ارتباط اپیلاسیون با بیماری ایدز

در

(سیارک) :در صورتی که فردی قبل از شما در مراکز اپیلاسیون دارای بیماری نظیر HIV باشد ، اگر زخمی به اندازه سر سوزن در هنگام اپیلاسیون بر روی بدنتان ایجاد شده باشد می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری ایدز را در  بدن شما افزایش دهد.

 

این در حالی است که اکثر افرادی که در مراکز اپیلاسیون مشغول به کار میباشند اطلاعات علمی چندانی از بیماری‌های مقاربتی ندارند و همچنین این افراد از چگونگی مراقبت بعد از مشاهده بیمار‌های پوستی در ناحیه تناسلی آگاهی‌های لازم را ندارند.

 

همانطور که می‌دانیم الکترولیز روشی برای زدودن دائمی موها می باشد و اساس آن جاگذاری یک سوزن فلزی به درون فولیکول مو است تا سلول های فعال را در ریشه مو تخریب نماید. استفاده از سوزن و عدم رعایت نکات بهداشتی در حین اپیلاسیون ناحیه تناسلی به شدت فرد را در معرض ابتلا به بیماری ایدز قرار می‌دهدو احتمال عفونت در ناحیه اپیلاسیون واژن را بالا می برد.

 

عدم به کارگیری روش استریل ، به علت تخریب زیاد بافت در روش الکترولیز باعث عفونت  شده و می تواند از شخصی به شخص دیگر منتقل شود. در ضمن احتمال شکسته شدن سوزن در درون پوست  هنگام اپیلاسیون به روش الکترولیز نیز ممکن است.

 

نظرات

۱۳۹۵/۱۱/۴بعضی خانما خودشون و خانواده رو در خطر ابتلا قرار می رن

در ادامه بخوانید...

علائم ایدز

در


علائم اچ‌آی‌وی/ایدز چه هستند و چقدر طول می‌کشد که علائم بروز کند؟

بیشتر افرادی که اچ‌آی‌وی مثبت می‌شوند، دو تا شش هفته پس از گرفتن ویروس علائمی شبیه سرماخوردگی یا آنفلوآنزا را تجربه می‌کنند. تقریبا ۸۰ درصد افراد اچ‌آی‌وی مثبت، به مدت چند هفته این علائم را تجربه می‌کنند:
تب
گلودرد
خارش بدن
علائم دیگری هم وجود دارد که ممکن است چندان شایع نباشد و در همه افراد بروز نکند:
خستگی
درد مفاصل
درد عضلانی
تورم غدد
با توجه به اینکه چنین علائمی ممکن است بر اثر بیماری‌های دیگر نیز بروز کنند، اگر فردی این علائم را تجربه کند، لزوما به معنای آلوده شدن به ویروس اچ‌آی‌وی نیست، مگر آنکه در فاصله کوتاهی پیش از آن رفتار پرخطر انجام داده باشد.

اگر تعدادی از این علائم را دارید و فکر می‌کنید که در چند هفته گذشته در خطر آلودگی به اچ‌آی‌وی قرار گرفته‌اید، حتما باید در اولین فرصت آزمایش اچ‌آی‌وی بدهید.

این علائم نشانه مبارزه سیستم ایمنی بدن با ویروس هستند، اما پس از یک دوره کوتاه چند هفته‌ای اچ‌آی‌وی دیگر تا سال‌ها هیچ علائمی برای بیمار ندارد. این مرحله از بیماری دوران نهفتگی اچ‌آی‌وی نامیده می‌شود که می‌تواند تا ده سال ادامه داشته باشد.
پس از پایان دوران نهفتگی اچ‌آی‌وی، سیستم ایمنی بدن بیمار شدیدا تخریب می‌شود که با علائم زیر خود را نشان می‌دهد:
کاهش وزن
اسهال مزمن
تعرق شبانه
مشکلات پوستی
عفونت‌های مکرر
بروز دیگر بیماری‌های جدی و مرگبار
تشخیص زودهنگام اچ‌آی‌وی در جلوگیری از بروز این علائم اهمیت حیاتی دارد و می‌تواند به کنترل و درمان بیماری کمک کند. به همین دلیل پزشکان توصیه می‌کنند که اگر فردی اعمال پرخطری مانند آمیزش جنسی محافظت نشده انجام داده است که فکر می‌کند خطر ابتلا به اچ‌آی‌وی/ایدز برای او وجود دارد، باید بلافاصله برای انجام آزمایش به مراکز درمانی مراجعه کند.
هرچه زودتر فرد در مورد بیماری‌اش بداند بهتر است. این بیماری تا به حال درمان قطعی ندارد، اما می‌توان با درمان‌های موجود تعداد ویروس را کنترل کرد و کاری کرد که طول عمر و کیفیت زندگی بیماران مانند سایر افراد جامعه باشد. (سیارک)

