تکنولوژی قابل پوشیدن اسکولیوز

در


(سیارک) نظارت بر وضعیت می‌تواند تأثیر مفیدی در درمان بیماری‌های ستون فقرات از قبیل اسکولیوز داشته باشد. اسکولیوز، تغییر شکل سه‌بعدی ستون فقرت است. شایع‌ترین نشانه‌های آن انحنای ستون فقرات در صفحه تاجی و چرخش مهره ها است که موجب تغییر شکل مختلف در وضعیت بدن انسان می‌شود. این بیماری معمولاً در طول دوره رشد به وجود می‌آید و بنابراین گروه‌های در معرض خطر، کودکان دارای سن حدود 10 سال تا دوران بلوغ هستند. حدود 2 تا 3% نوجوانان به این بیماری مبتلا می‌شوند و اگر به‌موقع درمان نشود، در شدیدترین موارد می‌تواند مشکلات جدی در سلامتی ایجاد کند .
متداول‌ترین روش درمان برای اسکولیوز یک بریس ساخته شده از ماده سخت است. این بریس ازنظر مکانیکی بیمار را در نگه‌داشتن وضعیت بدنی خاص درمانی که مانع گسترش تغییر شکل می‌شود، کمک می‌کند . برای این‌که این درمان مؤثر باشد، بریس باید مخصوص هر بیمار و بر اساس نوع و درجه تغییر شکل ساخته شود . علاوه بر این، از بریس باید تا 23 ساعت در روز استفاده شود که انجام آن از نظر هم فیزیکی و هم روانی برای نوجوانان مشکل است.
برای رفع این نقطه ضعف روش درمان جایگزینی مثل بازخورد زیستی مورد مطالعه قرار گرفته است. بازخورد زیستی می‌تواند خودآگاهی را در محیط طبیعی بهبود دهد و چند مطالعه تاییدکرده‌اند که بازخورد زیستی می‌تواند روش ارزشمندی برای درمان اسکولیوز باشد. به‌جای استفاده از نیروی مکانیکی، هر موقع وضعیت ناخواسته تشخیص داده شود، بیماران را می‌توان آگاه کرد که خوشان وضعیت اصلاحی بگیرند. حذف بریس های سفت می‌تواند کیفیت زندگی را در طول درمان و نیز اثربخشی را افزایش دهد؛ زیرا بیمار باید به شکل فعال خودش وضعیت اصلاحی را انجام دهد. برای ایجاد چنین بازخوردی، باید وضعیت در زمان واقعی با وضوح منطقی نظارت شود تا تغییر شکل مختلف پشت فرد مبتلا به اسکولیوز تشخیص داده شود. این چند مشکل، از جمله ایجاد سیستم حسگر پوشیدنی راحت را برای نظارت جزئیات وضعیت و پردازش داده‌های پرتابل مطرح می‌کند.
در چندین تلاش برای اندازه‌گیری وضعیت انسان به شکل خلاصه آورده شده است. امیدوارکننده‌ترین راه‌حل استفاده اندازه‌گیری انحراف سه‌بعدی با استفاده از شتاب سنج‌ها را اجباری می‌کند؛ زیرا این روش حسگرهای کوچک و کم قدرت را ارائه می‌کند که می‌توان آن‌ها را در داخل لباس تقریباً نامردی قرار داد. از آنجا که بیشتر روش‌ها از تعداد نسبتاً اندک حسگرها استفاده می‌کنند ، آن‌ها معمولاً قادر به ارائه اطلاعات جزئیات وضعیت انسان و تغییر شکل احتمالی نیستند.
در سال‌های اخیر، دستگاه‌های سلولی به سرعت پیشرفت کرده‌اند. تعداد قابل ملاحظه‌ای از مردم تقریباً در طول همه فعالیت‌های روزانه، گوشی هوشمند را با خود حمل می‌کنند که آن را به یک دستگاه محاسباتی همه‌گیر تبدیل می‌کند. گوشی‌های هوشمند مدرن، قدرت محاسباتی چشمگیری دارند که قابل مقایسه با کامپیوترهای چند سال قبل است. این قدرت محاسبه به همراه قابلیت‌های بی‌سیم و قابلیت شبکه، آن‌ها را به سکوی پردازش داده‌ها برای سیستم حسگر متحرک تبدیل می‌کند. علاوه بر این، حسگرها و محرک‌های تلفیقی می‌تواند به کسب اطلاعات زمینهای بیشتر و یا ارائه بازخورد تعاملی داده‌ها و نمایش آنها کمک کند.
