کلیه ها، یکی از مهمترین اُرگان های داخلی بدن انسان هستند و نقش بسیار مهمی در سلامت انسان ایفا می کنند. از جمله کارهایی که کلیه ها در بدن انجام می دهند، می توان به این موارد اشاره کرد: دفع مواد شیمیایی و سمی مضر برای بدن، تولید گلبول های قرمز لازم برای خون، حفظ استحکام و قدرت استخوان های بدن و ... . با وجود نقش حیاتی کلیه ها در بدن انسان، بسیاری از ما، از مشکلات احتمالی ای که برای کلیه پیش می آید و در عملکردشان اختلال ایجاد می کند، آگاهی نداریم و نداشتن اطلاعات کافی در این خصوص، بعضاً باعث می شود که کار از پیشگیری و درمان اولیه گذشته و به اختلال و بیماری جدی تری در خصوص کارکرد کلیه ها دچار شویم. مسئله ای که قصد عنوان کردن آن را داریم این است که با داشتن شناختی بهتر و دقیق تر از این که کدامین دردها و اختلالات بدن، نشان از عدم کارکرد صحیح کلیه ها دارند، قادر خواهیم بود پیش از آن که این مسئله بدل به بیماری جدی تری شود، با ترتیب دادن اقدامات اولیه و لازم، از پیشروی آن جلوگیری کنیم. به همین خاطر است که در این مقاله قصد داریم شما را با چند مورد از دردها و اختلالاتی آشنا کنیم که نشان از عدم کارکرد صحیح کلیه ها دارند و می توانید با دانستن این اختلالات، از بروز بیماری های جدی تر کلیوی جلوگیری کنید. با سیارک همراه باشید.
یکی از شایع ترین و متداول ترین دردهایی که افراد مختلف به واسطه عدم کارکرد صحیح کلیه ها احساس می کنند، درد ناحیه کمر است. کلیه ها بر خلاف آن چه اکثریت فکر می کنند، کمی بالا تر از ناحیه شکم، در بدن انسان قرار گرفته اند (نزدیک به قسمت پایین تر دنده ها) و در صورت بروز هر گونه بیماری عفونی در آن ها، درد شدیدی در ناحیه کمر خود احساس خواهید کرد. این درد به طور معمول در میانه کمر متمرکز می شود و در صورتی که عفونت موجود در کلیه ها به قسمت های دیگری چون مثانه، انتقال پیدا کند، در نهایت درد موجود در کمر هم به قسمت های پایین تر کمر که به پاها نزدیک تر می شود، منتقل خواهد شد. به همین خاطر است که توصیه می شود اگر برای مدتی طولانی به درد در ناحیه کمر خود دچار شده اید، فوراً آن را مربوط به طرز خوابیدن، دیسک کمر، و یا مسائل و اختلالاتی این چنینی ندانید و بهتر است از علت اصلی آن آگاه شوید. اگر مسئله مربوط به کلیه ها باشد، بهتر آن است که در همین مرحله از پیشرفت آن جلوگیری کرده و اجازه انتقال عفونت به قسمت ها و اُرگان های دیگر بدن داده نشود.
ممکن است در طول شب به اندازه کافی استراحت کرده بوده باشید و صبح نیز، قهوه خود را نوش جان کرده، با این وجود باز هم احساس خستگی بکنید. اگر این مسئله برای مدتی طولانی تداوم پیدا کند، ممکن است جدی تر از آنی باشد که می اندیشید و ممکن است همه چیز به خستگی و بی حوصلگی ختم نشود. پیش تر نیز عنوان شد که یکی از وظایف بسیار مهم کلیه ها در بدن انسان، تصفیه خون بدن از مواد و ترکیباتی است که مضر هستند و در صورت باقی ماندن در جریان خون، در نهایت آسیب رسان به اُرگان های دیگر خواهند بود. زمانی که کلیه ها قادر به انجام دادن وظایف خود به طور کامل و صحیح نباشند، اتفاقی که می افتد این است (البته این یکی از اتفاقات است) که خون بدن انسان به طور کامل تصفیه نشده و به همین خاطر در نهایت فرد احساس خستگی مفرط خواهد داشت. به همین خاطر است که در صورت تداوم احساس خستگی، بهتر آن است که به جای نوشیدن پشت سر هم قهوه، به پزشک متخصص مراجعه کرده و علت این اختلال را از او جویا شوید.