ارتباط اپیلاسیون با بیماری ایدز

طول عمر مبتلایان به اچ آی وی با پیشرفت روش‌های درمانی به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده است

اگر فردی متوجه شد که مبتلا به اچ‌آی‌وی/ایدز است باید چه کند؟

اگر جواب آزمایش اچ‌آی‌وی فردی مثبت باشد، باید پس از آن به طور مرتب آزمایش خون بدهد تا پیش از شروع درمان میزان پیشرفت آلودگی به اچ‌آی‌وی بررسی شود. این آزمایش‌ها شامل بررسی مقدار ویروس در خون بیمار و همچنین تاثیر ویروس اچ‌آی‌وی بر سیستم ایمنی بدن است.
پس از انجام این آزمایش‌ها مراحل درمان شروع می‌شود که هدف آن کاهش میزان ویروس در خون بیمار است تا به سیستم ایمنی بدن فرصت ترمیم بدهد و از بروز بیماری‌های دیگر مرتبط با اچ‌آی‌وی نیز پیشگیری کند.

اگر بیمار تحت درمان قرار بگیرد، معمولا میزان ویروس در خون او به اندازه‌ای پایین می‌آید که دیگر احتمال بسیار کمی وجود دارد که ویروس را به دیگران انتقال دهد.


تشخیص ابتلا به اچ‌آی‌وی/ایدز برای بیماران می‌تواند به قدری ناراحت‌کننده باشد که دچار اضطراب یا افسردگی شوند. کلینیک‌های درمان اچ‌آی‌وی/ایدز، معمولا به بیماران مشاوره می‌دهند تا بتوانند با مشکلات روانی مرتبط با ابتلا به این بیماری مقابله کنند.
اگر بیمار به روانشناس یا مشاور دسترسی نداشته باشد، معمولا توصیه می‌شود که سعی کند با دیگر بیماران مبتلا به اچ‌آی‌وی/ایدز در ارتباط باشد و از تجربه‌های آنها استفاده کند.
فردی که با اچ‌آی‌وی مثبت زندگی می‌کند، به پزشک، روانشناس و متخصص تغذیه نیاز دارد، هر کدام از این گروه‌ها می‌توانند به این بیماران کمک کنند تا این افراد مانند سایر افراد در جامعه زندگی کنند.

رابطه جنسی امن برای جلوگیری از ابتلا به اچ‌آی‌وی/ایدز چیست؟

به هر دونفری که تماس جنسی دارند، توصیه می‌شود از کاندوم استفاده کنند. افراد هم جنس گرا نیز باید از کاندوم‌های مردانه و زنانه استفاده کنند.
رابطه جنسی مقعدی باعث نمی‌شود که ویروس اچ‌آی‌وی/ایدز منتقل نشود. حتی گفته می‌شود که احتمال انتقال از طریق آمیزش مقعدی بیشتر از آلت تناسلی است. بنابراین باید در هرگونه رابطه مقعدی از کاندوم استفاده شود.
احتمال انتقال ویروس اچ‌آی‌وی/ایدز از طریق رابطه دهانی با آلت تناسلی وجود دارد، ولی کمتر از انواع دیگر روابط جنسی است. به دلیل احتمال انتقال ویروس برای رابطه دهانی با آلت تناسلی نیز باید از کاندوم استفاده شود.
به هیچ عنوان نمی‌توان از ظاهر کسی متوجه شد که فرد مبتلا است یا خیر. بنابراین هر رابطه جنسی با استفاده از کاندوم خطر ابتلا را به اندازه قابل توجهی کاهش می‌دهد. (سیارک)

نکات مهم و لازم درباره زندگی کردن با افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی/ایدز چیست؟

 

بهترین مکانی که بیماران مبتلا به اچ‌آی‌وی/ایدز می‌توانند مورد مراقبت قرار بگیرند، در خانه خود و در میان افرادی است که آنها را دوست دارند. در سراسر دنیا افراد زیادی با این بیماری زندگی می‌کنند و می‌توانند برای مدت طولانی یک زندگی فعال و پربار داشته باشند.

اگر به عنوان شریک زندگی، خانواده یا دوست با فرد مبتلا به اچ‌ای‌وی/ایدز زندگی می‌کنید، نکات زیر را در خاطر داشته باشید:
به طور مرتب با پزشک فرد مبتلا در ارتباط باشید تا از آخرین مراحل درمان و مراقبت مورد نیاز بیمار مطلع شوید.

