عفونت مزمن ویروس هپاتیت (B (HBV و ویروس هپاتیت(C (HCV مشکلاتی برای بهداشت جهانی هستند که در سراسر جهان حدود 600 میلیون نفر را تحت تأثیر قرار می دهند. در واقع، HBV و HCV ویروس های هپاتوتروپیک هستند که می توانند بیماری های حاد و مزمن کبدی ایجاد کنند که ممکن است به سیروز کبدی و حتی سرطان کبدی تبدیل شوند. به علاوه، عفونت های همزمان HBV و HCV با HIV در سراسر جهان در حال ظهور هستند. این عفونت های همزمان حتی احتمال ابتلا به عفونت های پایدار را افزایش می دهند و درمان آنها دشوار است. شواهد روز افزونی وجود دارند که پاسخ های خاص-ویروس سلول T و نقشی مهمی در نتیجه و بیماری زایی عفونت HBV و HCV ایفا می کنند. در حالی که پاسخ های خاص-ویروس سلول T قادر به از بین بردن موفقیت آمیز ویروس در زیرجامعه های بیماران هستند، شکست این پاسخ های سلول T با توسعه مقاومت ویروسی همراه است. دلیل عمده مرگ حدود یک میلیون نفر در سال، HBV و HCV هستند و این نشان دهنده لزوم پیوند کبد می باشد. بیش از 90 درصد از نوزادان که در هنگام تولد در معرض HBV هستند، به طور مداوم به آن آلوده می شوند؛ با این حال، عفونت های HBV که در بزرگسالی شروع می شوند عموماً خود محدود هستند و حدود 95 درصد از بیماران بهبود یافتند. در مقابل، تنها یک اقلیت (حدود 30%) از بزرگسالان مبتلا به HCV قادر به پاک کردن خود به خود ویروس هستند.
پاسخ های ایمنی میزبان ذاتی و اکتسابی، نقشی مهم در حذف موفقیت آمیز هر دو ویروس ایفا می کنند. ایمنی ذاتی در برابر HBV و HCV شامل رهایی از سیتوکین های ضدویروسی مانند اینترفرون نوع اول (IFN-α و IFN-β) و فعال شدن سلول های ایمنی ذاتی مانند سلول های کشنده طبیعی است. حتی اگر چه نشان داده شده است که پاسخ های ایمنی ذاتی در نتیجه عفونت کمک می کند، یک پاسخ ایمنی تطبیقی پایدار، نشان دهنده حذف موفقیت آمیز ویروس است.
به ویژه، نشان داده شده است که پاسخ های سلول T و نقشی عمده در نتیجه عفونت ایفا می کنند. همچنین، ظهور ابتلای همزمان به HBV و HCV با HIV تبدیل به یک مشکل بهداشتی قابل توجه تر شده است. این موضوع عمدتاً به دلیل احتمال زیاد عفونت های همزمان به عفونت های مداوم است. در حالی که یک واکسن مؤثر بر علیه عفونت به HBV وجود دارد که در سی سال اخیر در دسترس بوده است، هیچ واکسنی بر علیه عفونت HCV وجود ندارد. به علاوه، مداوای عفونت های HBV و HCV مزمن محدود است. در واقع، در حالی که داروهای زیادی، مانند آنالوگ نوکلئوزیدی / نوکلئوتیدی (NUCها) و پگیلیتد اینترفرون آلفا (PegIFN-α) برای مداوای عفونت HBV وجود دارند، پاسخ های ویروسی پایدار و ریشه کن کردن ویروس به ندرت اتفاق می افتد. مداوای HCV بر اساس یک ترکیب جدید از مهار کننده های پروتئاز ویروسی، PegIFN-α و ریباویرین است، که منجر به پاسخ های ویروسی پایدار تا 70% می شوند. با این حال، اثرات جانبی قابل توجه و هزینه های بالا، درمان های ضدویروسی را برای گروه نسبتاً کمی از بیماران محدود می کند. به منظور توسعه امکانات ایمنی جدید و پیشگیری کننده و گزینه های درمانی برای عفونت های HBV و HCV، درک بهتری از فعل و انفعالات ویروس-میزبان، و همچنین مکانیسم های زیربنایی برای شکست ایمنی و مقاومت ویروسی دارای اهمیت عمده هستند. ترجمه itrans.ir
(سیارک) :در صورتی که فردی قبل از شما در مراکز اپیلاسیون دارای بیماری نظیر HIV باشد ، اگر زخمی به اندازه سر سوزن در هنگام اپیلاسیون بر روی بدنتان ایجاد شده باشد میتواند احتمال ابتلا به بیماری ایدز را در بدن شما افزایش دهد.
