اوضاع را ارزیابی کنید ، و اگر در این شرایط این خطر ممکن است زندگی شما را تهدید کند ، باید کار نجات را با یک متخصص انجام دهید و خود را در معرض خطر قرار ندهید. اگر می توانید مصدوم را بدون هیچ خطر خاصی برای سلامتی خود به داخل هوا آزاد ببرید ، ماسک گاز یا دستگاه تنفس را برای او قرار دهید و به عملیات نجات ادامه دهید.

2-  تماس فوری  با اورژانس 115 و آمبولانس بگیرید ، گزارش دهید که چه اتفاقی افتاده و تعداد تقریبی مصدومان را اطلاع دهید.

3- در صورت بهوش بودن قربانی ، لازم است که به او آب آشامیدنی یا چای شیرین بدهید. سعی کنید فرد را آرام کنید ، صورت او را با آب خنک بشویید.

4- اگر مواد شیمیایی روی پوست یا غشاهای مخاطی قرار دارند ، لازم است که حداقل در مدت پانزده دقیقه محل آسیب دیده را با آب جاری بشویید. 

5- اگر قربانی بیهوش است ، لازم است که او را با چرخاندن سر به طرف خود ، روی یك سطح صاف قرار داده و دسترسی اكسیژن را فراهم كنید. برای بهبود گردش خون مغزی و عملکرد قلب ، باید پاهای قربانی را بالا قرار دهید. در صورت عدم وجود نبض یا تنفس ، احیاء قلبی ریوی لازم است.

 

به محض ورود آمبولانس ، تیم پزشکی کمک های اولیه را انجام می دهند که در:

استفاده از ماسک اکسیژن.

عادی سازی سیستم قلبی عروقی و تنفسی با داروها؛

معرفی راه حل های تزریق که مسمومیت را برطرف می کنند.

پردازش و شستشوی پوستی که مستقیماً در تماس با مواد شیمیایی قرار داشته است.

علائم درمانی؛

انجام احیای قلبی ریوی در مرگ بالینی.

پس از این اقدامات ، قربانی برای معالجه بیشتر به بخش مراقبت های ویژه یا بخش سم شناسی منتقل می شود.

 

درمان مسمومیت با مواد شیمیایی خطرناک چگونه است

درمان لزوماً فقط در بیمارستان انجام می شود. مدت زمان درمان بستگی به شدت بیماری و وضعیت بیمار دارد. چنین درمانی شامل موارد زیر است: اتصال بیمار به اکسیژن.

استفاده از پادزهرها؛

همودیالیز؛

 تجویز داروها به صورت عضلانی یا داخل وریدی.

درمان پوست با سوختگی های شیمیایی ، با ضایعات شدید در نواحی زیادی از پوست ، بیمار در حالت اغما دارویی قرار می گیرد.

انجام استنشاق با داروهای مرطوب کننده و شفابخش.

در موارد مسمومیت شدید ، ممکن است عوارض ناشی از مداخله جراحی ایجاد شود. این موارد عبارتند از:

خونریزی داخلی ،

ایجاد پانکراتیت حاد و موارد دیگر. 

 

خلاصه

مسمومیت با مواد شیمیایی خطرناک خطر جدی برای زندگی و سلامتی انسان به همراه دارد. در خصوص موارد شدید ، این حتی می تواند منجر به مرگ شود. با درمان به موقع ، بهبودی به اندازه کافی سریع رخ می دهد. در غیر این صورت و همچنین با مصرف داروی خود عوارض جدی ایجاد می شود که منجر به پیامدهای ناخوشایند و غیرقابل پیش بینی می شود.

نظرات

در ادامه بخوانید...

مانچینیل یا سیب مرگ

در

همین الان ،یهویی، جزایر کارائیب ، عکس سلفی با درخت مانچینیل  را فراموش کنید!!!

درخت مانچینیل در سواحل دریای کارائیب با شاخ و برگ ها ی انبوه می روید میوه  مانچینیل سمی و کشنده می باشد در کتاب گینس به عنوان خطرناکترین درخت در دنیا معرفی شده است میوه این درخت شبیه سیب سبز است و به سیب مرگ معروف می باشد.علائم مسمومیت با این میوه تاول زدن دهان، تورم گلو، و مشکلات مختلف در دستگاه هاضمه می باشد.بیشترین سم این درخت در شیره آن وجود دارد.در صورت آتش زدن چوب این درخت و استنشاق دود چوب درخت مانچینیل باعث  التهاب ریه ، سرفه و ملتهب شدن حنجره می شود و در صورت وارد شدن دود به داخل چشم ها احتمال نابینا شدن هم هست. خوشبختانه این درخت در ایران موجود نمی باشد ولی در صورتی که برای مسافرت به جزایر کارائیب رفتید به این درخت نزدیک نشوید و هوس عکس سلفی با این درخت را نکنید!!! (سیارک)

نظرات

در ادامه بخوانید...

