(سیارک) سیستم ایمنی بدن انسان به طور طبیعی در برابر بیماریها از بدن محافظت می کند. اما این کافی نیست و با فراهم کردن آنچه سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، و کنار گذاشتن فعالیتهایی که موجب ضعف این سیستم می شود، می توانید اقدام به تقویت سیستم ایمنی بدن خود کنید و در برابر بیماریها مقاوم باشید. تحقیقاتی که طی چند سال اخیر توسط دانشمندان صورت گرفته می تواند یارای رسیدن شما به این هدف باشد. در این مطلب قصد داریم به توضیح و بررسی چند مورد از نتایج این تحقیقات بپردازیم:
بسیاری از مردم از فواید ورزش کردن و تأثیرات خوبی که روی سیستم قلبی عروقی، ماهیچه ها و استخوان ها دارد مطلع هستند. اما کمتر کسی می داند که ورزش کردن در تقویت سیستم ایمنی بدن نیز نقش کلیدی دارد، بخصوص هرچه سنمان بالاتر می رود این نقش پررنگ تر می شود. هرچه سن ما بالاتر می رود عملکرد سیستم ایمنی بدن ضعیف تر می شود، بدین صورت که گلبولهای سفید، در زمانی تشخیص عوامل بیماری زا، فعالیت کمتری نسبت به سنین پایین تر انجام داده و اثر کمتری در دفاع از ایمنی بدن خواهند داشت. حال تحقیقاتی توسط جمعی از دانشمندان روی دوچرخه سوارانی که بین 55 تا 79 سال سن داشتند صورت گرفته، و نتایج بدست آمده از این تحقیقات نشان می دهد که سیستم ایمنی بدن این افراد نسبت به سایر هم سن و سالانشان، عملکرد بهتری دارد و با کمی اغراق می توان گفت که تولید گلبولهای سفید سیستم ایمنی بدن آنها برابر همان تعدادی است که در بدن یک فرد بالغ تولید می شود. علاوه براین این تحقیقات نشان داده که ورزش کردن بیماریهای عفونی مربوط به سیستم تنفسی را نیز به شدت کاهش می دهد؛ سرماخوردگی یکی از این بیماریهاست.
یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر تقویت و تجدید سیستم ایمنی بدن، خواب مناسب است. بنا به تحقیقات صورت گرفته روی جمعی از افراد که 65 سال به بالا سن داشته اند، مشخص شده است که کسانی که کمتر از شش ساعت در روز استراحت می کنند، به نسبت سایرین بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری هستند، چراکه خواب کافی برای تجدید گلبولهای سفید خود ندارند و در نتیجه آن سیستم ایمنی بدنشان آنگونه که باید کارکرد ندارد. لازم به ذکر است که عدم خواب کافی خطر ابتلا به بیماریهایی چون سرماخوردگی و آنفولانزا را نیز افزایش می دهد.
شاید کمی عجیب به نظرتان بیاید اما میکروبها و باکتریهایی که در روده های کوچک و بزرگ ما هستند نقشی کلیدی در کارکرد سیستم ایمنی بدن دارند. برای مثال این باکتریها اقدام به تحریک گلبولهای سفید سیستم ایمنی بدن کرده و بدین صورت با فعالیت بیشتر این گلبولها، سیستم ایمنی بدن نیز قوی تر خواهد شد. حال اگر قصد دارید تعداد این باکتریها را بیشتر کنید باید رژیم غذایی مناسبی داشته باشید. بهترین رژیم غذایی برای افزایش این باکتریها شامل غذاهای کم چرب و با فیبر بالا، به علاوه انواع سبزیجات می شود. ناگفته نماند که بهتر است رژیم غذایی شما متنوع باشد تا با وارد کردن باکتریهای مختلف به بدن، فعالیت گلبولهای سفید را بیشتر کرده که در نتیجه اینها سیستم ایمنی بدن به طور کلی تقویت خواهد شد و در برابر بیماریها مصون خواهید بود.