این در حالی است که اکثر افرادی که در مراکز اپیلاسیون مشغول به کار میباشند اطلاعات علمی چندانی از بیماریهای مقاربتی ندارند و همچنین این افراد از چگونگی مراقبت بعد از مشاهده بیمارهای پوستی در ناحیه تناسلی آگاهیهای لازم را ندارند.
همانطور که میدانیم الکترولیز روشی برای زدودن دائمی موها می باشد و اساس آن جاگذاری یک سوزن فلزی به درون فولیکول مو است تا سلول های فعال را در ریشه مو تخریب نماید. استفاده از سوزن و عدم رعایت نکات بهداشتی در حین اپیلاسیون ناحیه تناسلی به شدت فرد را در معرض ابتلا به بیماری ایدز قرار میدهدو احتمال عفونت در ناحیه اپیلاسیون واژن را بالا می برد.
عدم به کارگیری روش استریل ، به علت تخریب زیاد بافت در روش الکترولیز باعث عفونت شده و می تواند از شخصی به شخص دیگر منتقل شود. در ضمن احتمال شکسته شدن سوزن در درون پوست هنگام اپیلاسیون به روش الکترولیز نیز ممکن است.
نظرات
مریم 451۱۳۹۵/۱۱/۴بعضی خانما خودشون و خانواده رو در خطر ابتلا قرار می رن
علائم اچآیوی/ایدز چه هستند و چقدر طول میکشد که علائم بروز کند؟
بیشتر افرادی که اچآیوی مثبت میشوند، دو تا شش هفته پس از گرفتن ویروس علائمی شبیه سرماخوردگی یا آنفلوآنزا را تجربه میکنند. تقریبا ۸۰ درصد افراد اچآیوی مثبت، به مدت چند هفته این علائم را تجربه میکنند: تب گلودرد خارش بدن علائم دیگری هم وجود دارد که ممکن است چندان شایع نباشد و در همه افراد بروز نکند: خستگی درد مفاصل درد عضلانی تورم غدد با توجه به اینکه چنین علائمی ممکن است بر اثر بیماریهای دیگر نیز بروز کنند، اگر فردی این علائم را تجربه کند، لزوما به معنای آلوده شدن به ویروس اچآیوی نیست، مگر آنکه در فاصله کوتاهی پیش از آن رفتار پرخطر انجام داده باشد.
اگر تعدادی از این علائم را دارید و فکر میکنید که در چند هفته گذشته در خطر آلودگی به اچآیوی قرار گرفتهاید، حتما باید در اولین فرصت آزمایش اچآیوی بدهید.
