عفونت سینوسی امکان دارد از باکتری، ویروس یا حتی قارچ منتقل شده باشد.درمان عفونت سینوسی به نوع عفونت بستگی دارد از اینرو باید برای تشخیص و درمان این بیماری باید به پزشک مراجعه کرد.این نشانه ها علائم عفونت سینوسی می باشند و با درد های معمولی اشتباه گرفته نشوند.
علائم شایع برای عفونت سینوسی طبق اعلام موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی آمریکا عبارتند از:
• سردرد، به ویژه زمانی که از اول صبح شروع شود.
• درد در پیشانی، فک، دندان و گونه ها، یا بین چشم ها.
• التهاب یا تورم مجاری اشک، پلک ها و سایر بافت های اطراف چشم.
دارچین ادویهای است که در غذاهای کشورهای مختلف به طور گستردهای استفاده میشود. عطر دلپذیر و روح بخشی دارد و تا حد زیادی به احتقان گلو کمک می کند. استفاده از آن بهمراه عسل گلو را تمیز کرده و کمک می کند تا خلتی که در روی گلوی ملتهب ایجاد شده، رفع گردد. شما به مواد زیر نیاز خواهید داشت:
• یک فنجان شیر • مقداری خورده دارچین • زنجبیل خرد یا پودر شده • یک قاشق عسل طرز تهیه: شیر را گرم کنید. سپس زنجبیل و دارچین را به آن اضافه کنید. عسل به دمکردنیتان شیرینی خواهد بخشید. میتوانید هر موقع که خواستید آن را بنویشید اما نوشیدن آن قبل از خواب، موثرتر خواهد بود. اگر از شیر گاو استفاده می کنید خوب است که از بادام یا شیر نارگیل استفاده نمایید.(سیارک)
چای نعناع: نعناع گیاهی است که عمدتا برای اهداف آروماتراپی و جهت مراقبت از پوست استفاده می شود. همچنین به طور گسترده ای بعنوان طعم دهنده در محصولات FMCG استفاده می شود. با این از زمان های قدیم برای درمان بسیاری از اختلالات انسانی نیز استفاده می شود. چای نعناع برای از بین بردن التهاب گلو استفاده می گردد. عنصر اصلی در نعناع یعنی منتول، به عنوان ضد خلت قدرتمند و ضد احتقان برای گلو است. نعناع را به حالات مختلف در بازار می توانید پیدا کنید. برای چای آن نیاز به برگ های خشک نعناع دارید.
مواد لازم: • برگ های خشک نعناع • آب • آب لیمو- به مقدار دلخواه طرز تهیه: مقداری آب را در قوری بجوشانید. در حالی که آب می جوشد، برگ های خشک را به آن اضافه کنید. بعد از دم کشیدن مخلوط به مدت چند دقیقه، آن را از صافی بگذرانید و چند قطره آب لیمو به آن اضافه کنید. می توانید چای را بنوشید. می تواند روزانه سه بار یا بیش از آن استفاده گردد.(سیارک)
12 علامت در کودکان که نباید نادیده گرفته شود(قسمت اول)
نسترن شاکریدر۱۴۰۳/۲/۱۸
برای برطرف شدن این علايم هرگز منتظر نمانید،این علايم جدی هستند... زمانیکه به عنوان پدر و مادر هستید، نشان لیاقت پزشکی می گیرید. زمانیکه بینی کودک خود را تمیز می کنید یا دندان لق کودک خود را خارج می سازید. اما گاهی اوقات، سخت است بگوییم که چه زمانی با پزشک تماس بگیرید:کدام دمای بدن را تب شدید باید در نظر گرفت؟ یک پزشک متخصص اطفال در شیکاگو، و سخنگوی آکادمی اطفال می گوید: والدین باید همیشه احتیاط کنند وزمانیکه نگران هستند، بدنبال درمان فوری باشند. با این حال، برای راهنمایی شما، 12 علائم را دراینجا ارائه می دهیم که همیشه باید توجه داشت.(سیارک)