یادتان باشد که ویروس اچ‌آی‌وی از طریق هوا، غذا، آب، قاشق و بشقاب و لیوان، نشیمنگاه توالت، حشرات، حیوانات خانگی و هر چیزی که آغشته به خون، منی، ترشحات واژنی یا شیر پستان فرد مبتلا نباشد، منتقل نمی‌شود.

شما از طریق ادرار، مدفوع، استفراغ، آب بینی، بزاق و عرق فرد مبتلا، آلوده به ویروس اچ‌ای‌وی نخواهید شد مگر آنکه این موارد به خون بیمار آغشته باشند.
شما می‌توانید به غذا خوردن، لباس پوشیدن و حتی توالت و حمام کردن بیمار کمک کنید، بدون اینکه خودتان در خطر ابتلا به ویروس قرار بگیرید.
گرفتن دست، بغل کردن، ماساژ دادن و هرگونه تماس دیگری با فرد مبتلا هیچ خطری برای شما ندارد و حتی برای حمایت عاطفی فرد مبتلا توصیه می‌شود.
با توجه به اینکه بیمار مبتلا به به اچ‌ای‌وی/ایدز سیستم ایمنی ضعیفی دارد، همیشه یادتان باشد که پیش از تماس با بیمار دستانتان را بشویید تا باعث انتقال بیماری‌های دیگر به او نشوید.
اگر جایی از بدنتان به خصوص دستانتان زخم یا بریدگی دارید، هنگام تماس با بیمار احتیاط‌های لازم را انجام دهید تا خودتان و او را در خطر قرار ندهید.
اگر سرماخوردگی یا آنفلوانزا گرفته‌اید، مدتی از فرد مبتلا به اچ‌ای‌وی/ایدز دور شوید؛ بدن این بیماران گاهی حتی توان مقابله با یک سرماخوردگی ساده را ندارد.
تیغ، مسواک، موچین، ناخن‌گیر، گوشواره یا هر وسیله دیگری که احتمال آلوده شدن به خون بیمار را دارد، با فرد مبتلا به اچ‌آی‌وی/ایدز به طور مشترک استفاده نکنید.
لباس‌های بیمار را می‌توانید همراه با لباس‌های خودتان بشویید، اما اگر نگران آلودگی آنها به خون یا دیگر مایعات بدن بیمار هستید می‌توانید از آب جوش و سفیدکننده استفاده کنید.
مهمترین رکن اساسی مرتبط با اچ‌آی‌وی، پذیرش جامعه و خانواده است. این بیماری فقط از راه تماس جنسی، ترزیق و مادر به نوزاد منتقل می‌شود. فرد مبتلا باید به درمان و بازگشت به جامعه تشویق شود. بیماران اچ‌آی‌وی/ایدز نیاز به ترحم ندارند، نیاز به برخورد یکسان دارند و همه افراد جامعه می‌توانند در کنترل این بیماری موثر باشند. (سیارک)