این علائم نشانه مبارزه سیستم ایمنی بدن با ویروس هستند، اما پس از یک دوره کوتاه چند هفتهای اچآیوی دیگر تا سالها هیچ علائمی برای بیمار ندارد. این مرحله از بیماری دوران نهفتگی اچآیوی نامیده میشود که میتواند تا ده سال ادامه داشته باشد. پس از پایان دوران نهفتگی اچآیوی، سیستم ایمنی بدن بیمار شدیدا تخریب میشود که با علائم زیر خود را نشان میدهد: کاهش وزن اسهال مزمن تعرق شبانه مشکلات پوستی عفونتهای مکرر بروز دیگر بیماریهای جدی و مرگبار تشخیص زودهنگام اچآیوی در جلوگیری از بروز این علائم اهمیت حیاتی دارد و میتواند به کنترل و درمان بیماری کمک کند. به همین دلیل پزشکان توصیه میکنند که اگر فردی اعمال پرخطری مانند آمیزش جنسی محافظت نشده انجام داده است که فکر میکند خطر ابتلا به اچآیوی/ایدز برای او وجود دارد، باید بلافاصله برای انجام آزمایش به مراکز درمانی مراجعه کند. هرچه زودتر فرد در مورد بیماریاش بداند بهتر است. این بیماری تا به حال درمان قطعی ندارد، اما میتوان با درمانهای موجود تعداد ویروس را کنترل کرد و کاری کرد که طول عمر و کیفیت زندگی بیماران مانند سایر افراد جامعه باشد. (سیارک)
اگر فردی متوجه شد که مبتلا به اچآیوی/ایدز است باید چه کند؟
اگر جواب آزمایش اچآیوی فردی مثبت باشد، باید پس از آن به طور مرتب آزمایش خون بدهد تا پیش از شروع درمان میزان پیشرفت آلودگی به اچآیوی بررسی شود. این آزمایشها شامل بررسی مقدار ویروس در خون بیمار و همچنین تاثیر ویروس اچآیوی بر سیستم ایمنی بدن است. پس از انجام این آزمایشها مراحل درمان شروع میشود که هدف آن کاهش میزان ویروس در خون بیمار است تا به سیستم ایمنی بدن فرصت ترمیم بدهد و از بروز بیماریهای دیگر مرتبط با اچآیوی نیز پیشگیری کند.
اگر بیمار تحت درمان قرار بگیرد، معمولا میزان ویروس در خون او به اندازهای پایین میآید که دیگر احتمال بسیار کمی وجود دارد که ویروس را به دیگران انتقال دهد.
تشخیص ابتلا به اچآیوی/ایدز برای بیماران میتواند به قدری ناراحتکننده باشد که دچار اضطراب یا افسردگی شوند. کلینیکهای درمان اچآیوی/ایدز، معمولا به بیماران مشاوره میدهند تا بتوانند با مشکلات روانی مرتبط با ابتلا به این بیماری مقابله کنند. اگر بیمار به روانشناس یا مشاور دسترسی نداشته باشد، معمولا توصیه میشود که سعی کند با دیگر بیماران مبتلا به اچآیوی/ایدز در ارتباط باشد و از تجربههای آنها استفاده کند. فردی که با اچآیوی مثبت زندگی میکند، به پزشک، روانشناس و متخصص تغذیه نیاز دارد، هر کدام از این گروهها میتوانند به این بیماران کمک کنند تا این افراد مانند سایر افراد در جامعه زندگی کنند.
رابطه جنسی امن برای جلوگیری از ابتلا به اچآیوی/ایدز چیست؟
به هر دونفری که تماس جنسی دارند، توصیه میشود از کاندوم استفاده کنند. افراد هم جنس گرا نیز باید از کاندومهای مردانه و زنانه استفاده کنند. رابطه جنسی مقعدی باعث نمیشود که ویروس اچآیوی/ایدز منتقل نشود. حتی گفته میشود که احتمال انتقال از طریق آمیزش مقعدی بیشتر از آلت تناسلی است. بنابراین باید در هرگونه رابطه مقعدی از کاندوم استفاده شود. احتمال انتقال ویروس اچآیوی/ایدز از طریق رابطه دهانی با آلت تناسلی وجود دارد، ولی کمتر از انواع دیگر روابط جنسی است. به دلیل احتمال انتقال ویروس برای رابطه دهانی با آلت تناسلی نیز باید از کاندوم استفاده شود. به هیچ عنوان نمیتوان از ظاهر کسی متوجه شد که فرد مبتلا است یا خیر. بنابراین هر رابطه جنسی با استفاده از کاندوم خطر ابتلا را به اندازه قابل توجهی کاهش میدهد. (سیارک)
نکات مهم و لازم درباره زندگی کردن با افراد مبتلا به اچآیوی/ایدز چیست؟
بهترین مکانی که بیماران مبتلا به اچآیوی/ایدز میتوانند مورد مراقبت قرار بگیرند، در خانه خود و در میان افرادی است که آنها را دوست دارند. در سراسر دنیا افراد زیادی با این بیماری زندگی میکنند و میتوانند برای مدت طولانی یک زندگی فعال و پربار داشته باشند.