تعدادی مقاله در دست است که امکان‌پذیر بودن استفاده از گوشی هوشمند را به‌عنوان واحد انتقال یا پردازش داده ثابت می‌کنند. در چندین سیستم‌عامل گوشی هوشمند، برای استفاده در این سیستم مقایسه شده‌اند که ارتباط حسگر خارجی، پردازش داده و نمایش را برای اهداف پزشکی تلفیق می‌کند. سیستم نظارت از دور که در آن از گوشی هوشمند یا PDA به‌عنوان واحد کنترل مرکزی استفاده می‌شود، را شرح داده شده‌اند. یک سیستم، بررسی فشار پا که از حسگر سفارشی، بلوتوث انتقال داده به گوشی هوشمند و اپلیکیشن سفارشی اندروید تشکیل شده است، در  شرح داده شده است. در  اپلیکیشن سفارشی اندروید داده‌ها را از حسگرهای نصب شده روی بدن دریافت می‌کند تا بازخورد داده‌های مقدار نور خورشید را ایجاد کند. این مطالعات نشان می‌دهند که از گوشی هوشمند می‌توان به‌عنوان وسیله عمومی برای به دست آوردن داده و پردازش در برخی از زمینه‌ها به‌ویژه تکنولوژی‌های پوشیدنی، پزشکی از راه دور و غیره استفاده کرد.(سیارک)
در این مقاله، یک سیستم کامل که از آن می‌توان در طول فعالیت‌های روزانه برای نظارت وضعیت و تولید بازخورد استفاده کرد، پیشنهاد می‌شود. این سیستم از شبکه حسگر نصب شده روی بدن و پردازش داده پرتابل روی گوشی هوشمند اندروید تشکیل شده است.
راه‌حل پیشنهادی ما از دو بخش تشکیل شده است. اول سیستم حسگر پوشیدنی برای به دست آوردن و انتقال داده است که شامل سیستم حسگر نصب شده روی بدن، میکروکنترلر و ماژول بلوتوث برای انتقال بی‌سیم دادهها است. بخش دوم، گوشی هوشمند معمولی با اپلیکیشن سفارشی برای پردازش داده‌های حسگر، نمایش و ایجاد بازخورد است. 
• در بخش سیستم حسگر پوشیدنی، از یک حسگر متصل به پشت فرد برای کسب داده‌های وضعیت استفاده می‌شود. حسگرها به‌طور یکنواخت در سطح پشت فرد توزیع می‌شوند تا اطلاعات جزئیات را در مورد تغییر شکل فراهم کنند. از میکروکنترلر برای نمونه‌برداری از حسگرها و ارسال آن‌ها به ماژول بلوتوث جهت ارسال داده‌ها به روش بی‌سیم، استفاده می‌شود. انتقال با بلوتوث به خاطر انتقال آسان داده‌ها به اپلیکیشن گوشی هوشمند استفاده می‌شود؛ چون بیشتر گوشی‌های هوشمند موجود، دارای فرستنده و گیرنده بلوتوث هستند.
• پردازش داده‌های حسگر در اپلیکیشن گوشی هوشمند اجرا می‌شود تا پرتابل بودن سیستم را فراهم کند و پیچیدگی و هزینه تولید را کاهش دهد. اپلیکیشن گوشی هوشمند داده‌ها را از شبکه حسگر از طریق بلوتوث دریافت می‌کند. پردازش، برای ایجاد ساختار هندسی تراز شبکه حسگر انجام می‌شود؛ بنابراین داده‌های وضعیت را به دست می‌آورد. با مقایسه این روش با مرجع از قبل ذخیره شده، تصمیم گیری می‌شود که آیا بازخورد تغییر تولید شود. بازخورد با استفاده از سخنگو یا موتور ویبره داخل گوشی ایجاد می‌شود.
انجام آزمایش
الف. نظارت بر وضعیت