5 دلیل که ممکن است عفونتهای ادراری به عفونتهای کلیه منجر شود
عفونت ادراری در دوره ی بارداری
البته، سرگیجه ممکن است به خاطر نخوردن یک صبحانه کامل و ضعف های ناشی از آن باشد، با این وجود، به همان اندازه هم (در صورت تکرار) احتمال دارد که مسئله به این سادگی نباشد و خبر از وجود اختلالی در کلیه ها دهد. یکی از اختلالات شایع در کسانی که از بیماری های کلیوی رنج می برند، کم خونی است. در حقیقت اتفاقی که در این خصوص می افتد این است که فرد به واسطه عدم کارکرد صحیح کلیه هایش، قادر به تولید هرمون ای پی اُ نخواهد بود. این هرمونی است که توسط کلیه ترشح شده و نقش و وظیفه اصلی آن، افزایش تولید گلبول های قرمز لازم برای خون است. زمانی که در کارکرد کلیه ها اختلال ایجاد می شود، به طور طبیعی، گلبول قرمز کافی در جریان خون راه نخواهد یافت و همین مسئله می تواند در نهایت سبب بروز کم خونی شود. کم خونی باعث می شود فرد دچار سرگیجه شده و به طور کلی احساس خوبی نداشته باشد.
اگر خیلی سر حال نیستید و از لحاظ روحی و ذهنی احساس ناخوشایندی دارد، ممکن است این احساس، ریشه در عدم کارکرد صحیح کلیه ها باشد. بنا به تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه تِمپل آمریکا، وجود اختلال در کارکرد کلیه ها می تواند ارتباط مستقیمی با این گونه احساسات داشته باشد. البته تحقیقات در این خصوص هنوز در مراحل ابتدایی خود به سر می برد و هنوز مشخص نشده است که علت اصلی این اتفاق از لحاظ کارکرد اُرگان های داخلی بدن چیست. با این وجود، این یکی از اختلالات شایع در میان کسانی است که از بیماری های کلیوی رنج می برند و در صورت تداوم این گونه احساسات بهتر آن است که علت را جویا شده و با پزشک متخصص مشورت کنید.
زمانی که پوست بدن تان بیش از اندازه خشک شده و مرتب احساس خارش شدید پیدا می کنید و این مسئله برای مدتی طولانی تداوم پیدا می کند، ممکن است مسئله تنها محدود به قرار گرفتن پوست در معرض تابش آفتاب و آلودگی هوا، بدون استفاده از مواد و محصولات نگه دارنده نباشد. حقیقت این است که بسیاری از افرادی که دچار نارسایی ها و اختلالات کلیوی هستند، میزان اوره موجود در جریان خونشان به واسطه این اختلال افزایش پیدا کرده و در نهایت همین مسئله است که خارش های شدید در سطح پوست به وجود می آورد. حال بسته به این که این نارسایی یا اختلال چقدر شدید باشد، میزان خارش هم به همان اندازه شدید تر خواهد بود و فرد برای دفعات بیشتری دچار این گونه خارش ها خواهد شد. تحقیقاتی در این خصوص صورت گرفته است و نتایج حاکی از آن است که نزدیک به چهل درصد از کل افرادی که دچار نارسایی کلیوی هستند، میزان اوره موجود در جریان خونشان بیشتر شده و احساس خارش بهشان دست می دهد.