اگر به عنوان شریک زندگی، خانواده یا دوست با فرد مبتلا به اچایوی/ایدز زندگی میکنید، نکات زیر را در خاطر داشته باشید: به طور مرتب با پزشک فرد مبتلا در ارتباط باشید تا از آخرین مراحل درمان و مراقبت مورد نیاز بیمار مطلع شوید.
یادتان باشد که ویروس اچآیوی از طریق هوا، غذا، آب، قاشق و بشقاب و لیوان، نشیمنگاه توالت، حشرات، حیوانات خانگی و هر چیزی که آغشته به خون، منی، ترشحات واژنی یا شیر پستان فرد مبتلا نباشد، منتقل نمیشود.
شما از طریق ادرار، مدفوع، استفراغ، آب بینی، بزاق و عرق فرد مبتلا، آلوده به ویروس اچایوی نخواهید شد مگر آنکه این موارد به خون بیمار آغشته باشند. شما میتوانید به غذا خوردن، لباس پوشیدن و حتی توالت و حمام کردن بیمار کمک کنید، بدون اینکه خودتان در خطر ابتلا به ویروس قرار بگیرید. گرفتن دست، بغل کردن، ماساژ دادن و هرگونه تماس دیگری با فرد مبتلا هیچ خطری برای شما ندارد و حتی برای حمایت عاطفی فرد مبتلا توصیه میشود. با توجه به اینکه بیمار مبتلا به به اچایوی/ایدز سیستم ایمنی ضعیفی دارد، همیشه یادتان باشد که پیش از تماس با بیمار دستانتان را بشویید تا باعث انتقال بیماریهای دیگر به او نشوید. اگر جایی از بدنتان به خصوص دستانتان زخم یا بریدگی دارید، هنگام تماس با بیمار احتیاطهای لازم را انجام دهید تا خودتان و او را در خطر قرار ندهید. اگر سرماخوردگی یا آنفلوانزا گرفتهاید، مدتی از فرد مبتلا به اچایوی/ایدز دور شوید؛ بدن این بیماران گاهی حتی توان مقابله با یک سرماخوردگی ساده را ندارد. تیغ، مسواک، موچین، ناخنگیر، گوشواره یا هر وسیله دیگری که احتمال آلوده شدن به خون بیمار را دارد، با فرد مبتلا به اچآیوی/ایدز به طور مشترک استفاده نکنید. لباسهای بیمار را میتوانید همراه با لباسهای خودتان بشویید، اما اگر نگران آلودگی آنها به خون یا دیگر مایعات بدن بیمار هستید میتوانید از آب جوش و سفیدکننده استفاده کنید. مهمترین رکن اساسی مرتبط با اچآیوی، پذیرش جامعه و خانواده است. این بیماری فقط از راه تماس جنسی، ترزیق و مادر به نوزاد منتقل میشود. فرد مبتلا باید به درمان و بازگشت به جامعه تشویق شود. بیماران اچآیوی/ایدز نیاز به ترحم ندارند، نیاز به برخورد یکسان دارند و همه افراد جامعه میتوانند در کنترل این بیماری موثر باشند. (سیارک)
نظرات
بهنام۱۴۰۰/۱۱/۲۲نوع تازه کشف شده اچ آی وی سریعتر به ایدز پیشرفت می کند و ممکن است مسری تر باشد.
