متخصصان دانشگاه آلمان، بن ، محتمل ترین مسیر انتقال عفونت کروناویروس را تعیین کرده اند.
برای آزمایش ، ویروس شناسان نمونه هایی از دستگیره درب و سایر موارد استفاده مکرر را از آنها گرفت. سپس آنها سعی کردند ویروس را در آزمایشگاه پرورش دهند اما علائم ویروس زنده را در نمونه ها مشاهده نکردند. دانشمندان نتیجه گرفتند که سناریوی انتقال عفونت از طریق تماس با اشیاء بعید است.
در صورت سرفه بیمار در دست می توانید آلوده شوید و بلافاصله عفونت را بگیرید و بلافاصله توسط شخص دیگری که او نیز به سرعت چشم خود را لمس می کند ، لمس کنید. کارشناسان می گویند که چنین سناریویی بعید است.به گفته آنها ، شیوع جدی coronavirus پس از وقایع گسترده ثبت شد.
نتيجه گيری: محتمل ترين راه انتقال بيماری از طريق تماس نزديك با بيماران است.
از نظر تجربی مشخص شد که بیماران مبتلا به COVID-19 بیشترین آلودگی را در زمان اوج بیماری ندارند ، بلکه در دوره یک تا دو روز قبل از شروع علائم هستند.
به گفته کارشناسان ، دوره نهفتگی عفونت از دو تا 14 روز و به طور متوسط پنج تا هفت روز است. معاینه آزمایشگاهی برای همه افرادی که علائم عفونت حاد تنفسی دارند ، توصیه می شود.
مشخص است که احتمال ابتلا به عفونت بستگی به تعداد ویروس هایی دارد که وارد بدن انسان می شوند. لازم به یادآوری است ، افرادی كه در نزدیكی درب اتاقهایی با تهویه مطبوع ضعیف از یك منطقه كوچك قرار دارند ، وارد منطقه خطر می شوند.
در عین حال ، اگر هوای تنفس شده توسط حاضران با گازها یا ذرات معلق در هوا مخلوط شود ، ابتلا به عفونت از طریق انتشار در هوا افزایش می یابد. به همین دلیل لیست مکانهایی که "حداکثر احتمال دریافت دوز بالای عفونی ، احتمالاً مرگ در آن وجود دارد" به ریاست بخش های بیمارستان ها مربوط است.
در صورت داشتن هوای خشک ، تهویه بسیار فشرده ای وجود ندارد و یک منطقه کوچک یک روش ایده آل برای دیدار با 10 دوز عفونی به طور همزمان است.این با تأثیر عوارض شدید و مرگ کارمندان پزشکی تأیید شده است.
"دوز عفونی" کروناویروس چیست؟ برای عفونت و ابتلا لازم است که مقدار مشخصی از ویروس ها بر روی ملتحمه چشم یا غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی وارد شوند. به حداقل تعداد عوامل بیماری زا که باعث عفونت می شوند ، "دوز عفونی" گفته می شود.
در اواخر سال گذشته ، مقامات چینی از سازمان بهداشت جهانی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در ووهان خبر دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری - نوع جدیدی از کروناویروس 2019-nCoV - را شناسایی کرده اند. در 11 مارس ، WHO شیوع این بیماری را یک بیماری همه گیر دانست.