ممکن است هوای مکانی که در آن هستید کاملاً عادی و خوب باشد، با این وجود، مرتب این احساس به شما دست بدهد که بهتر است یک لباس گرم تر بپوشید؛ این نشانه هم ممکن است خبر از وجود اختلالی در کارکرد کلیه بدهد. پیش تر از این عنوان شد که یکی از اختلالات ناشی از نارسایی های کلیوی، کم خونی است. حال باید عنوان کرد که عامل اصلی این احساس سرما در شرایط و هوای معمولی نیز، ناشی از همان کم خونی می شود. البته باید این نکته را مد نظر قرار داد که تنها در صورتی فرد احساس سرما می کند که این کم خونی خیلی شدت گرفته باشد. به همین خاطر در صورتی که چنین احساسی به طور مرتب به شما دست می دهد، حتماً باید به پزشک خود مراجعه کرده و علت را جویا شوید.
ممکن است حلقه ای که روز گذشته به راحتی در انگشت دستتان حرکت می کرد، حالا به واسطه ورم کردن انگشتان، محکم و غیر قابل حرکت باشد. این اتفاق هم اگر به طور مکرر بیفتد، می تواند خبر از وجود نارسایی یا اختلالی در کارکرد کلیه دهد. در حقیقت اتفاقی که در این خصوص می افتد این است که اگر در کارکرد کلیه اختلالی ایجاد شود، قادر به دفع مواد و جریان های اضافه ای که به خون راه پیدا می کنند نخواهد بود. همین مسئله است که باعث می شود این مواد یا جریان ها در نقاطی مانند انگشتان دست جمع شده و سبب ورم کردن آن شوند.
پیش از این هم عنوان شد که یکی از وظایف اصلی کلیه دفع ضایعات موجود در بدن است و زمانی که در کارکرد آن اختلال ایجاد شود، آن گونه که باید و شاید قادر به دفع این ضایعات نخواهد بود و در نهایت به جای این که دفع شوند، سر از قسمت هایی در بدن در می آورند که به هیچ عنوان انتظارش را نداریم. از جمله این قسمت ها می توان به آن هایی اشاره کرد که وظیفه تنفس کردن به عهده آن ها است و بوی بد دهان نیز به خاطر همین ضایعاتی است که به این قسمت ها راه می یابد. بنابر این اگر به طور مکرر از این مسئله رنج می برید، بهتر است با پزشک متخصص در باره آن مشورت کنید، چرا که علاوه بر کاهش اعتماد به نفس، ممکن است در آیند بدل به بیماری جدی تری شود.
اگر تعداد دفعاتی که در روز مجبور به استفاده از سرویس بهداشتی می شود، بیشتر از حالت عادی است و شما را کلافه کرده است، ممکن است این مسئله ریشه از اختلالی بگیرد که در کلیه به وجود آمده است. دکتر رنی متیوز در این خصوص عنوان کرد: «اگر آن قسمت هایی از کلیه که وظیفه پالایش مواد آلوده موجود در جریان خون را به عهده دارند، در کارکردشان اختلالی ایجاد شود، می تواند در نهایت سبب افزایش تعداد دفعاتی شود که مجبور به رفتن به سرویس بهداشتی خواهید بود. تأثیر این مسئله شب هنگام بیشتر هم خواهد شد.». ذکر این نکته حائز اهیمت است که افزایش این تعداد دفعات، علاوه بر اختلالات کلیوی، ممکن است نشانه ای از بارداری، دیابت و یا بسیاری مسائل و مشکلات دیگر باشد؛ به همین خاطر است که توصیه می شود حتماً در این صورت به پزشک متخصص مراجعه کرده و علت را از او جویا شوید.