سویه جدیدی از HIV، نوع VB، اخیراً در هلند کشف شده است. مطالعات اولیه نشان داده است که باعث پیشرفت سریعتر ایدز نسبت به سایر نسخههای ویروس میشود.
دانشمندان چه چیزی را دریافتند؟........
ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) سلول های ایمنی CD4 را در بدن آلوده کرده و از بین می برد و تعداد کل آنها به طور فعال کاهش می یابد. در صورت عدم درمان، عفونت به ایدز تبدیل می شود. در افراد آلوده به نوع جدید HIV VB، تعداد CD4 تقریباً دو برابر سریعتر از افراد آلوده به سویههای نزدیک HIV کاهش مییابد (آنها متعلق به یک زیرگروه ژنتیکی (B) هستند).
بدون درمان، عفونت VB در عرض دو تا سه سال پس از تشخیص HIV به ایدز تبدیل می شود. دانشمندان این موضوع را در مقاله ای برای مجله Science گزارش کردند . با نسخه های دیگر ویروس، سلول های ایمنی CD4 شش تا هفت سال پس از عفونت کاهش می یابد.
کریس وایمانت، نویسنده اول مطالعه جدید و محقق ارشد دانشگاه آکسفورد این مطالعه توضیح میدهد : «افراد مبتلا به این نوع، اگر درمان را شروع نکنند و در سی سالگی مبتلا شوند، طی 9 ماه پس از تشخیص، به مرحله آخر HIV میروند.». به گفته وی، در افراد مسن این بیماری حتی سریعتر پیشرفت می کند.
آیا درمانی وجود دارد؟
در یک مطالعه جدید، دانشمندان دریافتهاند که درمان استاندارد HIV، داروهای ضد رتروویروسی ، به همان اندازه که در برابر سایر گونههای ویروس در برابر نوع VB مؤثر است. در بیماری که دوره کامل درمان را کامل می کند، وضعیت سیستم ایمنی بدن از بین می رود. همچنین فرد نمی تواند ویروس را به افراد دیگر منتقل کند.
چگونه ویروس جدید شناسایی شد؟....
در ابتدا، نوع VB ویروس اچ آی وی در پایان سال 2018 در 17 نفر به عنوان بخشی از پروژه بین المللی Beehive شناسایی شد. هدف آن ردیابی نمونه هایی از ویروس نقص ایمنی از اوگاندا و کشورهای اروپایی است. همچنین از سال 2014، به عنوان بخشی از این پروژه، متخصصان HIV را مورد مطالعه قرار داده اند تا بفهمند چگونه تغییرات در ویروس، کد گذاری شده در ژنتیک آن، باعث ایجاد یک دوره متغیر بیماری در بیماران مختلف می شود. این پروژه داده های هفت گروه HIV در اروپا و یک گروه در اوگاندا را گرد هم می آورد.
در طول این مطالعه، دانشمندان دریافتند که 15 بیمار آلوده به سویه جدید در هلند زندگی می کردند، یکی در سوئیس و دیگری در بلژیک. بعداً، کارشناسان دادههای 6700 نفر دیگر مبتلا به HIV را در هلند بررسی کردند. در نهایت 92 مورد دیگر از عفونت VB در کشور پیدا کردند. به این ترتیب تعداد کل ناقلان این نوع ویروس به 109 نفر رسیده است.
نوع تازه کشف شده متعلق به زیرگروه ژنتیکی B است. این یک گروه از ویروس های HIV مرتبط است که بیشتر در اروپا و ایالات متحده یافت می شود.