نظرات

۱۴۰۰/۱۱/۲۲نوع تازه کشف شده اچ آی وی سریعتر به ایدز پیشرفت می کند و ممکن است مسری تر باشد. سویه جدیدی از HIV، نوع VB، اخیراً در هلند کشف شده است. مطالعات اولیه نشان داده است که باعث پیشرفت سریع‌تر ایدز نسبت به سایر نسخه‌های ویروس می‌شود. دانشمندان چه چیزی را دریافتند؟........ ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) سلول های ایمنی CD4 را در بدن آلوده کرده و از بین می برد و تعداد کل آنها به طور فعال کاهش می یابد. در صورت عدم درمان، عفونت به ایدز تبدیل می شود. در افراد آلوده به نوع جدید HIV VB، تعداد CD4 تقریباً دو برابر سریع‌تر از افراد آلوده به سویه‌های نزدیک HIV کاهش می‌یابد (آنها متعلق به یک زیرگروه ژنتیکی (B) هستند). بدون درمان، عفونت VB در عرض دو تا سه سال پس از تشخیص HIV به ایدز تبدیل می شود. دانشمندان این موضوع را در مقاله ای برای مجله Science گزارش کردند . با نسخه های دیگر ویروس، سلول های ایمنی CD4 شش تا هفت سال پس از عفونت کاهش می یابد. کریس وایمانت، نویسنده اول مطالعه جدید و محقق ارشد دانشگاه آکسفورد این مطالعه توضیح می‌دهد : «افراد مبتلا به این نوع، اگر درمان را شروع نکنند و در سی سالگی مبتلا شوند، طی 9 ماه پس از تشخیص، به مرحله آخر HIV می‌روند.». به گفته وی، در افراد مسن این بیماری حتی سریعتر پیشرفت می کند. آیا درمانی وجود دارد؟ در یک مطالعه جدید، دانشمندان دریافته‌اند که درمان استاندارد HIV، داروهای ضد رتروویروسی ، به همان اندازه که در برابر سایر گونه‌های ویروس در برابر نوع VB مؤثر است. در بیماری که دوره کامل درمان را کامل می کند، وضعیت سیستم ایمنی بدن از بین می رود. همچنین فرد نمی تواند ویروس را به افراد دیگر منتقل کند. چگونه ویروس جدید شناسایی شد؟.... در ابتدا، نوع VB ویروس اچ آی وی در پایان سال 2018 در 17 نفر به عنوان بخشی از پروژه بین المللی Beehive شناسایی شد. هدف آن ردیابی نمونه هایی از ویروس نقص ایمنی از اوگاندا و کشورهای اروپایی است. همچنین از سال 2014، به عنوان بخشی از این پروژه، متخصصان HIV را مورد مطالعه قرار داده اند تا بفهمند چگونه تغییرات در ویروس، کد گذاری شده در ژنتیک آن، باعث ایجاد یک دوره متغیر بیماری در بیماران مختلف می شود. این پروژه داده های هفت گروه HIV در اروپا و یک گروه در اوگاندا را گرد هم می آورد. در طول این مطالعه، دانشمندان دریافتند که 15 بیمار آلوده به سویه جدید در هلند زندگی می کردند، یکی در سوئیس و دیگری در بلژیک. بعداً، کارشناسان داده‌های 6700 نفر دیگر مبتلا به HIV را در هلند بررسی کردند. در نهایت 92 مورد دیگر از عفونت VB در کشور پیدا کردند. به این ترتیب تعداد کل ناقلان این نوع ویروس به 109 نفر رسیده است. نوع تازه کشف شده متعلق به زیرگروه ژنتیکی B است. این یک گروه از ویروس های HIV مرتبط است که بیشتر در اروپا و ایالات متحده یافت می شود. بر اساس داده‌های بالینی موجود، همه 109 ناقل نوع VB دارای بار ویروسی 3.5 تا 5.5 برابر بیشتر از بیماران با سویه‌های زیرگروه B بودند. و در زمان تشخیص، افراد آلوده به VB از قبل تعداد سلول‌های CD4 کمتری نسبت به سایرین(آلوده به انواع دیگر) داشتند. برای توضیح چگونگی ایجاد این افزایش در حدت، محققان نوع VB را با جزئیات بیشتری مورد مطالعه قرار دادند. آنها دریافتند که این گونه دارای جهش های زیادی در سراسر ژنوم است. به همین دلیل است که تاکنون کارشناسان نمی توانند به طور دقیق تنها علت ژنتیکی جدا شده افزایش حدت (مسری) ویروس را تعیین کنند. علاوه بر حدت بالا، نوع VB ممکن است بیشتر قابل انتقال باشد (به وسیله بندپایان مکنده خون مانند پشه ها بهتر پخش می شود) نسبت به سایر نسخه های HIV. با این حال، این داده ها هنوز نیاز به تایید دارند، در حالی که دانشمندان تنها شواهد غیرمستقیم بر اساس مطالعه درخت تکاملی ویروس دارند. نتیجه چیست؟ تحقیقات آینده در مورد نوع VB نشان خواهد داد که چگونه به سرعت در خون "انباشته" می شود و سلول های CD4 را از بین می برد، و همچنین جزئیات بیشتری در مورد چگونگی پیدایش این سویه ارائه می دهد. تاکنون دانشمندان شواهدی پیدا کرده اند که نشان می دهد این گونه به طور پیوسته جهش های خود را یک به یک در طول زمان انباشته کرده است. اما اینکه آیا این تکامل در چند نفر اتفاق افتاده است یا فقط در بیمار هنوز مشخص نیست.

در ادامه بخوانید...

دانشمندان اچ آی وی جدیدی را کشف کرده اند

در
برای اولین بار از ابتدای قرن ، زیرگروه جدیدی از ویروس نقص ایمنی انسان کشف شده است. خبر خوب این است که این ویروس با داروهای موجود درمان می شود.
دانشمندان اچ آی وی جدیدی را کشف کرده اند
متخصصان دانشگاه میسوری گفتند که برای اولین بار از ابتدای قرن ، نوعی جدید از ویروس اچ آی وی کشف شد.این نوع  جدید از ویروس اچ آی وی متعلق به گروه M است و اولین بار است که از طبقه بندی زیرگروه ویروس معرفی شده است.
 