عفونت های مجاری ادراری و مهبـلی
ممکن است پس از مدت زمان کوتاهی که صرف ورزش کردن و فعالیت های بدنی می کنید، متوجه شوید که در فرایند تنفستان مشکل به وجود آمده است؛ این مسئله نیز می تواند ارتباطی با عدم کارکرد صحیح کلیه ها داشته باشد. زمانی که در کارکرد کلیه ها اختلال ایجاد شود، همان گونه که پیش از این نیز عنوان شد، قادر به دفع ضایعات موجود در جریان خون و سایر ترکیبات شیمیایی نخواهند بود. حال اگر این ضایعات و ترکیب های شیمیایی به ریه ها راه پیدا کنند، در فرایند تنفس نیز اختلال ایجاد خواهد شد.
اگر فرد به طور مکرر حالت تهوع پیدا کند، به احتمال بسیار زیاد، مسئله فرا تر از یک مسمومیت ساده غذایی خواهد بود. در حقیقت، حالت تهوع از آن نشانه هایی است که خبر از اختلالی بسیار جدی در کلیه ها می دهد. زمانی که فرد دچار بیماری مزمنی مرتبت با کارکرد کلیه ها می شود، که در بیشتر موارد با اختلالات دیگری هم همراه است، بدن با پیدا شدن حالت تهوع آن را نشان می دهد. عفونت های کلیوی و نیز در برخی موارد سنگ کلیه از اختلالات و نارسایی های عمده ای هستند که به طور معمول با بروز حالت تهوع در فرد تشخیص داده می شوند.
اگر متوجه شدید که به طور ناگهانی به وزنتان اضافه شده است و قادر به این نیستید که لباس خود را به راحتی همیشه به تن کنید، ممکن است مشکلی در کارکرد کلیه شما به وجود آمده باشد. اتفاقی که در این خصوص می افتد هم، همانند همان مسئله ای است که در خصوص تنفس عنوان شد. این جا هم، ضایعات و ترکیب های شیمیایی که کلیه به واسطه اختلالی که در کارکردش به وجود آمده است، قادر به دفع آن ها نبوده است، در ناحیه شکم جمع شده و در نهایت باعث می شوند، ورمی در آن قسمت به وجود بیاید و شکل بگیرد. بنابراین افزایش ناگهانی سایز شکم را باید جدی گرفت و در صورت بروز، با پزشک متخصص در باره آن صحبت کرد.
به طور معمول کاهش وزن نشانه خوبی نیست، به خصوص اگر فرد، هیچ قصدی برای کاهش وزن خود نداشته باشد و ناگهان و به طور اتفاقی وزنش کاهش یابد. کسانی که در کارکرد کلیه ها شان اختلال و نارسایی به وجود می آید، دچار کم خونی می شوند و این مسئله به این خاطر رخ می دهد که کلیه قادر به تولید گلبول های قرمز کافی برای خون نمی باشد. این کم خونی، مشکلات زیادی با خود همراه دارد و یکی از آن ها، کاهش وزن فرد است.
گاهی ممکن است شخصی در طول شب فرصت کافی برای پاک کردن مواد آرایشی بهداشتی که بر صورت خود زده بوده را نداشته باشد و صبح که از خواب بیدار می شود، متوجه شود که کمی صورتش باد کرده است. این مسئله کاملاً عادی است. اما گاهی به طور مکرر و به ظاهر بدون هیچ علت به خصوصی، ممکن است صورت فرد باد کند. در این صورت هم امکان این وجود دارد که در کارکرد کلیه ها اختلالی به وجود آمده باشد. این بار هم همانند دو موردی که در خصوص ورم شکم و تنفس عنوان شد، مواد شیمیایی و ضایعاتی که کلیه نتوانسته دفع کند راه به قسمت ها مربوط به صورت یافته و زیر پوست آن جمع شده اند.