محصولات پروبیوتیک شامل باکتریهای زنده یا مخمرهایی می شوند که (برای مثال این باکتریها یا مخمرهارا به محصولاتی چون ماست اضافه می کنند) می تواند به عنوان مکمل استفاده شود. این باکتریها سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری های گوارشی که بر اثر استعمال آنتی بیوتیکها به وجود می آید مقاوم می کند و نیز از مشکلاتی چون زخم معده جلوگیری می کند. البته تحقیقات انجام شده هنوز به طور کامل فواید استفاده از این محصولات را تأیید نکرده است و به همین خاطر اگر در این رابطه تردید دارید می توانید به جای محصولات پروبیوتیک از سایر فرآورده های آن استفاده کنید (شامل قرصهای مکمل و ...) که تأثیری مشابه خواهد داشت و با وارد کردن باکتریهای مفید به بدن شما در تقویت سیستم ایمنی بدن نقشی مؤثر خواهد داشت. محققان براین باورند که هنوز تأثیرات این گونه محصولات بر سلامتی بدن در مراحل اولیه آزمون و خطای خود به سر می برد و به کمی زمان نیاز است تا مشکلات احتمالی برطرف شود.
استعمال بیش از اندازه مشروبات الکلی می تواند تأثیراتی زیان بار بر سیستم ایمنی بدن بگذارد. بنا به تحقیقات صورت گرفته، تا پنج ساعت بعد از استعمال بیش از حد مشروبات الکلی، درکار آن دسته از گلبولهای سفید که از بدن شما در برابر بیماریهای عفونی و بیماریهای دیگری چون سرطان مقاوم می کند، وقفه ایجاد می شود و این مسئله در بلند مدت می تواند برای شما مشکل ساز شود.
کسانی که دخانیات مصرف می کنند بیشتر در معرض بیماریهای التهابی و عفونی مانند ذات الریه و آنفولانزا قرار دارند. تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد که این مسئله بیشتر ناشی از تأثیر نیکوتین موجود در دخانیات است. نیکوتین در کارکرد گلبولهای سفید اختلال ایجاد می کند و باعث می شود آنها نتوانند به درستی از پس میکروبهای خطرناک برای سلامتی بدن بربیایند. همین مسئله شمارا در معرض اینگونه بیماریها قرار خواهد داد. علاوه براین باکتریهایی که برای بدن مفید هستند و در بخشهای قبلی اشاره ای به آنها کردیم، در بدن کسانی که مصرف دخانیات دارند کمتر است. بیماریهای مربوط به قسمتهای بالایی گلو و نیز حنجره، به علاوه بیماریهای عفونی و پوستی از سایر زیانهاییست که متوجه این افراد خواهد بود.
همانگونه که می دانید زمانی که پوست بدن در معرض نور خورشید قرار می گیرد، ویتامین دی تولید می شود. این ویتامین نیز در تقویت سیستم ایمنی نقش مؤثری دارد و به کارکرد گلبولهای سفید کمک می کند تا آنها بدن را در مقابل بیماریهای التهابی مقاوم کنند.
بنا به آنچه گفته شد امروزه با توجه به مسائل مربوط به آلودگی هوا و کمبود مواد ارگانیک لازم برای بدن میانگین سن انسان از همیشه کمتر شده است. بهتر است در برنامه روزانه خود جایی برای ورزش کردن کنار بگذارید. اگر شاغل هستید، می توانید صبح ها کمی زودتر بیدار شده و کمی فعالیت ورزشی داشته باشید. فراموش نکنید که در کنار ورزش کردن یک رژیم غذایی مناسب می تواند ایده آل باشد. با اضافه کردن باکتریهای مفید برای بدن کارکرد سیستم ایمنی خود بهبود داده و در برابر بسیاری بیماریها مقاوم می شوید.(سیارک)
پلک متورم فقط یک مشکل زیبایی شناختی نیستند ، بلکه سیگنال نشان دهنده اختلال در عملکرد چشم و بدن هستند که به درستی کار نمی کنند. در برخی موارد ، تورم روی پلک ها تهدیدی برای سلامتی نیست و حتی در خانه نیز به راحتی از بین می رود. اما گاهی اوقات چشم ها می توانند آنقدر متورم شوند که بدون مراقبت پزشکی نمی توانید مشکل را حل کنید. بیایید ببینیم که پلک متورم از علائم کدام بیماری های چشم هستند و انواع مختلف تورم پلک ها چه درمانی دارند.