HIV چندین زیر گروه دارد و مانند سایر ویروس ها می تواند به مرور زمان جهش پیدا کند.
 
زیرگروه جدید ویروس اچ آی وی  بخشی از گسترده ترین گروه ویروس است. برای اثبات ظهور یک شکل جدید ، دانشمندان باید سه مورد غیر مرتبط با عفونت ایدز با آن را پیدا کنند. اولین بیمار در سال 1983 پیدا شد.
 
اما واقعیت این است که در آن زمان هنوز هیچ فناوری برای تعیین اینکه آیا این ویروس یک نوع جداگانه از بیماری ایدز است یا خیر ، وجود نداشت و بیماران کافی  هم برای اثبات وجود نداشت. آنها فقط اکنون توانستند اوضاع را درک کنند.
 
همانطور که دانشمندان گفتند ، ویروس می تواند آزمایش های تشخیصی جدید را  به اشتباه بیندازد ، اما می تواند با دارو های موجود درمان شود ، زیرا دارو های موجود برای طیف گسترده ای از سویه های ویروس طراحی شده اند.
 
کارشناسان خاطرنشان کردند که کشف یک شکل جدید از ویروس اچ آی وی نشان می دهد که کنار نگذاشتن تحقیقات HIV و نظارت بر پیشرفت آن ، بسیار مهم است.

نظرات

در ادامه بخوانید...

سوزاک مقاوم به آنتی‌بیوتیک و هشدار سازمان بهداشت جهانی

در


سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است که موارد مقاومت بیماری مقاربتی سوزاک به درمان‌های آنتی‌بیوتیکی رایج افزایش پیدا کرده است و امکان دارد که قوی‌ترین آنتی‌بیوتیک قابل استفاده برای درمان  بیماری مقاربتی سوزاک نیز کارآیی نداشته باشد.

تحقیقات برنامه سازمان بهداشت جهانی برای نظارت بر روند افزایش مقاومت میکروبی به آنتی‌بیوتیک‌ها که بین سال‌های ٢٠٠٩ و ٢٠١٤ در نقاط مختلف جهان انجام شده حاکی از آن است که باکتری عامل بیماری مقاربتی سوزاک به طور فزاینده در برابر سیپروفلوکساسین، که داروی اولیه درمان این آن مقاومت نشان می دهد و مقاوم شدن در برابر داروی دیگری به نام آزیترومایسین نیز رو به افزایش گذاشته است.

۱۲ خانواده از مرگبارترین باکتری های مقاوم به دارو بصورت رسمی رتبه بندی شدند.

دانشمندان از باکتری ها برای کشتن ویروس های مقاوم به آنتی بیوتیک استفاده کرده اند .
آنچه که نتیجه این تحقیقات را نگران‌کننده‌تر می‌نماید نشانه‌هایی از مقاومت باکتری سوزاک در برابر داروی نهایی درمان این بیماری یعنی آنتی‌بیوتیک‌های وسیع الطیف سفالوسپورین (ای‌سی‌اس‌ها) می باشد.
به گفته سازمان بهداشت جهانی، در بسیاری از کشورهای جهان، با افزایش مقاومت نسبت به درمان با آنتی‌بیوتیک‌های اولیه، استفاده از ای‌سی‌اس‌ها تنها راه باقی مانده معالجه سوزاک می باشد اما مواردی از مقاومت در برابر این گروه دارو هم از پنجاه کشور جهان وجود دارد.
رئیس موسسه مشارکت جهانی برای تحقیق و توسعه آنتی‌بیوتیک‌ها این وضعیت را "وخیم" اعلام نمودهو از نیاز به کشف و ساخت داروهای جدید سخن به میان آورده است. در همان حال، تلاش برای یافتن داروهای جدید درمان سوزاک چندان امیدبخش نیست و تضمینی وجود ندارد که در آینده نزدیک، درمان موثری کشف شود.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که ممکن است  دیر یا زود، سفالوسپورین به عنوان آخرین درمان موجود برای سوزاک  کارآیی نداشته باشد.
یکی از پژوهشگران این سازمان گفته است که میکروب عامل سوزاک به صورتی می باشد که هرگاه داروی جدیدی برای مبارزه با آن استفاده می شود، به زودی نسبت به آن مقاوم می شود.
بر اساس تخمین سازمان بهداشت جهانی   هر سال بیش از هفتاد و هشت میلیون نفر در جهان به سوزاک ابتلا پیدا می کنند. اگرچه علائم این بیماری در برخی از مبتلایان، به خصوص زنان،واضح و آشکار نیست اما می‌تواند به بروز عوارض دیگری از جمله حاملگی خارج رحمی و نازایی منجرگردد و حتی باعث افزایش خطر ابتلای به اچ‌آی‌وی شود.(سیارک)

نظرات

در ادامه بخوانید...