برای اندازه‌گیری وضعیت، از روش قبلاً پیشنهاد شده تشخیص شکل سه‌بعدی استفاده شد . در این روش داده از شبکه شتاب سنج سه محوری برای برآورد شکل هندسی سطح استفاده می‌شود. اگر این شبکه حسگر روی پشت انسان نصب شود، می‌تواند اطلاعات جزئیات وضعیت بدنی انسان ارائه دهد.
از شبکه 16 حسگر متصل به هم با نظم شبکه‌ای 4 در 4 استفاده می‌شود . هر حسگر روی پشت انسان نصب می‌شود و مربوط به قسمت خاصی است. مدل پشت انسان که مربوط به وضعیت واقعی است، به‌وسیله مجموعه‌ای از بردارهای با طول ثابت ایجاد می‌شود که هرکدام از آن‌ها مربوط به یک حسگر هستند . در شرایط ایستا، به علت فقط ثقل، قرائت‌های حسگر شامل شتاب است. با استفاده از این پدیده، به دست آوردن زاویه شیب هر حسگر و درنتیجه به دست آوردن بردار مربوط به زاویه شیب آن امکان‌پذیر است . مدل تقریبی به‌وسیله مجموعه‌ای از نقاط pik (i، ردیف، k ستون) در فضای سه‌بعدی تعیین می‌شود که انتهای بردار را تشریح می‌کند. هر pik دارای مختصات x، y و z است.
ب. به دست آوردن داده‌ها
برای به دست آوردن داده‌ها و انتقال بی‌سیم آن‌ها، از مدارهای دارای طراحی خاص استفاده شد. شبکه حسگرهای متصل نصب شده روی بدن، با سیم به این تخته متصل می‌شوند. از میکروکنترلرهای سری MSP430 برای نمونه‌برداری از حسگرها با سرعت نمونه‌برداری 50 هرتز استفاده شد. سپس میانگین‌گیری از 5 نمونه، برای ویبراسیون نرم در سیگنال و کاهش مقدار داده‌ها برای انتقال بی‌سیم انجام شد. داده‌های میانگین‌گیری شده به ماژول بلوتوث BTM-112 فرستاده می‌شود که از SPP (پروفایل پورت سریال) برای انتقال بی‌سیم به گوشی هوشمند استفاده می‌کند. این سیستم با 3 باتری قابل شارژ AAA تغذیه می‌شود و از تنظیم کننده ولتاژ برای تأمین ولتاژ مورد نیاز، استفاده می‌شود.
پ. بازخورد
از الگوریتمی که وضعیت فعلی را با داده‌های قبلاً ذخیره شده وضعیت مربوطه مقایسه می‌کند، برای محاسبه اینکه بازخورد ویبره تولید شود، استفاده می‌شود. همان‌طور که در قسمت الف ذکر شد، در شروع استفاده، کالبیبراسیون اولیه برای کسب داده در مورد مدل مرجع وضعیت مطلوب، ضروری است. همانند مدل حالت فعلی، این مرجع به‌وسیله مجموعه‌ای از نقاط سه‌بعدی refik تعیین می‌شود. از این داده‌ها برای یافتن پارامتر Δp استفاده می‌شود که اختلاف بین حالت فعلی و مدل مرجع را شرح می‌دهد. Δp به شکل میانگین فاصله در فضای سه‌بعدی، از هر نقطه در مجموعه فعلی داده‌ها تا نقاط مربوطه در مجموعه داده‌های مرجع محاسبه می‌شود. اگر تعداد کل ردیف‌های حسگر با r و ستون‌ها با c نشان داده شود، این فاصله میانگین را می‌توان به شکل زیر به دست آورد:
اگر Δp بزرگ‌تر از مقدار آستانه (Δthresh) که به روش آزمایشی تعیین شده است، باشد، در این صورت بازخورد برای هشدار در مورد وضعیت نامناسب تولید می‌شود. ابتدا، موتور ویبراسیون برای هشدار در مورد تخطی از وضعیت مرجع، به مدت یک ثانیه روشن می‌شود. اگر در طول 5 ثانیه بعدی، مقدار Δp به زیر Δthresh کاهش نیابد، موتور ویبره تا زمان اصلاح این شرایط، روشن می‌شود. این مقاله ادامه دارد.................. در قسمت بعدی به اپلیکیشن گوشی هوشمند می پردازیم.(سیارک)