بر اساس دادههای بالینی موجود، همه 109 ناقل نوع VB دارای بار ویروسی 3.5 تا 5.5 برابر بیشتر از بیماران با سویههای زیرگروه B بودند. و در زمان تشخیص، افراد آلوده به VB از قبل تعداد سلولهای CD4 کمتری نسبت به سایرین(آلوده به انواع دیگر) داشتند.
برای توضیح چگونگی ایجاد این افزایش در حدت، محققان نوع VB را با جزئیات بیشتری مورد مطالعه قرار دادند. آنها دریافتند که این گونه دارای جهش های زیادی در سراسر ژنوم است. به همین دلیل است که تاکنون کارشناسان نمی توانند به طور دقیق تنها علت ژنتیکی جدا شده افزایش حدت (مسری) ویروس را تعیین کنند.
علاوه بر حدت بالا، نوع VB ممکن است بیشتر قابل انتقال باشد (به وسیله بندپایان مکنده خون مانند پشه ها بهتر پخش می شود) نسبت به سایر نسخه های HIV. با این حال، این داده ها هنوز نیاز به تایید دارند، در حالی که دانشمندان تنها شواهد غیرمستقیم بر اساس مطالعه درخت تکاملی ویروس دارند.
نتیجه چیست؟
تحقیقات آینده در مورد نوع VB نشان خواهد داد که چگونه به سرعت در خون "انباشته" می شود و سلول های CD4 را از بین می برد، و همچنین جزئیات بیشتری در مورد چگونگی پیدایش این سویه ارائه می دهد. تاکنون دانشمندان شواهدی پیدا کرده اند که نشان می دهد این گونه به طور پیوسته جهش های خود را یک به یک در طول زمان انباشته کرده است. اما اینکه آیا این تکامل در چند نفر اتفاق افتاده است یا فقط در بیمار هنوز مشخص نیست.
بسیاری از میکروارگانیسم های انگلی در آجیل وجود دارند که می توانند فرآیندهای بیماری زا را در بدن ایجاد کنند. آنها برای بیماران مبتلا به هپاتیت B بسیار خطرناک هستند.
متخصصان تغذیه در آمریکا اثر منفی غیرمنتظره از خوردن مقدار زیادی از آجیل را پیدا کرده اند. همانطور که معلوم شد، این می تواند منجر به بیماری های کبدی، از جمله سرطان کبد شود.
آجیل برای بدن بسیار مفید هستند - آنها حاوی مقدار زیادی مواد معدنی و ویتامین، فیبر، اسیدهای آمینه و چربی های مفید هستند. اما همچنین در آجیل می تواند قارچ های خطرناکی باشد که از خاک وارد آنها شده است. به عنوان مثال، Aspergillus آسپرژیلوس را می توان در بسیاری از حبوبات، دانه ها و آجیل پیدا کرد. بسیاری از مواد سمی و سرطان زا در زمان آلوده شدن یک محصول با قارچ ایجاد می شوند.
قارچ ها می توانند بیماری های کبدی را تحریک کنند، زیرا این عضو بدن مسئول خنثی سازی سموم است. جهش هایی که سرطان کبد را تهدید می کنند ممکن است وجود داشته باشد. برای بیماران مبتلا به هپاتیت B به خصوص برای افرادی که مشکلات کبدی دارند، خطرناک است. برای مثال، ممکن است دچار عوارض دیگری شوند، مثلا وقتی که اسپور قارچ وارد بدن آنها می شود، اگر بدن آنها ضعیف شود، در مواجهه با ریه ها شروع به اختلالدر عملکرد می کنند.
برای اجتناب از خطر، کارشناسان توصیه می کنند که آجیل را به دقت انتخاب کنید - آنها نباید هیچ علامتی و خراشی داشته باشند. اگر بسته ای را باز کنید و بوی شدیدی بدهد بهتر است از چنین آجیلی استفاده نکنید. همچنین مقدار زیادی آجیل را نباید در تغذیه روزانه استفاده کرد - توصیه می شود 30 گرم در روز بخورید.