ویروس هپاتیت B و C

در

عفونت مزمن ویروس هپاتیت (B (HBV و ویروس هپاتیت(C (HCV مشکلاتی برای بهداشت جهانی هستند که در سراسر جهان حدود 600 میلیون نفر را تحت تأثیر قرار می دهند. در واقع، HBV و HCV ویروس های هپاتوتروپیک هستند که می توانند بیماری های حاد و مزمن کبدی ایجاد کنند که ممکن است به سیروز کبدی و حتی سرطان کبدی تبدیل شوند. به علاوه، عفونت های همزمان HBV و HCV با HIV در سراسر جهان در حال ظهور هستند. این عفونت های همزمان حتی احتمال ابتلا به عفونت های پایدار را افزایش می دهند و درمان آنها دشوار است. شواهد روز افزونی وجود دارند که پاسخ های خاص-ویروس سلول T و نقشی مهمی در نتیجه و بیماری زایی عفونت HBV و HCV ایفا می کنند. در حالی که پاسخ های خاص-ویروس سلول T قادر به از بین بردن موفقیت آمیز ویروس در زیرجامعه های بیماران هستند، شکست این پاسخ های سلول T با توسعه مقاومت ویروسی همراه است. 
 دلیل عمده مرگ حدود یک میلیون نفر در سال، HBV و HCV هستند و این نشان دهنده لزوم پیوند کبد می باشد. بیش از 90 درصد از نوزادان که در هنگام تولد در معرض HBV هستند، به طور مداوم به آن آلوده می شوند؛ با این حال، عفونت های HBV که در بزرگسالی شروع می شوند عموماً خود محدود هستند و حدود 95 درصد از بیماران بهبود یافتند. در مقابل، تنها یک اقلیت (حدود 30%) از بزرگسالان مبتلا به HCV قادر به پاک کردن خود به خود ویروس هستند.

پاسخ های ایمنی میزبان ذاتی و اکتسابی، نقشی مهم در حذف موفقیت آمیز هر دو ویروس ایفا می کنند. ایمنی ذاتی در برابر HBV و HCV شامل رهایی از سیتوکین های ضدویروسی مانند اینترفرون نوع اول (IFN-α و IFN-β) و فعال شدن سلول های ایمنی ذاتی مانند سلول های کشنده طبیعی است. حتی اگر چه نشان داده شده است که پاسخ های ایمنی ذاتی در نتیجه عفونت کمک می کند، یک پاسخ ایمنی تطبیقی پایدار، نشان دهنده حذف موفقیت آمیز ویروس است.

به ویژه، نشان داده شده است که پاسخ های سلول T و نقشی عمده در نتیجه عفونت ایفا می کنند. همچنین، ظهور ابتلای همزمان به HBV و HCV با HIV تبدیل به یک مشکل بهداشتی قابل توجه تر شده است. این موضوع عمدتاً به دلیل احتمال زیاد عفونت های همزمان به عفونت های مداوم است.
در حالی که یک واکسن مؤثر بر علیه عفونت به HBV وجود دارد که در سی سال اخیر در دسترس بوده است، هیچ واکسنی بر علیه عفونت HCV وجود ندارد. به علاوه، مداوای عفونت های HBV و HCV مزمن محدود است. در واقع، در حالی که داروهای زیادی، مانند آنالوگ نوکلئوزیدی / نوکلئوتیدی (NUCها) و پگیلیتد اینترفرون آلفا (PegIFN-α) برای مداوای عفونت HBV وجود دارند، پاسخ های ویروسی پایدار و ریشه کن کردن ویروس به ندرت اتفاق می افتد. مداوای HCV بر اساس یک ترکیب جدید از مهار کننده های پروتئاز ویروسی، PegIFN-α و ریباویرین است، که منجر به پاسخ های ویروسی پایدار تا 70% می شوند.  با این حال، اثرات جانبی قابل توجه و هزینه های بالا، درمان های ضدویروسی را برای گروه نسبتاً کمی از بیماران محدود می کند. به منظور توسعه امکانات ایمنی جدید و پیشگیری کننده و گزینه های درمانی برای عفونت های HBV و HCV، درک بهتری از فعل و انفعالات ویروس-میزبان، و همچنین مکانیسم های زیربنایی برای شکست ایمنی و مقاومت ویروسی دارای اهمیت عمده هستند. ترجمه  itrans.ir 