در سیارک بخوانیم:

اسکولیوز چیست 

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌  

نظرات

در ادامه بخوانید...

آیا راه های دیگری جهت درمان اسکولیوز وجود دارند

در

برخی از افراد به دنبال راه هایی جهت درمان اسکولیوزها هستند  از جمله درمان توسط فیزیوتراپ، مداخله الکترونیکی، مکمل های غذایی، و ورزش. با این حال مطالعات درباره این درمانها نشانی از پیشگری از جریان خمیدگی، یا بدتر شدن آن ندارد. امکان دارد بیماران تمایل به ورزش هایی جهت تاثیرگذاری روی سلامتی عمومی و بهتر شدن داشته باشند.

بریسنگ چطور؟

تصمیم گیری درباره اینکه کدام بریس بایستی پوشیده شود بستگی به نوع خمیدگی دارد و اینکه آیا بیمار، تصمیم دکتر درباره تعداد ساعاتی که روزانه جهت پوشیدن بریس توصیه می‌کند را دنبال خواهد کرد یا نه. بریس بایستی بسته به مشکل خمیدگی خاص و اندازه هر بیمار انتخاب شود. برای دریافتن تاثیر مورد نظر (برای جلوگیری از بدتر شدن خمیدگی)، بریس ها بایستی هر روز برای چندین ساعت به طور کامل توسط دکتر تجویز شده و پوشیده شود تا زمانی که کودک رشدش متوقف گردد.

در صورتی که دکتر عمل جراحی را توصیه نماید کدام روش بهترین روش می‌باشد؟‌

جراحی های زیادی جهت درمان خمیدگی اسکولیوزها انجام می شوند. روش اصلی جراحی اصلاح، تثبیت و فیوژن خمیدگی می باشد. فیوژن اتصال دو یا چند مهره می باشد. راه های مختلفی جهت راست کردن ستون فقرات وجود دارد و ایمپلنت های مختلفی جهت ثابت نگه داشتن ستون فقرات بعد از جراحی موجود می باشد. (ایمپلنت ها، ابزارهایی هستند که بعد از جراحی بکار گرفته می شوند تا ستون فقرات را ثابت نگه دارند.) تصمیم گیری درباره نوع ایپملنت بسته به هزینه آن، اندازه ایمپلنت دارد که آنهم بستگی به اندازه ایپملنت دارد، به شکل ایپملنت، صاف بودن آن، و تجربه جراح دارد. هر بیمار بایستی گزینه های خود را حداقل در دو جراحی تجربه شده داشته باشد.

بیماران و والدین آنها که تصمیم به جراحی دارند ممکن است سوالات زیر را داشته باشند:

فواید جراحی برای اسکولیوزها چیست؟‌

خطرات جراحی برای اسکولیوزها چیست؟

چه تکنیک هایی برای جراحی استفاده خواهد شد؟

بعد از جراحی چه دستگاه هایی برای ثابت نگه داشتن ستون فقرات به کار گرفته خواهد شد؟‌

برش ها در کجا زده خواهد شد؟

ستون فقرات بعد از جراحی چگونه راست خواهد شد؟‌

چه مدت در بیماران خواهد ماند؟‌

بهبود یافتن بعد از عمل جراحی چه قدر طول خواهد کشید؟

آیا پشت درد مزمنی بعد از عمل جراحی اسکولیوزها وجود خواهد داشت؟

آیا رشد بیمار محدود خواهد شد؟

انعطاف پذیری ستون فقرات چگونه خواهد بود؟

آیا بعد از عمل جراحی امکان بدتر شدن یا پیشرفت خمیدگی وجود دارد؟

ایا احتمال اینکه عمل جراحی دیگری نیاز باشد وجود دارد؟

آیا بیمار قادر به انجام تمامی فعالیت هایی خواهد بود که در آرزوی انجام آن می باشد؟ (سیارک

پست های مرتبط :

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌ 

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir 

نظرات

در ادامه بخوانید...

علت ایجاد کمردرد ها چیست

در

علت ایجاد کمردرد ها چیست؟
مهم است که بدانیم کمر درد علامتی از شرایط پزشکی است و یک تشخیص نیست. مشکلات پزشکی که باعث ایجاد کمردرد میشوند شامل:


مشکلات مکانیکی: یک مشکل مکانیکی مشکلی است که شما در حرکت ستون فقرات یا دردی که شما احساس میکنید زمانی که ستون فقراتتان را در یک جهت خاص حرکت میدهید. شاید شایع ترین مشکل مکانیکی که باعث ایجاد کمر درد میشود، انحطاط دیسکهای بین مهره ای است که دیسکهای بین مهره ای در ستون فقرات با گذشت زمان ساختارشان را از دست میدهند. با زوال آنها، قابلیت ضربه گیری و اتکایی خود را ار دست میدهند. این مشکل میتواند باعث بروز درد شود در صورتی که باعث وارد شدن استرس به کمر شود. سایر علل مکانیکی شامل اسپاسم و کشیدگی عضلانی و پاره شدن یا فتق دیسک.(سیارک)
جراحتها: جراحتهای ستون فقرات مانند رگ به رگ شدن و شکستگی میتواند باعث دردهای کوتاه مدت یا مزمن شود. رگ به رگ شدن شامل پارگیهایی در رباط هایی هستند که ستون فقرات را حمایت میکنند، و که در اثر پیچش یا بلند کردنهای اجسام به طور ناصحیح، ایجاد میشود. مهره های شکسته اغلب ناشی از پوکی استخوان هست. کمردردهایی ناشی از جراحتهای شدید مانند تصادف و افتادن از ارتفاع به ندرت اتفاق میافتد.
بیماریها و شرایط اکتسابی: بسیاری از مشکلات پزشکی میتوانند باعث کمردرد شوند. اینها شامل اسکولیوز، خمیدگی در ستون فقرات که معمولا تا میانسالی باعث ایجاد درد نمیشوند، spondylolisthesis؛ اشکال متفاوتی از آرتروز شامل osteoarthritis، آرتروئید روماتوئید، ankylosing spondylitis و تنگی مجرای ستون فقرات، باریک شدن حفره قرار گیری ستون فقرات که باعث ایجاد فشار روی ستون فقرات و عصب میشود. گرچه خود پوکی استخوان باعث ایجاد درد نمیشود، اما باعث ایجاد شکستهای دردناک در مهره ها میشود. سایر علل کمردرد شامل حاملگی؛ سنگ کلیه و عفونت ، اندومتریوز که ساخته شدن بافت رحمی خارج از رحم است و fibromyalgia شرایط که باعث خستگی و دردهای عضلانی میشود.
عفونت و سرطان: گرچه علل معمول کمردرد نیستند، عفونتها زمانی که در مهره ها باشند باعث ایجاد درد میشوند، شرایطی که التهاب استخوانی نامیده میشود، و زمانی که عفونت در دیسکها اتفاق می افتد diskitis نامیده میشود. تومورها از علل نادر کمردرد هستند. گاها تومورها از کمر شروع میشوند ولی اغلب آنها در جای دیگر شروع میشوند و از جاهای دیگر وارد کمر میشوند. (سیارک)
گرچه علل کمردرد معمولا فیزیکی هستند، استرسهای هیجانی میتوانند در شدت و مدت کمر درد تاثیر گزار باشند. استرس بدن را به روشهای مختلف تحت تاثیر قرار میدهد، مثلا باعث میشوند غضلات پشتی گرفته و دردناک شوند.

کمردرد چیست؟

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید. 

ترجمه توسط itrans.ir

نظرات

۱۳۹۵/۱۲/۲۷Ein wundervoller Farbenrausch mal wieder. Und die Gartenidee ist vorgemerkt, ich hab nämlich noch Platz, das Haus in dem wir wohne ist an einen riesigen Saselteinfensdn angebaut. Oben auf dem Felsen ist Platz, aber die Erdschicht ist zu dünn... so könnte ich dann auch noch mehr anbauen ;-)

در ادامه بخوانید...

علل اسکولیوز چیست و چه کسانی به اسکولیوز مبتلا می شوند

در

در اغلب موارد علت اسکولیوزها ناشناخته است، که اسکولیوز ایدیوپاتیک نامیده می شوند. قبلا اینچنین برداشت می شد فردی که ایدیوپاتیک اسکولیوز دارد، دکتر بایستی به دنبال علل دیگری از جمله آسیب یا عفونت باشد. علل خمیدگی ها به صورت غیر ساختاری یا ساختاری طبقه بندی می شوند.

اسکولیوزساختاری. خمیدگی ثابتی که دکترها مورد به مورد آن را درمان می کنند. گاهی اوقات اسکولیوزی های ساختاری بخشی از سندرم یا بیماری هستند از جمله سندرم مارفان، اختلال بافت پیوندی موروثی. در موارد دیگر، آن خود به خود رخ می دهد. اسکولیوزهای ساختاری می توانند ناشی از بیماری های عصبی عضلانی (از جمله فلج مغزی، فلج اطفال یا دیستروفی عضلانی)، نقص مادرزادی (از جمله hemivertebra، که در آن یک طرف از مهره قبل از تولد به طور نرمال شکل نمی یابد)، آسیب، عفونت های خاص، تومورها (از جمله آنهایی که از نوروفیبروماتوز ناشی می شوند، گاهی اوقات یک نقص مادرزادی با تومورهای خوش خیم در ستون فقرات در ارتباط هستند)، بیماری های متابولیک، اختلالات بافت پیوندی، بیماری های روماتیسمی، یا عوامل ناشناخته (اسکولیوز ایدیوپاتیک) باشند.