البته این مورد از آن مشکلاتی است که به طور معمول، افراد پس از آن به دکتر مراجعه می کنند، با این حال، بسیاری ممکن است از این که این اتفاق احتمال ارتباط با نارسایی های کلیوی داشته باشد، آگاهی ندارند. نکته ای که در این خصوص وجود دارد این است که در برخی موارد، اختلالات و نارسایی های کلیوی موجب افزایش فشار خون می شوند و همین افزایش فشار خون است که در نهایت باعث غش کردن یا از حال رفتن فرد می شود. البته ذکر این نکته هم حائز اهمیت است که اختلالاتی چون سنگ کلیه هم (حتی بدون وجود فشار خون بالا) به تنهایی می توانند باعث سرگیجه و در مواردی غش کردن و از حال رفتن فرد شوند
اگر بدون وجود هیچ گونه مشکل به خصوص و عامل بیرونی، در دهان خود مزه ای شبیه به طعم فلز یا آهن احساس می کنید، ممکن است که مشکلی در کلیه وجود داشته که باعث رخ دادن این اتفاق می شود. یکی از وظایف اصلی کلیه دفع ضایعات و ترکیبات شیمیایی است و در صورت ایجاد اختلال در کارکرد آن، این ترکیبات ممکن است به قسمت های مربوط به دهان هم راه پیدا کرده که در نهایت سبب حس کردن طعمی فلز مانند در دهان خواهند شد و در این صورت حتی غذاهایی که مورد علاقه تان هستند را نیز، کمی ناخوشایند احساس خواهید کرد و اشتهای خود را در بعضی موارد از دست خواهید داد.
بنا به آن چه دکتر متیو در این خصوص عنوان می کند، وجود خون در ادرار یکی از نشانه های شایعی است که خبر از وجود اختلالی در کارکرد کلیه ها می دهد. حتی کافی است رنگ ادرار از حالت طبیعی خود به زنگی مایل به قرمز یا قهوه ای تغییر کند که در این صورت هم باید ریشه این نشانه را در اختلالی در کلیه ها جستجو کرد. به همین خاطر در صورت مشاهده هر یک از این نشانه ها، توصیه می شود پیش از آن که مسئله جدی تر از آنی شود که در حال حاضر است، به دکتر مختصص مراجعه کرده و علت آن را جویا شوید.
این مورد هم دقیقاً مشابه با سایر مواردی است که در خصوص ورم کردن عنوان شد و یکی از نخستین نشانه هایی که افراد مبتلا به اختلالات کلیوی با آن رو به رو می شوند، این است که احساس می کنند قادر به پوشیدن کفش های سایز خود به راحتی گذشته نمی باشند.
همان گونه که پیش از این هم عنوان شد، کلیه ها در قسمت پایینی قفسه سینه قرار گرفته اند، بنا براین، تعجبی ندارد اگر بدانیم که دردهای ناحیه شکم و نواحی نزدیک به آن، نشانه ای از وجود اختلالی در کارکرد کلیه ها باشد. در اغلب موارد، زمانی که اختلالی در کارکرد کلیه به وجود می آید، درد در همان ناحیه کلیه متمرکز نخواهد بود و به وسیله عفونت یا هر عامل دیگری که وجود داشته باشد، قادر به منتقل شدن به نواحی دیگر بدن را خواهد داشت. به همین خاطر نباید متعجب شد اگر به واسطه اختلال کلیوی، ناحیه دیگری در بدن دچار درد شود.ترجمه itrans.ir
آتورواستاتین کبد چرب
ایا قرص آتورواستاتین برای کبد چرب مفید است
قرص آتوسترول نام برند است و نام ژنریک آتورواستاتین می باشد. کاربرد درمانی ، کاهنده چربی خون است.
قرص آتورواستاتین برای کبد چرب مفید است
عوارض آتورواستاتین بر کبد
ویدا ویدا۱۴۰۰/۵/۷بیماری های قلبی عروقی (CVD) (بیماری ایسکمیک قلب - بیماری عروق کرونر ، بیماری عروق مغزی ، بیماری شریانی محیطی انسداد) از دلایل اصلی ناتوانی و مرگ و میر در سراسر جهان است. پاتوژنز این بیماری ها بر اساس تصلب شرایین است - یکی از اصلی ترین مشکلات پزشکی مدرن. تاریخچه مطالعه دقیق ماهیت فرایندهای زمینه ای تصلب شرایین بیش از یک قرن است که ادامه دارد. در حال حاضر ، درک روشنی از تصلب شرایین به عنوان یک بیماری چند عاملی وجود دارد ، فرآیندی پویا که از دهه ها قبل در سیستم عروقی پیشرفت می کند و توانایی معکوس کردن تغییرات در دیواره شریان را دارد. با گذشت زمان ، روند غیر قابل تحول پیشرفت می کند ، که اغلب به طور ناگهانی ، اغلب کشنده (مرگ ناگهانی عروق کرونر یا سکته قلبی) خود را نشان می دهد.