در سیارک بخوانیم:

چه کسانی حتما باید بر علیه هپاتیت B واکسینه شوند

تی ال آر 4 و عفونت هپاتیت B

نشانه‌های ابتلا به هپاتیت

مصرف بیش از اندازه‌ی نوشیدنی‌های انرژی‌زا خطر ابتلا به هپاتیت را افزایش می‌دهد

آیا می دانستید که اکتبر، ماه اطلاع رسانی سلامت کبد است

درمان های موثر خانگی برای هپاتیت C

وقتی کبد با مشکلی بزرگ مواجه است

رژیم غذایی برای درمان کبد چرب

نظرات

در ادامه بخوانید...

افزایش ایدز بین نوجوانان

در

طبق گفته رئیس مرکز تحقیقات ایدز

متاسفانه آمار ایدز در میان نوجوانان رشد چشمگیری داشته است و مسئولان بخش‌های آموزشی نیز همواره ترجیح می‌دهند سکوت کنند و به انکار این موضوع مهم بپردازند. این کار بسیار مخرب است.

مینو محرز در گفت‌و‌گو با ایلنا درباره علل افزایش ایدز توضیحاتی داد. رئیس مرکز تحقیقات ایدز گفت بعد از کنترل معتادان که از طریق سرنگ آلوده به ایدز مبتلا شدند، حالا این بیماری عفونی بیشتر از طریق رابطه جنسی درحال انتقال است. 

مینو محرز ادامه داد، طبق آمار وزارت بهداشت، در زمانی نه چندان دور،‌ نود و هفت درصد از مبتلایان مردان بودند و تنها سه درصد از زنان ایدز داشتند که حال اینگونه نیست و آمار زنان مبتلا به ایدز بالاتر رفته است، البته آمار مردان نیز سیر صعودی داشته، اما به لحاظ تناسب آن فاصله موجود کمتر شده است.

مینو محرز در توضیحات بیشتر گفت: در همه جای دنیا رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم نسبت به بیماری ایدز نقش بسیار مهمی دارند و دلیل تاثیر گذاری آنها، پرداختن مداوم و مستمرشان به مقوله ایدز است، اما در ایران اینگونه نیست و سازمان صدا و سیما و شبکه‌های مختلف رادیویی در این زمینه همواره بسیار ضعیف عمل کرده‌اند.
 
وی درباره تاثیر نشریات بر بالا بردن سواد و دانش مردم نسبت به بیماری ایدز گفت: همه رسانه‌ها از هر نوع می‌توانند در بالا بردن اطلاعات و آگاهی مردم نسبت به بیماری ایدز موثر باشند، اما واقعیت این است که مردم آنگونه که تلویزیون می‌بینید، مطالعه نمی‌کنند و به نشریات توجهی ندارند.
 

HIV چیست؟

Human immunodeficiency virus یا ویروس نقص ایمنی انسانی یک ویروس آهسته گستر است. ویروس HIV عامل بیماری ایدز است. ویروس آهسته گیر یعنی ویروس در یک دوره طولانی فرد مبتلا را زمین گیر می کند. این زمان ممکن است 6 ماه تا 10 سال طول بکشد، در این دوره فرد مبتلا هیچ علائمی ندارد و به شدت خطرناک است، ویروس به راحتی قابل انتقال است.
ویروس HIV از طریق رابطه جنسی، انتقال خون، زایمان و انتقال از مادر به فرزند قابل انتقال است. برخی مایعات مثل بزاق یا اشک قادر به انتقال HIV نیستند، ویروس برای اولین بار در غرب آفریقا و در اوایل قرن بیست شناسایی شده است.
تا این لحظه درمانی برای ایدز کشف نشده است و واکسن نیز ندارد. تنها راه مقابله با ایدز، پیشگیری است. 
 

ایدز چیست؟

آخرین مرحله در مبتلایان به ویروس HIV، ایدز است، در این مرحله تعداد سلول‌های CD4 به کمتر از ۲۰۰ در هر میکرولیتر می رسد و بیمار توانایی مقابله با هیچ باکتری یا ویروسی را نخواهد داشت. درحال حاضر با وجود انواع درمان های مختلف معمولا مبتلایان عمر طبیعی دارند.
 