چه کسانی به اسکولیوز مبتلا می شوند؟

امکان ابتلای افراد در تمامی سنین وجود دارد، اما این بیماری روی کودکان و نوجوانان تمرکز دارد. اسکولیوز ایدیوپاتیک نوجوانان (اسکولیوز با علت ناشناخته) رایج ترین نوع آن است و معمولا پس از سنین 10 سالگی رخ می دهد. دختران با احتمال بیشتری نسبت به پسران این نوع از اسکولیوز را می گیرند. از آنجایی که اسکولیوز می تواند در خانواه رخ دهد، کودکی که والدین، برادر یا خواهری مبتلا به ایدیوپاتیک اسکولیوز دارد بایستی مرتبا توسط دکتر خانواده معاینه شود. (سیارک

پست های مرتبط :

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌  

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir  

نظرات

در ادامه بخوانید...

اسکولیوز چگونه تشخیص داده می شود

در

دکترها مراحل زیر را به کار می گیرند تا اسکولیوز بیماران را ارزیابی نمایند:

تاریخچه پزشکی. دکتر با بیمار و والدین بیمار صحبت می کند و سوابق بیمار را برای بررسی مشکلات درمانی که ممکن است سبب خمیدگی ستون فقرات شده باشد برای مثال نقص ها در تولد، تروما، یا دیگر اختلالاتی که می تواند موجب اسکولیوز شود را مرور می کند.

معاینه‌ی جسمی. دکتر پشت بیمار، قفسه سینه، لگن، ساق ها، پاها، پوست بیمار را معاینه می کند. دکتر بررسی می کند، در صورتی که شانه های بیمار هم سطح باشند آیا سر در مرکز بدن قرار دارد یا نه و اینکه آیا دو طرف بدن هم سطح بنظر می رسند یا نه. همچنین در حالتی که بیمار به جلو خم شده، دکتر ماهیچه های پشت را بررسی می کند، تا ببینید که آیا یک طرف از قفسه سینه بالاتر از دیگری است یا نه.

ارزیابی اشعه X. اشعه x روی ستون فقرات می تواند وجود اسکولیوز را تشخیص دهد. دکتر خمیدگی روی تصویر اشعه x را اندازه می گیرد. مهره در شروع و پایان خمیدگی را می یابد و درجه خمیدگی را اندازه می گیرد (نمودار «الگوهای منحنی» را ببینید.) (سیارک

دکترها، خمیدگیهای ستون فقرات را با استفاده از محل، شکل، الگو و سبب آن گروه‌بندی می کنند. آنها این اطلاعات را جهت تصمیم گیری برای بهترین درمان برای اسکولیوز بکار می گیرند.

محل . برای شناسایی محل یک خمیدگی، دکترها راس منحنی را پیدا می کنند (مهره ای از خمیدگی، که بیشتر از همه خارج از راس قرار گرفته است)؛ محل راس، «محل» خمیدگی می باشد. خمیدگی thoracic راس خود را در ناحیه thoracic دارد. (بخشی از ستون فقرات که دنده ها در آنجاست). خمیدگی lumbar راس خود را در کمر دارد. خمیدگی thoracolumbar، راسش در thoracic و محل الحاق مهره‌های lumbar می باشد

شکل. معمولا خمیدگی به شکل s یا c می باشد.

الگو. خمیدگی غالبا الگوهایی را دنبال می کند که در بیماران قبلی مطالعه شده اند (منحنی «الگوهای خمیدگی» را ببینید). بزرگتر شدن خمیدگی به احتمال بیشتر ادامه خواهد داشت (بسته به مقدار رشد باقی مانده). (سیارک

پست های مرتبط :

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌ 

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir  

نظرات

در ادامه بخوانید...

آیا اسکولیوز درمان می شود و درمانها چگونه می باشند

در

بسیاری از کودکانی که از طرف برنامه آزمایش اسکولیوز به دکتر فرستاده می شوند، خمیدگیهای بسیار خفیفی در ستون فقرات دارند که نیاز به درمان نمی باشد.