پلک ها ، به طور معمول ، به دلیل تجمع مایع در بافت های همبند اطراف چشم ، یا به دلیل التهاب ، متورم می شوند. بسته به علت ورم ، می تواند بسیار دردناک باشد یا تقریباً هیچ ناراحتی ایجاد نکند ، فقط در یک چشم یا هر دو به طور یکباره ظاهر شود ، روی پلکهای فوقانی یا تحتانی تأثیر بگذارد. تورم می تواند نشان دهنده عفونت چشم ، تروما ، آلرژی و گاهی اوقات اولین علامت بیماری نسبتاً جدی مانند تبخال چشمی ، سلولیت یا بیماری گریوز باشد. برای اولین بار است که درباره چنین بیماری هایی می شنوید؟ سپس به ویژه باید فهمید که پلکهای متورم در چه مواردی می توانند صحبت کنند و با بیماریهای مختلف چشم چه باید بکنند.
هرگونه آسیب در ناحیه چشم ، از جمله آسیب های ناشی از جراحی زیبایی و یا رشد مژگان به بافت های نرم ، می تواند باعث تورم شدید پلک ها شود. بسته به ناحیه آسیب ، هر دو پلک فوقانی و تحتانی ممکن است متورم شوند. اگر علت آسیب باشد ، در اغلب موارد کبودی در محل ورم ظاهر می شود و سفیدی چشم قرمز می شود.
کمپرس های خنک ، به عنوان مثال از کیسه های چای سیاه ، به کاهش شرایط کمک می کند. واقعیت این است که کافئین موجود در چای به کاهش تورم کمک می کند. علاوه بر این ، برای کاهش احتباس مایعات در پلک ها ، سعی کنید سر خود را بالا نگه دارید.
اگر تورم و قرمزی فقط در یک ناحیه کوچک از روی پلک ایجاد شود ، این ممکن است نشانگر گل مژه باشد ، یا همانطور که مرسوم است که این بیماری را به معنای علمی بنام Stye می نامند. گل مژه یک فرآیند التهابی حاد چرکی در غده های چربی در انتهای مژه به علت عفونت باکتریایی است که در لبه پلک قرار دارد. علت این بیماری عفونی است که به غده نفوذ کرده است. در بسیاری از موارد ، علاوه بر تورم ، ممکن است بیمار از درد در چشم ناراحت باشد ، گاهی ترشحات چرکی روی پلک قابل مشاهده است. در ابتدا در محل تشکیل گل مژه ممکن است فرد دچار خارش شود ، سپس قرمزی و درد جزئی ظاهر شود و سپس تورم کند. پس از گذشت چند روز ، تورم می گذرد و روی پلک چیزی باقی می ماند که شبیه جوش چرکی است. در بیشتر موارد ، این عفونت نیازی به درمان تخصصی ندارد.
ورم و برطرف کردن درد ناشی از گل مژه را با استفاده از کمپرس گرم از بین ببرید. برای بهبود سریعتر وضعیت در طول بیماری ، کرم ها و محصولات آرایشی بایداستفاده نشوند ، زیرا می توانند به شیوع بیماری و سوزش چشم کمک کنند. اگر چندین کانون گل مژه به طور همزمان تشکیل شود ، این بیماری با درد شدید ، تب و افزایش ادم همراه است ، لازم است با پزشک مشورت کنید. در این حالت ممکن است بیمار با آنتی بیوتیک احتیاج داشته باشد.
CHALAZION Halazion (halazion) در نگاه اول ممکن است شبیه گل مژه باشد. اما اگر از نزدیک به پلک بیمار نگاه کنید ، می توانید به راحتی یک گره کوچک را روی آن مشاهده کرد. Chalazion همچنین جلوه ای از روند التهابی است که بر لبه پلک تأثیر گذاشته است. در ابتدا ، تورم ممکن است به گل مژه شباهت داشته باشد ، اما پس از آن یک کیست بزرگ چربی سخت بزرگ روی ناحیه تورم شکل می گیرد. علاوه بر این، گل مژه معمولاً یک بیماری زودگذر است ، در صورتی که شالازیون مزمن است.
مانند گل مژه ، کمپرس گرم می تواند کمک کننده باشد. به عنوان یک قاعده ، پس از چند روز تورم و گره ها سر باز کرده و از بین می روند. اما اگر پلک ها بسیار متورم می شوند ، در حالی که بیمار تب دارد ، باید به دنبال کمک های تخصصی پزشک باشید.
پلک های قرمز ، خارش ، آبکی و متورم می توانند یکی از علائم آلرژی باشند. گرد و غبار ، گرده ، مواد آرایشی و سایر آلرژن ها می توانند باعث بروز این نوع واکنش شوند. چنین علائمی به ندرت خطرناک هستند ، اما خوشایند هم نیستند. بهترین راه برای جلوگیری از تورم پلک ها به دلیل آلرژی ، جلوگیری از تماس با مواد حساسیت زا است.