ویدا ویدا۱۴۰۰/۵/۷ایا قرص آتورواستاتین برای کبد چرب مفید است تجویز استاتین برای پیشگیری اولیه و ثانویه از بیماری های قلبی عروقی می تواند از ده ها هزار مرگ زودرس جلوگیری کند. نتایج تعداد زیادی از مطالعات نشان دهنده اثر بخشی و ایمنی تجویز سیمواستاتین برای بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی به عنوان بخشی از درمان پیچیده سندرم متابولیک است. استفاده ترکیبی از استاتین ها و اسید اورسودئوکسیکولیک به عنوان یک درمان پاتوژنتیک توجیه می شود NAFLD و همچنین درمان کاهش دهنده چربی در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک
ویدا ویدا۱۴۰۰/۵/۷ هیچ قرص جادویی وجود ندارد ، بنابراین من روزانه یک قرص می خورم و سعی می کنم رژیم خود را دنبال کنم ، در غیر این صورت کلسترول بدن من هرگز به حد طبیعی نخواهد رسید. خوشحالم که این دارو عوارض جانبی ایجاد نمی کند و قیمت آن بیش از حد مقرون به صرفه است.
dorsa 87۱۴۰۰/۵/۷قرص آتورواستاتین برای کبد چرب مفید است تاکنون ، من Atorvastatin را فقط یک بار مصرف کردم ، یعنی یک ماه ، این یک دوره کامل است. و من آن را برای پیشگیری از بیماری عروق کرونر مصرف کردم. از آنجا که همه افراد خانواده من از این بیماری رنج می برند ، دکتر تصمیم گرفت که از مشکلات احتمالی پیشگیری کند ، به همین دلیل در سن 30 سالگی شروع به مصرف قرص آتوسترول کردم
seivda motalebi۱۴۰۰/۵/۷آتورواستاتین کبد چرب استاتین در عمل م,ثر است و قیمت آن نیز خوب است. من آن را برای نرمال سازی کلسترول مصرف می کنم. علی رغم این واقعیت که من هنوزجوان هستم ، اما مجبور شدم با بیماری های خود به بیمارستان ها بروم. Atorvastatin شاخص های من را مرتب کرده و اکنون همه چیز طبیعی است.
Tilly 868۱۴۰۰/۵/۷پس از سکته مغزی ، مجبورید تعدادی دارو برای حفظ بدن و به منظور درمان و پیشگیری مصرف کنید. و البته من یک رژیم را دنبال می کنم. آتورواستاتین برای کاهش سطح کلسترول توسط پزشک برای من تجویز شد. این دارو به من کمک می کند ، من بیش از یک ماه است که آن را مصرف می کنم.
Loryn 801۱۴۰۰/۵/۷ من کل زندگی کلسترول بالایی دارم ، بنابراین مجبورم همیشه استاتین مصرف کنم. چیزی که من در مورد این گزینه دوست دارم ، قیمت پایین و اندازه کوچک قرص ها است که به راحتی قابل بلع است.
Teiya 554۱۴۰۰/۵/۷تأثیر قرص آتورواستاتین بر کبد چرب این دارو واقعاً کلسترول را کاهش می دهد. بعد از 2 هفته به حالت عادی بازگشت. پزشک تجویز کرده است که تقریباً 3 سال است که آن را مصرف می کنم. کنترل منظم کبد ضروری است ، اما در غیر این صورت آن را به هر کسی که به سلامتی خود اهمیت دهد توصیه می کنم.
