خواص روغن کرچک برای پوست

روغن کرچک نوعی روغن گیاهی می باشد که برای  مصارف پزشکی و آرایشی استفاده می شود.
معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می‌نمایند اما این روغن برای پوست هم دارای خواص شگفت‌انگیزی است.

پاکسازی:

 برای پاکسازی روزانه پوست از گرد و غبار تری گلیسرید موجود در روغن کرچک مناسب می باشد.

حفظ آب و رطوبت پوست:

روغن کرچک دارای خاصیتیمی باشد  که باعث جذب رطوبت هوا به سمت پوست می شود.(سیارک)

مرطوب کنندگی:

روغن کرچک حاوی تری گلیسریدمی باشد که به حفظ رطوبت پوست کمک نموده و آن را به گزینه خوبی برای درمان پوست‌های خشک تبدیل کرده است.

خواص شگفت انگیز روغن کرچک برای چشم ها

مرطوب کنندگی:

روغن کرچک حاوی تری گلیسریدمی باشد که به حفظ رطوبت پوست کمک نموده و آن را به گزینه خوبی برای درمان پوست‌های خشک تبدیلکرده است.

ضد میکروبی:

این روغن همچنین پوست را از طریق کمک به پاکسازی پاتوژن‌ها (عوامل بیماری‌زا) ازعفونت‌های باکتریایی محافظت می نماید.

ضد التهابی:

روغن کرچک و ریسینلیدیک اسید به دلیل برخورداری از خاصیت ضد التهابی برای درمان پوست تحریک شده مناسب می باشد.

صرفه‌ی اقتصادی:

کرم‌ها و روغن‌های مورد استفاده برای صورت اغلب گران می باشند اما روغن کرچک به نسبت بسیار کم‌ هزینه‌ تر است و دارای خواص مشابه با کرم‌ها و روغن‌های تجاری برای بهبود رنگ و رطوبت پوست صورت می باشد.

پوست حساس:

از دیگر خواص روغن کرچک این است که باعث مسدود شدن منفذهای پوست نمی گردد و در نتیجه برای پوست‌های حساس مناسب می باشد.

رنگ پوست:

همچنین اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک رشد بافت‌های سالم پوست را تقویت کرده و بنابراین در بهبود رنگ پوست موثر می باشد.

بافت پوست:

روغن کرچک سرشار از سایر اسیدهای چرب می باشد که هنگام استفاده روی پوست صورت، نرمی و لطافت آن را تقویت می‌نماید. (سیارک)

آکنه:

خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک این ماده را به گزینه مناسبی برای کاهش آکنه مبدل نموده است. "ریسینلیدیک اسید" تولید شده توسط این روغن می‌تواند رشد باکتری‌های عامل آکنه را متوقف نماید.

 

 

 

 

 

 

 

 

روغن کرچک دارای خواص قابل توجهی برای پوست می باشداما با این حال باید تاکید نمود که هنوز شواهد علمی برای تایید بسیاری از این ادعاها، قطعینشده است و بیشتر این خواص به شکل تجربی ثابت شده اند.

- نظرات

برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب خود شوید یا ثبت نام نمایید.