به سرعت علائم آلرژی را به صورت پلک های متورم با آنتی هیستامین ها برطرف کنید. در این حالت قطره هایی که برای خارش و خشکی چشم ها استفاده می شود نیز می تواند کمک خوبی برای پلک ها باشد. اما اگر علائم آلرژی ، و تورم پلک ها باقی مانده است ، لازم است به دنبال مشاوره چشم پزشک باشید.
مصرف نمک ، اختلال در خواب و خستگی بیش از حد همچنین می تواند باعث شود تا پلک ها کمی متورم به نظر بیایند. علاوه بر این ، اگر بافت ها بیش از حد مایعات داشته باشند ، پلک ها تقریباً صبح متورم می شوند. این می تواند به دلیل سوء مصرف نمک اتفاق بیفتد . فقط 1 گرم نمک می تواند حدود 1 لیتر مایع را در بدن نگه دارد. ظاهر پلک ها تا حد زیادی به کیفیت خواب بستگی دارد. یک شب بی خوابی یا خواب بد شبانه و همچنین استراحت بیش از حد طولانی ، باعث تورم پلک ها می شود. اگر علت ادم خواب نامناسب باشد ، معمولاً چندین ساعت طول می کشد تا پلک ها به شکل معمول خود برگردند.
اگر به یکی از دلایل بالا پلک ها متورم شده باشد ، یک کمپرس سرد مانند بابونه یا چای به تسکین تورم کمک می کند . در طول عمل ، دراز بکشید و یک بالش بلند را زیر سر خود قرار دهید.
فردی که اخیراً گریه می کند به راحتی توسط پلک های متورم تشخیص داده می شود. همه این را می دانند. و بسیاری دیگر تعجب می کنند که چرا وقتی گریه می کنیم پلک هایمان متورم می شود. متخصصان برای این کار توضیحات مختلفی دارند. اولا ، اگر شما بسیار زیاد و برای مدت زمان طولانیگریه کنید ، جریان خون به مویرگ های چشم و پلک ها بسیار افزایش می یابد ، به همین دلیل می توانند متورم شوند. در نتیجه ، ادم در مکان های آسیب دیده به شبکه عروقی ایجاد می شود. ثانیا ، فعال شدن جریان خون به ناحیه چشم باعث تجمع مایع اضافی در بافت ها می شود ، به همین دلیل پلک ها متورم می شوند.
این که چه میزان به سرعت از بین می رود تا اثری از گریه در چشم هاباقی نماند ، بستگی به این دارد که فرد چه مدت زمانی گریه کرده است. برای سرعت بخشیدن به روند کاهش تورم پلک ها ، باید آرام شوید ، سعی کنید سر خود را بالا نگه دارید و کمپرس های خنک را روی پلک های متورم خود قرار دهید.
لنزهای تماسی یک چیز عالی برای افراد کم بینا است. اما اگر نادرست استفاده شود ، پلک ها نیز می توانند متورم شوند. به عنوان مثال ، اگر لنزها را شب ها از چشم بیرون نیاورید ، شنا کنید یا با آنها دوش بگیرید ، به شکل اشتباه آنها را نگهداری کنید یا کثیف و یا آسیب دیده استفاده کنید ، همه اینها می تواند باعث سوزش چشم و تورم پلک ها شود.
برای کاهش شرایط ، می توانید لوسیون هایی از چای بابونه یا چای درست کنید ، همچنین از قطره هایی که باعث تحریک نمی شود، استفاده کنید. اگر قرمزی چشم از بین نرود ، پلک ها بیشتر متورم می شوند ، ترشحات چرکی در چشم ظاهر می شود ، درجه حرارت چشم افزایش می یابد ، باید به دنبال کمک پزشکی باشید. احتمالاً به همراه لنزها ، یک عفونت در چشم وجود دارد.
لازم نیست به مواد آرایشی حساسیت داشته باشید تا باعث تورم پلک ها شود. اگر ذرات سایه ، ریمل یا سایر مواد آرایشی داخل چشم شوند ، می توانند غشای مخاطی را تحریک کنند و باعث شوند که پلک ها متورم ، قرمز و دردناک شوند.