برای اولین بار از ابتدای قرن ، زیرگروه جدیدی از ویروس نقص ایمنی انسان کشف شده است. خبر خوب این است که این ویروس با داروهای موجود درمان می شود.
متخصصان دانشگاه میسوری گفتند که برای اولین بار از ابتدای قرن ، نوعی جدید از ویروس اچ آی وی کشف شد.این نوع جدید از ویروس اچ آی وی متعلق به گروه M است و اولین بار است که از طبقه بندی زیرگروه ویروس معرفی شده است.
HIV چندین زیر گروه دارد و مانند سایر ویروس ها می تواند به مرور زمان جهش پیدا کند.
زیرگروه جدید ویروس اچ آی وی بخشی از گسترده ترین گروه ویروس است. برای اثبات ظهور یک شکل جدید ، دانشمندان باید سه مورد غیر مرتبط با عفونت ایدز با آن را پیدا کنند. اولین بیمار در سال 1983 پیدا شد.
اما واقعیت این است که در آن زمان هنوز هیچ فناوری برای تعیین اینکه آیا این ویروس یک نوع جداگانه از بیماری ایدز است یا خیر ، وجود نداشت و بیماران کافی هم برای اثبات وجود نداشت. آنها فقط اکنون توانستند اوضاع را درک کنند.
همانطور که دانشمندان گفتند ، ویروس می تواند آزمایش های تشخیصی جدید را به اشتباه بیندازد ، اما می تواند با دارو های موجود درمان شود ، زیرا دارو های موجود برای طیف گسترده ای از سویه های ویروس طراحی شده اند.
کارشناسان خاطرنشان کردند که کشف یک شکل جدید از ویروس اچ آی وی نشان می دهد که کنار نگذاشتن تحقیقات HIV و نظارت بر پیشرفت آن ، بسیار مهم است.
چگونه بهداشت دهان و دندان با سرطان كبد ارتباط دارد
طاهره مصطفویدر۱۴۰۳/۲/۱۸
دانشمندان اروپایی در مورد رابطه سرطان کبد و بهداشت دهان و دندان صحبت کردند.
به گفته کارشناسان ، کارسینوم کبدی به طور غیرمستقیم از مشکلات مرتبط با دندان ها ، به ویژه پوسیدگی ناشی می شود.
- ارتباط به این گونه است کبد به از بین بردن باکتری های مضر از بدن کمک می کند. هنگامی که فرد مبتلا به هپاتیت ، سرطان یا سیروز است ، مواد خطرناک شروع به تجمع در خون می کنند. این مطالعه نشان می دهد که باکتری Fusobacterium nucleatum منجر به سرطان کبد می شود.
تقریباً نیم میلیون نفر در انگلیس با جزئیات توضیح دادند که با دندان و لثه خود مشکل دارند. تقریباً یک صدم از آنها بعداً به سرطان کبد مبتلا شدند ، 13٪ آنها دندان ها و لثه های آسیب دیده داشتند.
دانشمندان می گویند ، افراد سیگاری و افراد دارای اضافه وزن در معرض خطر هستند.
مکانیسم دقیق ارتباط بین پوسیدگی و سرطان کبد هنوز ناشناخته است. دانشمندان قصد دارند مطالعات بیشتری را برای شناسایی ارتباط باکتری ها با سرطان انجام دهند.
کارسینوم هپاتوسلولار شایعترین تومور بدخیم اولیه کبد است. سالانه حدود 600 هزار مورد در جهان تشخیص داده می شود.
همچنین گزارش شده است که باکتری های موجود در حفره دهان می توانند باعث دیابت و سکته مغزی شوند.
کاهش وزن ، عدم اشتها ، ضعف - اینها علائم سرطان کبد است ، اما می تواند در سایر بیماری ها نیز رخ دهد.