5 کاری که نباید در زمان مسمومیت انجام دهید

در
5 کاری که نباید در زمان مسمومیت انجام دهید
مسمومیت : به مواد غذایی ، شیمیایی ، مسمومیت با مواد فرار ، داروها و قارچ ها تقسیم می شود. همه آنها ویژگی های خاص خود را دارند ، اما مجموعه ای از اقدامات مشترک  برای خنثی کردن آنها لازم است. به طور خلاصه: فرد را از ماده سمی جداکنید ، از تنفس آزاد اطمینان حاصل کنید ، آب گرم یا شیر به مسموم بدهید و با اورژانس 115 تماس بگیرید.
 

خود درمانی در مسمومیت

1- لازم است به استثنای مسمومیت با مواد غذایی سبک ، با پزشک تماس بگیرید. سپس کافی است معده را بشویید.
 
2- اگر فردی بیهوش باشد یا در حالت گیجی باشد ، اجازه ندهید که او روی پشت خود دراز بکشد . او را به پهلو بچرخانید تا در استفراغ خود خفه نشود.
 
3- امتحان کردن القاء استفراغ در فردی که هوشیاری کامل ندارد و همچنین در زنان باردار و با تشنج غیرممکن است . منتظر دکتر باشید.
 
4- در صورت مسمومیت شیمیایی ، سعی نکنید اسید را با مواد قلیایی و برعکس خنثی کنید . این امر باعث آزاد شدن مقدار زیادی گاز می شود و این میزان گاز قرار گرفتن در معرض ماده سمی را افزایش می دهد. در این ارتباط ، سعی نکنید نوشیدنی آب گازدار را به فرد مسموم بدهید. از آب تمیز و بدون گاز استفاده کنید.
 
5- و، شاید ، مهمترین حالت مسمومیت پیشگیری است. مواظب خودتان باشید. غذاهای مشکوک و قارچ های ناآشنا نخورید ، مواد غذایی را در نزدیکی مواد شیمیایی ذخیره نکنید و یا از مواد مخدر سوء استفاده نکنید. و به یاد داشته باشید ، اغلب توجه و دقت بهترین روش برای جلوگیری از بیماری مسمومیت است.

با مسمومیت با الکل چه کار کنیم

مسمومیت با الکل یک وضعیت بسیار خطرناک است. ، فقط نوشیدن 10 میلی لیتر متانول در محتوای نوشیدنی می تواند منجر به نابینایی فرد شود. بیشتر اوقات ، مسمومیت با الکل به دلیل مصرف بیش از حد الکل اتفاق می افتد. اما احتمال مسمومیت با الکل جایگزین را نمی توان رد کرد ، به ویژه اگر علائم مسمومیت به یکباره در چندین نفر مشاهده شود که همان نوشیدنی را مصرف کرده اند.
اولین علائم مسمومیت با الکل شامل موارد زیر است: درخشش ناسالم در چشم ، هماهنگی نامناسب حرکات ، گفتار مهار نشده ، تعریق بیش از حد ، حالت تهوع ، استفراغ ، بی حالی. اگر فردی از سردرد شکایت کند ، اختلال در بینایی ، ضعف یا سایر علائم جدی مشاهده می شود ، باید فوراً یک آمبولانس فراخوانده شود. به طور کلی ، اگر وضعیت بیمار باعث نگرانی شما شود ، بهترین راه مراجعه به پزشک است.
قبل از ورود پزشکان لازم است معده را خالی کنید و باعث استفراغ شوید.
 

مسمومیت شوخی نیست

مسمومیت با هر منشاء باید بسیار جدی گرفته شود. در اولین علائم مسمومیت ، شما باید فوراً به پزشک متخصص مراجعه کنید و هرچه زودتر کمک ارائه شود ، بهتر می شود. در صورت مسمومیت ، پیدا کردن علت مسمومیت بسیار مهم است. اگر به مواد سمی مشکوک هستید ، خوب است که مواد باقیمانده آنها را برای تجزیه و تحلیل تهیه همراه ببرید. اگر این امکان پذیر نباشد ، ممکن است نمونه هایی از استفراغ ، مدفوع و ادرار قربانی مفید باشد. این می تواند به مواد مؤثر در مسمومیت کمک کند. اگر مسمومیت غذایی ایجاد شده باشد ، پس مانده های غذایی که ظاهراً باعث مسمومیت شده اند به تعیین علت مسمومیت کمک می کنند. اما اگر این امکان پذیر نباشد ، از استفراغ و مدفوع می توان برای تجزیه و تحلیل استفاده کرد.