برای رفع تورم روی پلک ها ، لازم است منبع تحریک از بین برود ، یعنی ذرات آرایش را از با شستشوی چشم خارج کنید. این کار با استفاده از قطره های چشم از سری "اشک مصنوعی" آسان است. اما اگر تسکین حتی پس از شستن صورت نگرفت ، مراجعه به چشم پزشک را به تأخیر نیاندازید.
به نظر شما سلولیت فقط روی باسن است؟ اصلاً! سلولیت می تواند بر روی چشم ها تأثیر بگذارد و باعث پلک های متورم شود. اما بلافاصله باید گفت که این یک سلولیت کاملاً متفاوت از سلولی است که بسیاری از خانمها با آن می جنگند. در چشم پزشکی التهاب بافتهای چشم در اثر عفونت ایجاد می شود. این یک وضعیت بسیار دردناک و به سرعت در حال پیشرفت است. به عنوان یک قاعده ، مدت کوتاهی پس از عفونت ، پلک متورم می شود ، قرمز می شود و بسیار دردناک می شود.
در این صورت هیچ روش جایگزینی و خوددرمانی خانگی کمکی نخواهد کرد ، بلکه فقط وضعیت بیمار را بدتر می کند. این یک بیماری بسیار جدی است که به آنتی بیوتیک درمانی نیاز دارد.
بیماری گریوز ، کم کاری تیروئید ، گواتر سمی پراکنده) یک آسیب شناسی خود ایمنی است که با کمبود فعالیت غده تیروئید ظاهر می شود. این بیماری علائم بالینی زیادی دارد و یکی از آنها تورم بافتهای اطراف چشم است. در مورد بیماری ، ورم روی پلک ها بدون هیچ دلیل واضحی ظاهر می شود و به طور معمول ، پس از استفاده از کمپرس یا سایر روش های جایگزین از بین می رود.
تورم بدون درمان خاص برطرف نمی شود. بیماری بازدو یا گریوز یک بیماری جدی است که باعث ایجاد اختلال در پس زمینه هورمونی می شود. مهم است که به موقع به کمک پزشکی مراجعه کنید ، معاینه کنید و درمان را شروع کنید. فقط پس از درمان دارویی مناسب می توان تورم چشم ناشی از کم کاری تیروئید را برطرف کرد.
تبخال چشم اگر پلک ها (بالا و یا پایین) متورم ، قرمز شده و به زودی ناحیه اطراف چشم با زخم هایی شبیه به تبخال پوشانده شود ، به احتمال زیاد این بیماری فقط در نسخه "چشم" آن است. پزشکان این بیماری را تبخال چشمی می نامند. علت این بیماری ویروسی است که برای بسیاری شناخته شده است. اگر ایمنی بدن انسان بسیار ضعیف شده باشد ، پاتوژن می تواند نه تنها بر روی پلک ها بلکه در قرنیه چشم نیز تأثیر بگذارد و باعث التهاب ناحیه چشم و آسیب به اعصاب بینایی شود.
تبخال چشمی به مراتب از بدترین مواردی است که می تواند باعث پلک های ملتهب و تورم شود. در صورت شروع نکردن به موقع درمان ، ویروس می تواند منجر به اختلال در بینایی و حتی نابینایی کامل شود. بنابراین ، در صورت دیدن اولین علائم مشکوک ، باید فوراً به چشم پزشک مراجعه کنید. درمان با روش های جایگزین اثر نخواهد داشت. برای دستیابی به نتایج مثبت ، لازم است که با استفاده از داروهای ضد ویروسی به درمان پایبند باشید.
به زبان ساده ، بلفاریت التهاب پلک است. دلایل ابتلا به این بیماری می تواند موارد زیادی باشد ، از جمله حذف نادرست آرایش از چشم. درمان بلفاریت آسان نیست ، اما تقریباً غیرممکن است. در بیشتر موارد ، با تشدید دوره ای ، بلفاریت مزمن می شود. در صورتی که پلک ها علاوه بر متورم شدن، سنگین شوند و احساس وجود جسم خارجی در چشم ها ، بعد از خواب شبانه پوسته های سفید روی پلک ها شکل گیرد به وجود بلفاریت شک کنید.
تسکین شرایط به کمپرس گرم و همچنین درمان با پماد چشم مبتنی بر آنتی بیوتیک (تجویز پزشک) کمک خواهد کرد. در دوره تشدید ، مهم است که کاملاً از مواد آرایشی استفاده نکنید.