Carley 907۱۴۰۰/۵/۷تأثیر قرص آتورواستاتین بر کبد چرب سلام به همه ، از تجربه شخصی می توانم به کسانی که سطح کلسترول بالایی دارند و نمی توانند با کمک آن از طریق تجربیات شخصی با این رژیمها کنار بیایند ، توصیه کنم ، اما مشاوره اولیه با پزشک معالج مطلوب است ، خود درمانی همیشه بهترین گزینه نیست.
سيد۱۴۰۰/۵/۷ایا قرص آتورواستاتین برای کبد چرب مفید است . من دو سال است که آتورواستاتین را در ترکیب با ترومبوآس مصرف می کنم ، رژیم غذایی را دنبال نمی کنم. کلسترول در 4.8 نگهداری می شود. با عملکردهای خود یک کار عالی انجام می دهد
valium order۱۴۰۰/۵/۷عوارض آتورواستاتین بر کبد . استاتین ها از رایج ترین داروهای کاهنده چربی در عمل بالینی هستند. هدف از این بررسی سیستم سازی رایج ترین عوارض جانبی استاتین ها ، ارائه مکانیسم های توسعه ، تشخیص ، تاکتیک های درمانی و پیشگیری از آنها بود. طبق مطالعات ثبت و مشاهدات ، بروز علائم عضلانی مرتبط با استاتین به طور قابل توجهی بالاتر از آزمایش های کنترل شده تصادفی است. تشخیص تظاهرات بالینی علائم عضلانی دشوار است ، زیرا اغلب بر اساس ارزیابی ذهنی بیمار و پزشک است. در همان زمان ، سطح کراتین کیناز در پلاسما اغلب در محدوده طبیعی باقی مانده یا کمی افزایش می یابد. مطالعات متعدد همچنین وجود ارتباط بین استفاده از استاتین و ایجاد دیابت را نشان داده است. افزایش مداوم و قابل توجه سطح ترانس آمیناز اغلب به دلیل تداخل استاتین ها با سایر داروها ، استفاده از دوزهای بالا و وجود بیماری های همزمان است. قبل از تجویز استاتین ، انجام آزمایشات اساسی گلیسمی ، تعیین سطح ترانس آمینازهای کبدی و کراتین کیناز برای شناسایی بیماران در معرض خطر عوارض جانبی ضروری است. نتایج تعدادی از آزمایش های کنترل شده تصادفی در مورد خطر ابتلا به سکته های مغزی خونریزی دهنده با استاتین درمانی مبهم است. این فرضیه مطرح شده است که استاتین ها می توانند با ایجاد آپوپتوز یا مهار رشد سلول ، آنژیوژنز و حمله ، سرطان زایی را مهار کنند. با این حال ، نتایج مطالعات بالینی و بالینی با یکدیگر متناقض هستند. بیشتر مطالعات مطالعه اثر استاتین ها و عوارض جانبی آنها از نظر مشاهده یا گذشته نگر است ، بنابراین ، نیاز به آزمایش های تصادفی کنترل شده با دارونما با یک دوره پیگیری طولانی تر وجود دارد. با توجه به نشانه های رو به رشد استفاده از آنها ، یک پزشک از هر تخصصی باید عواقب منفی بالقوه استفاده از استاتین را بداند. دانستن فارماکوکینتیک استاتین ها در ایمنی بیمار از اهمیت بالایی برخوردار است. در نظر گرفتن دوزها ، مسیرهای متابولیکی و عوامل خطر برای تداخلات دارویی به منظور به حداقل رساندن عوارض جانبی استاتین ها ضروری است. نیاز به مطالعات بزرگتر ، آینده نگر ، تصادفی و کنترل شده با دارونما با یک دوره پیگیری طولانی وجود دارد.
در ادامه بخوانید...