7 محصول مشترک که می تواند باعث مسمومیت شود

رژیم غذایی ما به قدری متنوع است که کاهش آن در غذاهایی که می توانند به بدن ما آسیب برساند بسیار دشوار و تقریبا غیرممکن است. اما با توجه به اینکه سالانه حدود 75 میلیون نفر در اثر مسمومیت غذایی در بیمارستان بستری می شوند ، دانشمندان دریافتند که کدام غذاها برای ما خطر بالایی دارند.
 

1. جوانه یونجه.

این محصول اکنون در اوج محبوبیت قرار دارد ، اما در حقیقت جوانه یونجه می تواند باعث مسمومیت بیشتر غذا ها شود. این خطرناک است زیرا حاوی مقدار زیادی رطوبت است ، و همانطور که می دانیم باکتری هایی مانند سالمونلا و سایر میکروب ها به محیط مرطوب بسیار علاقه دارند.
 

2. انواع توت ها

بیشتر این محصولات تابستانی حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی و دارای عطر و بوی بی نظیری است. اما سطح متخلل آنها به عنوان یک محیط عالی برای همه سموم دفع آفات ، نیترات و خاک است. بنابراین ، قبل از استفاده ، کاملاً زیر آب جاری بشویید.
 

3. تخم مرغ

تخم مرغ حاوی سالمونلا است. در واقع ، اینگونه است ، اما تخم مرغ های پخته شده هیچ خطری برای بدن ندارند. و همه به این دلیل است که این باکتری در دماهای بالا زنده نمی ماند.
 

4. گوشت

همه ما آن را دوست داریم وقتی مادر کباب های مورد علاقه ما را درست می کند یا خود شما دوست دارید خانواده خود را با یک بشقاب گوشتی خوشمزه خوشحال کنید. اما هنگام پخت و پز ، باید به خاطر داشته باشید که گوشت می تواند به شکل مسمومیت غذایی خطر ایجاد کند. بنابراین به یاد داشته باشید که تهیه ظروف از محصولات مشابه باید در دمای حداقل 70-80 درجه باشد.
 

5. پنیر

به خصوص در تعطیلات ، ما دوست داریم که با پنیر ها را به طور معمول در خمیر در سالاد با غذاهای دریایی مختلف استفاده کنیم. و دقیقاً در چنین محصولاتی می توانند باکتری ها و میکروب ها زندگی کنند که حتی بدون اکسیژن نیز می توانند زنده بمانند. به عنوان مثال ، لیستریا ممکن است در پنیر نرم زندگی کند.
 

6. مرغ

در محبوب ترین محصول می تواند چنین میکروب ها و باکتری های ناخوشایند به نام استافیلوکوک ، سالمونلا و کمپیلوباکتر زندگی کنند. مرغ باید همیشه برخلاف گوشت صورتی ، تا آخر پخته شود. همچنین به یاد داشته باشید که قبل و بعد از طبخ غذاهای حاوی مرغ، دستان خود را کاملاً بشویید.
 

7. غذاهای دریایی

به خصوص اگر آنها از کشورهای گرمسیری آمده باشند. غذاهای دریایی می توانند باعث مسمومیت شدید غذایی شوند ، زیرا چنین محصولاتی نیاز به رعایت دقیق همه فن آوری های آشپزی دارند. موارد مسمومیت و مرگ با غذا های دریایی زیاد است ، بنابراین قبل از شروع تست خوردن  یک محصول جدید در خارج از کشور ، چند بار فکر کنید ، آیا ارزشش را دارد؟

مسمومیت غذایی: چگونه بدن را ترمیم کنیم؟

اگرچه هنگام مسمومیت معمولاً نمی خواهید غذا بخورید ، اما نمی توانید چندین روز بدن را بدون غذا رها کنید. ما آموخته ایم که کدام غذاها می توانند به کاهش شرایط کمک کنند.
 