چشم ما نه تنها هنگام گریه اشک میریزد. اشک به طور مداوم برای مرطوب کردن کره چشم تولید می شود. و آنها از مجاری مخصوص اشک خارج می شوند. اما گاهی اوقات اتفاق می افتد که مجرا مسدود می شود ، به همین دلیل مایع اضافی در کانال جمع می شود. در نتیجه پلک ها به شدت متورم ، قرمز شده و صدمه می بینند. اغلب این مشکل در نوزادان تا 1 سال رخ می دهد.
کمپرس گرم و ماساژ ناحیه ای ملایم گوشه چشم می تواند مفید باشد. غالباً این روش ها برای باز کردن کانال ها و تسکین تورم کافی هستند ، اما ممکن است گاهی اوقات جراحی برای رفع مشکل لازم باشد.
ملتحمه التهاب غشای مخاطی چشم است که متخصصان آن را ملتحمه می نامند. التهاب می تواند توسط یک آلرژن ، ویروس (اغلب) یا یک باکتری ایجاد شود. علاوه بر پلک های متورم ، این بیماری با قرمزی و درد شدید چشم ها نیز ظاهر می شود.
اگر التهاب قوی نباشد ، کمپرس گرم باعث تسکین علائم از جمله تورم می شود. اگر بعد از چند روز وضعیت بیمار بهبود نیابد ، ممکن است درمان با آنتی بیوتیک ها لازم باشد. اگر تورم پلک ها به دلیل احتباس مایعات ، استرس ، حساسیت یا کمبود خواب ایجاد شود ، ورم معمولاً در هر دو چشم خواهد بود. به عنوان یک قاعده ، در چنین مواردی ، تسکین تورم و کاهش شرایط می تواند به طور مستقل در خانه انجام شود. اگر تورم پلک ها با درد در چشم و اختلال در بینایی همراه است ، قطعاً باید از یک متخصص کمک بگیرید.
تقریباً هر بیماری علامت خود را دارد. به عنوان مثال ، چهره می تواند چیزهای زیادی در مورد وضعیت سلامتی به شما بگوید.بنابراین ، اگر پوست رنگ زردی به خود گرفته است ، این ممکن است نشان دهنده بیماری کبد و در صورت رنگ مایل به خاکستری نشانه بیماری قلب باشد. رنگ پریدگی مایل به آبی نشانگر کم خونی یا بیماری ریوی است. سایه مومی نشانه بیماری سل است.
آکنه نیز دقیقاً نشاندهنده بیماری است. آکنه روی پیشانی ممکن است نشان دهنده مشکلات روده کوچک ، روی گونه ها، مشکلات روده بزرگ باشد. اگر بثورات بر روی شقیقه ها ظاهر می شود - این مشکل کیسه صفرا است ، و ناحیه مشکل موجود در چانه فرصتی برای مشورت با متخصص زنان یا غدد داخلی است.
افتادگی زودرس پوست در بیماری های متابولیسم و دستگاه گوارش رخ می دهد. در چین و چروک های بینی گفته می شود، روده بزرگ رنج می برد. چین و چروک های کوچک بین ابروها گزارش می دهد که کبد بیش از حد بارگیری شده است ، به خصوص در ترکیب با دایره های تیره زیر چشم . پف کردن عمومی صورت ، مشکلات جدی قلب را به همراه دارد.
چشم ها می توانند چیزهای زیادی را بگویند. رگه های قرمز در اسکلرا نشانه ای از خستگی عصبی است و زردی پوست اسکلرا کبد بیمار را گزارش می کند. بیماری های مثانه یا پروستات توسط ناحیه اطراف چشم نشان داده شده است که رنگ صورتی کم رنگ دارد.
دایره سفید اطراف عنبیه حاکی از وجود نمک زیاد است و اگر حلقه به شدت بیرون زده باشد ، این نشان دهنده شکنندگی و دژنراسیون مفاصل ، آرتروز است. نقاط قهوه ای رنگ روی عنبیه نشان می دهد که روده ها به خوبی آهن را جذب نمی کنند. کیسه های زیر چشم ، دایره های تیره زیر چشم می توانند به معنای کلیه های بیمار یا مثانه باشند.
تورم پلک فوقانی یکی از علائم خارجی اسکلروز مغزی است. پلک های پایین متورم نشان دهنده اختلال در عملکرد کلیه است.