بعلت آسیب به سلولهای کبدی ، بعضی از آنها می میرند و بافت همبند در جای آنها ظاهر می شود. سلولهای محافظت شده را احاطه می کند ، اما نمی تواند عملکرد آنها را انجام دهد. در نتیجه ، نارسایی کبدی ایجاد می شود.سیروز کبدی آخرین مرحله از بسیاری از بیماری های این اندام است ، از جمله هپاتیت ، بیماری کبد چرب الکلی و غیر الکلی (NAFLD).
علائم سیروز کبدی چیست
مرحله اولیه LC تقریباً بدون علامت است و این بسیار خطرناک است ، زیرا بیماری معمولاً در مراحل بعدی شناخته می شود. سنگینی در هیپوکندریوم راست معمولاً پس از خوردن غذا یا ورزش ظاهر می شود. طعم تلخ در دهان امکان پذیر است. بیماران از کاهش عملکرد , خواب آلودگی شکایت دارند.
کف دست های قرمز (اصطلاحاً کف دست کبدی) و نوک انگشتان هشدار دهنده است. این نشان می دهد که بیلی روبین در خون بالا رفته است.
بیماران احساس خارش شدید ، بثورات پوستی و تعداد زیادی کبودی در بدن دارند. بدون دلیل ممکن است درجه حرارت تا 38 درجه افزایش یابد. روی شکم ، الگویی از عروق وجود دارد که بهم می آمیزند. ادرار قهوه ای می شود و مدفوع سبک(روی آب می ماند) است.
اگر الکل نخوردید ، اما غذاهای چرب و پر ادویه مصرف کنید ، این بدان معنا نیست که هیچ خطری وجود ندارد. NAFLD ، یک بیماری کبد چرب غیر الکلی ، می تواند منجر به سیروز شود. غذاهای چرب ، بیش از حد کربوهیدرات های تصفیه شده ، مصرف زیاد فروکتوز ، چربی های ترانس "قاتلان" بالقوه کبد هستند.
نظرات
JamesEluro 464۱۴۰۰/۱۱/۵چه علائم ساده ای می تواند نشان دهنده بیماری کبد باشد؟
دشمنان اصلی کبد چربی، الکل و مواد مخدر هستند. هر چه معده چربی بیشتری برای هضم داشته باشد، بار کبد بیشتر می شود .
بیماری های کبدی گروه بزرگی از بیماری ها هستند.
عفونی: هپاتیت ویروسی و سیروز؛
خود ایمنی: هپاتیت خود ایمنی، سیروز صفراوی اولیه، کلانژیت اسکلروزان اولیه.
ضایعات الکلی، از جمله سیروز؛
ضایعات سمی؛
بیماری های ذخیره سازی: هموکروماتوز، بیماری ویلسون؛
کرم ها ؛
تومورهای خوش خیم و بدخیم.
علائمی که نشان دهنده بیماری کبدی است :
رنگ زرد صلبیه، پوست
ادرار تیره ("رنگ آبجو")، مدفوع تغییر رنگ (سفید).
خارش پوست. اغلب دلیل آن تجمع اسیدهای صفراوی در زیر پوست است (آنها گیرنده ها را تحریک می کنند و خارش پوست شروع می شود).
تغییرات پوستی - رگهای عنکبوتی، گزانتلاسما - پلاکهای زرد رنگ روی پلکها.
پلاک روی زبان، تلخی در دهان.
بو. یکی از نشانه های بیماری کبد بوی سیب پخته شده از دهان است.
کف دست های قرمز. کف دست قرمز (اریتم کف دست) می تواند به عنوان یکی از تظاهرات بیماری کبد باشد.
کبودی، افزایش خونریزی.
افزایش حجم شکم. این یکی از علائم بعدی مشکلات کبدی است - آسیت (جمع شدن مایع در حفره شکم).
بدتر شدن حافظه، توجه، بینایی.