 

زمانی که نیاز به درمان باشد، دکتر ممکن است کودک را به یک متخصص ارتوپدی ستون فقرات بفرستد. دکتر بهترین درمان را برای هر بیمار بر اساس سن بیمار، اینکه تا چه حد احتمال پیشروی آن وجود دارد، درجه و الگوی خمیدگی ستون فقرات و نوع اسکولیوز تجویز خواهد کرد. دکتر ممکن است مشاهده، نیروبخشی یا عمل جراحی را توصیه نماید.(سیارک

تحت نظر گرفتن. معمولا دکترها بیماران را بدون درمان تحت نظر گرفته و تا زمانی که در حال رشد است (نابالغ است) و خمیدگی خفیف می باشد، هر چند ماه آنها را چک می کنند.

بستن بریس: در بیمارانی که هنوز با وجود خمیدگی متوسط در ستون فقرات در حال رشد هستند، امکان دارد دکترها به بیماران توصیه نمایند تا جهت متوقف کردن پیشرفت خمیدگی از بریس استفاده نمایند. زمانی که کودک به پایان رشد خود نزدیک می شود، استفاده از بریس بستگی به چگونگی تاثیرات خمیدگی در ظاهر کودک خواهد داشت اینکه آیا خمیدگی بدتر می شود یا به اندازه خمیدگی بستگی دارد. (سیارک

جراحی. زمانی که بیمار در حال رشد است، خمیدگی شدید است و زمانی که خمیدگی بدتر می شود، امکان دارد دکترها به بیماران خود توصیه نمایند تا جهت درمان خمیدگی یا جلوگیری از بدتر شدن آن عمل جراحی انجام دهند.

پست های مرتبط :

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌ 

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir  

نظرات

۱۳۹۵/۱۰/۲۸مشکل ژنتیکی است در کودکی زیاد خودش را نشان نمی دهد .

۱۳۹۵/۱۲/۲۷Please teach the rest of these internet honogials how to write and research!

در ادامه بخوانید...

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش کنند

در

گرچه در سابقه طبیعی اسکولیوزها، تاثیر برنامه ورزشی دیده نشده است، اما ورزش، با گذر زمان بیماران مبتلا به اسکولیوز را تشویق به حداقل  کردن هرگونه کاهش پتانسیل در توانایی عملکردی خواهد کرد.

 

برای تمامی افرادی که مبتلا به اسکولیوز هستند  ورزش کردن و داشتن فیزیک مناسب بسیار مهم می باشد. دختران نسبت به پسران ریسک بالایی از بروز پوکی استخوان (اختلالی که منجر می شود استخوانها ضعیف شده و به آسانی بشکنند) در طول زندگی خود دارند. پوکی استخوان می تواند در زنانی که به طور منظم در طول زندگی خود ورزش می کنند، کاهش یابد. همچنین ورزش هایی که در ارتباط با تحمل وزن هستند، از جمله پیاده روی، دویدن، ساکر، و ژیمناستیک می توانند تراکم استخوان را افزایش داده و به جلوگیری از پوکی استخوان کمک نمایند. هم در پسران و هم در دختران، ورزش کردن و انجام فعالیت های ورزشی می تواند حس عمومی از بهبود یافتن را بالا ببرد. (سیارک

پست های مرتبط :

چه کسانی مبتلا به اسکولیوز می شوند؟

چه چیزهایی سبب اسکولیوز می شود؟

چگونه اسکولیوز تشخیص داده می شود؟

آیا اسکولیوز درمان می شود؟ درمانهای آن چیست؟

آیا روش های دیگری برای اسکولیوز وجود دارد؟

آیا دکتر جراحی را بهترین روش می داند؟‌

آیا افراد مبتلا به اسکولیوز می توانند ورزش نمایند؟

محققان چه تحقیقاتی در مورد اسکولیوز انجام داده اند؟‌ 

این پست را چگونه می‌بینید؟ برای شما مفید بود؟ لطفا با نوشتن کامنت در زیر ما را مطلع کنید.  

مترجم  itrans.ir  

نظرات

۱۳۹۵/۸/۱e foarte nice ce zici, modul cum privesti lupcirule...roate e mai bine sa te deconectezi cateodata, sa vii tranquille, mai je m'en fiche-ist...e bine sa faci si nimic.

در ادامه بخوانید...