علامت #1 : تب شدید
تبی که 100.4 فارنهایت یا بالاتر در کودک کمتر از 3 ماه است؛ بالاتر از 101 فارنهایت در کودک 3 تا 6 ماه است؛ یا بالاتر از 103 فارنهایت در کودک 6 ماه تا 2 سال است. متخصصین اطفال تاکید دارند که وقتی تب زیاد می شود، ارقام دما سنج به اندازه حال کودک شما مهم نیستند. یک استثناء: وقتی که تب به 100 درجه فارنهایت رسید، کودکان زیر 3 ماه نیازمند درمان فوری است.یک متخصص اطفال و مشاور والدین، محقق برخورد با کودک تازه متولد: از تولد تا تحقق می گوید: اگر تب ناشی از عفونت باکتریایی همچون عفونت مجاری ادراری باشد، بسرعت به بدن منتشر می شود. این تب معمولا ناشی از یک ویروس متداول باش اما مجبوریم از آن مطمئن شویم. بهتر است که فورا به پزشک خود زنگ بزنید؛ اگر بعد از ساعات اداری بود، مستقیما به E.R. بروید. در کودکان بالای 2 سال، تا زمانیکه کودک شما آب جذب می کند و بصورت نرمال عمل می کند، نگرانی زیادی وجود ندارد. برای راهنمایی با متخصص اطفال تماس بگیرید.(سیارک)
علامت #2: تب طولانی
طبی که با درمان کاهش نیابد یا بیش از 5 روز طول بکشد. اگر به کودک خود داروی کاهش طب می دهید از جمله استامینوفن یا ایبوبروفن، و ارقام دماسنج کاهش نمی یابد، فورا با پزشک خود تماس حاصل کنید. این نشان عفونت شدید کودکتان است و احتمالا دکتر نیازمند معاینه کودک شما باشد. تب ناشی از ویروس سرماخوردگی یا آنفلوآنزا در عرض 5 روز برطرف می شود. تبی که طول می کشد حتی زمانیکه میزان تب پایین باشد (100.4 درجه فارنهایت)، احتمالا ناشی از عفونت باکتری پنومونیا باشد که نیازمند درمان انتی بیوتیک است.
علامت #3: تب همراه با سردرد
تبی که همراه با درد گردن یا سردرد باشد یا همراه با دانه های قرمز در پوست باشد. به پزشک خود زنگ بزنید- اینها علائم مننژیت بوده و نیازمند مداخله فوری است.
علامت #4: دانه های قرمز دایره مانند
دانه های قرمزی که شبیه چشمان گاو است یا شامل دانه های قرمز رنگ می باشد و تا زمانیکه فشار ندهید دیده نمی شوند دانه های قرمز حلقه مانند با نکته رنگ پریده در وسط آن، نشانه بیماری لایم است. در صورتیکه نقاط تیزی را زیر پوست می بینید، فورا کمک بگیرید که نشانه بیماری جدی است. هر نوع کبودی وسیع می تواند نشانه اختلال در خون باشد. بعلاوه، نقاط قرمز لکه مانند می تواند نشانه واکنش الرژیک باشد. اگر کودک شما در تنفس مشکل دارد یا آشفته و بی حال است، باید فورا توسط پزشک معاینه شود.(سیارک)
علامت #5: خال غیرعادی
خالی که تازه یا متغیر است متخصص کودکان در اوستین و نویسنده Baby 411 می گوید: خالهای کودکتان را کنترل کنید، بویژه هر خالی که از زمان تولد داشته است چون احتمالا بدخیم شوند. اگر متوجه خالی می شوید که بطور نامنظم شکل گرفته است، دارای کناره های خاص است، تک رنگ نیست یا بلند شده است، به پزشک خود خبر دهید. تمام اینها نشانه سرطان پوست می باشند.