مسمومیت غذایی یک وضعیت بسیار ناخوشایند است ، اما هیچ کس از آن در امان نیست. علاوه بر محصولات بی کیفیت ، علت این اختلال می تواند ویروس ها ، باکتری ها یا سموم باشد. اول از همه ، توجه داشته باشیم که مسمومیت غذایی می تواند بسیار شدید باشد و در این حالت شما باید به پزشک مراجعه کنید. اگر وضعیت بیمار در طول روز بهبود نیافته ، باید به پزشک مراجعه کنید.
 
در صورت مسمومیت ، بدن برای بازیابی به انرژی نیاز دارد. بنابراین ، با مسمومیت غذایی ، باید رژیم خاصی را دنبال کنید. در روز اول توصیه می شود از خوردن غذا خودداری کنید ، اما مایعات زیادی بنوشید. آب ، یک چای ضعیف با یک قاشق غذاخوری شکر. اگر بیمار احساس بهتری داشته باشد ، آب مرغ سبک یا فرنی مایع  به خوبی بهبود می یابد.
 
در دو تا سه روز آینده ، خوردن غذای نرم توصیه می شود. غلات مایع ، آب گوشت کم چربی ، کمپوت ، گوشت پخته شده خرد شده - این ظروف به بدن کمک می کنند تا بتدریج روند هضم طبیعی را ترمیم و قدرت بخشد. شما باید در بخش های کوچک غذا بخورید.
 
در صورت مسمومیت و حدود پنج روز پس از از بین رفتن علائم حاد ، خوردن میوه و سبزیجات تازه ، غذاهای پرادویه ، سرخ شده ، شور ، شیرینی ، لبنیات ، شیرینی ، سوسیس و گوشت دودی توصیه نمی شود.

نظرات

در ادامه بخوانید...

در صورت خوردن محصولات کپک زده چه اتفاقی می افتد

در

کپک زده

کپک در هر آشپزخانه ای میهمان ناخوانده ی مکرری است. قارچ ها خیلی سریع توسعه می یابند و بعضی اوقات روی محصولات به ظاهر تازه تأثیر می گذارند.

 

آیا محصول کپک زده خطرناک است؟ و بهترین راه برای مقابله با محصولات کپک زده چیست؟

کپک تقریباً در هر محصولی ظاهر می شود ، به خصوص محصولاتی که رطوبت زیادی دارند را دوست دارد. کپک به علت  تولید مایکوتوکسین ها خطرناک است  ،  مایکوتوکسین ها در برابر درجه حرارت بالا مقاومت می کنند.

اما مایکوتوکسین ها در مرحله ای ظاهر می شوند که کپک از قبل رسیده و محصول کاملاً خراب شده و مدتهاست به سطل آشغال رفته است. بعید است کسی محصولی کپک زده را گاز بزند. در غیر این صورت ، عواقب آن به احتمال زیاد ناراحت کننده خواهد بود - علائم مسمومیت با مواد غذایی ظاهر می شود ، و برخی از انواع کپک حتی می توانند روی سیستم عصبی اثر داشته باشند.

 

اگر کپک به تازگی گسترش یافته است چکار کنیم؟

بسیاری از افراد فکر می کنند شما می توانید قسمت آسیب دیده را جدا کنید و بقیه را با خیال راحت بخورید. اما این کاملاً درست نیست ، یا بهتر است بگوییم ، با همه محصولات کار نمی کند.

کپک به راحتی در محصولات مرطوب و متخلخل مانند نان نفوذ می کند. بنابراین ، جدا کردن قسمت کپک زده مرئی بی فایده است . کل محصول آلوده است. در مورد میوه ها و سبزیجات نیز همین مسئله وجود دارد - اگر کپک داشته باشند ، کاملاً نامناسب هستند.

برای جدا کردن کپک ، اگر کم باشد ، با محصولاتی مانند پنیر امکان پذیر است. اما شما باید یک یا دو سانتی متر دیگر بعد از منطقه آسیب دیده را جدا کنید و دور بریزید.

 

چرا کپک خطرناک است

همانطور که قبلاً نیز گفتیم ، مسمومیت با مایکوتوکسین بعید است. اما کپک به خودی خود یک آلرژن قوی است. این می تواند باعث بروز واکنش های جدی از جمله مشکلات تنفسی شود.

 بنابراین ، مبتلایان به آلرژی برای تغذیه باید ایمنی محصولات را به دقت رصد کنند. اگر چیزی در یخچال کپک زده است ، باید تمام محصولات را بررسی کنند - کپک خیلی سریع پخش می شود.

نظرات

در ادامه بخوانید...