تاریخچه ایدز

بررسی نمونه‌ های خونی به جا مانده از گذشته نشان می‌دهد که اولین انسانی که مبتلا به ایدز شده در سال ۱۹۵۹ در کشور کنگو جان خود از دست داده‌ است. 
 
 
در ایران کارهای زیادی برای پیشگیری از ایدز شده است، در زندان‌ طور مداوم از بزهکاران و زندانیان تست گرفته می‌شود و آموزش عالی نیز تمهیدی اندیشیده تا در دانشگاه‌ها نیز از دانشجویان تست ایدز به عمل آید، اما مسئله اینجاست که همه اقشار جامعه به دانشگاه نمی‌‌روند.
 

افراد مشهوری که ایدز دارند

چارلی شین

در صدر جدول هنرپیشه معروف چارلی شین قرار دارد، آزمایش HIV چارلی در سال 2015 مثبت اعلام شد. 
 

فردی مرکوری

خواننده معروف بریتانیایی گروه کوئین است، او معروف ترین قربانی ایدز است. 
 
در زیر تعدادی از معروف ترین افراد مبتلا به ایدز آمده است.
  • Arthur Ashe
  • Anthony Perkins، هنر پیشه معروف
  • Magic Johnson بازیکن NBA
  • Robert Reed
  • Rock Hudson
  • Denholm Elliott
  • Michael Jeter
  • Dack Rambo
  • Eazy-E
  • Liberace
  • Greg Louganis
  • Gil Scott-Heron
  • Keith Haring
  • Tom Fogerty
  • Jerry Herman
  • Perry Ellis
  • Steve Rubell
  • Tony Richardson
  • Chuck Panozzo
  • Holly Johnson
  • Pedro Zamora
  • Ian Charleson
  • Jerry Smith
  • Glenn Burke
  • Althea Flynt
  • David Hampton
  • Robbin Crosby
  • Tom Waddell
  • Fela Kuti
  • John Curry
  • Dave Brindle
  • Tim Richmond
  • Bill Goldsworthy
  • Howard Rollins
  • Gene Anthony Ray
  • Anthony Sabatino
  • Billy Lyall
  • Vito Russo
  • Ian Stephens
  • Kevin Peter Hall
  • Andy Bell
  • Leonard Frey
  • Tina Chow
  • Amanda Blake
  • Paul Shenar
  • Michael Lupo
  • Timothy Patrick Murphy
  • Carlos Almaraz
  • John Holmes
  • Brad Davis
  • Colin Higgins
  • James Merrill
  • Merritt Butrick
  • Danny Pintauro

درمان ایدز

ایدز همچنان قربانی می گیرد و درمان قطعی یا واکسن ندارد، بهترین راه پیشگیری و برای پیشگیری از ایدز اطلاع رسانی است. 

نظرات

در ادامه بخوانید...

درمان ایدز، آخرین تحقیقات

در

آزمایش آخرین واکسن ایدز نتیجه قابل قبولی در پی داشت و تعداد زیادی از ویروس ها را نابود کرده است، مرکز تحقیقاتی ایدز در ایتالیا در روز چهارشنبه هفته گذشته جزئیاتی درباره واکسن Tat تات منتشر کرده است. این مرکز برای 8 سال درحال بررسی این واکسن بوده است.

در این آزمایش 92 داوطلب در فاز 2 تحقیقات شرکت داشتند، این افراد از 8 سال قبل بعد از تزریق واکسن تحت نظر بودند. باربارا انسولی رئیس مرکز تحقیقات درباره ایدز در پی انتشار نتایج این تحقیق اعلام کرد،

این نتایج چشم انداز خوبی برای درمان ایدز به وجود آورده است. نتایج مشخص کرده که واکسن تات امن و مفید است و تعداد ویروس ها را به صورت چشمگیری کاهش داده است.

تا امروز هیچ درمانی نتوانسته بود تا این اندازه پیشرفت کند.

واکسن های قبلی حداکثر می توانستند در 30% موارد جلوی انتقال ویروس را بگیرند و در مسیر درمان تاثیری نداشتند.

انسولی گفت فاز بعدی برنامه ریزی شده است و به زودی اجرا خواهد شد.

هزینه این پروژه تقریبا 26 میلیون یورو معادل 29.3 میلیون دلار آمریکا است که توسط وزارت بهداشت ایتالیا و وزارت امور خارجه تامین شده است. این پروژه 350 بیمار تحت درمان قرار گرفتند که در ایتالیا و آفریقای جنوبی بودند.

نظرات

در ادامه بخوانید...