علامت #6: درد ناگهانی شکم
درد شکم که در قسمت سمت راست و پایین است یا دردی که ناگهانی و کرامپی می باشد و می آید و می رود اگر کودک شما در قسمت سمت راست و پایین شکم درد دارد از او بخواهید بالا بپرد و بیافتد- اگر این کار برایش سخت است، می تواند نشانه آپاندیس باشد. اگرچه آپاندیس در قسمت سمت راست و پایین شکم است، درد ناشی از آپاندیس از پایین کمر شروع شده و به راست می رود. دکتر براون می گوید: ویروس عادی شکم باعث تب، تهوع و سپس درد شکم و اسهال می شود. در مورد آپاندیس ابتدا با اسهال شروع می شود، سپس استفراغ، درد و بعد تب می کند. دکتر لوین می گوید: اگر این علایم را مشاهده کردید، با پزشک خود تماس حاصل کنید- اپاندیس فورا پیشرفت می کند و باید فورا درمان شود. (سیارک) اگر کودک شما زیر 4 سال است و درد شکمی دارد که یک دقیقه می گیرد و یک دقیقه ارام است، می تواند نشانه intussusceptions باشد، اختلال شدیدی که معمولا باعث می شود تا روده های کودک گره بخورند. درد در عرض 20 تا 60 دقیقه شدید می شود و همراه با تهوع، تب، خون در مدفوع و حرکات ژله ای روده است. اگر درد کودک شدید است به پزشک زنگ بزنید. اگر علائم کرامپی وجود دارد، فورا به بیمارستان ببرید.
سبک ترین گلودرد به دلیلِ سرماخوردگی ایجاد می شود و در حدود چهار تا پنج روز طول می کشد.
برای کاهش گلودرد و سرفه به بچه های بزرگ تر از 2 سال، چای گرمِ بدونِ کافئین و یا آب گرمِ با نصفِ قاشق چای خوری عسل و لیمو بدهید. برای بچه های بزرگ تر از 1 سال، 1 قاشق چای خوری عسلِ گندم سیاه خالص را، برای کاهش سرفه امتحان کنید. برای بچه های 6 سال و بالاتر، آب نباتِ سخت و یا قرص گلودردِ بدون نسخه همراه با مسکن، می تواند به کاهش درد کمک کند. غرغره کردن با آب نمک گرم نیز ممکن است کمک کند. گلودرد استرپتوکوکی به طور ناگهانی بروز کرده و با علایم سرماخوردگی همراه نیست. اگر به [عفونتِ] استرپتوکوکی مشکوک هستید، با پزشک خود تماس بگیرید کودکتان به آنتی بیوتیک نیاز دارد. (سیارک)
فرزند من برای دریافتِ داروی سرفه یا سرماخوردگی باید چند سال داشته باشد؟ به کودکان کمتر از 4 سال، داروی بدون نسخه ی سرماخوردگی یا سرفه ندهید. مطالعات متعددی نشان داده اند که در کودکان بسیار کوچک، داروهای بدون نسخه واقعا کمکی به [بهبودِ] علایم نمی کند. در واقع، آن ها ممکن است سبب بروزِ عوارض جانبی جدی شده و تهدید بالقوه ای برای زندگی باشند. برای کاهش علایم سرماخوردگی، [به کودک] مایعات اضافی بدهید، از یک ضداحتقانِ بینی، و یک مرطوب کننده استفاده کنید.
هنگامی که فرزند من سرما خورده و سرفه می کند، یک دارو به او بدهم یا دو دارو
نسترن شاکریدر۱۴۰۳/۲/۱۸
داروها را فقط برای علایمی که فرزندتان دارد، انتخاب کنید. بنابراین، دادنِ یک داروی بدون نسخه برای [یک بیماریِ] چند علامتی تا زمانی که متناسب با علایم فرزند شما است ، مشکلی ندارد.