آیا دائماً هوس شیرینی می کنید؟ صبح آغاز نمی شود مگر اینکه یک رول شیرینی و یک فنجان قهوه بخورید؟ گاهی اوقات تمایل به خوردن آب نبات یا یک تکه کیک زمانی ایجاد می شود که شما فقط می خواهید آرام باشید و گاهی اوقات چنین ترجیحات طعم دهنده وجود بیماری ها را نشان می دهد.
برای هوس شیرینی می توان توضیحی یافت. بیایید نگاهی بیندازیم که چرا سرکوب ولع مصرف شکرو هوس شیرینی بسیار دشوار است ، و ولع مصرف بیش از حد کربوهیدرات چه بیماری هایی را اثبات می کند. اکنون بیشتر بخوانید
صبحانه همیشه باید مغذی باشد تا بدن را با انرژی پر کند. بهترین گزینه صبحانه پروتئینی با اسیدهای آمینه است. در این حالت می توان احساس گرسنگی را ارضا کرد و بدن را با انرژی پر کرد ؛ به میان وعده های مضر به شکل محصولات کربوهیدرات نیازی نخواهد بود. اگر علاوه بر این ، می خواهید با استفاده از یک رژیم غذایی رادیکال وزن خود را کاهش دهید ، بدن می تواند "اعتصاب" شیرینی ترتیب دهد و یا "خواستار" شیرینی شود.
در زمان ناهار ، سطح انرژی کاهش می یابد و ما اغلب به این واقعیت فکر می کنیم که خوب است یک فنجان قهوه با یک چیز خوشمزه بخوریم. اما در واقع ، نوشیدن قهوه در وقت ناهار می تواند بی خوابی شبانه را تحریک کند و قطعاً شیرینی جات به درد بدن نمی خورد. بنابراین بهتر است قهوه را با چای گیاهی جایگزین کنید و از مصرف شیرینی جات خودداری کنید.
اگر به جای شکر ، یک شیرین کننده به قهوه یا چای اضافه کنید ، این مسئله مشکلی را حل نمی کند ، زیرا در این حالت بدن گلوکز کمتری دریافت می کند و شما همچنان به سمت شیرینی و کیک جذب خواهید شد. پیاده روی در فضای باز در هنگام ناهار نیز مفید است ، باعث کاهش سطح استرس و بازیابی انرژی می شود. به یاد داشته باشید که در هنگام استرس ، بدن دو برابر انرژی صرف می کند ، بنابراین سعی کنید عصبی نباشید تا اشتیاق و هوس شیرینی شما کاهش یابد.
عصر زمان مناسبی برای بهبودی است اما بسیاری از افراد هنگام بازگشت به خانه از محل کار خود به خانه می پرند و در این بین لقمه ای برای خوردن غذا یا یک برش کیک دارند تا سعی کنند کمی آرام شوند. نتیجه این است که خلق و خوی بالا می رود ، اما استرس به جایی نمی رسد. اگر این کار را هر روز انجام دهید ، مقدار قند مصرف شده افزایش یافته و سلامتی شما به خطر می افتد.
راه نجات : حداقل چند دقیقه به استراحت ، مدیتیشن ، تمرینات تنفسی بپردازید یا فقط در سکوت بنشینید. اگر حتی بعد از یک شام دلچسب ، چیز شیرینی می خواهید و هوس شیرینی دارید ، شاید این مسئله عادت یا عدم رضایت از روز گذشته باشد ، در این صورت به شما توصیه می کنیم دندان های خود را مسواک بزنید ، این امر به شما امکان می دهد از نظر روانشناسی با یک استراحت شبانه هماهنگ شوید .
هنگامی که شریان هایی که خون را به مغز منتقل می کنند ، مغز گلوکز دریافت نمی کند و بر این اساس سیگنال هایی را به بدن ارسال می کند که کربوهیدرات های سریع مورد نیاز است.
(اسیدیته بالا ، یبوست ، دیس بیوزیس و سایر موارد) در جذب مواد معدنی و اسیدهای آمینه تداخل ایجاد می کند ، بنابر این هوس شیرینی دارید و تمایل به خوردن چیزی شیرین وجود دارد.
اگر فردی به بیماری بوتکین مبتلا شده باشد ، پس همیشه چیز شیرین را می خواهد. وقتی طحال از التهاب رنج می برد ، به کربوهیدرات ها "نیاز" دارد.
با دیابت نوع 1 ، فرد همیشه میل به شیرینی می کند ، زیرا بدن مقدار انسولین لازم برای جذب گلوکز را تولید نمی کند.
برای هضم حتی دوز کم الکل ، بدن به گلوکز نیاز دارد و می توانید با خوردن غذاهای شیرین آن را دریافت کنید.
فراموش نکنید که هوس شیرینی و اشتیاق به شیرینی جات می تواند به دلیل کمبود اراده باشد ، اما با این وجود ، قبل از تلاش برای تغییر عادت ، باید به وضعیت سلامتی خود توجه کنید و از عدم وجود بیماری اطمینان حاصل کنید.
این تفکر که باید تا آخرین قرص آنتی بیوتیک را مصرف کرد، ممکن است صحیح نباشد!
به خاطر گلود درد آنتی بیوتیک مصرف می کنید، بعد از دو روز حس می کنید بهتر شده اید. باستثناء اینکه قرص ها باعث شوند شما حس مریضی داشته باشید. بنابراین آیا باید آنها را مصرف کرد؟ دیدگاه قدیمی این بود که عدم اتمام دوره، باعث تداوم حیات برخی باکتریها می شود. این افراد کسانی هستند که در صورت نیاز مجدد، نسبت به آنتی بیوتیک ها مقاوم خواهند بود. بنابراین، به خاطر خودتان، و مقاومت آنتی بیوتیک در سراسرجهان، باید مصرف قرص ها را ادامه دهید.
هفته گذشته، در مقاله ای در مجله پزشکی استرالیا، پروفسور Gwendolyn Gilbert از دانشگاه سیدنی نوشته بود: اشتباه متداولی وجود دارد مبنی بر اینکه اگر دوره انتی بیوتیک تجویزی تکمیل نگردد، مقاومت حاصل می شود. او ادامه دادکه اگر علائم و نشانه های خوبی نسبی عفونت وجود دارد، در صورت توقف انتی بیوتیک،میزان خطر خیلی پایین است.
پروفسور کریس دل مار، پروفسور سلامت عمومی در دانشگاه بوند کوئینزلند نیز بیان داشت که در مورد عفونت های اوره و سینه حاد، GPها باید به بیماران بگویند که در صورت حس خوب شدن، باید قرص ها را متوقف سازند. تنها در برخی شرایط، همچون توبرکلوز یا اوستئومیلیس و دیگر عفونت های شدید، حتی اگرعلائم بهبود باشد، اما باکتریها می توانند مجدد رشد یافند، باید بیماران آنتی بیوتیک ها را مصرف کنند تا زمانیکه دوره را به اتمام برسانند یا دکتر آنها بگوید. افرادی که در سیستم ایمنی بدن خود مشکل دارند، باید طبق نظر دکتر عمل کنند.
اما آیا ما باید برخلاف توصیه های پزشکان در دهه ها قبل اقدام کنیم و به محض خوب شدن انتی بیوتیک ها را قطع کنیم؟
کار پیچیده ای است. این مسئله به علت مصرف آنتی بیوتیک بستگی دارد. گیلبرت می گوید که توقف انتی بیوتیک ها خطر مقاومت را بیشتر نخواهد کرد. اغلب در مورد درمان طولانی مدت مقادیر زیربهینه روی می دهد. او می گوید که در بسیاری از موارد، بدن ما می تواند باکتری باقیمانده را از بین ببرید. همانن افراد دارای عفونت دستگاه تنفسی که نیازی به مصرف آنتی بیوتیک ندارند چون عفونت آنها ناشی از باکتری نیست و توقف انتی بیوتیک بسیار عالی خواهد بود.
آنتی بیوتیک ها فلور روده نرمال را بسرعت تغییر می دهند. باکتریهای بی خطر را تمیز می کنند و بیمار را مستعد باکتری مقاوم همچون Clostridium difficile می کنند. گیلبرت می گوید، بنابراین، برای بیماران، آنتی بیوتیک کمتر، بهتر خواهد بود.
پزشکان از نظر طول رژیم های آنتی بیوتیکی که تجویز می کنند متغیرند و دوره پنج روزه برای عفونت مثانه استفاده می شود حتی اگر شواهد نشان دهند که دو تا سه روز برای عفونت غیرپیچیده کافی است.
بنابراین، اگر به شما آنتی بیوتیک داده شود، ابتدا از پزشک خود بپرسید که آیا واقعا به آن نیاز دارید و در صورت نیاز، آیا می توانید مصرف آن را در صورت بهبود متوقف کنید. سوال پیچیده ای است و جواب بله به آن سخت است.