برای اجتناب از دارو درمانیِ بیش از حدِ فرزندتان، راهنما را خوانده و آن را دنبال کنید، از ابزارِ اندازه گیری که در بسته بندیِ دارو موجود است، استفاده کنید، و محصولاتی را که درمانِ علایمی هستند که کودک شما ندارد، انتخاب نکنید. به عنوان مثال، برای درمان سرفه یا گلودرد به تنهایی، دارویی را که چندعلامتِ سرماخوردگی را [درمان می کند]، انتخاب نکنید.
اگر شما دو دارو را [به کودک] می دهید، یک دارو را دو برابر نکنید. اطمینان حاصل کنید که به فرزندتان دو داروی بدون نسخه با مواد تشکیل دهنده ی فعالِ مشابه نمی دهید. به عنوان مثال، بسیاری از داروهای سرماخوردگی برای بچه ها حاوی استامینوفن می باشد که همان تیلنول است. به طور مشابه، یک داروی سرفه نیز ممکن است حاوی مواد تشکیل دهنده ی دیگری برای درمان احتقان باشد. بنابراین اگر [راهنمای دوز مصرف را] با دقت نخوانید، [ممکن است] به آسانی [و] ناخواسته، دوزِ مصرفِ کودک را دوبرابر کنید. مفاد جعبه ی "حقایق دارویی" را مطابقت دهید، به این ترتیب فرزندتان را در معرض خطرِ مصرف بیش از حد قرار نمی دهید.
نظرات
hadi 522۱۳۹۵/۱۰/۲۸چه سوالی ؟ هر چی دکتر داده بهش بده بخوره!!!!
ضد احتقان، شربت خلط آور را در چه زمانی به فرزندم بدهم
نسترن شاکریدر۱۴۰۳/۲/۱۸
ضد احتقان مجاریِ گرفتگی بینی را منقبض میکند. این [داروها] به صورتِ قطره ی بینی یا داروهای دهانی موجود میباشند. قطره ی بینی در یک مجرا، نباید بیش از 2،3 روز استفاده شود.
شربتِ خلط آورِ سرفه ممکن است به کم شدنِ این خلط (ماده ی مخاطی) کمک کند، به این ترتیب میتواند با سرفه بالا آمده [و دفع شود]. فرزند شما برای اثربخش بودنِ شربتِ خلط آور، نیاز به نوشیدن مقدار زیادی آب دارد. [موادِ]سرکوب کننده ی سرفه به خلاصی از خلط کمکی نمیکنند. حتی اگر سرفه کودک را در شب بیدار نگه میدارد، معمولا بهتر است که سرکوب نشود. شما نبایستی به کودکِ زیر 4 سال هیچ نوع داروی سرماخوردگی بدهید. (سیارک)
چگونه متوجه دوزِ صحیحِ مصرفِ دارو شوم؟
داروی بدون نسخه را با توجه به راهنما بر اساس سن و وزن کودکتان مصرف کنید. برای تداخلات دارویی و عوارض جانبیِ احتمالی قسمتِ "هشدارها" را بخوانید. به برچسبهای اختصاری مانند Tbsp. (قاشق غذاخوری) و Tsp (قاشق چایخوری)، اونس (اونس)، ml. (میلیلیتر) و mg (میلیگرم) توجه کنید. تمام این اندازه ها، با هم بسیار متفاوتند. و از ابزارِ اندازه گیری که در بسته بندیِ دارو وجود دارد، استفاده کنید. هنگامی که در حالِ درمانِ تب با دارو هستید، از میان استامینوفن یا ایبوپروفن، یکی را انتخاب نمایید. این دو را یک درمیان [به صورت متناوب] عوض و بدل نکنید، این کار کمکی نمیکند، و میتواند سببِ سردرگمی شود.
این پست را چگونه میبینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید. (سیارک)